Mercedes W220 ongelmat

Mercedes W220 ongelmat

Mercedes W220 on Mercedeksen lippulaiva, vuosina 1999-2006 valmistettu neliovinen sedan. Se on S-luokan neljäs sukupolvi, ja sitä pidetään yleisesti huonoimpana S-luokkana. Syy siihen, miksi useimmat pitävät W220-mallia huonoimpana, on se, että se tuli aikakautena, jolloin Mercedes lopetti ylimitoitettujen autojen valmistamisen säästääkseen rahaa.

W220 on myös yksi kaikkein epäluotettavimmista Mercedes-sedaneista yleensä, koska se kärsii monista ongelmista, jotka voivat pilata koko omistuskokemuksen. Yleisimmät Mercedes W220 -ongelmat liittyvät ruosteeseen, ilmajousitusjärjestelmään, sähköihin, ohjausjärjestelmään ja lopuksi moottoriin.

Monet näistä ongelmista ovat vakavia, ja niitä esiintyy yleensä kaikissa W220-malleissa, mikä tarkoittaa, että kohtaat todennäköisesti kaikki nämä ongelmat, jos hankit W220-mallin. Toki ennaltaehkäisevällä huollolla on suuri merkitys useimpien auton ongelmien tukahduttamisessa, mutta W220 ei yksinkertaisesti ole niin hyvin rakennettu kuin S-luokka yleensä on.

Joka tapauksessa muista suorittaa perusteellinen tarkastuskäynti ennen ostoa, jos haluat ostaa W220:n. Käy läpi kaikki edellä mainitut ongelmat erittäin yksityiskohtaisesti, sillä joidenkin korjaaminen voi maksaa muutaman tuhannen dollarin verran. W220 on vaikea auto omistaa, ja sitä kutsutaan syystä kaikkien aikojen huonoimmaksi S-luokaksi.

Mercedes W220:n ruosteongelmat

W220 on valitettavasti myös altis vakavalle ruostumiselle, erityisesti ennen faceliftia oleva malli. Ruosteella on taipumus kerääntyä auton alle, pyöräkoteloiden sisäpuolelle, ajovalojen ympärille, puskureiden alle ja jopa joihinkin jousituksen osiin. Ruosteen korjaaminen on vaikeaa, ja siksi kannattaa yrittää löytää W220, jossa ei ole lainkaan ruostetta.

  Mercedes W169 yleiset ongelmat

Myös tornin tiedetään keräävän ruostetta ajan mittaan, mikä tarkoittaa, että varaosat ovat todennäköinen korjaus vakavaan ruostumiseen. Jos korroosiota ei hoideta ajoissa, se voi pilata auton jälleenmyyntiarvon niin paljon, että W220 maksaa silloin vähemmän kuin vuoden huoltokulut.

Mercedes W220 ilmajousitusjärjestelmä

W220 Mercedes on sertifioitu lowrider, ei siksi, että jousitus olisi suunniteltu lowrider-tilaa silmällä pitäen, vaan pikemminkin siksi, että autolla on taipumus vajota ilmajousitusongelmien vuoksi. Maailmalla on lukuisia W220-malleja, jotka suorastaan suutelevat lattiaa, koska ilmajousitusjärjestelmä on niin huono kuin vain voi olla.

Yleisimpiä jousitukseen liittyviä ongelmia ovat vialliset ilmajouset, ilmavuodot ja ilmapumpun toimintahäiriö. Näiden uusiminen voi maksaa melko paljon rahaa, mutta jotkut asiantuntijat sanovat voivansa korjata ne vain murto-osalla kustannuksista. Joka tapauksessa, jos törmäät W220:een, joka notkuu, ilmajousitusjärjestelmä on todennäköisesti rikki.

Mercedes W220 sähköongelmat

Ruosteongelmat, ilmajousitusongelmat ja sähköongelmat ovat osa Mercedes W220:n tuomiopäivän kolmiyhteyttä. Tämä tarkoittaa, että nämä kolme ongelmatyyppiä ovat niin pahoja, että ne yleensä pilaavat koko omistajuuden. Sähköongelmia on lukuisia, alkaen huonoista ajovaloista, huonoista pehmeästi sulkeutuvista ovista, viallisista kytkimistä, ABC-pumppuongelmista ja tyhjenevästä akusta.

Se ei lopu tähän, koska W220 kärsii myös viallisista sähköisistä ikkunoista, viallisesta sähköisestä kattoluukusta, viallisesta kampiakselin asentoanturista, klusterin valo-ongelmista, radio-ongelmista ja monista muista ongelmista. Hanki itsellesi OBD-lukija ja pidä se aina auton sisällä, sillä tarvitset sitä W220:n kanssa.

  Miksi Mercedestä käytetään taksina?

Mercedes W220 -ohjausjärjestelmän ongelmat

Mercedes W220:n tiedetään kärsivän ongelmasta nimeltä ”momenttiohjaus”. Se tapahtuu, kun kiihdytät ja auto ja auto ohjautuu ilman, että itse asiassa haluat sitä. Ongelma johtuu enimmäkseen jousituksesta ja pyöränsuuntauksesta, jotka usein menevät sekaisin eri syistä.

Takapyörät eivät käänny kiihdytettäessä optimaaliseen suuntaan, mikä aiheuttaa koko auton ohjautumisen. Tämä on luonnollisesti valtava ongelma, joten varmista, että se korjataan aina, kun se ilmenee.

Mercedes W220 -moottorin ongelmat

W220:n vikojen luettelon täydentämiseksi meidän on puhuttava myös moottoreista. Todellisuudessa W220-moottorit eivät ole läheskään niin epäluotettavia kuin jotkin muut osat, mutta OM 628 -moottori on tunnettu ajoitusongelmista, M137-moottori vuotaa öljyä, kun taas sekä M137- että M275-moottorin huolto maksaa paljon rahaa.

Kaiken kaikkiaan W220:n moottorit eivät ole täydellisiä, mutta ne ovat jousituksen, sähköjen ja pelätyn vesipohjaisen maalin yläpuolella, joka tuntuu ruostuvan kuin auto olisi uponnut laiva.

FAQ-osio

Onko Mercedes W220 todella niin huono?

Kyllä, se on. Syitä siihen on runsaasti. Ensinnäkin W220 on S-luokka, mikä tarkoittaa, että se edustaa Mercedes Benz -luettelon huippuluokkaa. Siksi auton pitäisi näyttää esimerkkiä muille halvemmille Mercedes-malleille. W220 on epäluotettava, siitä puuttuu laatu ja se näyttää oudolta.

Kaiken kaikkiaan W220 ansaitsee kaiken huonon maineensa, koska se on todella huonompi kuin kaikki muut Mercedes Benzin S-luokan mallit. Tämä ei tarkoita sitä, että sen ostaminen olisi ehdottomasti kiellettyä, mutta sinun pitäisi olla tietoinen siitä, mihin olet ryhtymässä.

  Kumman merkin vakuutusmaksut ovat korkeammat, Audin vai Mercedeksen?

Pitäisikö minun ostaa Mercedes W220?

Jos pidät W220:n ulkonäöstä ja varaat huomattavan määrän rahaa huoltokustannuksiin, W220 voi olla parhaimmillaan ihan kelpo ostos. Auto ansaitsee kyllä huonon maineensa, mutta jos osaat ostaa auton ja pitää siitä huolta, W220 voi palvella sinua kuin mikä tahansa muu auto.

Älä esitä yllättynyttä, jos sinulle tulee valtava korjauslasku, äläkä mene lempeästi hyvään yöhön, koska W220 on ongelma, joka odottaa tapahtuvan.

Mikä on paras W220-malli ostettavaksi?

Riippumatta siitä, minkä moottorin haluat, valitse aina faceliftin jälkeiset W220-mallit, koska ne ovat paljon parempia kuin faceliftia edeltävät mallit. Niissä ei käytetä vesipohjaista maalia, mikä tarkoittaa, että ne ovat paljon luotettavampia.

S430-mallia pidetään luotettavampana mallina, kun taas S500-malli ei ole kovin erilainen. S55 ja S600 ovat erittäin kalliita käyttää ja huoltaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z