Mikä auto voittaa Tesla?

Tesla on yksi markkinoiden parhaista sähköautoista. Sillä on erinomainen toimintasäde ja se on yksi markkinoiden nopeimmista sähköautoista. Mutta mikä auto voi voittaa Teslan?

Tällä hetkellä vuoden 2015 Porsche 918 Spyder päihittää Teslan, sillä se kiihtyy 0-100:een 2,1 sekunnissa. Kun vuoden 2021 Tesla Roadster tulee markkinoille, se on kuitenkin markkinoiden nopein auto, sillä se kiihtyy 0-100 km/h 1,9 sekunnissa. Se tulee siis olemaan nopeampi kuin Porsche 918 Spyder.

Kun vuoden 2022 Tesla Roadster SpaceX -versio tulee markkinoille, siitä tulee nopein auto, sillä se kiihtyy 0-100 km/h 1,1 sekunnissa. Jos siis haluat auton, joka päihittää Teslan nopeudessa tällä hetkellä, vuoden 2015 Porsche 918 Spyder on oikea auto sinulle.

Vuoden 2015 Porsche 918 Spyderin ominaisuudet

Sen lisäksi, että 2015 Porsche 918 Spyder on Teslaa nopeampi, se on myös kaunis ja tehokas auto. Tämä auto kilpailee tiiviisti Bugattin ja Ferrarin kaltaisten superautojen kanssa. Se on kaksipaikkainen, ja siinä on kaksi versiota valittavana. Näitä ovat 918 Spyder 2dr Roadster ja 918 Spyder 2dr Roadster w/Weissach-paketti.

Suorituskyvyltään vuoden 2015 Porsche 918 Spyder on hirviö maantiellä. Auto on varustettu 4,6-litraisella V8-moottorilla, joka tuottaa maksimissaan 887 hv ja 944 lb-ft vääntöä. Siinä on myös 7-vaihteinen automaattivaihteisto ja nelivetojärjestelmä.

Kiihtyvyys 0-100 km/h 2,1 sekunnissa on yksi parhaimman kiihtyvyyden omaavista autoista. Se ei kuitenkaan ole polttoainetehokas, sillä sen EPA-luokitus on 20 kaupunkiajossa, 24 maantiellä ja yhdistetty 22. Kulutat siis enemmän polttoaineeseen kuin tavallinen auto.

  Tarvitsevatko Teslat öljyä?

Mitä tulee mukavuuteen, tämä auto on kaksipaikkainen, joten se ei ole kovin mukava verrattuna Tesla Model S Plaidiin tai 2021 Tesla Roadsteriin. Siitä huolimatta Porsche 918 Spyder on silti mukava auto, jossa on huippuluokan ylelliset ominaisuudet.

Odotetusti tämä auto on melko kallis, sillä sen perushinta on 847 975 dollaria. Se ei siis ole kaikkien auto, sillä vain harvoilla on siihen varaa. Kaiken kaikkiaan auto on hintansa arvoinen, sillä se on nopea, tehokas, ylellinen ja erittäin mukava. Saat siis sen, mistä maksat.

Vuoden 2021 Tesla Roadsterin ominaisuudet

Vuoden 2021 Tesla Roadster on kauniisti muotoiltu ja näyttää houkuttelevammalta kuin Porsche 918 Spyder. Kaiken lisäksi siinä on kehittyneempiä ominaisuuksia ja se on nopeampi kuin Porsche 918 Spyder. Se on kuitenkin halvempi kuin Porsche 918 Spyder.

Toisin kuin Tesla Roadsterin edellisessä versiossa, uusimmassa versiossa on kaksi takaistuinta, mikä tekee siitä neljän matkustajan auton. Alkuperäisessä Roadster-painoksessa oli vain kaksi istuinta. Lisäksi siinä on enemmän toimintasäde ja parempi suorituskyky kuin edellisessä versiossa.

Lisäksi vuoden 2021 Tesla Roadster -versio kiihtyy 0-100 km/h 1,9 sekunnissa, mikä on nopeampi kuin Porsche 918 Spyder. Lisäksi sen huippunopeus on 250 mailia tunnissa, mikä on yksi nopeimmista. Se on myös maailman nopein Tesla.

  Hajoaako Tesla usein?

Tämän auton tuotanto saattaa kuitenkin viivästyä, sillä mitään ei ole vielä ilmoitettu. Teslan mukaan tämän urheiluauton perushinta tulee olemaan noin 200 000 dollaria, mikä on melko paljon halvempi kuin Porsche Spyder. Lisäksi kuljettajat tulevat nauttimaan vakiovarusteena olevasta nelivetojärjestelmästä, mikä tarkoittaa, että se sopii erinomaisesti kaikenlaisille teille.

FAQ

Voiko mikään auto voittaa Tesla Roadsterin?

Ei, mikään auto ei voi voittaa Tesla Roadsteria. Vaikka Tesla Roadsteria valmistetaan vuoden 2021 puolivälistä loppupuolelle, mikään auto ei ole tätä autoa nopeampi. Auto, joka kuitenkin voittaa Teslan juuri tällä hetkellä, on vuoden 2015 Porsche 918 Spider.

Mikä auto on parempi kuin Tesla?

Tesla saattaa olla yksi markkinoiden edistyksellisimmistä sähköautoista, mutta useat erinomaiset autot antavat sille kyytiä. Joitakin näistä autoista ovat Porsche Taycan, Mercedes-Benz EQC, BMW i4, Audi e-Tron, BMW I-4 ja Jaguar I-Pace.

Tesla tarjoaa ehkä parhaan pitkän toimintasäteen ja tekniikan, mutta Mercedes-Benz EQC on mukavin ja ylellisin. Lisäksi, jos haluat suorituskykyisimmän sähköauton, BMW i4 on paras vaihtoehtosi. Ja jos sinulla on perhe, Audi e-Tron on paras vaihtoehto.

Onko Tesla Roadster nopeampi kuin Bugatti?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat huippunopeutta, Bugatti voittaa Tesla Roadsterin ylivoimaisesti. Mutta jos haluat nopeaa kiihtyvyyttä, Tesla Roadster voittaa. Bugatti on kuitenkin kalliimpi kuin Tesla Roadster.

  Mikä on halvin tapa vaihtaa Tesla-avain?

Mikä on nopein Teslan huippunopeus?

Tesla Model S Plaid -mallin nopein Teslan nopeus on 200 mph. Kukaan ei kuitenkaan ole koskaan kokeillut hyödyntää kaikkea nopeutta. Kaiken lisäksi uusin Tesla Model S Plaid kiihtyy 0-100 km/h vain 1,98 sekunnissa. Tällaisella nopeudella tämä auto on supernopea.

Lisäksi uusi Tesla Model S Plaid tuottaa erinomaiset 1020 hevosvoimaa ja 1050 lb-ft vääntöä. Kiitos sen kaikkien aikojen ensimmäisen kolmimoottorin.

Miksi Teslat ovat niin nopeita?

Teslat ovat niin nopeita, koska auton uusiin akkuihin mahtuu samaan tilaan enemmän kennoja kuin aiempina vuosina. Tämän ansiosta toimintasäde on parempi ja teho suurempi. Suuremman energiatiheyden ansiosta auto on siis nopeampi.

Tulos

Tällä hetkellä ainoa auto, joka voi voittaa Teslan, on vuoden 2015 Porsche 918 Spyder. Kuitenkin kun Tesla julkaisee uuden Tesla Model S Plaidin tai Tesla Roadsterin, tämä auto ei enää voita Teslaa. Porsche 918 Spyder kiihtyy 0-100:een 2,1 sekunnissa, kun taas Tesla Roadster kiihtyy 1,9 sekunnissa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z