Mikä Tesla on paras koiranomistajille?

Tesla on muuttanut ihmisten suhtautumista sähköautoihin. Sen lisäksi se on helpottanut ihmisten matkustamista lemmikkieläinten, tarkemmin sanottuna koirien, kanssa. Mutta mikä on paras Tesla-malli koiranomistajille?

Tesla Model X on paras Tesla koiranomistajille. Tässä mallissa on ainutlaatuinen Teslan ”Dog Mode”, ja se on myös erittäin tilava, ja siinä on riittävästi tilaa matkustajille ja koirille. Siitä huolimatta Tesla Model S on myös hyvä koirille, mutta se ei ole yhtä tilava kuin Tesla Model X.

Olipa sinulla siis pieni tai suuri koirarotu, Tesla Model X:ään mahtuu mukavasti koirasi ja muut lemmikkisi. Tämä katumaasturi on tilava, mukava ja siinä on koiraystävälliset ominaisuudet. Voit kuitenkin vielä lisätä muita koiraominaisuuksia, kuten koiravaljaat ja turvaistuimen, jotta koiraystäväsi viihtyisi vielä paremmin.

Mitä Teslan ”Dog Mode” tekee?

Teslan koiratila aktivoituu normaalisti, kun auto on pysäköitynä. Tila varmistaa, että auto on ilmastoitu myös pysäköitynä. Näin ollen koirasi ei tukehdu, kun se jää auton sisälle, kun menet ostoksille tai maksat pysäköintimaksuja.

Jotta ohikulkijat eivät luule, että jätit koiran vahingossa autoon ja joudut pelastamaan sen, kojelaudassa näkyy ilmoitus, joka osoittaa, että koira on turvassa eikä ole vaarassa. Tämä on ainutlaatuinen ominaisuus, jota muissa autoissa ei ole.

Tesla Model X:n ominaisuudet?

Nyt kun tiedät, mikä on paras Tesla-malli koiranomistajille, tarkastellaanpa tämän hämmästyttävän katumaasturin poikkeuksellisimpia ominaisuuksia. Sen lisäksi, että Tesla Model X on koiraystävällinen, siinä on joitakin parhaita ominaisuuksia, joita sähköisestä katumaasturista voi löytää.

  Tesla vs. Mercedes - kumpi on parempi?

Vaikka Tesla Model X on rakenteeltaan samanlainen kuin pienempi sisaruksensa Tesla Model Y, se on hieman suurempi ja tilavampi. Lisäksi siinä on enemmän tavaratilaa, sillä siinä on 91 kuutiometriä säilytystilaa, kun taas Model Y:ssä on 76 kuutiometriä säilytystilaa.

Suuremman matkustamotilan lisäksi Tesla Model X:ssä on jopa seitsemän istumapaikkaa. Voit kuitenkin mukauttaa sen niin, että siinä on 6 istumapaikkaa. Huomaa, että ylimääräinen istuintila ei ole ilmaista, sillä sinun on maksettava siitä.

Miten Tesla Model X toimii?

Vaikka Tesla Model X on suuri ja tilava, se ei ole markkinoiden suorituskykyisin Tesla. Hyvä uutinen on, että se on toiseksi suorituskykyisin malli Tesla Model S:n jälkeen. Se haarukoi maksimissaan 1 020 hevosvoimaa, mikä vastaa Model S:n hevosvoimia.

Rakastat myös erinomaista toimintasädettä, joka on jopa 360 mailia sen Long Range -muunnoksessa ja 340 mailia sen Plaid-muunnoksessa. Jos haluat nopeutta, valitse Plaid-vaihtoehto, sillä sen nopeus on erinomaiset 163 kilometriä tunnissa, toisin kuin Long Range -vaihtoehdon, jonka nopeus on 155 kilometriä tunnissa.

Mitä nopeuteen tulee, Tesla Model X kuuluu markkinoiden nopeimpiin katumaastureihin, sillä se kiihtyy 0-100 km/h vain 2,5 sekunnissa. Tämä on lumoavaa, kun otetaan huomioon, että monet sähköiset katumaasturit eivät pysty saavuttamaan edes puolta tämän pedon nopeudesta.

Onko Tesla Model X mukava?

Sen lisäksi, että tämä sähköinen katumaasturi tarjoaa tilaa, tehoa ja poikkeuksellista suorituskykyä, se on myös hyvin rakennettu tarjoamaan mukavuutta ja ylellisyyttä. Toisin kuin useimmissa Tesloissa, tässä katumaasturissa on hieman suurempi näyttö, sillä se on 17-tuumainen. Lisäksi siinä on maailman suurin panoraamatuulilasi, jonka ansiosta voit nauttia taivaan näkymistä.

  Onko Tesla parempi kuin Lexus?

Huolimatta monista huippuluokan ominaisuuksista Tesla Model X:n kiehtovin piirre on sen ainutlaatuiset haukansiipiovet. Nämä ovet tekevät autosta näyttävän näköisen, mutta myös autoon nousemisen ja siitä poistumisen nopeaksi ja helpoksi.

Tesla Model X:n lähtöhinta on noin 91 190 dollaria, mutta se on jokaisen dollarin arvoinen. Itse asiassa saat tästä futuristisesta sähköisestä katumaasturista paljon muutakin.

FAQ

Voiko koiran jättää Teslaan?

Kyllä voit. Sinun tarvitsee vain kytkeä päälle ”Dog Mode”, kun auto on pysäköitynä. Napsauta vain ”Pidä ilmastointi päällä” kohtaan ”Koira” ja jätä lemmikkisi turvallisesti autoon. Jos ohikulkijat tulevat autosi lähelle, heille ilmoitetaan, että koira on turvassa.

Mikä sähköauto on paras koirille?

Ensinnäkin kaikki Tesla-mallit sopivat erinomaisesti koirille. Teslan lisäksi koiranomistajat pitävät myös Range Rover PHEV:stä, sillä siinä on useita koirille tarkoitettuja lisävarusteita. Tässä autossa on erityinen kulkuväylä, joka helpottaa sisään- ja ulospääsyä, kannettava nousujärjestelmä ja koiran häkki. Muita huippusähköautoja koirille ovat Mini Countrymen PHEV ja Audi e-Tron.

Miksi Tesla on hyvä lemmikeille?

Teslat ovat hyviä lemmikinomistajille, koska niissä on ”Dog Mode” -toiminto. Toiseksi nämä autot ovat tilavia, mikä takaa, että matkustajat ja lemmikit voivat nauttia kyydistä mukavasti. Tämän lisäksi Tesla-autojen istuimet on yleensä valmistettu synteettisestä nahasta, joka on helppo puhdistaa, toisin kuin kangas.

  Kestääkö Tesla 10 vuotta?

Onko kaikissa Tesloissa koiratila?

Kyllä, kaikissa Tesloissa on ”Dog Mode” -toiminto. Tämä tarkoittaa, että kaikki niiden mallit ovat lemmikkiystävällisiä. Koska Tesla Model X ja Model S ovat kuitenkin tilavampia, nämä kaksi Teslaa ovat parhaita malleja koiranomistajille.

Miten aktivoin Teslan koiratilan?

Koiratilan aktivoiminen Teslassa on erittäin helppoa. Voit kytkeä sen päälle menemällä ilmastoinnin säätöasetuksiin. Aloita napsauttamalla tuulettimen kuvaketta 15-tuumaisessa kosketusnäytössä. Valitse seuraavaksi ”Dog” (Koira) aivan oikealla puolella ”keep climate on” (pidä ilmastointi päällä) -asetusten alta. Lopuksi näet näytöllä viestin, jossa lukee ”Omistajani tulee pian takaisin. Älä huoli!”

Bottom line

Jos sinulla on koira tai jokin muu lemmikki, paras Tesla-malli ostettavaksi on Tesla Model X. Tämä johtuu siitä, että tässä katumaasturissa on ”Dog Mode” -toiminto ja se on myös tilava. Koirallasi on siis paljon tilaa ja se on turvassa, vaikka jättäisit sen autoon ikkunat kiinni.

Aktivoi vain koiratila ja pidä ilmasto asetuksissa. Ilmastointilaite aktivoituu ja koirasi ei tukehdu. Kaikissa Tesla-malleissa on kuitenkin tämä ominaisuus. Ainoa ero on se, että Tesla Model X on tilavampi ja mahtuu kunnolla koiraasi ilman, että se on matkustajien tiellä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z