Mikä Jeep on paras perheelle?

Mikä Jeep on paras perheelle?

Ensimmäiset Jeep-mallit oli tarkoitettu vain sotilaskäyttöön. Jonkin ajan kuluttua käyttöön otettiin kuitenkin myös matkustajaversiot, jolloin ihmiset pääsivät maistamaan näitä järeitä, luotettavia ja kestäviä autoja. Ja koska useimmat Jeepit mielletään seikkailun symboliksi, ne vetoavat lähes kaikkiin. Mikä Jeep on kuitenkin paras perheelle?

Vaikka Jeepit saattavatkin vetoaa kaikkiin seikkailunhaluisiin yksilöihin, kaikki niistä eivät sovi perheelle. Tämä johtuu siitä, että ihmiset valitsevat perheilleen autoja, jotka ovat mukavia, turvallisia ja hauskoja ajaa. Joitakin Jeep-malleja, jotka tekevät valinnan, ovat Jeep Cherokee, Jeep Grand Cherokee ja Jeep Wrangler.

Perheellesi valitsemasi Jeep-malli riippuu tarpeistasi. Esimerkiksi Jeep Wrangler sopii erinomaisesti seikkailunhaluisille perheille, sillä sen ovet ja ikkunat voidaan irrottaa, jotta voit nauttia luonnosta matkasi aikana. Toisaalta Cherokee ja Grand Cherokee sopivat erinomaisesti perheille, jotka haluavat perinteisiä Jeep-malleja.

Minkä Jeepin perheeni tarvitsee?

Jeep Cherokee

Jeep Cherokee on hyvä perheauto perheelle, joka haluaa erinomaisen auton jokapäiväiseen ajoon, jossa on erinomainen tavaratila ja matkustamotila. Lisäksi tämä auto on halvempi kuin Jeep Grand Cherokee ja Jeep Wrangler, mikä tekee siitä parhaan lähtötason Jeep-mallin uusperheille. Sen lähtöhinta on noin 31 500 dollaria.

Jeep Cherokee on kaunis ja urheilullisen näköinen. Siinä on aito crossover-muotoilu, toisin kuin sen edeltäjissä, jotka muistuttivat vanhan koulukunnan maastureita. Joitakin ominaisuuksia, jotka erottuvat edukseen, ovat uusi etusäleikkö, LED-ajovalot ja 17-tuumaiset vanteet.

  Jeep Grand Cherokee L Luotettavuus

Sisätilojen osalta Jeep Cherokee ylpeilee 8,4-tuumaisella kosketusnäytöllä, jossa on Apple CarPlay ja Android Auto. Muita ominaisuuksia ovat lämmitettävä ohjauspyörä, lämmitettävät etuistuimet ja maastojousitus. Siinä on myös huippuluokan turvavarusteet, kuten etutörmäysvaroitin, kaistavahti ja kuolleen kulman valvonta.

Lisäksi Cherokee on varustettu Uconnect-infotainment-järjestelmällä, joka on yksi markkinoiden parhaista. Se voi myös kuljettaa jopa viisi matkustajaa, ja siinä on yhteensä 26 kuutiometriä tavaratilaa. Vaikka tavaratila on pieni, sitä voidaan kasvattaa taittamalla takaistuimet kokoon. Kaiken kaikkiaan se on erinomainen auto pienelle perheelle.

Jeep Grand Cherokee

Vaikka Jeep Cherokee sopii erinomaisesti uusille perheille, Jeep Grand Cherokee on ihanteellinen suurille perheille, jotka tarvitsevat enemmän tilaa ja kuormatilaa. Lisäksi tämä keskikokoinen katumaasturi on kalliimpi kuin Cherokee, sillä sen lähtöhinta on noin 40 200 dollaria.

Jeep Grand Cherokee on vielä suurempi kuin Jeep Wrangler ja vielä ylellisempi. Jos olet kuusihenkinen tai seitsenhenkinen suurperhe, voit valita suuremman Jeep Grand Cherokee L:n, joka esiteltiin vähän aikaa sitten. Ja koska tämä malli on isompi ja mukavampi, se sopii erinomaisesti kaikenlaisiin perheretkiin.

Pienemmän sisaruksensa tavoin Jeep Grand Cherokee on tyylikkäästi rakennettu, ja siinä on tyylikäs ulkopuoli ja kauniit sisätilat. Sen sisätilat eivät kuitenkaan ole pelkästään suuremmat, vaan ne on myös koristeltu ylellisemmillä materiaaleilla ja edistyksellisillä ominaisuuksilla. Siksi se maksaa hieman enemmän kuin Cherokee.

  Jeep Compass Luotettavuus

Sen lisäksi, että Grand Cherokee on ylellisempi sisätiloiltaan, siinä on myös suurempi tavaratila, jolloin käyttäjät voivat säilyttää enemmän tavaroita matkallaan tai piknikillä. Siinä on yhteensä 70,8 kuutiometriä tavaratilaa takaistuimet taitettuna. Tämä on parempi kuin Jeep Wranglerissa.

Lisäksi Jeep Grand Cherokee toimii paljon paremmin kuin Cherokee, koska siinä on tehokkaampi moottori. Cherokeen 3,2-litrainen V6-moottori tuottaa enimmillään 270 hv, mutta Grand Cherokee on varustettu 3,6-litraisella V6-moottorilla, joka tuottaa 293 hv, ja tehokkaammalla 5,7-litraisella Hemi V8-moottorilla.

Kaiken kaikkiaan Grand Cherokee on ihanteellinen suurperheelle, joka haluaa mukavuutta, suorituskykyä, säilytystilaa ja hauskaa ajoa.

Jeep Wrangler

Jeep Cherokee ja Grand Cherokee sopivat parhaiten perheille, jotka haluavat perinteisiä maastureita, kun taas Jeep Wrangler sopii paremmin perheille, jotka haluavat erinomaisen maasto- tai seikkailuauton. Avoimilla ikkunoilla ja ovilla varustettu Jeep Wrangler antaa matkustajilleen mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa luonnon kanssa, kun he lähtevät telttailemaan, vaeltamaan tai piknikille.

Cherokeen tavoin tähänkin autoon mahtuu jopa viisi henkilöä, ja se on erittäin käytännöllinen. Ja koska Wrangler on yksi markkinoiden lujimmista, luotettavimmista ja kestävimmistä maastureista, se tarjoaa seikkailullisimman matkan perheesi kanssa. Tämä johtuu siitä, että se on tehokas ja pystyy liikkumaan missä tahansa maastossa erittäin helposti.

Jeep Wrangler on myös tyylikäs ja siinä on ikoninen Jeep-muotoilu. Ennen kaikkea se on myös halvempi kuin Jeep Grand Cherokee, mutta hieman kalliimpi kuin Cherokee. Sen perushinta on noin 31 300 dollaria.

  Jeep Grand Cherokee ongelmat

FAQ

Onko Jeep hyvä perheauto?

Kyllä, Jeep on hyvä perheauto. Se riippuu kuitenkin myös mallista, sillä jotkin mallit sopivat paremmin perheelle kuin toiset. Paras Jeep perheelle on Grand Cherokee L, sillä se on suurempi, mukavampi, tilavampi, turvallisempi ja suorituskykyisempi.

Missä Jeepissä on mukavin kyyti?

Jos etsit Jeepiä, jossa on mukavin kyyti, se menee Jeep Wranglerille. Mutta jos haluat Jeepin, joka on erinomainen päivittäiseen ajoon, sinun on harkittava Jeep Compassia. Molemmat autot ovat kuitenkin hauskoja ajaa ja toimivat huomattavan hyvin sekä maastossa että maastossa.

Mikä on luotettavin Jeep-malli?

Luotettavimman Jeep-mallin tittelin saa vuoden 2021 Jeep Grand Cherokee. Monet luotettavuusjärjestöt ovat äänestäneet tämän katumaasturin luotettavimmaksi Jeep-malliksi. Jotkin sen vanhoista vuosimalleista eivät kuitenkaan ole yhtä luotettavia. Toisin kuin useimmat Jeep-mallit, tämä auto rekisteröi vähemmän ongelmia.

Bottom line

Jos etsit mukavaa Jeepiä perheellesi, tarjolla on kolme varteenotettavaa Jeep-vaihtoehtoa perheelle. Nämä ovat Jeep Cherokee, Grand Cherokee ja Wrangler. Cherokee sopii pienelle perheelle, Grand Cherokee sopii suurelle perheelle tai mukavuutta kaipaaville, kun taas Wrangler sopii retkille ja seikkailuihin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z