Mikä kuukausi ostaa käytetty Mercedes

Jos rakastat Mercedes-Benziä, mutta sinulla ei ole tarpeeksi rahaa ostaa upouutta autoa, voit odottaa ja ostaa käytetyn Mercedeksen erinomaiseen hintaan. Mutta mikä kuukausi on paras käytetyn Mercedes-Benzin ostamiseen?

Tammikuu on paras aika ostaa käytetty Mercedes-Benz. Sitä seuraavat tiiviisti helmikuu ja joulukuu. Sitä vastoin kesäkuu ja heinäkuu ovat huonoimpia kuukausia ostaa käytetty Mercedes-Benz. Tammikuu on paras kuukausi käytetyn auton ostamiseen, koska kysyntä on erittäin vähäistä.

Miksi tammikuu on paras kuukausi ostaa käytetty Mercedes-Benz?

Vähäinen kysyntä

Koska monet ihmiset käyttävät paljon rahaa juhlakauden aikana, huomaat, että tammikuun ensimmäisinä viikkoina markkinoilla on vähemmän ostajia. Tämän seurauksena jälleenmyyjät yrittävät olla kilpailukykyisempiä hinnoittelussaan houkutellakseen asiakkaita.

Enemmän varastoa

Toinen syy siihen, miksi käytetyt Mercedes-autot ovat halvempia tammi- ja joulukuussa, on se, että varastoa on enemmän. Mercedes tuo yleensä uudet mallit markkinoille vuoden lopussa. Luodakseen tilaa uusille malleille jälleenmyyjät myyvät käytettyjä autoja suurella alennuksella.

Mihin muuhun aikaan minun pitäisi ostaa käytetty Mercedes-Benz?

Tammikuun lisäksi on eri vuodenaikoja, jolloin voit saada erinomaisia käytettyjen Mercedes-Benzien tarjouksia.

Paras pyhäpäivä käytetyn auton ostamiseen on Martin Luther King Jr. päivä.

Saatat yllättyä, että Black Friday ei kruunaa käytettyjen autojen parhaiden tarjousten päivää. Pikemminkin Martin Luther King Jr. päivä tarjoaa parhaat tarjoukset. iSeeCarsin tekemän tutkimuksen mukaan MLK Jr. päivä tarjosi 39 prosenttia keskimääräistä enemmän tarjouksia. Tämä ei ehkä liity niinkään kyseiseen juhlapäivään vaan pikemminkin siihen, että se osuu tammikuulle.

  Harvinaisimmat Mercedes Benz -mallit

Tutkimuksessa oli esillä 32 miljoonaa käytettyjen autojen myyntiä vuosilta 2018 ja 2019, ja siinä keskityttiin erityisesti tarjouksiin, joissa ostajat säästivät vähintään 1000 dollaria ja 22 000 dollaria laadukkaiden käytettyjen autojen hinnassa. Jos siis haluat parhaan mahdollisen tarjouksen Mercedes-Benzistäsi, sinun kannattaa odottaa tähän päivään asti kaupantekoa.

Martin Luther King Jr:n päivän lisäksi on myös muita suosittuja juhlapäiviä, jolloin voit ostaa laadukkaan käytetyn Mercedes-Benzin. Näitä ovat uudenvuodenaatto, jouluaatto, veteraanipäivä ja musta perjantai. Kaikki nämä juhlapyhät tarjoavat erinomaisia, keskimääräistä parempia tarjouksia.

Paras viikonpäivä käytetyn auton ostoon

Paras viikonpäivä käytetyn auton ostamiseen on maanantai. Yleensä arkipäivät ovat viikonloppuja parempia, koska ostajien määrä on yleensä pienempi. Lisäksi myyjät tarjoavat maanantaisin hyviä tarjouksia, koska he eivät tiedä, mitä koko viikon aikana on odotettavissa.

Mitä hyötyä käytetyn Mercedeksen ostamisesta on?

Saatat epäröidä käytetyn Mercedes-Benzin ostamista, mutta näin ei pitäisi olla. Tämä ylellinen merkki, jolla on kolmen tähden tunnus, elää mottonsa ”parasta tai ei mitään” mukaisesti. Vaikka Mercedeksellä on ollut oma osuutensa ongelmista, se jää silti hypetyksensä tasolle myös käytettynä autona. Varmista vain, että kyseinen auto on hyvässä kunnossa.

Harkitsitpa sitten vuoden 2018 E-Class-vaunun tai vuoden 2012 S-luokan sedanin ostamista, saat silti auton, jossa on pitkälle kehitettyä tekniikkaa, tyylikäs ulkonäkö, mukava kyyti, erinomainen suorituskyky ja kestävyys. Vaikka ehkä voisitkin hankkia samaan hintaan uuden auton merkiltä, jolla on vähemmän kehittyneitä ajoneuvoja, sillä ei ole näitä Mercedes-Benzin etuja:
o Heillä on takanaan laadukasta käsityötaitoa.
o Alhaisempi hinta korkeamman poistoarvon vuoksi
o Korkealuokkaiset ominaisuudet, joita ei löydy useimmista käytetyistä autoista.
o Erinomainen maine turvallisuuden alalla
o Niillä on tyylikäs ja ylellinen ulkonäkö ja tuntuma.
o Mukava ja luotettava ajo

  Mikä on paras Mercedes taksiksi?

Mikä on oikea menettely käytetyn Mercedes-Benzin ostamisessa?

Jos haluat laadukkaan käytetyn Mercedes-Benz-auton, sinun ei pidä valita vain halvinta. Sen sijaan sinun pitäisi tehdä huolellinen selvitys ja löytää paras mahdollinen sopimus. Tässä ovat vaiheet, joita sinun tulisi noudattaa saadaksesi parhaan mahdollisen kaupan:
o Tarkista arvostelut ja arvosanat verkossa
o Tutustu ajoneuvon historiaan
o Suorita järjestelmän tarkistus
o Hanki riippumaton, ostoa edeltävä tarkistus palkkaamalla kokenut Mercedes-mekaanikko.

Kysymyksiä, jotka on hyvä kysyä ennen käytetyn Benzin ostamista.

Mikä on huonoin aika ostaa käytetty auto?

Huonoin aika ostaa käytetty auto on loppukevät ja alkukesä. Tähän kuuluvat toukokuu, kesäkuu, heinäkuu, elokuu ja syyskuu. Pääsyy tähän on se, että auton omistajat pitävät autojaan hallussaan odottaen seuraavaa mallivuotta.

Mitä haittoja käytetyn Mercedes-Benz-ajoneuvon ostamisessa on?

Vaikka käytetty Mercedes-Benz on edelleen parempi kuin monet markkinoilla olevat ajoneuvot, siihen liittyy omat haasteensa. Käytetyn Mercedes-auton suurimmat haitat ovat korkeat huolto- ja korjauskustannukset. Mercedeksen vieminen mekaanikolle on erittäin kallista, koska se on hoidettava valtuutetun jälleenmyyjän toimesta.

Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen käytetyn Mersun ostamista?

Ennen kuin ostat käytetyn Mersun, sinun on tiedettävä useita asioita, jotta saat parhaan sopimuksen. Ennen kaikkea sinun on otettava huomioon ostettavan auton arvonalennussuuntaus. Lisäksi sinun on otettava huomioon auton huolto- ja vakuutuskustannukset. Lopuksi sinun pitäisi tehdä koeajo ennen kuin maksat autosta.

  Miksi vanhat Mersut ovat niin halpoja?

Ovatko käytetyt Mercedes-Benz-ajoneuvot kalliita ylläpitää?

Kyllä, ne ovat. Jos ostat käytetyn Mercedes-Benzin, jonka takuu on päättynyt, sen ylläpito on vielä kalliimpaa. Tämä johtuu siitä, että Mercedeksen varaosat ovat kalliita ja takuu auttaa korvaamaan osan kustannuksista. Lisäksi Mercedes-jälleenmyyjät veloittavat paljon, sillä he käyttävät yleensä erikoistyökaluja autosi korjauksessa ja huollossa.

Mitkä ovat parhaat käytetyt Mercedes-Benz-mallit ostettavaksi?

Ennen kuin ostat minkä tahansa käytetyn Mercedes-Benz-mallin, sinun on tiedettävä hieman sen historiasta ja siitä, mitä siltä voi odottaa pitkällä aikavälillä. Tämä johtuu siitä, että joissakin malleissa on ollut enemmän ongelmia kuin toisissa. Joitakin parhaita käytettyjä Mercedes-malleja ovat mm:
o 2009 E-Class
o 2009 SLK-luokka
o 2012 CLS-luokka
o 2010 C-luokka
o 2008 E-luokka

Loppupäätelmät

Jos etsit laadukasta käytettyä Mercedes-Benziä, odota tammikuuhun asti ostaaksesi haluamasi auton. Tammikuussa on vähemmän kävijöitä, mutta enemmän varastoa. Näin ollen voit helposti tehdä hyvän kaupat. Kannattaa kuitenkin harkita myös helmikuun ja joulukuun kuukausia, sillä myös silloin on tarjolla poikkeuksellisia tarjouksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z