Miksi vanhat Mersut ovat niin halpoja?

Miksi vanhat Mersut ovat niin halpoja?

Mercedes-Benz-autot ovat suosittuja niiden ylellisen aseman ja erinomaisen suorituskyvyn vuoksi. Niillä on myös korkea lähtöhinta, mutta vanhemmat Mercedekset ovat halvempia.
Vanhemmat Mersut ovat halvempia, koska niiden korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat. Lisäksi näiden autojen jälleenmyyntiarvo on alhainen. Kun 4 vuoden tai 50 000 kilometrin takuu on päättynyt, Mercedes-autojen omistajille tulee kalliiksi. Siksi monet Mercedes-omistajat päättävät myydä autonsa tämän ajanjakson jälkeen.

Sinun ei kuitenkaan kannata pelätä vanhan Mercedes-Benz-automallin ostamista korkeiden korjaus- ja huoltokustannusten vuoksi. Jotkin vanhat Mercedekset saattavat olla hyvin huollettuja, eikä niissä ole mitään ongelmia. Sinun on käytävä läpi auton historiaraportti ja tarkastettava se ennen ostamista.

Seuraavassa on syitä siihen, miksi vanhat Mercedes-Benz-autot ovat niin halpoja:

Ei takuuta

Kuten monet luksusautomerkit, myös Mercedes tarjoaa takuun. Mercedeksen New Vehicle Limited Warranty kattaa materiaali- tai valmistusvirheet 4 vuoden tai 50 000 mailin ajan. Takuu antaa auton omistajalle mielenrauhan, kun tietää, että korjaukset hoidetaan tämän ajan kuluessa.

Käytetyille Mercedes-Benz-autoille valmistaja tarjoaa Certified Pre-Owned Limited Mercedes -takuun, joka antaa 1 vuoden tai enintään 100 000 mailin lisäsuojan. Jos autossasi on ongelma tämän ajanjakson aikana, voit viedä sen valtuutettuun Mercedes-Benz-jälleenmyyjään korjattavaksi ja huollettavaksi.

Vanhemmat Mercedes-autot ovat halvempia, koska takuu ei kata niitä. Useimmat Mercedes-omistajat myyvät ajoneuvonsa, kun takuu päättyy. Näin he tekevät välttääkseen auton korkeat korjaus- ja huoltokustannukset. Siksi sinun on todella harkittava vanhaa Mercedestä, jolla on käytetyn auton takuu.

  Mikä on paras Mersu maastokäyttöön?

Korkeat korjauskustannukset

Tärkein syy siihen, miksi vanhat Mercedes-autot ovat niin halpoja, ovat korkeat korjauskustannukset, minkä vuoksi monet Mercedes-omistajat myyvät ne takuun päätyttyä. Jotkut yrittävät myös hankkia OEM-osien sijasta jälkimarkkinavaraosia, jotka lopulta kuluvat nopeasti.
Vanhan Mercedes-Benz-auton hankkiminen on hauskaa ja voi tuntua hyvältä kaupalta, mutta sinun on oltava valmis antamaan paljon rahaa jopa pieneen korjaukseen. Sinun on korjattava pieniä ongelmia siellä täällä, kun auton kilometrit lisääntyvät, ja sinun on oltava valmis suurempiin korjauksiin, kun auto vanhenee.

Suurin osa kalliista korjauksista tehdään vanhemmissa Mercedeksissä, joissa on ajettu vähintään 150 000 kilometriä tai enemmän. Jos siis ostettavaksi aiotulla vanhalla Mersulla on yli 100 000 kilometriä, varaudu käymään mekaanikolla tavallista useammin.

Korkeat ylläpitokustannukset

Käytetyn Mercedes-Benzin korjaaminen on myös erittäin kallista. Mercedeksen autokauppiaita on markkinoilla vähän, ja ne ovat kalliita. Mercedes-Benz-auton osien korjaaminen tai huoltaminen on hankalaa, minkä vuoksi jälleenmyyjiä ei ole kovin paljon. Autossa on kehittyneitä järjestelmien valvontaohjelmistoja, ajoapuvälineitä ja infotainment-järjestelmää, joita on vaikea käsitellä.

Mercedes-jälleenmyyjien on oltava valtuutettuja ja ne ovat yleensä erikoistuneita. He tarvitsevat erityiskoulutusta ja erikoistyökaluja autosi korjaamiseen. Siksi et voi viedä Mercedes-ajoneuvoasi mille tahansa jälleenmyyjälle kaupungissa.

Alhainen jälleenmyyntiarvo

Monien luksusautojen jälleenmyyntiarvo säilyy korkeana ensimmäisten 5 vuoden ajan. Tämän ajanjakson jälkeen auton arvo laskee nopeasti. Tämä on yksi syy siihen, miksi vanhat Mercedes-Benz-autot ovat erittäin halpoja. Koska Mercedes-autot ovat luksusmerkki, niiden arvo laskee nopeasti verrattuna muihin kuin luksusautomerkkeihin.

  Kuinka kauan Mercedeksen moottorit kestävät?

Mitä korkeammat ylläpitokustannukset, sitä alhaisempi jälleenmyyntiarvo. Käytetyt Mercedes-autot ovat siis halpoja, koska niiden jälleenmyyntiarvo on alhainen, mikä johtuu korkeista huolto- ja korjauskustannuksista. Mitä vanhempi auto on, sitä halvemmaksi se tulee. Niiden kysyntä ei myöskään ole yhtä suurta kuin muiden merkkien kuin luksusmerkkien, minkä vuoksi niiden jälleenmyyntiarvo on jonkin verran alhaisempi.

Vähintään 6 vuotta vanhan Mercedes-Benzin arvo voi laskea noin 30-40 prosenttia. Se voi olla jopa suurempi auton kunnosta riippuen.

Paljon halvempia vaihtoehtoja

Mercedes-Benz saattaa kuulua markkinoiden halutuimpiin luksusautomerkkeihin, mutta vanhemmat Mercedes-autot eivät ole. Tämä johtuu siitä, että markkinoilla on paljon vaihtoehtoisia vanhoja automerkkejä. Toisin kuin Mercedes-Benz, nämä automerkit ovat halvempia, luotettavampia ja halvempia ylläpitää.
Vanhat automerkit, kuten Lexus ja Infinity, tarjoavat erinomaista mukavuutta, mutta ne ovat paljon halvempia kuin Mercedes. Ne ovat myös suorituskyvyltään luotettavampia, eivätkä huollot tai korjaukset ole ongelma kuten Mercedeksen kohdalla.

Usein kysytyt kysymykset käytetyn Benzin ostamisesta

### Mikä on paras vanha Mercedes, jonka voit ostaa?
Se riippuu maustasi ja mieltymyksistäsi. Jos haluat luotettavan vanhan Mercedes-Benzin, harkitse vuosien 2008-2010 C 300 -mercedeksen tai vuosien 1977-1985 300D-mallin hankkimista. Jos haluat suorituskykyä, hanki vuosien 2008-2010 C63 tai 2010-2012 E550 coupe Mercedes-Benz -automalli.

Miksi käytetyt Mercedes-Benz S-luokan autot ovat niin halpoja?

Mercedes S-luokan malli on erittäin halpa niiden luotettavuuden vuoksi. Ne ovat yksi markkinoiden vähiten luotettavista Mercedes-Benz-automalleista. Jos ostat tämän mallin, sinulle aiheutuu suuria huoltokustannuksia. S-luokan mallilla ei myöskään ole suurta kysyntää, kuten E-luokan mallilla.

  Mitkä Mersut ovat V12-moottoreita?

Kannattaako ostaa 10 vuotta vanha käytetty Mercedes-Benz-auto?

Se riippuu Mercedes-mallista ja auton kunnosta. Jotkut omistajat pitävät autostaan hyvää huolta vielä 10 vuoden jälkeenkin. Mutta jos epäilet, että autoa on huollettu huonosti, älä osta autoa. Riippumatta auton kunnosta, odota, että sitä huolletaan säännöllisesti.

Yhteenveto

Nyt tiedät, miksi Mercedes-Benzin automallit ovat halpoja. Vanhemmat Mersut ovat halpoja, koska niiden korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat. Niiltä puuttuu myös takuu, mikä tarkoittaa, että olet omillasi, jos autossa on jotain vikaa.
Vaikka vanhempi Mercedes-Benz voi olla halpa, siinä on kuitenkin edelleen ylellisiä ominaisuuksia, joita muilla automerkeillä ei ole. Lisäksi Mersut ovat mukavia ja niissä on tyylikäs muotoilu. Vaikka korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeat, vanhan Mercedeksen asianmukainen hoito vähentää mekaanikkokäyntejä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z