Pitäisikö minun ostaa käytetty Mercedes A-Class?

Jos etsit käytettyä perustason Mercedes-mallia, A-Klasse on paras valinta. Tämä edullinen ja kompakti auto on hyvin rakennettu tarjoamaan mukavuutta ja suorituskykyä. Mutta kannattaako käytetty Mercedes A-Class kuitenkaan ostaa?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat Mercedes-Benzin kaltaisen luksusauton, mutta sinulla ei ole varaa upouuteen autoon, käytetyn A-Class-mallin hankkiminen ei ole huono ajatus. Sinun on kuitenkin oltava valmis kalliisiin korjaus- ja huoltokustannuksiin.

Sitä paitsi, jos haluat huippuluokan ominaisuuksia, joita ei löydy tavallisista automerkeistä, kuten Toyotasta, Nissanista ja Hondasta, pidät varmasti käytetystä Mercedes A-Classista. Jos kuitenkin etsit luotettavuutta ja tehokkuutta, pysy kaukana käytetystä Mercedes-Benz A-Classista.

Sen lisäksi, että Mercedes-autot ovat kalliita korjata ja huoltaa, niiden korjaaminen ja huoltaminen vaatii erikoistuneita autoliikkeitä. Ja jos jokin osa pettää, saatat joutua käyttämään paljon rahaa sen vaihtamiseen. Asuinpaikastasi riippuen joitakin osia ei ehkä ole saatavilla lähialueellasi, mikä nostaa kustannuksia entisestään.

Mercedes A-Classin ominaisuudet

Ulkonäkö

Mercedes A-Classilla on kolme sukupolvea – ensimmäinen, toinen ja kolmas sukupolvi. Kaikissa näissä autoissa on viistoperä, ja kolmannessa sukupolvessa on tarjolla myös sedan. Kaikki nämä korimallit näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä. Lisäksi se on pienikokoinen, joten se on helppo pakata ja ajaa ympäri kaupunkia.

Vaikka A-Class on pienikokoinen auto, siinä on kauniit sisätilat, joita nuoret ammattilaiset ja startup-yrittäjät rakastavat. Sisätilat eivät kuitenkaan ole yhtä tyylikkäät kuin muissa Mercedes-malleissa. Ja pienen kokonsa vuoksi Mercedes A-Classissa on pieni tavaratila.

  Missä Mercedeksessä on twin-turbo

Jos haluat kehittyneemmän sisätilan huipputeknisine ominaisuuksineen, harkitse vuoden 2018 tai uusimman käytetyn Mercedes-Benz A-Klassin hankkimista. Uusimmissa malleissa on kaksivyöhykesäätö, säädettävät etuistuimet, 7-tuumainen kosketusnäyttö ja muistijärjestelmä jokaiselle istuimelle.

Suorituskyky

Kaiken kaikkiaan useimmat Mercedes-Benz A-Class -mallit toimivat erinomaisesti. Jos päätät valita A-Class sedanin, voit valita kahdesta moottorivaihtoehdosta. Näitä ovat 2,0-litrainen turbo inline-4 kaasu 7-vaihteinen automaattivaihteisto ja 2,0-litrainen turbo inline-4 kaasu 7-vaihteinen automaattivaihteisto.
Riippumatta siitä, minkä varustuksen valitset, saat suorituskykyisen ja erinomaisen auton. Kaiken lisäksi voit valita nelivetojärjestelmän ja etuvetojärjestelmän välillä. Mitä tulee käsiteltävyyteen, auto tarjoaa tasaisen ja hiljaisen ajon.

Turvallisuus

Mercedes A-Klasse ei ehkä ole kaikkein turvallisin Mercedes-malli, mutta siinä on huippuluokan turvavarusteet, jotka pitävät matkustajat turvassa. Siinä on keskeisiä ominaisuuksia, kuten luistonesto, kuljettajan avustin, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, ristiinajo-avustin, aktiivinen kaistavahti, kuolleen kulman avustin ja aktiivinen jarrutusavustin.

Hinta

Jos olet vaikuttunut Mercedes A-Classin ominaisuuksista ja suorituskyvystä, tulet yllättymään huomatessasi, että käytetty Mercedes A-Class on erittäin edullinen. Käytetyn Mercedes A-Class sedanin keskihinta on noin 28 000 dollaria. Sitä vastoin uuden Mercedes A-Class sedanin lähtöhinta on 34 700 dollaria.

Miksi sinun kannattaa ostaa käytetty Mercedes A-Class?

Jos haluat ostaa käytetyn Mercedes A-Classin, voit nauttia monista eduista. Ensinnäkin käytetyssä Mercedes A-Classissa on paljon kiehtovia ominaisuuksia verrattuna tavalliseen autoon. Kaiken lisäksi tämä auto on edullinen, koska sen arvon aleneminen on suuri.
Vaikka Mercedes-Benz A-Class on käytetty auto, se tarjoaa mukavat ja ylelliset ominaisuudet, jotka löytyvät useimmista uusimmista Mercedes-malleista. Ennen kaikkea voit nauttia autosta, jolla on maine markkinoiden turvallisimpien autojen joukossa.

  Paras öljy Mercedes E350:lle

Mitkä ovat joitakin Mercedes A-Classin yleisimpiä ongelmia?

Ennen kuin käytät vaivalla ansaitsemasi rahat käytettyyn Mercedes A-Class -autoon, on myös tärkeää tietää, mitä takaiskuja voit kohdata omistuksen aikana. Joitakin A-Classin omistajien kohtaamia ongelmia ovat muun muassa turvavöiden kolina, kojelaudan kolina ja huono rakentamisen laatu verrattuna muihin Mercedes-luokkiin.
Vaikka Mercedes-Benz A-Class on siis kaunis ja tehokas ajoneuvo, siinä ei ole kaikkia niitä huippuominaisuuksia, joita löytyy huippuluokan Mercedes-malleista. Esimerkiksi kaikissa A-Classissa ei ole navigaattoritoimintoa. Lisäksi useimmissa A-Class-malleissa on sisätilat, jotka näyttävät tyylikkäiltä, mutta joiden rakentamisen laatu on heikko.

FAQ

Kannattaako ostaa käytetty Mercedes-Benz?
Jos haluat nauttia korkealuokkaisista ja ylellisistä ominaisuuksista edullisemmin, Mercedes-Benz on hyvä vaihtoehto. Se tarjoaa ominaisuuksia, joita et löydä tavallisista autoista. Jos kuitenkin haluat ostaa luotettavan auton, kannattaa pysyä kaukana, sillä joudut kärsimään kalliista korjauksista ja huolloista.

Onko Mercedes A-Class luotettava?

Luotettavuuden osalta Mercedes A-Class jää jälkeen. Se on markkinoiden vähiten luotettavien autojen joukossa. A-Klasse ei ole poikkeus, sillä useimmissa sen malleissa on ollut ongelmia turvatyynyn kanssa. Tämä on aiemmin aiheuttanut joitakin takaisinkutsuja.

Onko Mercedes-Benz A-Classin huolto halpaa?

Ei ole. Kuten kaikkien luksusautojen, myös Mercedes-Benz A-Classin ylläpito on melko kallista. Se on kuitenkin halvempi kuin sen kilpailijat, kuten Jaguar ja BMW. Se, mikä tekee Mercedes A-Classin ylläpidosta kallista, on sen vaatima erikoishoito. Autoa ei voi viedä mille tahansa mekaanikolle, ellei hänellä ole Mercedeksen sertifiointia.

  Mitä AMG tarkoittaa Mercedeksessä?

Kuinka monta kilometriä Mercedes A-Class kestää?

Mercedes A-Class kuuluu vähiten luotettaviin Mercedes-malleihin. Siksi sinun on odotettava, että sinulla alkaa olla ongelmia, kun olet ajanut 100 000 kilometriä. Lisäksi tällä autolla on ollut aiemmin useita takaisinkutsuja, mikä tekee siitä yhden vähiten luotettavista Mercedes-malleista.

Onko Mercedes A-Class hyvä ensimmäinen auto?

Totta kai, kyllä. Mercedes A-Class on erinomainen ensimmäinen auto. Sen kompaktin muotoilun ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Uusilla kuljettajilla ei ole paljon ongelmia kruisailla kaupungilla. Lisäksi siinä on paljon turvallisuusominaisuuksia, jotka tekevät siitä täydellisen auton aloitteleville kuljettajille.

Loppupäätelmät

Päätös ostaa tai olla ostamatta käytettyä Mercedes A-Classia riippuu tarpeistasi ja vaatimuksistasi. Auto on ihanteellinen ihmisille, jotka etsivät edullista käytettyä luksusautoa, jossa on poikkeuksellinen suorituskyky. Mutta jos etsit luotettavaa ja suurta autoa, kannattaa katsoa muualle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z