Paras käytetty BMW X3 ostaa

Paras käytetty BMW X3 ostaa

BMW X3 aloitti alun perin BMW X5:n pienempänä versiona kolme sukupolvea sitten. Maailmanlaajuiset trendit ovat johtaneet siihen, että vuoden 2020 malleista on tullut paljon suositumpia kuin alkuperäisestä perusmallista 20 vuotta sitten.

Jos etsit hyvää käytettyä BMW X3:a, haluat luotettavuutta, kestävyyttä ja mukavuutta. Vuosien 2014 – 2017 mallit täyttävät kaikki kriteerit vankalla voimansiirrolla ja laadukkaiden ajoneuvojen maineella. Harvat kuljettajat ovat raportoineet vakavista vioista, vaikka ajoneuvon takuu olisi jo kulunut.

BMW X3 2014

Toisen sukupolven BMW X3 2014 on vuosien varrella osoittautunut luotettavaksi autoksi. Tämä perhemaasturi tarjoaa avaran matkustamon, runsaasti jalkatilaa, hyvän pääntilan ja erittäin vankan moottorin. Voit odottaa BMW:ltä tavanomaista suorituskykyä, ja se pitää sen.

Moottorimahdollisuudet

Molemmat vuoden 2014 X3:n moottorivaihtoehdot ovat loistavia, jopa käytettynä ostettuna. Se on saatavana nelisylinterisenä 2,0-litraisena turbomoottorina sekä xDrive35i:nä 3-litraisena rivikuutosena. 2-litrainen moottori kärsii harvoin vioista ja tuo BMW:ksi kadehdittavan polttoainetalouden. Myös 3-litrainen on hyvä valinta, mutta sen polttoainetalous on hieman huonompi.
Molemmat moottorit ovat riittävän kestäviä käyttämään käytettyä autoa ja ovat silti luotettavia.
Nelisylinterinen moottori kulkee nopeudesta 0 – 62 mph (0-100 km/h) 6,8 sekunnissa, ja sen arvioitu polttoainetaloudellisuus on keskimäärin 21 mpg kaupungissa ja 28 mph moottoritiellä.
3,0-litrainen turbomoottori puolestaan tekee vaikutuksen 300 hevosvoimallaan konepellin alla, ja saman kahdeksanvaihteisen automaattivaihteiston kanssa se yltää nopeudesta 0 – 62 mph vain 5,6 sekunnissa.

  Voiko BMW:tä huoltaa missä tahansa?

Suuremman moottorivaihtoehdon arvioitu keskimääräinen polttoainetaloudellisuus on 19 mpg kaupunkiliikenteessä ja 26 mpg maantiellä, mikä on kohtuullisen alhaisempi kuin pienemmän moottorin ja oli odotettavissa. Suurempi teho saa usein hintansa huonommasta polttoainetaloudesta.

BMW 2014 X3:n sisätilat

BMW:n sisätilat ylittävät kaikki odotukset. Mukavien nahkaistuintensa ansiosta se on hyvä ajoneuvo sekä pidemmille matkoille että hieman maastosta poikkeaviin kuoppaisiin ajoihin.
Nahkaa, metallia ja puuta on käytetty ylellisessä yhdistelmässä, mikä antaa matkustamolle ylellisen tunnelman. Sen lisäksi takapenkki on varsin avara ja tilava, ja tavaratilaan mahtuu nelihenkisen perheen matkatavarat.
iDrive-elektroniikkaliitäntä on varustettu Bluetooth-puhelinliitäntälaitteella ja vaalii 12-kaiutinäänijärjestelmän ääntä. Lisäaudiotulo sekä iPod- ja USB-ääniliitännät auttavat sinua kuuntelemaan suosikkimusiikkiasi.

BMW 2014 X3:n ominaisuudet

Kuljettajan apujärjestelmä on saatavana X3:een, ja se toimii etu- ja takapysäköintiantureiden sekä peruutuskameran avulla, joka auttaa kuljettajaa pysäköidessä tai peruutettaessa.
Automaattisesti himmentyvien peilien, vakionopeudensäätimen, automaattisten ajovalojen, pyyhkijöiden ja automaattisen ilmastoinnin kaltaiset ominaisuudet ovat asioita, joita tavallisesti odotat luksusmaasturilta. Kaikki nämä ja monet muut kuuluvat X3:een.
Valinnastasi riippuen, jos ostat premium-paketin käytetyn X3:n, törmäät todennäköisesti johonkin näistä ominaisuuksista, jotka olivat saatavana lisävarusteena alkuperäisessä ostossa: etuistuinten nelisuuntainen lannerangan tuki, avaimeton sisään- ja uloskytkentä, lämmitettävät etuistuimet ja ohjauspyörä, älypuhelinsovellus ja satelliittiradio.

Kuinka turvallinen ja luotettava vanha BMW 2014 X3 on?

Vuoden 2014 X3:n vakioversiossa on etuistuinten turvatyynyt ja täyspitkät sivuturvatyynyt kaikilla sivuilla. Se parantaa matkustajien turvallisuutta entisestään käyttämällä pääntukia, mäkilähtö- ja ajonvakautusominaisuuksia. Se sisältää myös lukkiutumattomat levyjarrut ja automaattisen jarrujen kuivauksen, joka on erittäin hyödyllinen sateella.
Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) testasi X3:n ja antoi sille korkeimman mahdollisen turvallisuusluokituksen kaikissa etutörmäystesteissä, kattovahvuudessa ja sivutörmäystesteissä. Consumer Reports antoi vuosien 2014 ja 2017 X3-malleille myös luotettavuuden osalta 4/5, mikä on reilusti keskimääräistä parempi arvosana.

  Onko käytetyn BMW:n ostaminen huono ajatus?

Kilpailijat BMW X3:n segmentissä

Verrattuna kilpailijoihinsa, kuten Mercedes GLK350:een ja Audi Q5:een, BMW X3:n sisätilat ovat runsaammat ja laadukkaammat. Toisaalta se ei ole yhtä polttoainetaloudellinen, sillä sen vastineita on saatavana myös diesel- ja jopa hybridivaihtoehtoina. Vaikka BMW X3 on hieman kalliimpi valinta, se on segmenttinsä huippumalli, ja sitä suositellaan usein kilpailijoidensa edelle syystä.

Lisätietoja BMW X3:sta

Kuinka kalliita BMW X3:n ylläpito ja omistaminen ovat?

BMW X3:n korjauskustannusten arvioidaan olevan keskimäärin 300-420 dollaria. Riippuen siitä, kuinka vakava vaurio tai toimintahäiriö on, BMW X3:n korjaukset vaihtelevat yleensä niinkin pienistä kuin 100 dollarista aina 5 000 dollariin asti, kun kyseessä on voimansiirto-ongelma. Öljynvaihto on todennäköisesti yleisin huoltotarve, kuten useimmissa autoissa.

Mitä eroa on BMW X3:n ja X5:n välillä?

Suurin ero näiden kahden mallin välillä on pelkkä koko. X5 on hieman kalliimpi, mutta se on kokonaisuudessaan suurempi ajoneuvo. BMW X3 on pienempi ja maksaa vähemmän, mutta siitä ei puutu BMW-merkin edustamaa tehoa ja ylellisyyttä.
X3 on paljon mukavampi työmatka-auto kaupunkikäyttöön kuin BMW X5, sillä se on ketterämpi ja helpompi pysäköidä.

Kuinka monta kilometriä useimmat BMW X3:t kestävät?

Se, kuinka paljon kilometrejä ajoneuvosi voi ajaa ennen kuin se ei ole enää käyttökelpoinen, riippuu pääasiassa siitä, miten sillä on ajettu ja kuinka usein sitä on huollettu ja ylläpidetty. Useimmat BMW X3:t voivat saavuttaa jopa 200 000-250 000 kilometriä, jos niitä on huollettu asianmukaisesti ja ajettu ei-aggressiivisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z