Mikä Mercedes-maasturi on 7-paikkainen?

Jos etsit perheautoa, Mercedes-Benzillä on monia vaihtoehtoja. Mutta jos etsit todellista perheautoa, joka on varustettu 7-paikkaisella autolla, Mercedeksellä on vain muutamia vaihtoehtoja.

Mercedes-Benz GLS-luokka ja E-luokan farmari ovat 7-paikkaisia. Toisin kuin joissakin malleissa, jotka ovat 5-paikkaisia, mutta joissa on mahdollisuus 7-paikkaisuuteen, näissä kahdessa mallissa on vakiona 7-istuimet. Mercedes-Benz GLB- ja GLE-luokka ovat 5-paikkaisia, mutta niiden uusimmissa malleissa on mahdollisuus 7-paikkaiseen istuimeen.

Sekä Mercedes-Benz GLS-luokka että E-luokan farmari ovat tilavia ja tilavia. Itse asiassa nämä kaksi mallia tarjoavat yhden suurimmista tavaratiloista. Näin ollen ne soveltuvat erinomaisesti perheen piknikretkille, pitkän matkan matkoille ja paljon muuhun. Vaikka ne tarjoavat paljon tilaa, nämä ajoneuvot ovat silti mukavia ja ylellisiä.

Mercedes-Benz GLS-luokka

Mercedes-Benz GLS-luokka on markkinoiden suurin ja ylellisin Mercedes-Benzin katumaasturi. Lisäksi tämä katumaasturi tarjoaa mukavat istumapaikat seitsemälle aikuiselle vakiovarusteisten sähkötoimisten istuinten ja erinomaisen istuintilan ansiosta. Siinä on myös kolmannen rivin istuimet, jotka voidaan taittaa alas tavaratilan lisäämiseksi.

Eri makuja ja tarpeita edustavat ostajat voivat valita turboahdetun 3,0-litraisen rivikuutosmoottorin ja 4,0-litraisen V8-turbomoottorin välillä. Huomaa, että molemmissa moottoreissa on EQ Boost ja ne tarjoavat poikkeuksellisen suorituskyvyn. Tämä ajoneuvo kuluttaa kuitenkin myös paljon polttoainetta, mikä rasittaa kukkaroasi.

Mukavuuden ja ylellisyyden osalta vain Mercedes-Benz G-luokka kilpailee uusimman GLS-luokan mallin kanssa. GLS-mallissa on kauniisti muotoiltu sisätila, johon mahtuu helposti seitsemän henkilöä. Joitakin merkittäviä sisätilojen ominaisuuksia ovat lämmitettävät ja tuuletettavat istuimet, täysin digitaalinen laajakuvaohjaamo ja erittäin mukavat istuimet.

  Mikä on luotettavin Mercedes-maasturi?

Myös ulkoasu on vaikuttava monivalo-LED-ajovaloilla, klassisella kaksilapaisella säleiköllä, LED-takavaloilla, panoraamakattoluukulla ja paljon muulla. Näillä ylellisillä ja hienostuneilla ominaisuuksilla on korkea hinta. Mercedes-Benz GLS-luokka maksaa 75 000-102 000 dollaria.

Mercedes-Benz E-Class -vaunu

Jos etsit Mercedes-Benzin ei-maasturiautoa, jossa on seitsemän istumapaikkaa, Mercedes-Benz E-Klasse -vaunu on paras valinta. Noin 66 100 dollarin hintaan myytävä auto on kallis, mutta jokaisen dollarin arvoinen. Lisäksi se on erittäin tilava.

Mercedes-Benz on jatkanut tämän vaunun valmistusta, vaikka muut luksusmerkit ovat lopettaneet vaunujen tuotannon. E-luokka erottuu edelleen edukseen ja on silmää miellyttävä. Kiitos sen ihastuttavan ulkomuodon, jossa on majesteettinen etuosa, jossa on klassinen kaksilapainen säleikkö, täydet LED-valot ja kromatut pakoputket.

Sisätilat ovat entistäkin ylellisemmät, ja niissä on huippuluokan varusteita, kuten nahkaistuimet, lämmitettävät etuistuimet, avaimeton kauko-ohjaus, älypuhelinintegraatio, sisäverhoilu, nahkainen ohjauspyörä ja paljon muuta. Se on myös tilava, sillä jalkatilaa on edessä 41,7 tuumaa ja toisella rivillä 36,1 tuumaa.

Tavaratilan osalta E-Classin tavaratila on 64 kuutiometriä etuistuinten takana. Erinomaisen mukavuuden ja tilojen lisäksi tämä auto toimii myös korkealla tasolla, sillä siinä on 3,0-litrainen V6-tuplaturbo-kaasumoottori ja 9-vaihteinen automaattivaihteisto.

Mercedes-Benz GLB-luokka

Jos Mercedes-Benz GLS-luokka ylittää budjettisi, voit valita Mercedes-Benz GLB-luokan. Toisin kuin Mercedes-Benz GLS-luokassa ja E-luokan vaunussa, joissa on seitsemän istumapaikkaa, tässä mallissa on vain 7-paikkainen vaihtoehto. GLB-luokan katumaasturi maksaa noin 40 000 dollaria.

Toisin kuin isommassa Mercedes GLS-luokassa, GLB-luokassa on 7-paikkainen vaihtoehto, mutta se on melko ahdas. Älä odota saavasi samanlaista mukavuutta, jos istut tässä autossa kolmannella rivillä. Kaksi viimeistä istuinta sopivat lapsille, mutta eivät aikuisille.

  Mikä on pehmeimmin ajettava Mercedes-maasturi?

Kaiken kaikkiaan tämä katumaasturi on silti mukava, ja siinä on useimmat ominaisuudet, joita voit toivoa Mercedes-katumaasturilta. Se toimii myös korkealla tasolla, sillä siinä on 2,0-litrainen 4-sylinterinen moottori, joka tuottaa jopa 221 hv. Lisäksi siinä on 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja mahdollisuus valita AWD- tai etuveto.

Mercedes-Benz GLE-luokka

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Mercedes-Benz GLE-luokka. Vaikka tämä katumaasturi on hieman suurempi kuin GLB-luokka, siinä ei silti ole mukavaa kolmatta riviä kuten GLS-luokassa. Se on yleensä 5-paikkainen, mutta siinä on myös 7-paikkainen vaihtoehto. Se on jonkin verran kalliimpi kuin GLB-luokka, sillä sen hinta on noin 58 000 dollaria.

Mercedes-Benz GLE-luokka on tehokas ja mukava katumaasturi, joka sopii erinomaisesti perheelle. Se ylpeilee tehokkaalla 2,0-litraisella 4-sarjan turbomoottorilla, joka tuottaa jopa 255 hv @ 5800 rpm. Lisäksi sen erinomainen kiihtyvyys 0-100 km/h 7,1 sekunnissa tekee ajamisesta hauskaa.

FAQ suurista Mercedes-ajoneuvoista

Missä Mercedes-Benz-malleissa on kolmas rivi?

Jos sinulla on suuri perhe ja haluat Mercedes-Benz-mallin, jossa on suuri istumapaikkakapasiteetti, kannattaa harkita sellaisen mallin hankkimista, jossa on kolmas rivi. Kolmannen rivin istuimilla varustettuja Mercedes-Benz-malleja ovat GLS-luokka, GLE-luokka, GLB-luokka ja E-luokan farmari. Sen lisäksi, että näissä malleissa on kolmas rivi, ne tarjoavat enemmän tavaratilaa, kun kolmas rivi on taitettu kokoon.

Mikä on Mercedes GLS 450:n ja GLS 550:n tärkein ero?

Mercedes GLS 450:ssä on turboahdettu V6-moottori, joka tuottaa 362 hv ja 369 lb-ft. vääntöä. GLS 550 on vielä tehokkaampi, sillä siinä on turboahdettu V8-moottori, joka tuottaa jopa 449 hv ja 516 lb-ft. vääntöä.

  Mikä on paras maasturi lyhyelle henkilölle?

Onko Mercedes E-Class -vaunu kallis?

Kyllä, se on. Mercedes-Benz E-Class -vaunu on yksi markkinoiden kalleimmista vaunuista. Siitä huolimatta tämä auto on yksi parhaista perheautoista, joita voit ostaa. Siinä on seitsemän istumapaikkaa ja suuri tavaratila ja kuormatila.

Onko Mercedes kallis ylläpitää?

Mercedes-Benz-ajoneuvot eivät ole kalliita vain ostaa, vaan myös ylläpitää. Tämä johtuu siitä, että Mercedes-autot vaativat korjausten tekemiseen erikoistuneita jälleenmyyjiä. Lisäksi Mercedeksen varaosat ovat erittäin kalliita verrattuna muihin luksusautoihin, kuten BMW:hen ja Audiin.

Neljä hyvää vaihtoehtoa

Jos etsit 7-paikkaista Mercedes-Benz-mallia, Mercedes-Benzin GLS-luokka ja E-luokan farmari ovat paras vaihtoehto. Voit kuitenkin myös muuttaa GLE-luokan ja GLB-luokan katumaastureita 7-paikkaisiksi. GLS-luokka ja E-luokan vaunu ovat kaksi poikkeusautoa, joissa on paljon mukavuutta ja ylellisiä ominaisuuksia.
Odotetusti nämä ajoneuvot ovat hieman kalliimpia kuin niiden kilpailijat samassa luokassa. GLS-luokka on yksi markkinoiden kalleimmista katumaastureista, ja myös E-Class-vaunu on kallis. Vaikka ne ovat kalliita, saat tilavia, turvallisia ja erittäin edistyksellisiä ajoneuvoja, jotka sopivat perhekäyttöön.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z