Mikä on halvin tapa vaihtaa Porsche-avain?

Kadonneen/vaurioituneen avaimen voi korvata muutamalla eri tavalla riippuen siitä, kuinka nopeasti haluat sen, kuinka halvalla haluat sen ja kuinka alkuperäisen haluat sen. Ensimmäinen ja turvallisin tapa on mennä suoraan Porsche-jälleenmyyjälle ja pyytää uutta avainta, mutta se on myös kallein vaihtoehto.

Tämä on paitsi kallein vaihtoehto myös se, joka kestää pisimpään. Toisaalta voit ehkä ottaa yhteyttä kokeneeseen lukkoseppään, jolla on kunnon kokemusta huippuluokan autonavainten kanssa työskentelystä. He pystyvät vaihtamaan avaimen paljon nopeammin ja paljon halvemmalla.

Se riippuu myös siitä, minkä tyyppisen Porschen omistat. Jos omistat vanhemman Porsche-mallin, jossa käytetään tavallista teräksistä avainta, helpointa ja halvinta on yksinkertaisesti ottaa yhteyttä kokeneeseen lukkoseppään. Jos taas Porschesi käyttää avaimenperää avaimenperän kautta, tämä on hieman vaikeampaa.

Jotkut lukkosepät pystyvät silti auttamaan sinua, mutta vain jos he käyttävät alkuperäisiä osia. Toisaalta, jos haluat säilyttää autosi arvon kunnolla, sinun kannattaa vaihtaa se jälleenmyyjän kanssa, sillä se on kaikista turvallisin vaihtoehto.

Avaimenperän vaihtaminen vs. teräksenteräavaimen vaihtaminen

Kuten alussa mainittiin, avainnipun ja terästeräavaimen vaihto ei ole läheskään sama asia. Teräteräavain voidaan helposti takoa ilman ohjelmointia, mikä tarkoittaa, että tämä on helpoin ja halvin tapa saada upouusi avain.

Avaimenperän vaihtaminen on kuitenkin täysin eri asia, varsinkin jos Porsche on varustettu avaimettomalla käynnistys- ja avaimettomalla käynnistystoiminnolla. Koska nämä järjestelmät toimivat langattomasti, sinun on hankittava kaikki alkuperäiset osat, jotka on ohjelmoitava juuri sinun autoosi.

  Tesla VS Porsche - Kumpi on parempi?

Tämä on tehtävä Porschen valmistusstandardien mukaisesti, muuten siinä ei ole mitään järkeä. Jotkut lukkosepät tekevät tämän myös puolestasi, mutta heidän on käytettävä alkuperäisiä Porsche-osia.

On olemassa tapoja, joilla avaimen voi valmistaa myös ilman alkuperäisiä Porsche-osia, mutta tämä on vaarallista ja todennäköisesti heikentää autosi jälleenmyyntiarvoa. Älä myy epäoriginaalisia Porsche-avaimia alkuperäisinä, sillä ne eivät koskaan ole yhtä turvallisia kuin alkuperäiset Porsche-avaimet ovat.

Porsche-avaimen vaihtaminen lukkosepällä

Sinun on muistettava, että Porsche ei koskaan suostu siihen, että vaihdat avaimesi lukkosepän luona. Porsche pystyy huomaamaan aina, kun viet autosi huoltoon, että et käytä alkuperäistä avainta. Vaikka käyttäisit alkuperäisiä osia, on silti suuri mahdollisuus, että he huomaavat sen.

Näin ollen ei ole koskaan hyvä idea suositella kenellekään, että hän vaihtaisi avaimensa muualla kuin autoliikkeessä. Auton avaimilla on tärkeä tehtävä, sillä niiden avulla pääsee autoon sisään ja niiden avulla voi milloin tahansa ajaa auton pois.

Jos omistat vanhemman Porsche-mallin ja haluat vain yksinkertaisesti pitää sen käynnissä, lukkoseppä saattaa olla järkevämpi vaihtoehto. Tämä tarkoittaa myös sitä, että teräksinen Porsche-avain ei vaadi alkuperäisiä osia, ja todellisuudessa se ei ole läheskään yhtä vaarallinen kuin epäoriginaalinen avaimenperä.

Porsche-avaimen vaihtaminen jälleenmyyjällä

Porsche-avaimen vaihtaminen jälleenmyyjäliikkeessä maksaa enemmän rahaa ja sen valmistuminen kestää kauemmin. Todennäköisesti he tilaavat upouuden avaimen suoraan tehtaalta, toimittavat sen jälleenmyyjälle ja joku ohjelmoi sen sitten toimimaan autosi kanssa.

  Porsche Tiptronic vs. PDK - mikä on ero?

Näin voit myydä auton alkuperäisten avainten kanssa, ja kaikki on hyvin maailmassa. Toisaalta, jos yrität valmistuttaa avaimen paikallisella lukkosepälläsi epäoriginaalisista osista, et ole koskaan varma, toimiiko avain tai onko avain turvallinen.

Kun otetaan huomioon, että Porscheja varastetaan oikealle ja vasemmalle, on parempi vain käydä jälleenmyyjän kautta, koska et aio vaihtaa avainta kuin kerran. Todellisuudessa sinun pitäisi tehdä se kerran ja olla valmis.

FAQ-osio

Kuinka paljon uusi Porsche-avain maksaa jälleenmyyjän kautta?

Se riippuu mallista ja siinä käytetystä avaintyypistä. Jos omistat vanhemman Porsche-mallin, jossa käytetään tavallista teräksistä avainta, hinta on korkeintaan muutamia satoja dollareita. Jos kuitenkin tarvitset uuden avaimen, joka on myös ohjelmoitava uudelleen, se maksaa 200-1100 dollaria riippuen osien hinnoista, niiden saatavuudesta ja työvoimakustannuksista.

Jos avaimesi on rikki ja se tarvitsee vain korjauksen, voit viedä sen Porsche-jälleenmyyjälle, joka voi korjata sen sinulle hetkessä. Porschen avaimen korjauskustannukset riippuvat siitä, mikä siinä on vikana, mutta on turvallista sanoa, että se ei tule maksamaan enempää kuin avaimen vaihtaminen kokonaan.

Paljonko uusi Porsche-avain maksaa lukkosepän toimesta?

Se riippuu avaintyypistä, osien saatavuudesta ja siitä, ovatko osat alkuperäisiä vai eivät. Joskus lukkoseppä saattaa vaihtaa koko lukon, mikä tietenkin maksaa paljon enemmän. Toisaalta, jos tarvitset vain tavallisen teräksisen avaimen, kustannukset ovat noin 30-80 dollaria.

  Voiko lihava ihminen ajaa Porschea

Jos haluat vaihtaa Porschen avaimenperän lukkosepän kautta, saat todennäköisesti paremman hinnan kuin jälleenmyyjältä. On kuitenkin aina parempi mennä jälleenmyyjän kautta, jos haluat säilyttää autosi arvon ja pitää sen mahdollisimman turvallisena.

Varastetaanko Porscheja usein?

Porschet ovat todellakin melko suosittuja varkaiden keskuudessa, mikä tarkoittaa, että Porsche, jossa on epäoriginaalinen avainnippu, joka voidaan helposti skannata, ei ole parasta, mitä voit tehdä. Jos varmistat Porschen varkauden varalta ja käytät samalla ei-alkuperäistä Porschen avaimenperää, on todennäköistä, että et voi lunastaa vakuutustasi, jos autosi todellakin varastetaan.

Tämä ei yksinkertaisesti ole sen arvoista, joten valitse jälleenmyyjän reitti, sillä useimmat ihmiset tarvitsevat uuden auton avaimen kerran elämässään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z