Mikä on halvin tapa vaihtaa Volvon avain?

Jos olet kadottanut tai vahingoittanut Volvo-avaimesi, voit hankkia uuden avaimen monella eri tavalla, mutta useimmat niistä ovat melko kalliita. Mikä on siis halvin tapa vaihtaa Volvo-avain?

Halvin tapa vaihtaa Volvo-avain on ostaa jälkiasennusavain, tilata avain Volvolta tai ostaa avain eBaysta. Pyydä sitten jälleenmyyjää tai autolukkoseppää ohjelmoimaan se puolestasi (tarvittaessa). Tai voit ottaa suoraan yhteyttä lukkoseppään, joka tekee sinulle uuden avaimen.

Volvon avaimen vaihtaminen

Kun olet hankkinut avaimen, se, tarvitsetko jälleenmyyjän tai lukkosepän palveluja, riippuu avaintyypistäsi, joka määräytyy ajoneuvon mallin ja vuoden mukaan. Avaintyyppi määrittää myös käyttämäsi summan. Volvo-avainten vaihtaminen ei ole yhdenmukaista.

Avaimia on periaatteessa kahta luokkaa. On transponderisirulla varustettuja avaimia, jotka on oston jälkeen ohjelmoitava autoosi. Tämä auttaa autoa tunnistamaan avaimen. Toinen tyyppi on ei-transponderiavain. Nämä avaimet eivät vaadi erityistä koodausta, eli voit käyttää niitä heti, kun saat ne.

Jälkimarkkinoilla myytävän avaimen hankkiminen

Volvo-avaimen voi vaihtaa parhaiten jälleenmyyjän kautta, mutta se on melko kallista. Jälkiasennusavain maksaa noin 60 dollaria. Voit ostaa sellaisen ja viedä sen sitten jälleenmyyjälle tai autolukkosepälle avaimen ohjelmointia varten.

Jälkiavaimessa pitäisi olla viivakoodi ja sarjanumero, joita tarvitaan ohjelmointia varten. Ilman ohjelmointia auto ei tunnista avainta, eikä avain toimi. Jos käytät kuitenkin muuta kuin transponderiavainta, voit aloittaa avaimen käytön heti.

Vaihtoavaimen tilaaminen Volvolta VIN-tunnuksen avulla

VIN antaa Volvon jälleenmyyjille tai autolukkosepille pääsyn avaimen koodiin. Tämä auttaa tekemään korvaavan avaimen nopeasti ja se on aina tarkka. Jos se ei kuitenkaan sovi sytytys- tai lukkoavaimeesi, sinun ei tarvitse maksaa ja voit palauttaa sen.

  Onko Volvo vai Audi parempi?

Jos kaikki näyttää hyvältä, vie valmiiksi leikattu avain jälleenmyyjälle tai lukkosepälle (jos lukkosepällä on oikeat työkalut) ja ohjelmoi avain autoosi. Varmista, että sinulla on ajoneuvosi omistusoikeus. Jos kuitenkin käytät muuta kuin transponderisiruavainta, avainta ei tarvitse ohjelmoida.

Tyhjän avaimen hankkiminen eBaysta

Avaimet eBaysta ovat yleensä halpoja, ja ne maksavat noin 30 dollaria. Kun olet ostanut sellaisen, voit viedä sen lukkoseppään, joka leikkaa avaimen avainkoodisi avulla. Vie sitten leikattu avain jälleenmyyjälle ohjelmoitavaksi. Jos lukkosepällä on kaikki tarvittavat työkalut, hän voi myös ohjelmoida avaimen.

Yhteydenotto autolukkoseppään

Lukkoseppä voi hankkia sinulle uuden avaimen muutamassa minuutissa. Sinun tarvitsee vain antaa avainkoodisi. Tämä tekee leikkausprosessista nopean ja avaintarkan. Jos sinulla ei ole koodia, hinta voi paisua ja siihen voi kulua jopa enemmän aikaa. Tavalliset ja laserleikatut avaimet vaativat eri koneen, jota kaikilla autolukkosepillä ei välttämättä ole.

Varmista siis, että lukkosepällä on tarvittava työkalu avaimen leikkaamiseen. Lisäksi jotkin Volvo-avaimet, erityisesti vuoden 2000 jälkeen valmistetut, saattavat vaatia koodausta. Lukkoseppä voi ohjelmoida avaimen, jos hänellä on oikeat työkalut; muussa tapauksessa vie leikattu avain jälleenmyyjälle. Mutta jos avain ei tarvitse erityistä koodausta, aloita sen käyttö heti.

Yhteydenotto jälleenmyyjään

Jos otat yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi avaimen vaihdettua, saatat joutua maksamaan jopa 600 dollaria tai enemmän avaintyypistäsi riippuen. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä jälleenmyyjään, jos avaimesi tarvitsee erityistä ohjelmointia ja sinulla on jo:
● jälkiasennusavain
● Volvolta tilattu valmiiksi leikattu avain
● lukkosepän leikkaama avain
Tässä tapauksessa sinun tarvitsee vain maksaa ohjelmoinnista. Sen pitäisi olla noin 150 dollaria noin 1-2 tunnin työstä. Itse avaimen pitäisi maksaa enintään 100 dollaria riippumatta siitä, miten sait sen.

  Onko Volvo luksusmerkki?

On tärkeää huomata, että auton ja avaimen on oltava yhdessä, jotta ne voidaan ohjelmoida; sinun on siis vietävä ajoneuvo jälleenmyyjälle.

Volvon avainten vaihtamiseen tarvittavat olennaiset asiat

Ennen kuin lähdet vaihtamaan avainta, riippumatta siitä, ostatko sen itse vai ohjelmoitko sen jälleenmyyjällä, varmista, että sinulla on seuraavat tiedot helposti saatavilla:
● Autosi merkki, malli ja vuosimalli.
● VIN
● Avainkoodi
● Omistajatodistus
● sytytysvirran kunto (vaihdettu tai ei vaihdettu)

Auton avaintyypit

Avaintyyppisi vaikuttaa yleensä korvaavan avaimen hankintakustannuksiin.
● Avaimeen integroitu kaukosäädin: Kaukosäätimeen pultatut avaimet. Ne ovat yleensä kalliita, koska maksat avaimesta ja kaukosäätimestä.
● Fobit: Avaimettomat avaimet. Pääset napin painalluksella kissaasi tai käynnistät sytytysvirran.
● Avain, jossa on muovinen kahva
● Avain, jossa on kumikahva
● Käsinojattomat avaimet

FAQ

Mitkä Volvo-avaimet tarvitsevat ohjelmointia?

Useimmissa vuoden 2000 jälkeen valmistetuissa Volvoissa on transponderisiruavain. Nämä avaimet on ohjelmoitava vaihdon yhteydessä, jotta ajoneuvo tunnistaa ne. Varmista siis, että jälleenmyyjä tai lukkoseppä osaa ohjelmoida avaimen ennen avaimen ostamista.

Kuinka paljon Volvon avaimen vaihto maksaa?

Volvo-avaimen vaihto alkaa 60 dollarista ja voi nousta 600 dollariin tai jopa korkeammaksi avaimesta riippuen. Muu kuin transponderiavain ei tarvitse ohjelmointia. Voit siis hankkia sen 65-100 dollarilla ja käyttää sitä heti. Transponderiavain vaatii erityistä koodausta, joten se maksaa noin 300 dollaria ja enemmän.

  Volvo vs. Volkswagen: Luotettavuus

Haluatko sen halvemmalla? Hanki avain itse. Tämän pitäisi maksaa noin 65 dollaria. Vie se sitten lukkosepälle (jos heillä on työkalut) tai jälleenmyyjälle, joka ohjelmoi avaimen ajoneuvoosi. Ohjelmoinnin pitäisi maksaa noin 150 dollaria, joten transponderiavaimen vaihtaminen maksaa yhteensä alle 300 dollaria.

Kenen pitäisi ohjelmoida avaimeni? Lukkosepän vai jälleenmyyjän?

Lukkosepän pitäisi ohjelmoida avain, jos hänellä on oikeat työkalut. Avaimen ohjelmointi edellyttää, että avain ja ajoneuvo ovat samassa paikassa, jotta se toimii. Useimmat lukkosepät tarjoavat liikkuvia palveluja, joten sinun ei tarvitse viedä autoa heille. Sen sijaan he tulevat luoksesi. Mutta jos kyseessä on jälleenmyyjä, sinun on vietävä ajoneuvo heille. Tämä voi olla hankalaa, jos sinulla ei ole avainta.

Paljonko auton avaimen katkaisu maksaa?

Lukkoseppä veloittaa noin 40 dollaria tavallisen tai transponderiavaimen leikkaamisesta. Jos avainkoodia ei ole saatavilla, hinta voi olla jopa 80 dollaria. Laserilla leikatut avaimet maksavat noin 90 dollaria. Ilman koodia voit maksaa jopa 230 dollaria. Tämä ilman ohjelmointia.

Millä muilla tavoin voin vähentää avaimen vaihtokuluja?

Vara-avainten tekeminen vähentää vaihtokustannuksia 50 %. Jos kadotat tai vahingoitat avainta, sinun ei tarvitse luoda uutta avainta tyhjästä. Eikä koodia tarvita. Vara-avainta käytetään toisen monistamiseen. Maksat siis yleensä vain ohjelmoinnista (transponderisiruavaimissa).

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z