Mikä on Mercedes Mansory?

Mansory on Saksassa vuodesta 1989 toiminut itsenäinen viritysyritys. Mansory on virittänyt kaikenlaisia premium- ja eksoottisia autoja jo muutaman vuosikymmenen ajan, ja siihen kuuluvat myös Mercedesin premium-mallit.

Aluksi yrityksen perustaja Kourosh Mansory oli kiinnostunut vain maailman kalleimpien ja eksoottisimpien autojen, kuten Ferrarien, Rolls Roycen, Bentleyn ja Aston Martinien, virittämisestä, mutta myöhemmin yritys alkoi virittää saksalaisia premium-merkkisiä autoja, kuten Porschea, Mercedestä, Audia ja BMW:tä.

Nykyään yritys tunnetaan ylellisistä ja ekstravaganteista korisarjoistaan, levenevistä pyöräkoteloista ja huomiota herättävistä ulkoväreistään. Se tekee myös suorituskyvyn ja sisätilojen virityksiä aina, kun se katsoo mallin olevan Mansory-käsittelyn arvoinen.

On melko turvallista sanoa, että ulkonäkö on subjektiivinen asia, varsinkin kun monet ovat sitä mieltä, että Mansory usein pilaa auton. Ferrarin kaltaisten autojen virittäminen on uskomattoman vaikea tehtävä, koska niitä palvotaan jo niiden muotoilun vuoksi. Sinänsä Mansorylle on annettava tunnustusta siitä, että se edes yrittää tällaista tehtävää.

Mansory ja Mercedes – ylellisyyden ja tuhlailun yhdistäminen

Aivan ensimmäiset Mercedes-mallit, jotka saivat Mansory-käsittelyn, olivat S-luokka, G-luokka ja AMG GT. Kaikki kolme näistä malleista ovat Mercedeksen huippumalleja, mikä tarkoittaa, että ne ovat jo täynnä parasta, mitä Mercedes voi tarjota.

Mansory päätti kuitenkin ottaa askeleen pidemmälle uudistamalla nämä mallit täysin ja antamalla niille paljon enemmän hevosvoimia, tietysti muhkeaa lisämaksua vastaan. Mansory tekee yleensä vain kosmeettisia päivityksiä, kuten leveäkorisarjoja, matalaprofiilisia vanteita ja kalliita materiaalipäivityksiä, kuten hiilikuitua.

  Onko Mercedes parempi kuin Rolls-Royce?

Jos kuitenkin olet valmis maksamaan siitä, Mansory tekee myös sisätilat täysin uusiksi kaikkein ylellisimmissä väreissä, joita voit kuvitella. Näin varmistat, että Mercedeksesi on ainutlaatuinen, mikä lisää eksklusiivisuutta, joka on termi, joka kuvaa sitä, että saat erityiskohtelua, joka on monien saavuttamattomissa.

Mansory tarjoaa myös kaikenlaisia suorituskykyä parantavia virityspaketteja, jotta Mercedesistäsi tulisi nopeampi ja reagoivampi. Käytännössä taivas on rajana, jos olet valmis maksamaan siitä.

Mansory – Maailman kiistellyin viritysyritys.

Kuten aiemmin mainittiin, Mansory on valmis tekemään autollesi lähes mitä tahansa, jos olet valmis maksamaan siitä. Monien mielestä Mansory on kuitenkin yritys, joka on erikoistunut yltäkylläisyyteen, ylilyönteihin ja mauttomuuteen.

Jotkut pitävät Mansorya autoalan roistona, kun taas toiset uskovat, että he luovat joitakin maailman jännittävimmistä autoista. Mansory on erikoistunut taottuun hiilikuituun, joka näyttää jokseenkin marmorilta, mikä on vähintäänkin marmorinen ulkonäkö.

Mansoryn tarjoama muotoilukieli on radikaali ja hienovaraisuuden täydellinen vastakohta. Tämän vuoksi monet pitävät Mansorya aivan liian näyttävänä ja ylikorostuneena. Todellisuudessa Mansory tekee sen, mitä haluatte, mikä tarkoittaa, että useimmat heidän virittämistään autoista näyttävät juuri sellaisilta, koska asiakkaat pitävät siitä.

Kukin tavallaan, mutta näin jyrkkä ristiriita saa varmasti keskustelun liikkeelle, mikä viime kädessä toimii Mansoryn eduksi. Jos haluat keskustelua herättävän auton, joka varmasti herättää huomiota jopa miljoonien dollareiden autojen seurassa, Mansory on oikea osoite.

Mansory Performance – ylellisyyttä ja eksoottisia autoja vuodesta 1989 lähtien

On varsin ymmärrettävää, että ihmiset ovat epävarmoja ja usein jopa kiistelevät siitä, onko Mansoryn muotokieli premium-merkin arvoinen vai ei. Yksi asia, jota kukaan ei kuitenkaan voi kiistää, on se, että Mansory tietää varmasti pari asiaa siitä, miten autosta tehdään nopea.

  Onko Mercedes hyvä ensimmäinen auto?

Tällä alalla useimmat meistä voivat olla samaa mieltä siitä, että Mansory onnistuu. Esimerkiksi tavallinen Mercedes C63 AMG tarjoaa 470 hv ja 479 lb-ft vääntöä. Tämä on tunnetun Mercedes 4.0L BiTurbo V8 -moottorin ansiota, jonka huippunopeus on 180mph.

Jos viet ”lähtötason” C63 ei-S AMG -mallisi Mansorylle, he nostavat mielellään tehon 650 hv:hen ja 627 lb-ft vääntömomenttiin ilman suurempia korjauksia. Näin huippunopeus nousee lähes 200mph:iin.

Yksi Mansoryn hulluimmista luomuksista on Lamborghini Carbonado EVO Roadster. Aventador LP700-4 tuottaa 700 hv luonnollisesti imutetusta 6,5 litran V12-moottorista. Carbonado kuitenkin kasvattaa tehon mielettömiin 1250 hv:iin lisäämällä 6,5 litran V12-moottorin päälle kaksi massiivista turboahdinta.

UKK-osio

Kuinka paljon Mercedes Mansory maksaa?

Se riippuu siitä, millaisen käsittelyn haluat. Jos haluat perusmuotoilupäivityksen, se maksaa todennäköisesti muutaman tuhat dollaria kaikkein yksinkertaisimmissa sovelluksissa. Jos kuitenkin olet valmis laajentamaan sitä ja valitset täyden käsittelyn sisältävän Mercedes-mallipaketin, maksat todennäköisesti yli 100 000 dollaria auton MSRP-hinnan lisäksi.

Esimerkiksi G63 maksaa uutena noin 156 000 dollaria, mutta jos haluat Mansory G63 Gronos -paketin, joudut maksamaan yli kaksi kertaa enemmän.

Onko Mercedes Mansory sen arvoinen?

On melko vaikeaa perustella 150 000 dollarin virityspakettia, varsinkin kun et saa rahojasi takaisin, kun on aika myydä auto. Mansory-autoja ostavat ihmiset eivät kuitenkaan välttämättä ole kiinnostuneita arvosta vaan pikemminkin yksinoikeudesta ja ylellisyydestä.

  Mercedes AMG GL63 Luotettavuus

Jos rakastat näyttäviä autoja ja sinua ei haittaa käyttää rahaa johonkin ainutlaatuiseen, rohkeaan ja outoon, Mansory on sinun tyyppisesi viritysfirma.

Mikä on paras Mercedes-viritysfirma?

Alkuaikoina AMG oli paras Mercedes-yhtiö, mutta myöhemmin Mercedes osti AMG:n ja siitä tuli virallisesti Mercedes AMG. Nykyään on suuri määrä viritysfirmoja, jotka tekevät Mercedes-autoja, mutta tuskin yksikään niistä on niin erikoinen kuin Brabus on.

Kaiken kaikkiaan Brabusin Mercedes-mallit ovat vaikuttavimpia ja halutuimpia viritettyjä Mercedes-autoja, koska Brabus on hieman hillitympi, mutta yhtä vaikuttava.

Onko Mersun virittämisessä mitään järkeä?

Mercedes käyttää suuria summia rahaa siihen, että heidän autonsa tuntuvat ja kulkevat mahdollisimman hyvin. Siksi Mercedeksen virittämisessä ei joskus ole mitään järkeä. Jotkin mallit, kuten Mercedes Benz S-luokka, on parasta jättää koskematta, koska ne on suunniteltu mukaviksi.

Toisia, kuten G63- tai C63-malleja, viritetään useammin, koska näiden autojen virittäminen on järkevämpää. Ne eivät ole markkinoiden mukavimpia eivätkä tehokkaimpia autoja, mikä tarkoittaa, että näille autoille voi tehdä paljon asioita, jos sinulla on rahaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z