Mikä on paras käytetty luksusauto?

Mikä on paras käytetty luksusauto?

Ylellisysajoneuvot ovat kalliita. Mutta jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa ostaa uutta luksusautoa, voit silti tyytyä laadukkaaseen ja poikkeukselliseen käytettyyn luksusautoon.

On haastavaa valita yksi luksusautomerkki tai -malli parhaaksi, sillä ihmisten makutottumukset ja mieltymykset eroavat toisistaan. Kaiken kaikkiaan Mercedes-Benz S-luokka on paras luksusauto, mutta BMW, Audi ja Lexus eivät ole kaukana. Jatka lukemista löytääksesi parhaan luksusauton tarpeisiisi ja budjettiisi.

Luksusautot menettävät arvoaan nopeammin kuin muut markkinoilla olevat autot. Tämä johtuu siitä, että useimmat luksusautot ovat kalliita ylläpitää, kun ne vanhenevat. Niinpä useimmat luksusautojen omistajat hankkiutuvat niistä eroon takuun päätyttyä.

Luksusauto, joka maksaa uutena 70 000 dollaria, voi maksaa noin 20 000 dollaria, kun se myydään uudelleen muutaman vuoden käytön jälkeen. Tämä tarkoittaa, että monet luksusautot menettävät arvonsa hyvin lyhyessä ajassa. Jos siis haluat käytetyn luksusauton, vaihtoehtoja on paljon.

Kaiken kaikkiaan paras käytetty luksusauto: Mercedes S-luokka

Parhaiden käytettyjen luksusautojen listamme kärjessä on Mercedes S-luokka. Tämä Mercedes-malli tarjoaa lähes kaiken, mitä ihminen voi luksusautolta toivoa. Siinä on vaihtoehtoina diesel- tai kaasumoottori. Autossa on myös automaattivaihteisto.

Uusi Mercedes S-luokka voi alkaa 95 000 dollarista, mutta sama käytetty auto voi maksaa alle 30 000 dollaria. Merkistä ja mallista riippuen voit saada sellaisen jopa alle 25 000 dollarin hintaan. Tämän auton sisätilat ja ulkoasu ovat ylelliset. Se on hiljainen, turvallinen, luotettava ja toimii erinomaisesti.

  Mitkä ovat turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaat luksusautot?

Parhaiten toimiva käytetty luksusauto: BMW 7-sarja

BMW 7-sarja ei ehkä ole monin tavoin parempi kuin Mercedes-Benz S-luokka, mutta se on silti markkinoiden suorituskykyisin luksusauto. Uusimmissa malleissa on ohuemmat ajovalot ja etusäleiköt, jotka tekevät autosta entistäkin tyylikkäämmän näköisen.

Uusi BMW 7-sarja saattaa maksaa yli 86 000 dollaria, mutta voit löytää käytetyn BMW 7-sarjan alle 25 000 dollarilla. Tämä on melkoinen löytö alkuperäiseen hintaan verrattuna. Tähän erinomaiseen hintaan saat mukautuvat LED-ajovalot, laadukkaat stereot, sähkötoimisen takaluukun ja paljon muuta.

Paras keskiluokan käytetty luksusauto: Audi A8 sedan

Audi tarjoaa aina parasta molemmista maailmoista. Se ei ole yhtä mukava kuin Mercedes, mutta parempi kuin BMW. Toisaalta se ei ole suorituskykyisin auto, mutta parempi kuin Mercedes. Audi A8 Saloon tarjoaa mukavuutta, luotettavuutta ja voimaa.

Kilpailijoidensa tavoin käytetty Audi on melko kallis ylläpitää, mutta voi silti olla investoinnin arvoinen. Upouusi Audi A8 voi maksaa yli 85 000 dollaria, mutta saman käytetyn auton voi saada alle 30 000 dollarilla. Tämä auto jää mukavuudeltaan toiseksi vain Mercedes-Benz S-luokan jälkeen.

Luotettavin käytetty luksusauto: 2014 Lexus RX 350.

Toyotan luksusmalli Lexus on listamme luotettavin käytetty luksusauto. Lexus RX 350 -malli on kauniisti muotoiltu, mukava, kätevä ja helppohoitoinen. Se on myös teknisesti edistyksellinen, ja siinä on paljon turvallisuusominaisuuksia, kuten jarruassistentti, kuolleen kulman valvonta ja kaistanpitoavustin.

  Parhaat superautot pitkille kuljettajille

Uusi Lexus RX 350 maksaa vähintään 44 000 dollaria. Mutta muutaman vuoden käytön jälkeen saman auton saa alle 25 000 dollarilla. Huomaa, että Lexus RX 350:n hinnan lasku ei ole yhtä suuri kuin Audien, BMW:iden tai Mercedeksen, sillä se on helpompi huoltaa ja luotettavampi pitkällä aikavälillä.

Turvallisin käytetty luksusauto: Mercedes-Benz E-Class

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää riippumatta siitä, ostatko uuden vai käytetyn auton. Mercedes E-luokka on yksi markkinoiden turvallisimmista autoista. Lisäksi se ylpeilee monilla ylellisyysominaisuuksilla, kuten Bang & Olufsen -audiojärjestelmällä ja aktiivisella monikontuurisella kuljettajan istuimella.

Vaikka yksiköitä ei ole paljon, voit saada uuden vanhemman mallin Mercedeksen, kuten vuoden 2014 Mercedes-Benz E-Classin, noin 27 000 dollarilla. Samasta käytetystä autosta voi saada markkinoilla jopa 11 000 dollaria. Tällaisella hinnalla tämä on hyvä sijoitus, sillä saat silti turvallisen mutta mukavan ja ylellisen Mercedeksen.

Paras käytetty luksusauto alle 20 000 dollaria: 2013 BMW X3.

BMW:llä on yksi luksusautojen alhaisimmista jälleenmyyntiarvoista. BMW X3 on paras käytetty luksusauto alle 20 000 dollarin arvosta. Upouusi 2013 BMW X3 maksaa noin 45 000 dollaria. Tämä auto saa korkeat turvallisuuspisteet, ja sen polttoainetehokkuus on ylivoimainen.

Usein kysytyt kysymykset käytetyn luksusauton ostamisesta.

Mitä kannattaa etsiä käytettyä luksusautoa ostaessa?

Aivan kuten uutta autoa ostaessasi, sinun on otettava huomioon auton turvallisuus, luotettavuus, mukavuus ja suorituskyky. Mercedes tarjoaa eniten mukavuutta, kun taas BMW:t ovat suorituskykyisimpiä autoja. Audissa on tehoa, kun taas Lexus on helpompi huoltaa. Lisäksi sinun on tarkistettava auton kunto.

  Mikä tekee luksusautosta luksusauton?

Onko kilometreillä väliä käytettyä luksusautoa ostettaessa?

Kyllä, kilometreillä on merkitystä. Useimmissa luksusautoissa alkaa esiintyä ongelmia 100 000 kilometrin jälkeen. Joissakin Mercedes-malleissa ongelmia alkaa esiintyä jo 50 000 mailin kohdalla. Audien huolto on melko kallista, kun ne vanhenevat, ja BMW:n osien vaihto on kallista.

Mikä on paras käytetty luksusautomerkki?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat kokonaisuutena parhaan, Mercedes on kärjessä. BMW on kuitenkin suorituskyvyltään paras, kun taas Audi kuroo umpeen Mercedeksen ja BMW:n välisen kuilun. Myös ajoneuvot vaihtelevat ostettavasta mallista riippuen.

Loppupäätelmät

Kun markkinoilla on niin paljon luksusautoja, parhaan käytetyn luksusauton valitseminen ei ole helppoa. Jos kuitenkin tiedät, mitä haluat autolta, valinta on helpompaa. Mercedes-Benzin S-luokka on kokonaisuutena paras, kun taas BMW 7-sarja on suorituskykyisin käytetty luksusauto.
Kaikki valitsemamme ajoneuvot ovat erinomaisia, ja niihin kannattaa investoida. Ne eivät ehkä ole uusia ja niissä on korkea hintalappu, mutta ne tarjoavat silti edistyksellisiä ominaisuuksia ja toimivat erinomaisesti. Vain muutamalla tuhannella dollarilla voit saada unelmiesi auton.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z