Mikä on paras Mersu rahoilleen?

Mikä on paras Mersu rahoilleen?

Mercedeksen motto Saksassa on: ”Das Beste Oder Nichts”, joka tarkoittaa suomeksi parasta tai ei mitään. Jos siis olet ostamassa uutta Mercedes-Benziä, kannattaa valita paras malli rahoillesi.

Mercedes-Benzin E-luokka on paras Mersu rahoilleen. Viiden matkustajan auto ylpeilee kauniilla muotoilulla, ylellisillä sisätiloilla, monilla turvallisuusominaisuuksilla ja erinomaisella suorituskyvyllä. Mercedeksen katumaastureiden ystäville Mercedes-Benz GLS-luokka on paras katumaasturi rahalle.

On kuitenkin olemassa useita läheisiä kilpailijoita, kuten Mercedes-Benz C-luokka ja S-luokka. Silti paras Mercedes rahalle vaihtelee budjetin ja maun mukaan. Jos sinulla on tarpeeksi rahaa käytettäväksi, saatat suosia S-luokkaa.

Mercedes-auto on ollut autoteollisuudessa jo yli 125 vuotta. Ne tunnetaan yleisesti ylellisistä ja luotettavista autoista. Mutta he luovat kaikenlaisia ajoneuvoja, joihin kuuluvat myös urheilu- ja kilpa-autot. Siksi parhaan Mercedeksen valitseminen rahalla voi olla melko pelottava tehtävä.

Suosittu kolmen tähden merkki tarjoaa huipputeknisiä ja ylellisiä sedaneja, coupéja, maastureita, vaunuja ja avoautoja. Mutta mikä on paras Mercedes rahalle?

Mercedes-Benz E-Class – kokonaisuutena paras

Mercedes-Benz E-Klasse esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1993. Siihen aikaan se oli yksi markkinoiden tunnetuimmista sedaneista. Nykyään E-Klasse on edelleen yksi parhaista luksussedaneista, joita rahalla saa. Sen tärkeimmät kilpailijat ovat BMW 5-sarja, Audi A6 ja Jaguar XF.

E-luokkaa on saatavana eri malleina, joihin kuuluvat sedanit, vaunut, coupet ja avoautot. Keskitymme kuitenkin Mercedes-Benz E-Class sedan/saloniin. Tässä neliovisessa autossa on ihastuttava AMG-korin muotoilu, jonka ansiosta se erottuu muista keskiluokan luksusautoista.
Siinä on kaksi dieselmoottoria ja kaksi bensiinimoottoria. E-luokka on 5-paikkainen sedan, joka on tunnettu erinomaisesta suorituskyvystään ja luotettavuudestaan vuosien varrella. Se leikkaa C- ja S-luokan välistä kuilua.

Siinä on automaattivaihteisto, 4matic-neliveto ja 66 litran polttoainesäiliötilavuus. Auto on myös mukava ja siinä on paljon turvallisuusominaisuuksia, kuten PRE SAFE Impulse side, aktiivinen jarruavustin, kauko- ja pysäköintiavustin.

Lisäksi siinä on ylellinen muotoilu sekä sisäisesti että ulkoisesti. Panoraamakatto tuo autoon tyyliä ja kepeyttä, sillä se mahdollistaa luonnonvalon. Kuten tavallista, siinä on rehevä sisustus, joka määrittelee ylellisyyden ja ylellisyyden. Tämä johtuu muun muassa sisäpuun verhoilun ja nahkaistuinten kaltaisista ominaisuuksista.

Mercedes E-Classin hinta vaihtelee 60 000 ja 118 000 dollarin välillä mallista ja valmistusvuodesta riippuen. Tällaisella hinnalla tämä laite on paras Mercedes rahoilleen. Sitä paitsi se on myös luotettavin Mercedes-auto tien päällä. Saat siis parhaan vastineen rahoillesi.

Mercedes-Benz C-luokka – Paras keskiluokan luksusauto

C-luokka on Mercedeksen paras keskiluokan luksusauto. Se sopii täydellisesti henkilöille, jotka haluavat luokkaa ja luotettavuutta, mutta joilla ei ole varaa ostaa E- tai S-luokkaa, mutta jotka haluavat kuitenkin jotakin perustason A-luokkaa parempaa.

Tätä mallia on saatavana kolmessa eri korimallissa: sedan, coupe ja cabriolet. C-luokassa on tehokas moottori, erinomainen polttoainetaloudellisuus ja sitä on helppo käsitellä.
Tässä autossa on myös useita moottorivaihtoehtoja, joihin kuuluu yksi dieselmoottori ja neljä bensiinimoottoria. Suosituimmat moottorit ovat 2 litran ja 3 litran turboahdetut moottorit. Autossa on automaattivaihteisto, ja se ylpeilee useilla mukavuus- ja turvallisuusominaisuuksilla.

  Mikä on Mercedes BlueTec?

Ainoa huono puoli tässä Mercedes-mallissa on se, että sen takaistuimet eivät ole yhtä tilavat, mikä tekee siitä hieman ahtaan. Sisätilat ovat kuitenkin ylelliset ja mukavat, ja niissä on huipputeknisiä ominaisuuksia. Keskiluokan C-luokka maksaa valitsemastasi mallista riippuen 29 000-80 000 dollaria.

Mercedes-Benz S-luokka – ylellisin Mercedes-Benz.

Kun kyse on luokasta ja ylellisyydestä, Mercedes S-luokka on vertaansa vailla. Tämä auto on kuitenkin myös kallis, ja se sopii ihmisille, jotka ovat valmiita käyttämään rahaa saadakseen parasta parhaista. Ylellisistä sisätiloista ja mukavasta ajomukavuudesta erinomaisiin suorituskykyihin S-luokka on todellinen ylellisyyden määritelmä.

Auto on myös erittäin edistyksellinen tarjotakseen käyttäjälle mukavuutta ja mukavuutta. Siinä on ominaisuuksia, kuten valinnainen maaginen korinhallinta kaarevalla kallistuksella, Airmatic-jousitusjärjestelmä, PRE SAFE ja paljon muuta. Kuten odotettua, tämä auto ei ole halpa. Sinun pitäisi olla valmis maksamaan vähintään noin 90 000 dollaria.

Mercedes-Benz A-Class – Paras uusille kuljettajille ja pienellä budjetilla ajaville.

Kaikilla ihmisillä ei ole varaa Mercedes-Benz S- tai E-luokkaan. Jos olet ihastunut Mercedekseen, mutta sinulla ei ole tarpeeksi rahaa heidän korkeamman luokan luksusajoneuvoihinsa, Mercedes A-Class on paras valinta rahoillesi. Siitä on myös useita vaihtoehtoja, kuten sedan, coupe ja hatchback.

Uusia kuljettajia, jotka eivät pysty käsittelemään muiden Benz-mallien tehokkaita koneita, ei myöskään jätetä jalkoihin A-Klassin kanssa. Mercedes-Benz A-Class on heille ihanteellinen vaihtoehto. Nämä autot eivät ole ainoastaan edullisia, vaan ne ovat myös turvallisia, mukavia, luotettavia ja suorituskykyisiä.

Mercedes A-Classissa on useita vaihtoehtoja, joihin kuuluvat diesel- ja bensiiniautot. Vaikka tämä auto on edullinen, siinä on silti useimmat Mercedekseen liitetyt huippuluokan ominaisuudet. Siinä on poikkeuksellinen infotainment-järjestelmä, tehokas moottori ja erinomaiset käsittelyominaisuudet.

Auto saa hyvät pisteet myös törmäystesteissä, sillä siinä on useita turvallisuusominaisuuksia. Näitä ovat muun muassa törmäysvaroitus, aktiivinen kaistanpitoavustin, kuolleen kulman varoitin ja autonominen hätäjarrutus. Mercedes A-Classin lähtöhinta on vain 23 000 dollaria.

Mercedes-Benz GLS-luokka – Paras maasturi rahalle.

Jos rakastat katumaastureita, Mercedes-Benz GLS-luokka on sinulle paras valinta. Tämä johtuu siitä, että tässä mallissa on vahvat moottorivaihtoehdot, ylelliset ja tilavat sisätilat ja se on helppokäyttöinen. Maasturiin mahtuu seitsemän henkilöä, mikä on ihanteellinen koko perheelle maastoon lähtiessä.

Ostajat voivat valita joko 362-hevosvoimaisen turboahdetun rivikuutosmoottorin tai 483-hevosvoimaisen V8-turbomoottorin. Kaikki ei kuitenkaan ole iloista tässä autossa, sillä infotainment-järjestelmä on melko haastava hallita. Kaiken kaikkiaan tämä on paras katumaasturi rahoilleen, ja sen lähtöhinta on noin 77 000 dollaria.

  Missä Mercedes-malleissa on Apple CarPlay?

Mercedes-Benz G-Class – Kaikkiaan paras Mercedes-katumaasturi

Kun puhutaan parhaista Mercedeksistä rahalle, olisi sääli, jos emme ottaisi mukaan näkyvää Mercedes-Benz G-luokkaa. Vaikka arvioimme Mercedes GLS-luokan parhaaksi Mercedes-maasturiksi rahalle, G-luokka on kaiken kaikkiaan paras Mercedes-maasturi ihmisille, jotka ovat valmiita käyttämään rahaa.

Tämä hirviö suoriutuu poikkeuksellisen hyvin sekä maastossa että maastossa. Sen laatikkomuotoilu saa sen erottumaan kilpailijoistaan. Ajoneuvo on monipuolinen, ja siinä on kaikki ominaisuudet, joita laadukkaalta ajoneuvolta voi toivoa. Siinä on rehevät sisätilat, edistyksellinen infotainment-järjestelmä, tasainen ajo ja tilavat istuimet.

Tehokkaalla V8-moottorilla ja digitaalisella ohjaamolla varustettu hirviö kruisailee missä tahansa maastossa ja säässä. Sillä ei ole rajoja. Sillä on kuitenkin kova hintalappu, joka alkaa 148 000 dollarista.

Mercedes-Benz GLC – Mercedeksen paras kompakti katumaasturi

Jos GLS-luokka tuntuu liian suurelta ja haluat mieluummin kompaktin katumaasturin, tulet rakastamaan Mercedes-Benz GLC:tä. Tämä on yksi markkinoiden korkeimmalle luokitelluista kompakteista katumaastureista. Se päihittää lähimmät kilpailijansa, kuten BMW:n X3- ja Audin Q5-mallit. Lisäksi siinä on yksi diesel- ja yksi kaasumoottorivaihtoehto. Lisäksi siinä on automaattivaihteisto.

Auton hinta on noin 42 000 dollaria, mikä on hyvä hinta sen ominaisuuksiin ja suorituskykyyn nähden. Hinta on kuitenkin melko korkea uusimmille malleille. Saat poikkeuksellisia ominaisuuksia, kuten 66 litran polttoainesäiliökapasiteetti, 5 istumapaikkaa, 4matic-nelivetojärjestelmän sekä paljon turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksia.

Usein kysytyt kysymykset Mercedeksen kuljettajaksi ryhtymisestä

Mikä on paras käytetty Mercedes-Benz ostettavaksi?

Paras ostettava Mercedes riippuu budjetistasi, tarpeistasi ja mieltymyksistäsi. Kuten uusien autojen, myös käytettyjen autojen hinnat vaihtelevat mallin ja valmistusvuoden mukaan. Kaiken kaikkiaan Mercedes E-luokka on paras käytetty Mercedes. Sen jälkeen tulevat Mercedes C-luokka 2010, Mercedes SLK-luokka 2009 ja Mercedes E-luokka 2012.

Jos olet autoharrastaja, tiedät, kuinka kallista vanhan Mercedes-Benzin ylläpito on. Ennen kuin siis maksat käytetystä Mercedeksestä, kannattaa selvittää, onko se luotettava pitkällä aikavälillä vai ei. E-luokka on markkinoiden luotettavin Mercedes.
Se on siis paras valinta ihmisille, jotka haluavat käytetyn Mersun. Autoon ei kehity varhain mekaanisia ongelmia, kuten moniin muihin Mercedes-malleihin. Odota kuitenkin, että joudut tekemään vakavia korjauksia, kun olet ajanut vähintään 100 000 kilometriä. Auto toimii korkealla tasolla myös vanhetessaan ja pysyy luotettavana.

Miksi käytetty Mercedes on halpa?

Käytetyt Mercedes-Benz-autot ovat halpoja niiden korkeiden ylläpitokustannusten vuoksi. Mercedes tarjoaa 4 vuoden tai 50 000 mailin takuun. Takuun päätyttyä osat tulevat kalliiksi, mikä tekee vanhemmista Mercedeksistä kalliita. Siksi käytetyt Mercedes-autot ovat halvempia, mutta kalliita ylläpitää.

Kannattaako Mersun omistaminen?

Kyllä kannattaa. Mercedeksen omistaminen on monien ihmisten unelma. Jotkut säästävät vuosia ostaakseen Mersun ja kuuluakseen siihen luokkaan. Vaikka alkuhinta ja ylläpitokustannukset ovat korkeat, mukavuus, luotettavuus, turvallisuus ja kestävyys, jotka saat vastineeksi, korvaavat ne.

  Paras Mercedes Youngtimer

Mikä auto minun pitäisi valita – Mercedes S-luokka, Audi A8 vai BMW 7-sarja?

Kaikki nämä autot ovat saksalaisia huippuluokan ylellisiä koneita. Jos kuitenkin olet valmis käyttämään rahaa saadaksesi parhaista parhaan, ei ole epäilystäkään siitä, että Mercedes-Benz S-luokka on ylitse muiden. BMW 7-sarja seuraa sitä tiiviisti, ja sitten Audi A8.

Minkä vuoden Mercedes on paras?

Mercedes-Benz on ollut lähes vuosisadan ajan luksusautojen ruumiillistuma. Noina vuosina se on valmistanut joitakin innovatiivisimpia ja edistyksellisimpiä ajoneuvoja. Siksi on melko haastavaa valita yksi auto parhaaksi. Tässä on joitakin parhaita Mercedeksen autoja vuosien varrelta:

  • 1963 – 1981: Mercedes S 600
  • 1990 – 1994: Mercedes 500 E
  • 2003 – 2010: SLR McLaren
  • 2010 – 2015: SLS AMG
  • 2010 – Nykyisin: Mercedes E 63 AMG
  • 2010 – Nykyisin: Mercedes S-luokka
  • Mercedes-Benz G-luokka
  • Mercedes-Maybach

Mikä tekee Mercedes-Maybach GLS 600:sta niin kalliin?

Mercedes-Maybach GLS 600 -katumaasturi on niin kallis, koska siinä on erittäin kehittyneitä ominaisuuksia. Tämä katumaasturi on varustettu miedosti hybridillä 4,0-litraisella Twin-Turbo V8 -moottorilla. Lisäksi se tuottaa 550 hevosvoimaa ja 538 lb-ft vääntöä, mikä on maasturiksi fantastinen.
Vakiona AWD-järjestelmällä varustettu katumaasturi kiihtyy nopeudesta 0-100 km/h 4,8 sekunnissa. Se maksaa huimat 161 550 dollaria, mikä tekee siitä kalleimman Amerikassa rakennetun auton.

Mikä Mercedes-malli tarjoaa kalleimmat autot?

Mercedes S-luokka tarjoaa kalleimmat autot. Tämä johtuu siitä, että tämän mallisarjan autot on valmistettu huipputeknisellä tekniikalla ja hienostuneilla ominaisuuksilla. Kaiken lisäksi ne ovat markkinoiden ylellisimpiä Mercedes-autoja. Sinun on maksettava enemmän, jos haluat parasta parhaista.

Loppupäätelmät

Kaiken kaikkiaan paras Mersu rahoilleen on Mercedes-Benz E-Luokka. Kiitos sen huippuluokan ominaisuuksien, poikkeuksellisen suorituskyvyn, mukavien sisätilojen, luotettavuuden ja turvallisuuden. Tämä ylellinen ja suorituskykyinen auto ei ole halpa eikä kallis, mikä tekee siitä parhaan Mercedes-automallin rahalle.
Paras Mercedes-Benz rahalle riippuu kuitenkin siitä, mitä etsit. Jos sinulla on pieni budjetti, mutta haluat silti huippuluokan Mercedes-auton, valitse E-Klasse. Niille, joilla on rahaa, S-luokka on täydellinen valinta.
Jos haluat parhaan pienikokoisen Mercedes-sedan rahoilleen, kannattaa valita CLA-luokka. Paras Mercedes-maasturi rahalla on puolestaan GLS-luokka.
Olipa budjettisi mikä tahansa, voit löytää tarpeisiisi sopivan Mercedes-Benz-automerkin ja -mallin. Ota aikaa ja käy läpi yksi kerrallaan. Voit myös valita laadukkaat käytetyt Mercedes-autot, jos sinulla ei ole rahaa ostaa uutta autoa. Varmista, että se on hyvässä kunnossa, antamalla sen tarkastuttaa sertifioitu mekaanikko.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z