Mikä on paras Mersu maastokäyttöön?

Mikä on paras Mersu maastokäyttöön?

Mercedes-Benz on suosittu ylellisistä ja luotettavista sedaneistaan, mutta se valmistaa myös erinomaisia maastoajoneuvoja.

Mercedes G-luokka on paras Mercedes-maastoauto. Tämä auto sai alkunsa sotilasajoneuvona, eli se on suunniteltu kulkemaan minne tahansa ilman haasteita. Maasturi kestää mitä tahansa sen tiellä ja kruisailee kaikenlaisissa maastoissa sujuvasti.

Kuten kaikki Mercedes-ajoneuvot, tämä maasturi on kuitenkin melko kallis. Sitä ei ole rakennettu vain maastokäyttöön, vaan siinä on myös Mercedes-Benz-ajoneuvojen tehoa ja hienostuneisuutta. Se on täydellinen henkilöille, jotka etsivät täydellistä katumaasturia, joka toimii poikkeuksellisen hyvin maastossa ja maastossa mukavuudesta tinkimättä.

Mercedes-Benz G-luokka

Mercedes G-luokka on ollut olemassa jo yli 40 vuotta. Vaikka se on alun perin rakennettu sotilaskäyttöön, tämä katumaasturi on nykyään maastoautoilijoiden suosiossa hienostuneiden ominaisuuksiensa ja erinomaisen suorituskykynsä ansiosta. Mercedeksen ”G-vaunussa”, kuten monet sitä kutsuvat, on useimmat ominaisuudet, jotka haluat maastoajoneuvolta.

Tämä G-luokan katumaasturi ylpeilee vaikuttavalla muotoilullaan, joka herättää huomiota kaikkialla, missä se kulkee. Tarkemmin sanottuna G550-mallissa on erinomainen maavara, jota tarvitaan sujuvaan maastoajoon. Tulet myös pitämään 738 lb-ft:n vääntömomentista ja suurista pyöristä, joilla pääset helposti yli karusta maastosta.

Mikä tekee Mercedes-Benz G-luokasta parhaan maastoajokelpoisen?

G-Wagon on legendaarinen ikonisen laatikkomaisen muotoilunsa ansiosta. Se on myös pitkä ja leveä, mutta silti kevyt. Siksi käyttäjillä on enemmän kuormatilaa, kun he ajavat maastossa luontoon. Ajoneuvo on myös tilava, ja siinä on paljon pääntilaa, vaikka takapenkillä istuvien matkustajien jalkatila saattaa olla hieman pieni.

  Paras öljy Mercedes E350:lle

Joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen maastoajoon, ovat muun muassa seuraavat:

 • 3 lukittavaa differsiota
 • 9,5 tuuman maavara
 • Kaksivaihteinen vaihteensiirtolaite
 • 30,9 asteen lähestymiskulma
 • 29,9 asteen lähtökulma
 • 23,5 asteen kääntymiskulma
 • 9G-Tronic 9-vaihteinen automaattivaihteisto
 • 4.0l V8 bi-turbomoottori
 • 19-tuumaiset 8-puolaiset renkaat.
  G-Wagon-maasturi on myös turvallinen ajaa. Kiitos turvallisuusominaisuuksien, kuten Attention Assist, Active Brake Assist, Pre-safe, Blind Spot Assist, Rear Cross-Traffic Alert, Adaptive Braking Technology, yöturvavalaistus, sadetunnistimella toimivat tuulilasinpyyhkimet, Trailer Stability Assist ja paljon muuta. Auton hinta on noin 131 600 dollaria.

Muut Mercedes-ajoneuvot, jotka soveltuvat hyvin maastoajoon.

Mercedes-Benz GLE-luokka

Jos sinulla ei ole rahaa käyttää Mercedes G-Class G550 -malliin, voit valita Mercedes GLE-luokan. Mercedes-Benz GLE-luokka esiteltiin vuonna 1997. Se tunnettiin aiemmin nimellä Mercedes M-luokka, joka muutettiin myöhemmin GLE-luokaksi huhtikuussa 2015.

Mercedes-Benz GLE-luokka on hieman edullisempi kuin G-vaunu. Tässä keskikokoisessa katumaasturissa on kaikki ylellisyydet, joita voi toivoa huippuluokan Benziltä. Katumaasturissa on etumoottori-, neliveto tai 4matic- neliveto -vaihtoehdot. Lisäksi siinä on 7G-Tronic Plus -automaattivaihteisto ja 210 km/h huippunopeus.
Tämä Mercedeksen ylellinen keskikokoinen katumaasturi on myös turvallinen ajaa, sillä siinä on muun muassa Attention Assist -järjestelmä, Collision Prevention Assist -järjestelmä, älykäs valojärjestelmä, jalankulkijoiden suojaus ja paljon muuta. Kaikki nämä ominaisuudet varmistavat, että olet turvassa automatkasi aikana.
Kuten muissakin Mercedes-ajoneuvoissa, GLE-luokassa on täysin sähkösäätöiset istuimet, tilavat sisätilat ja tilava tavaratila. Näin pysyt mukavana ja nautit kyydistäsi. Jos sinulla on paljon tavaraa kuljetettavana, käytettävissäsi on lisävarusteena saatava Easy-Pack-kuormanvarmistussarja, Easy-Pack-takaluukku ja paljon muuta.

  Minkä merkin sisätilat ovat parhaat - Audin, Mercedeksen vai BMW:n?

Sprinter 4×4

Jos aiot kuljettaa rahtia maastossa, rakastat Mercedes Sprinter 4×4 -pakettiautoa. Tämä pakettiauto voi kruisailla sujuvasti jäällä, lumella, hiekalla ja jopa soralla pakettiauton tarjoaman poikkeuksellisen pidon ansiosta. Lisäksi tämä pakettiauto on polttoainetehokas, joten se on täydellinen vaihtoehto rahdin kuljettamiseen syrjäseuduilla.

Huomaa, että Sprinter 4X4:stä on paljon muunnelmia, jotka sopivat juuri sinun ilmasto-olosuhteisiisi ja työhösi.

Unimog

Toinen vähemmän puhuttu, mutta tehokas Mercedeksen valmistama ajoneuvo on Unimog. Tämäkin on täydellinen ajoneuvo maastotoimintaan. Unimog voi kulkea veden, mudan ja jopa kallioiden läpi. Unimogia voidaan myös muokata työn luonteen mukaan.

Vito 4X4

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä meillä on Vito 4X4. Tässä pakettiautossa on loistava vetovoima nelivetojärjestelmänsä ansiosta. Tämän lisäksi pakettiauto on suosittu ketterän ja tarkan käsiteltävyytensä ansiosta. Vaikka olosuhteet olisivat epäsuotuisat, tämä ajoneuvo vie sinut läpi nopeasti ja sujuvasti.

Lisää maastoajosta

Voinko käyttää mitä tahansa Mercedes-ajoneuvoa maastoajoon?

Ei, et voi. Joitakin Mercedes-Benz-ajoneuvoja ei todellakaan ole rakennettu maastoajoon, ja niiden ajaminen karussa maastossa on painajainen. Täydellisessä maastoajoon soveltuvassa autossa on oltava hyvä maavara, jota monissa Mercedes-autoissa ei ole. Kaikkia Mercedes-maastureita voi kuitenkin käyttää maastoajoon.

Kumpi auto on parempi maastoajoon – Mercedes G550 vai BMW X5?

Molemmat näistä autoista ovat halutuimpien luksusautoyhtiöiden valmistamia. Vaikka nämä kaksi katumaasturia soveltuvat erinomaisesti maastoajoon, Mercedes G-550 on paljon parempi kuin BMW X5 -sarja. Siinä on suuri maavara ja kehittyneempiä ominaisuuksia kuin X5-sarjassa.

  Kumman merkin vakuutusmaksut ovat korkeammat, Audin vai Mercedeksen?

Kumpi on parempi maastokäyttöön – AWD vai 4WD?

Mercedes-ajoneuvoissa on sekä neliveto että neliveto. Molemmat vetojärjestelmät on luotu lähettämään vääntömomentti auton kaikkiin neljään pyörään, jotta vetovoima lisääntyisi tarvittaessa. Nelivetojärjestelmä on kuitenkin vahvempi kuin AWD-järjestelmä, joten se soveltuu paremmin maastoajoon.

Mitä pitää ottaa huomioon, kun valitaan paras Mercedes maastoajoon?

Ennen kuin valitset Mersun maastoajoon, varmista, että ymmärrät joitakin perusasioita. Esimerkiksi Mercedes-Benz, joka on hyvä lumisille alueille, ei välttämättä ole ihanteellinen kuiviin paikkoihin. Siksi ilmasto on yksi huomioon otettavista asioista. Muita asioita ovat jousitus, iskunvaimentimet, vaihteiston hallintalaitteet, renkaat ja maastopakettipaketit.

Loppupäätelmät

Mercedes-Benz tarjoaa korkealuokkaisia ja suorituskykyisiä ajoneuvoja, mutta kaikkia niistä ei ole tarkoitettu maastoajoon. Useimpia Mercedes-maastureita voi käyttää maastossa, mutta saatat joutua hankkimaan lisäpaketteja ajamisen helpottamiseksi. Mercedes G-luokka, jota kutsutaan myös G-Wagoniksi, on paras Mercedes maastoajoon.
G-Wagon on hienostunut, tehokas ja ylellinen ajoneuvo, jota voi käyttää sekä maastossa että maastossa ongelmitta. Jos sinulla on rahaa käytettävänäsi, olet iloinen, että sinulla on tämä maasturi Jeep Wranglerin, Land Rover Defenderin tai Toyota Land Cruiserin sijaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z