Mikä on paras Mersu katukilpailuun?

Mikä on paras Mersu katukilpailuun?

Katukilpailut saattavat olla laittomia monissa maissa, mutta tämä laji ei ole menossa mihinkään lähiaikoina. Siksi Mercedes tarjoaa myös erinomaisia katukilpa-autoja.

Paras Mercedes-Benz katuajoon on vuoden 2016 Mercedes-AMG GT3. Auto on äärimmäisen hauska ajaa, eikä se uhraa luksusta suorituskyvyn vuoksi. Se kiihtyy 0-100:een 3,4 sekunnissa, mikä on poikkeuksellista. Tämä auto korvasi Mercedeksen GT3-kilpa-auton.

2016 Mercedes-AMG GT3

Katukilpailu voi olla vaarallista ja laitonta, mutta samalla sähköistävää. Siksi yksi parhaista kilpa-autoista on elintärkeä, jos haluat päihittää vastustajasi kisassa. Vuoden 2016 Mercedes-Benz AMG GT3 on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista.

Vuoden 2016 Mercedes-AMG GT3:n ominaisuudet

Mercedes-AMG GT3 on takavetoinen auto, jossa on kaksi istuinta. Siinä on kaksoisturbo premium-lyijytön V8-moottori. Lisäksi siinä on 4,0-litrainen tilavuus, jonka maksimiteho on 503 hevosvoimaa 6250 kierroksen kierrosluvulla. Sen maksimivääntömomentti on 479 1750 RPM:ssä.

Seitsemänvaihteisella kaksoiskytkin-automaattivaihteistolla varustettu auto sopii erinomaisesti katukilpailuihin. Yllättävää on, että auto on polttoainetaloudellinen, mikä ei ole normaalia tämän kaliiperin autolle. Tällä hetkellä se maksaa noin 130 000 dollaria.

Ulkopuoli

Kuten monet muutkin Mercedes-autot, AMG GT3 on ulkoisesti silmiinpistävän houkutteleva. Autossa on virtaviivainen muotoilu, joka tekee kilpa-autoilusta virheetöntä. Siinä on leveämmät lokasuojat, suuri konepelti, uhkaava takadiffuusori, kevyesti sävytetty lasi, alumiinipaneelit, kromipalkit ja massiivinen takasiipi.

Odotetusti Mercedes-Benz-merkki herättää huomiota, mikä saattaa pelotella ajovastustajaasi, kun hän katsoo autoasi taustapeilistä. Muita poikkeuksellisia ulkoisia ominaisuuksia ovat ajovalot, etusäleikkö, hiilikuitusiipi, lujat paneelit, sadetunnistimella toimivat muuttuvat jaksottaiset pyyhkijät ja takaluukun nostoluukku, josta pääsee tavaratilaan.

  Missä Mercedeksissä on DISTRONIC PLUS

Sisätilat

Mercedes AMG GT3:n sisätilat on suunniteltu niin, että kuljettaja viihtyy kilpa-ajon aikana, ja ne ovat muita kilpa-autoja mukavammat. Yksi esiin nousevista ominaisuuksista on digitaalinen näyttöyksikkö. Sen avulla kuljettaja voi tietää nopeuden, käyttölämpötilan, moottorin kierrosluvun, nykyisen vaihteen valinnan ja jopa kierrosajat.

AMG GT3 on myös kuljettajaystävällinen, sillä kaikki tärkeimmät ajotoiminnot on sijoitettu ergonomisesti. Näitä ovat muun muassa toimintonäppäinpyörä, ohjauspyörä ja hallintalaitteet. Muita elintärkeitä ominaisuuksia, joita tässä autossa on, ovat ajovalojen vilkku, kaksisuuntainen radio, analoginen näyttö, älylaitteiden integrointi, mattolattian verhoilu ja etukarttavalot.

Turvallisuus

Turvallisuus on yksi niistä asioista, joita Mercedes ei ota kevyesti. Esimerkiksi turvahäkki on valmistettu lujasta teräksestä, joka on pultattu auton alumiiniseen avaruusrunkoon. Sen lisäksi siinä on hiilikuituinen kauhaistuin, joka on asennettu turvalliseen paikkaan turvahäkissä.

Muita turvallisuusominaisuuksia ovat eteenpäin suuntautuvan törmäyksen varoitin, tarkkaavaisuusavustin, kaistalla pysymisen avustin, kuolleen kulman varoitin, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, BAS-jarruavustin ja paljon muuta. Kaikki nämä ominaisuudet auttavat pitämään kuljettajan turvassa hänen lähtiessään salamannopeasti liikkeelle.

Jousitus ja jarrut

Laadukas jousitus ja jarrut ovat elintärkeitä kilpa-ajossa. Tässä autossa on säädettävät iskunvaimentimet, joiden avulla kilpatiimit voivat säätää tarkat viritykset tiettyjä ratoja varten. Tämän auton kilpa-jarrut on myös tehty kestämään jarrutusta, ja siinä on säädettävä ABS, joka estää renkaiden lukkiutumisen.

  Paras öljy Mercedes C300:lle

Mikä tekee Mercedes-AMG GT3:sta yhden parhaista katukilpa-autoista?

Kun tätä autoa verrataan parhaisiin katuajoneuvoihin, se nousee kärkeen poikkeuksellisten käsittelyominaisuuksiensa, erinomaisten jarrujensa, miellyttävien sisätilojensa, hyvin viritetyn vaihteistonsa ja tehokkaan V8-turbomoottorinsa ansiosta. Siksi kuljettaja saa tällä roadsterilla ajaessaan muutakin kuin vain katuajon jännitystä.

UKK katukilpailuista

Onko katukilpailu laillista vai laitonta?

Katukilpailut ovat laittomia monissa osissa maailmaa. Tämä johtuu siitä, että siinä ei ole jäykkiä rakenteita tai mitään laillisia määräyksiä. Sitä pidetään vaarallisena urheilulajina, mutta monet ihmiset ympäri maailmaa harrastavat sitä silti.
San Diego on kuitenkin ainoa kaupunki Yhdysvalloissa, jossa katukilpailut ovat tietyllä tasolla laillisia. Kaupungilla on Qualcomm Stadiumilla foorumi, jossa katukilpailijat kilpailevat tapahtumissa hallitussa ympäristössä.

Miten katukilpa-auto eroaa ratakilpa-autosta?

Katukilpa-autossa on korkeammat istuimet ja selkeämpi näkyvyys kuin ratakilpa-autossa. Lisäksi siinä on vääntöä matalalla, eikä korkeilla kierroksilla. Lisäksi katukilpa-autot ovat yleensä kooltaan pienempiä, joten ne mahtuvat pienempiin väleihin, mikä helpottaa siksakkia liikenteessä.

Mitä ominaisuuksia minun pitäisi ottaa huomioon valitessani katuajoneuvoa?

Street racing -auto eroaa tavallisesta autosta. Parhaassa katukilpa-autossa pitäisi olla pienikokoinen auto, korkeammat istuimet, vääntöä alhaisilla kierrosluvuilla, vankka alusta ja sen pitäisi olla kevyt. Nämä ominaisuudet auttavat autoa suoriutumaan paremmin ja kestämään katuajon kovia olosuhteita.

Mikä käytetyn auton malli on paras Mercedes katuajoon?

Mercedes-Benz 190e on paras käytetty Mercedes katukilpailuun. Vuosina 1982-1993 rakennettu automalli on katukilpailijoiden suosikki. 190e:ssä on vahva moottori ja vankka alusta. Lisäksi auto on huippunopea, vaikka se on vanha malli.

  Paras Mercedes GLA -malli

Minkä luksusmerkin autot ovat parhaita kilpa-autoja – BMW, Audi vai Mercedes?

Kilpa-autoilussa BMW:llä on pieni etumatka Mercedekseen ja Audiin nähden. Halusitpa sitten verrata vanhaa Mercedes 190e:tä BMW:n E46 M3-sarjaan tai Audi S8:aan, BMW on edelleen ylivoimainen. Mercedes on kuitenkin ottamassa BMW:tä ja Audia nopeasti kiinni uusimmalla GT3-autollaan.

Loppupäätelmät

Mercedes tarjoaa monia nopeita ja suorituskykyisiä autoja, mutta kaikki niistä eivät sovellu katuajoon. Mercedes-AMG GT3 on paras Mercedes katukilpailuun. Se kilpailee suotuisasti ja hyvin joidenkin markkinoiden parhaiden katukilpa-autojen, kuten BMW M3:n, Nissan GTR:n tai VW Golf R:n kanssa.
Mutta toisin kuin muut suositut katukilpa-autot, AMG GT3 on tehokkaampi, turvallisempi ja mukavampi. Tämän vuoksi se on hieman kalliimpi kuin lähes kaikki suositut kilpa-autot Lamborghini Huracania lukuun ottamatta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z