Mikä on paras vanha BMW ostettavaksi?

Vanhan BMW:n ostamisen kannalta BMW E9X:n pitäisi olla yksi ensimmäisistä vaihtoehdoista.

E9X on osa 3-sarjan BMW:tä, ja se oli tämän sarjan 5. sukupolvi. 3-sarjan autoihin kuuluvat kompaktit edustusautot, joissa on farmari. Viides sukupolvi osoittautui luotettavimmiksi, ja ne on hyvä ostaa jopa vuonna 2021. Koska se on kuitenkin vanha, kohtaat varmasti joitakin ongelmia.

BMW E9X

BMW 9X sisältää 5 eri korimallia ja useita eri malleja. Runkomalleihin kuuluvat sedan, coupe, avoauto ja farmari. Auto menestyi erittäin hyvin kaikkialla maailmassa, lähinnä sen luotettavuuden ja hyvän ulkonäön ansiosta. E90-malleja näkee helposti tien päällä, koska ne ovat helposti hankittavissa ja hienosti rakennettuja.

Jos nyt aiot ostaa tämän vanhan auton, sinun on hyvä tietää, että jokaisessa käytetyssä autossa on omat ongelmansa. Tämä ei todellakaan tarkoita, että auto ei olisi hyvä ostaa. Nopeammissa malleissa on enemmän ongelmia kuin muissa.

Tekniset tiedot

Autossa on täysin uusi infotainment-järjestelmä ja siinä oli etunäyttö. Autossa oli kaksi voimansiirtoa, etuvetovaihtoehto ja nelivetovaihtoehto. E90:ssä oli kaikki moottorivaihtoehdot 1,6-litraisesta 4-sylinterisestä moottorista massiiviseen 4,0-litraiseen BMW S65 V8 -moottoriin. auto on edelleen nopea nykypäivän standardeilla.

Suorituskyky

E90 on edelleen kuuluisa huippunopeista autoista. E90:ssä oli useita malleja eri moottoreilla. Tässä sukupolvessa käytetyt moottorit olivat BMW N45, N46, N43, N52, N53, N54 twin-turbo, N55 turbo ja S65. Kaikki tuottivat hevosvoimia 120 hevosvoimasta 414 hevosvoimaan S65 V8 -moottorin kanssa.

  Voiko lihava ihminen ajaa BMW:tä?

Nämä luvut ovat varmasti vaikuttavia, mutta harrastajat ylistävät silti tämän auton ajettavuutta. Auton tasaisuus tiellä ja käsiteltävyys ovat vain parhaita. Jos haluat ostaa käytetyn tehokkaan auton, E90:n pitäisi olla harkitsemassasi.

Edullisuus

Tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä E90:n ostamisessa. Auto on melko vanha, mikä tarkoittaa, että voit helposti ostaa tämän auton 5 000-15 000 dollarilla. M3-malli olisi kalliimpi ja vaikeampi saada, mutta voit helposti ostaa tavalliset bensiini- ja dieselmoottoriset mallit. Auto ei myöskään ole kovin vanha ja on edelleen ajankohtainen markkinoilla.

Luotettavuus

E90-malleja pidetään yhtenä luotettavimmista BMW:istä, joita on koskaan valmistettu. Rakennetusta laadusta ajokokemukseen, kaikki tässä autossa on vakaata ja luotettavaa. Näissä autoissa käytetyt moottorit olivat myös yksi pitkäikäisimmistä, ja voit helposti ostaa auton, jossa olisi vielä 50 000-100 000 kilometriä jäljellä ilman suurempia korjauksia.

On kuitenkin kerrottu, että E90-autoissa käytetyt vähemmän tehokkaat moottorit, kuten N52-moottori, olivat luotettavampia kuin muut tehokkaammat turbomoottorit. Nämä moottorit ovat myös polttoainetehokkaampia. Toinen hyvä asia tässä autossa on se, että tämän voi myös myydä hyvään hintaan.

Huolto

Tämä on se osa, jossa BMW-autot eivät suoriudu yhtä hyvin kuin muut luksusautot. BMW:t ovat tunnettuja siitä, että niissä on enemmän rikkoutumisia, mutta näin ei ole E90-autojen kohdalla. 325i ja 328i ovat luotettavimpia BMW:tä, joita on koskaan valmistettu. Näiden mallien keskimääräiset vuosihuollot voivat kuitenkin vaihdella 700 ja 1 000 dollarin välillä.

  Paras paikka ostaa käytetty BMW

Turvallisuus

Näiden mallien turvallisuusominaisuudet ovat melko hyvät jopa nykypäivän standardien mukaan. Autossa on lukkiutumaton jarrujärjestelmä, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä sekä etu-, pää- ja sivuturvatyynyt. Autolla on kaikki IIHS:n ”hyvät” arvosanat, ja se antoi myös ”Top Safety Pick” -palkinnon. Auton hinnalla tämä on hyvä auto.

Asiat, joita kannattaa etsiä ennen ostamista

E90-autot eivät tule ilman vikoja ja ongelmia. Niissä on ongelmansa, ja niitä kannattaa varoa ennen auton ostamista. Perusneuvo ennen käytetyn auton ostamista on, että tutustu autoon hyvin ja yritä katsoa auton jokaista nurkkaa. Luettelo on seuraava:

 • Yritä ostaa 325i ja 328i – tehokkaamman moottorin malleissa, kuten 335i:ssä, on yleensä enemmän ongelmia.
 • Vähemmän ajokilometrejä – yritä ostaa E90, jossa on mahdollisimman vähän ajokilometrejä.
 • Vuodot – nämä mallit ovat alttiita joillekin öljy- ja vesivuodoille, joten varo niitä. Vuodot voivat tulla öljynsuodatinkotelon tiivisteestä, polttoainepumpusta, venttiilikannesta ja sähköisestä vesipumpusta.

Muut vanhat kunnon BMW:t

On myös joitakin muita luotettavia BMW:tä, jotka voit ostaa, jos niiden kunto on hyvä. Jotkut näistä voivat aiheuttaa sinulle enemmän rahaa, joten se voi olla ongelma. Näitä autoja ovat mm:

 • BMW 3-sarja E46
 • BMW 1M Coupe
 • BMW 7-sarja E38
 • BMW 5-sarja F10

Johtopäätös

E90 ei olisi virheetön, mutta se olisi paljon parempi kuin monet muut käyttö-BMW:t. Nämä ovat todistetusti kestäneet niin monta vuotta. Moottorit ovat hyviä ja tämän auton huolto on verrattain helppoa kuin muiden BMW:iden. Osia on myös helposti saatavilla niiden markkina-aseman ansiosta. Siksi E90 on luotettavin vanha BMW ostettavaksi.

  Mikä on paras BMW-sarja?

FAQ

Kannattaako käytetyn auton ostaminen?

Käytetyn auton ostaminen voi varmasti säästää paljon rahaa, ja voit kokea jopa luksusautoja paljon edullisemmin. Luksusautot, kuten BMW:t, Audit tai Volvot, menettävät arvoaan hieman nopeammin kuin muut autot, joten voit kokea sen premium-laadun. Näiden käytettyjen autojen ostaminen voi kuitenkin aiheuttaa sen, että joudut maksamaan enemmän huollosta.

Mitkä ovat parhaita käytettyjä autoja ostaa vuonna 2021?

Käytetyn auton ostamiseen on monia vaihtoehtoja. Sinun kannattaa etsiä luotettavaa autoa, jos haluat ostaa käytetyn auton. Nämä ovat joitakin luotettavimpia käytettyjä autoja, joita voit ostaa:

 • Honda Accord
 • Toyota Camry
 • Subaru Forester
 • Mazda MX-5
 • Toyota Land Cruiser
 • Volvo S40

Onko BMW luotettava autonvalmistaja?

BMW on saksalainen autonvalmistaja, ja yleensä saksalaisilla valmistajilla on maine luotettavien ja pitkäikäisten autojen valmistajana. BMW on kuitenkin laskenut, mitä tulee luotettavuuteen. Ihmiset ovat raportoineet monista ongelmista, ja jotkut niistä ovat merkittäviä, jopa jo auton ensimmäisten 50 000 kilometrin aikana.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z