Voiko lihava ihminen ajaa BMW:tä?

Lihava henkilö voi helposti ajaa BMW-autoa.

Lihavat henkilöt voivat helposti ajaa BMW-autoa, koska useimmissa autoissa on iso kuljettajan istuin. Myös muut tekijät, kuten jalka- ja pääntila, ovat BMW-autoissa hyvin tilavia. BMW-autoja ei ole suunniteltu vain nopeammiksi, vaan ne on myös suunniteltu tarjoamaan asiakkailleen mukavaa ajoa.

Tekijät, jotka vaikuttavat

Yleensä ei ole suuri ongelma, jos olet vain ylipainoinen. Siitä voi kuitenkin tulla ongelma, kun olet lihava. Nykyään on tuhansia amerikkalaisia, jotka kärsivät lihavuudesta. Siksi autonvalmistajat ottavat huomioon sen, että ehkä jonkun lihavan ihmisen pitäisi käydä kuntosalilla, joten siksi he tekevät autoista tilavia.

Kun tarkistat autosta, sopiiko se vartalollesi vai ei, sinun pitäisi tarkastella edessä olevaa pääntilaa, jalkatilaa, hartiatilaa ja lantiotilaa. Kehosi pitäisi mahtua näihin mittoihin, muuten joudut kävelemään tiesi Big Macin hakemiseksi.

BMW

Useimmat saksalaiset autot tunnetaan suurista nopeuksistaan ja vakaudestaan, mutta ne tunnetaan myös premium-luokan ja tilavista sisätiloistaan. BMW valmistaa autonsa ottaen huomioon jokaisen vartalon muodon, ja ne ovat melko isoja, ellet ole autoja isompi. Jotkin urheilulliset versiot tai M-mallit eivät kuitenkaan ole niin tilavia, ja sinun kannattaa keskittyä luksusmalleihin.

BMW:n sisätilat

BMW:n sisätilat ovat yksi mukavimmista ja ylellisimmistä. Etuistuimissa on monia lisävarusteita, kuten sähkötoiminen istuinsäätö, ja maksamalla ylimääräistä rahaa voit saada premium-paketin, jossa on hierovat istuimet ja tuuletettu nahka. Lisäksi kuljettajan istuinta voi säätää, jotta kuljettajalle jää enemmän tilaa.

  Onko BMW 2.0 turbomoottori luotettava?

Tilavin BMW

Tilavin BMW-auto on BMW X7. Se on vuonna 2018 valmistettu täysikokoinen katumaasturi, ja se on sisältä valtava. Maasturi on voimakas sekä tilava sisältä. Auton mitat ovat seuraavat:

Etupään tila (tuumaa) 41,9
Jalkatila edessä (tuumaa) 39,8
Hartiatila edessä (tuumaa) 60

Muut BMW:t ja niiden sisämitat

BMW X5 on myös BMW:n katumaasturi, ja se on myös tarpeeksi tilava lihavalle henkilölle. Sen mitat ovat:
40,8
Jalkatila edessä (tuumaa) 39,8
Olkatila edessä (tuumaa) 60

BMW 7-sarjan G11:tä pidetään yhtenä tilavimmista sedanin muotoisista autoista. Auton mitat ovat seuraavat:
Etupään tila (tuumaa) 39,9
Jalkatila edessä (tuumaa) 41,4
Olkatila edessä (tuumaa) 59,2
BMW 8-sarja on myös erittäin tilava, sillä sen keskimääräinen etutila on 46 tuumaa. Kokonaismitat ovat seuraavat:
Etupään tila (tuumaa) 38,9
Jalkatila edessä (tuumaa) 42,1
Olkatila edessä (tuumaa) 57,2

Muut BMW-autot ja niiden keskimääräinen etutila on seuraava:
BMW i3 (tuumaa) 44,6
BMW i8 (tuumaa) 46,2
BMW 1-sarja (tuumaa) 44,4
BMW 2-sarja (tuumaa) 45,8
BMW 3-sarja (tuumaa) 45,5
BMW 4-sarja (tuumaa) 45
BMW 5-sarja (tuumaa) 46,3
BMW 6-sarja (tuumaa) 46,4
BMW X1 (tuumaa) 46
BMW X2 (tuumaa) 45,2
BMW X3 (tuumaa) 46,3
BMW X4 (tuumaa) 45,9
BMW M2 (tuumaa) 45,3
BMW M3 (tuumaa) 46
BMW M4 (tuumaa) 45,7
BMW M5 (tuumaa) 46,9
BMW M8 coupe (tuumaa) 46

  Paras BMW muutettavaksi

Tuomio
BMW:n autoissa on varmasti runsaasti tilaa liikalihavalle henkilölle. Autojen etuistuimille mahtuu hyvin lihava henkilö ja ne toimivat silti aivan kuten muutkin BMW-autot. Lihavat henkilöt voivat myös kokea lihavien autojen maksimaalisen mukavuuden. Siksi BMW-autot ovat erittäin hyviä lihaville henkilöille.

FAQ

Mitkä ovat tilavimmat autot?

Autojen ei pitäisi olla vain suuria, vaan niissä pitäisi olla enemmän tilaa matkustajille. Kuljettajan istuimen pitäisi olla riittävän suuri kaikille pitkille tai lihaville henkilöille. Kuljettajalle pitäisi saada mahdollisimman paljon tilaa, koska kuljettajan on oltava koko ajan hereillä ajon aikana. Onneksi on monia autoja, jotka ovat riittävän tilavia pitkälle tai lihavalle kuljettajalle. Tässä on luettelo suurista tilavista autoista, joissa on keskimäärin tilaa edessä:

 • Chevrolet Silverado – 53,6 tuumaa.
 • Chevy Tahoe – 53,6 tuumaa
 • Lincoln Navigator – 52,6 tuumaa
 • Cadillac XTS – 49,7 tuumaa.
 • Hyundai Azera – 49,68 tuumaa
 • Chevrolet Impala – 49,63 tuumaa
 • Kia Optima – 49,38 tuumaa
 • Ford Fusion – 49,08 tuumaa
 • Dodge Charger – 49,03 tuumaa
 • Infiniti M37 – 48,95 tuumaa

Ovatko katumaasturit yleensä tilavampia kuin sedanit?

Maastureissa on yleensä suurempi tuulilasi ja parempi näkyvyys, minkä vuoksi auto on lähtökohtaisesti tilava. Näissä autoissa on myös enemmän istumapaikkoja kuin sedaneissa. Myös kuljettajan istuin on riittävän suuri, ja kokonaistilaa on myös enemmän kuin sedaneissa. Maastoautoissa on myös korkea maavara, mikä auttaa lihavien ihmisten nousemista autosta.

  Onko olemassa 4-ovinen BMW-avoauto?

Myös toiset rivit ovat maastureissa tilavia ja tilavia. Niihin mahtuu helposti 3 henkilöä ilman, että kenellekään tulee epämukavaksi. Jotkut kuljettavat jopa 4 henkilöä takariviin. Täysikokoisiin katumaastureihin, kuten BMW X7:ään, mahtuu 7 henkilöä. Näissä katumaastureissa on ylimääräinen 3. rivi auton sisällä. Jos siis haluat ison ja tilavan auton, valitse maasturi.

Mitkä ovat parhaat autot lyhyille ihmisille?

Monet lyhyet ihmiset haluavat itselleen hienon auton. Lyhyet ihmiset tarvitsevat autoihinsa säädettäviä istuimia, jotta he saavat mahdollisimman hyvän näkyvyyden. He eivät myöskään halua isoa autoa, jossa he eivät ylety edes kojelautaan. Siksi lyhyiden ihmisten suurin tarve on saada auto, jossa on ajoistuimen säätömahdollisuus, maksimaalinen näkyvyys ja mukavuus. Nämä ovat joitakin parhaita autoja tähän tarkoitukseen:

 • Mercedes-Benz S-luokka
 • Nissan Altima
 • Subaru Outback
 • Kia Soul
 • BMW 7-sarja

Kuinka paljon auto voi kantaa painoa?

Autot on suunniteltu kantamaan paljon matkustajien ja matkatavaroiden painoa. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö painosi voisi vaikuttaa niihin. Jos olet painava kuljettaja, muiden 4-5 henkilön kuljettaminen autossa voi rasittaa moottoria ja vaikuttaa autosi suorituskykyyn. Sinun ei kuitenkaan pitäisi ylittää 850 lbs:n eli 385 kg:n rajaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z