Onko Polestar hyvä valinta koiranomistajille?

Polestar tarjoaa tällä hetkellä vain yhtä todellista sarjatuotantomallia – Polestar 2:ta, joka on kelpo auto koiranomistajille, jos koirasi ei ole liian suuri. Koska autossa on kalteva kattolinja, on mahdollista, että koirallasi ei ole kovin paljon tilaa ylhäällä, mutta tämä on ongelma vain suurimmille roduille.

Polestar halusi ottaa huomioon koiria rakastavat asiakkaat, joten se kehitti paljon erityisiä komponentteja, kuten takakontin vuoria, riippumattoja ja tavaratilan kiinnityspisteitä, joiden avulla koiran kiinnittäminen paikalleen helpottuu.

Jos et käytä takaistuimia usein, voit laskea ne alas ja luoda paljon tilaa jopa suurimmille koiraroduille. Toinen Polestar 2:n etu on, että se tarjoaa myös jonkin verran tavaratilaa edessä, mikä tarkoittaa, että voit ehkä pakata osan matkatavaroista eteen ja jättää tavaratilan koirallesi.

Mitä tahansa teetkin, sinun on oltava erityisen varovainen, kun matkustat koiran kanssa autossa. Käytä aina erityisiä, hyvin testattuja koiraystävällisiä komponentteja, joiden pitäisi tehdä sinusta, autostasi ja koirastasi turvallisia jokapäiväisissä tilanteissa.

Polestar 2:n sisätilat ja tavaratila

Koiraystävällisen auton tärkein ominaisuus on paljon tilaa. Siksi sinun on ostettava auto, johon sinä, matkustajasi ja koira mahtuvat mukavasti. Polestar 2:ssa on takapenkkien takana 14,3 kuutiometriä tavaratilaa, mikä ei ole aivan luokkansa johtavaa, mutta sen pitäisi riittää pienille tai keskikokoisille koirarotuille.

Takaistuimet voi taittaa 60/40, mikä voi lisätä tilaa huomattavasti. Kun takaistuimet on taitettu alas, sinne mahtuu helposti jopa useita koiria tai jopa suuria koiria. Polestar 2:n suurin ongelma on kalteva kattolinja, joka tarkoittaa, että koirallesi ei välttämättä jää riittävästi pääntilaa.

  Polestar vs. Mercedes luotettavuus - kumpi on parempi?

Kuten aiemmin mainittiin, Polestar 2:ssa on myös tavaratila edessä, mutta siihen mahtuu vain 1,2 kuutiometriä, mikä tarkoittaa, että se ei riitä viikonloppureissuun. Takaluukun aukko on edullinen koirille, sillä kuormahuuli on melko matala, joten se on hallittavissa myös vanhemmille koirille.

Kaiken kaikkiaan Polestar 2:een mahtuu ongelmitta pienemmät ja keskikokoiset koirat. Jos omistat kuitenkin useita koiria tai isomman koiran, sinun kannattaa keskittää huomiosi laatikkomaisiin maastureihin, farmareihin ja tila-autoihin.

Polestar 2:n hienostuneisuus ja mukavuus tien päällä

Koirat voivat usein sairastua matkustaessaan autossa, joten sinun kannattaa kiinnittää huomiota myös hiljaisen ja tasaisen auton hankkimiseen. Hyvä uutinen on, että Polestar 2 on yksi markkinoiden mukavimmista ei-luksusluokan EV-autoista, mutta huono uutinen on, että se on EV.

Polestar on pitänyt huolen siitä, että Polestar 2:n ajokokemusta on räätälöity siten, että se on selvästi keskittynyt mukavuuteen, jopa Performance Pack -mallissa. Tästä huolimatta, jos haluat maksimoida mukavuutesi, sinun kannattaa valita ei-Performance Pack -malli Polestar-merkkisillä renkailla.

Polestar 2:n omistajat ovat muutamissa tapauksissa valittaneet koiriensa sairastumisesta, jos käytät yhden polkimen tilaa. Tämä tarkoittaa regeneratiivisen jarrutuksen maksimoimista mahdollisimman tehokkaaksi, mutta tämä tarkoittaa myös sitä, että ajokokemus ei ole yhtä tasainen kuin se muuten olisi polttomoottoriautolla.

Kuinka kuljettaa koiria autossa turvallisesti ja mukavasti

On olemassa muutamia eri tapoja, joilla voi kuljettaa koiraa auton sisällä turvallisesti ja mukavasti riippuen siitä, kuinka kauas olet menossa, minkälaisen auton omistat ja minkälaisen koiran omistat. Jos omistat pienemmän koiran, se kannattaa laittaa kuljetuslaatikkoon ja lukita laatikko kiinni valmistajan ohjeiden mukaisesti.

  Vaatiiko Polestar paljon huoltoa?

Matkavaljaat ovat myös hyödyllinen apuväline, jos koirasi ei ole liian hermostunut tai jos et matkusta pitkiä matkoja. Kantokoppa tai tavaratilan portti ovat myös hyödyllisiä vaihtoehtoja, jos omistat isompia koiria, koska ne eivät mahdu takaistuimille tai pienempään häkkiin.

Jos matkustat pitkiä matkoja, varmista, että matkan aikana on paljon pysähdyksiä, jotta koirasi voi levätä ja venytellä jalkojaan enintään kahden tunnin välein. Koirat voivat sairastua tai hermostua ollessaan liian kauan autossa, joten varmista, että mukana on paljon leluja ja herkkuja, jotta kokemuksesta tulee paljon hauskempi.

Jos koirasi on liian hermostunut matkustamaan autossa, yritä totutella siihen rauhallisesti. Aloita lyhyemmillä, hitaammilla ajomatkoilla ja jatka siitä eteenpäin.

UKK-osio

Mitkä autot ovat parhaita koirille?

Jos olet joku, joka rakastaa matkustamista nelijalkaisen parhaan ystäväsi kanssa, sinun kannattaa ehdottomasti keskittää huomiosi katumaastureihin, hatchback-autoihin, farmareihin ja tila-autoihin, koska nämä kolme ovat parhaita koirien kuljetukseen.

Kaikissa kolmessa näistä on paljon tavaratilaa, mutta niissä on muutama mainittava ero. Maastureissa on yleensä korkeampi ajokorkeus, mutta ne eivät tarjoa korkeaa kuormatilan reunaa. Estat ovat matalampia, mutta kuormahuuli voi olla ongelma. Lopuksi tila-autot ovat paras sekoitus molempia, koska ne ovat suuria ja liian korkealla maasta.

Mitkä autot ovat huonoimpia koirille?

Koirat vihaavat pieniä ja klaustrofobisia tiloja, mikä tarkoittaa, ettei koiraa saa koskaan laittaa tavallisen sedanin tavaratilaan. Sinänsä sedanit ja coupet ovat yleensä huonoimpia koiran kanssa matkustettaessa, koska niissä on matalat kattolinjat ja ahtaat tilat.

  Ovatko Polestar-autot hyviä lumessa?

Superautot ovat selvä kielto, koska niissä on yleensä vähiten tilaa ja ne ovat myös epämukavia ja lähes käyttökelvottomia pidemmillä matkoilla.

Onko lainvastaista, että koiraa ei saa pitää kiinni autossa?

On olemassa lakeja, jotka säätelevät sitä, miten koiran kanssa voi matkustaa tietyssä osavaltiossa, ja kyllä, useimmissa osavaltioissa on lainvastaista matkustaa koiran kanssa, jota ei ole sidottu, sillä se voi olla valtava turvallisuusriski. Jos jarrutat kovaa, koirasta voi tulla ammus, joka voi helposti tappaa sinut tai koiran.

Varmista siis aina, että koirasi on turvassa matkustaessasi käyttäen testattuja ja koiraystävällisiksi todettuja varusteita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z