Miksi Mercedes on huono auto

Mercedes-Benz on yksi markkinoiden arvostetuimmista luksusautomerkeistä. Siitä huolimatta sillä on myös rumat puolensa, jotka sinun tulisi tietää ennen auton ostamista.

Mercedes-Benz-autot ovat erittäin kalliita ostaa, ja niiden jälleenmyyntiarvo on huono. Kaiken lisäksi tämä kolmen tähden merkki on kallis ylläpitää ja korjata. Toisin kuin tavanomaiset ajoneuvot, Mercedes-autot vaativat erikoiskäsittelyä, jotta niiden takuita ei rikota.

Seuraavassa on muutamia syitä, miksi Mercedesit ovat huonoja autoja:

Luotettavuus

Ennen kuin ostat Mersun, tee tutkimusta ja ota selvää sen historiasta ja maineesta. Tämä johtuu siitä, että jotkut Mercedes-mallit ovat hyvin epäluotettavia. Niissä alkaa esiintyä ongelmia jo 60 000 kilometrin ajomatkan jälkeen. Useimmissa Mercedeksissä ongelmia alkaa kuitenkin esiintyä vasta 100 000 kilometrin jälkeen.

Joitakin yleisiä Mercedeksen ongelma-alueita ovat ruoste, voimansiirto ja ilmajousitus. Harkitse Mercedes-mallin, kuten E-luokan, ostamista, sillä se on yksi markkinoiden luotettavimmista luksusautoista. Toisaalta Mercedes-Benz C-luokassa on eniten ongelmia.

Huono jälleenmyyntiarvo

Toinen huono puoli Mercedeksessä on se, että niillä on yksi huonoimmista jälleenmyyntiarvoista. Vaikka tämän luksusautomerkin jälleenmyyntiarvo on parempi kuin Audilla ja BMW:llä, se on luokiteltu huonommaksi kuin Lexus ja Porsche. Kelly Blue Bookin tutkimusten mukaan sekä Porschen että Lexuksen jälleenmyyntiarvo on yli 45 prosenttia, kun taas Mercedes jää tämän rajan alle.

On arvioitu, että useimmat Mercedes-mallit menettävät 42 % jälleenmyyntiarvostaan neljän ensimmäisen vuoden aikana. Tämä tarkoittaa, että myyt autosi lähes heittohintaan 5 vuoden omistusajan jälkeen. Siksi käytetyt Mercedes-mallit ovat niin halpoja.

  Voiko Mercedes käynnistää toisen auton?

Kalliit takuun jälkeiset korjaukset ja huollot.

Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkut ihmiset eivät omista Mercedes-Benziä yli 4 vuotta? Mercedes-Benzin takuu kestää 50 000 mailia eli 4 vuotta. Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet tänä aikana.

Kun takuusi loppuu, saatat katua päivää, jolloin ostit Mercedeksesi, jos sinulla ei ole varaa kalliisiin korjauskustannuksiin. Mersusi korjaus- ja huoltokustannukset nousevat pilviin, kun takuuaika päättyy.

Kalliit korjausosat

Sen lisäksi, että takuun päättymisen jälkeiset korjaukset ovat kalliita, joudut kohtaamaan myös kalliita varaosia. Toisin kuin Toyotan osat, jotka maksavat muutamia satoja dollareita, useimmat Mercedes-Benzin osat maksavat tuhansia dollareita.

Useimmat jälleenmyyjät neuvovat hankkimaan Mercedeksen alkuperäisosia, koska ne kestävät pidempään. Ne ovat kalliita, mutta antavat sinulle mielenrauhaa ja turvallisuuden tunnetta. Saatavilla on myös joitakin jälkimarkkinavaraosia, jotka ovat halvempia, mutta eivät ole pitkäikäisiä.

Mercedes-Benz valtuutetut huoltoliikkeet

Et joudu ainoastaan ostamaan kalliita aitoja MB-osia, vaan joudut myös maksamaan kohtuuttomia maksuja Mercedes-erikoisliikkeille. Nämä ovat valtuutettuja Mercedes-jälleenmyyjiä, joilla on oikeat välineet käsitellä Benziäsi. Heidän maksunsa ovat kuitenkin hyvin kalliita.

Ylimitoitetut ja monimutkaiset järjestelmät.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi Mercedes-Benz-ajoneuvot eivät aina ole luotettavia, on niiden ylisuunnitellut ja monimutkaiset järjestelmät. Huomaat, että lähes kaikki Mercedeksen järjestelmät ovat erittäin monimutkaisia. Jos autossasi siis ilmenee jokin pieni ongelma, joudut todennäköisesti käyttämään paljon rahaa ongelman korjaamiseen.

Hyviä asioita, jotka on hyvä tietää Mercedeksestä ja luotettavuudesta

Ovatko Mercedes-autot luotettavia?

Mercedes-Benzin autot eivät ole vain ylellisiä, vaan myös teknisesti edistyksellisiä. Koska niissä on monia monimutkaisia järjestelmiä, se tekee niistä pitkällä aikavälillä epäluotettavia. Kaikki Mercedes-mallit eivät kuitenkaan ole epäluotettavia. Mercedes-Benzin E-luokka on yksi markkinoiden luotettavimmista luksusautoista.

  Mitkä Mersut ovat V12-moottoreita?

Onko Mercedeksessä paljon ongelmia?

Kyllä, Mercedes-ajoneuvoissa ilmenee yleensä joitakin ongelmia, joita voi olla vaikea käsitellä. Ennen kuin ostat haluamasi Mercedeksen, on siis tärkeää tietää, mitä ongelmia kyseisessä mallissa on. Useimmissa Mercedes-malleissa ilmenee ongelmia 60 000 kilometrin jälkeen.

Vakavat Mercedes-ongelmat alkavat kuitenkin 100 000 mailin jälkeen. Siksi ei todennäköisesti ole hyvä valinta ostaa Mercedes-Benz-mallia, jolla on ajettu yli 150 000 kilometriä.

Joitakin yleisiä Mercedes-ongelmia ovat muun muassa ruoste, ilmajousituksen vikaantuminen, alhainen jarrupaine, kulunut katalysaattori ja vaihteisto-ongelmat.

Pitäisikö minun ostaa Mercedes?

Mercedes-Benz on luokka-auto. Lisäksi se nostaa statustasi, sillä ihmiset olettavat, että Mersun omistajilla on raskaat taskut. Tästä huolimatta tässä autossa on omat ongelmansa. Sen ostaminen ei ole pelkästään kallista, vaan myös sen ylläpito on kallista. Lisäksi sinun on käytävä sertifioidun jälleenmyyjän luona käsittelemässä autoasi.

Onko Mercedes luotettavampi kuin Audi ja BMW?

Mercedes, Audi ja BMW ovat merkittäviä luksusmerkkejä. Mercedes on mukavampi kuin BMW ja Audi, kun taas BMW toimii paremmin ja sen käsittely on erinomaista. Audi sijoittuu näiden kahden väliin, sillä se on mukavampi kuin BMW ja toimii paremmin kuin Mercedes.

Luotettavuuden osalta yksikään saksalainen luksusmerkki ei voita Mercedes-Benziä. Mercedes-ajoneuvot eivät ole vain luotettavia, vaan myös markkinoiden mukavimpia ja turvallisimpia. Ne ovat kestävämpiä kuin Audi ja BMW.

  Paras vanha Mercedes ostettavaksi

Miksi käytetyt Mercedesit ovat niin halpoja?

Käytetyt Mersut ovat halpoja, koska niiden ylläpito ja korjaus ovat erittäin kalliita. Kun Mersun takuu loppuu, huolto- ja varaosien ostokustannukset lähes kaksinkertaistuvat. Tämän vuoksi monet Mersun omistajat pyrkivät luopumaan autosta takuun päätyttyä.

Lisäksi suuri osa uusista Mercedes-Benz-malleista vuokrataan. Kun leasingkausi on ohi, nämä autot myydään edulliseen hintaan verrattuna siihen, mitä ne voisivat maksaa uutena. Monet käyttävät tätä hyväkseen ja hankkivat aiemmin leasingvuokrattuja autoja.

Vielä kannattaa

Yleisesti ottaen Mercedes-Benz tarjoaa joitakin markkinoiden parhaista autoista. Mercedes-ajoneuvot eivät ole ainoastaan mukavia, ylellisiä ja erittäin edistyksellisiä, vaan ne ovat myös turvallisia. Autot ovat kuitenkin kalliita ja erittäin kalliita ylläpitää. Lisäksi niiden jälleenmyyntiarvo on huono ja jotkin mallit ovat epäluotettavia.

Jos aiot myydä Mercedes-Benzisi muutaman vuoden omistuksen jälkeen, saatat lopulta katua, että hankit sen alun perin. Kun takuu päättyy, korjaus- ja huoltokustannukset nousevat pilviin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että kannattaa uhrata huonot puolet Mercedeksen tarjoamien hyvien puolien vuoksi. Siinä on monia hyviä asioita verrattuna muihin saman luokan luksusautoihin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z