Miksi Porschet ovat niin epäluotettavia?

Porsche on luksusautomerkki, joka tunnetaan erinomaisesta suorituskyvystään, käsiteltävyydestään, tyylistään ja arvostuksestaan. Mutta miksi Porschet ovat niin epäluotettavia?

Porschet ovat niin epäluotettavia, koska niiden autojen rakentamisessa käytetään kehittynyttä teknologiaa. Lisäksi nämä autot ovat epäluotettavia myös siksi, että niiden rakentamiseen käytetään korkealaatuisia osia. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, nämä autot ovat epäluotettavia korjaus- ja huoltokustannusten korkeiden kustannusten vuoksi.

Hämmästyttävää kyllä, Porsche on luotettavampi kuin useimmat luksusautot, kuten Audi, BMW, Mercedes, Maserati, Jaguar, Range Rover ja jopa Volvo. J.D. Powerin mukaan Porsche kuuluu markkinoiden luotettavimpiin autoihin. Kaiken kaikkiaan autossa oli 110 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti, mikä on samaa luokkaa kuin Lexuksella.

Syitä, miksi Porsche on niin epäluotettava.

Laadukkaat osat

Yleisesti ottaen useimmat luksusautot ovat niin epäluotettavia niiden valmistuksessa käytettyjen osien ja materiaalien laadun vuoksi. Koska Porsche on luksusauto, valmistaja käyttää korkealaatuisia osia ja materiaaleja, joiden vuoksi auton hinta on korkea.

Jos Porsche hajoaa, joudut maksamaan kalliimman hinnan kuin tavallisesta autosta. Lisäksi OEM-osien löytäminen on melko haastavaa, koska ne on ehkä hankittava Saksasta, mikä vain lisää osien kokonaiskustannuksia.

Kehittynyt teknologia

Useimmat luksusautot on varustettu uusimmalla tekniikalla. Porsche on yksi näistä autoista, ja siksi se on myös epäluotettava. Koska uutta tekniikkaa ei yleensä testata tarpeeksi kauan, jotkin asiat voivat mennä pieleen ja vaikeuttaa auton suorituskykyä tai toimintaa.

  Mikä on pienin Porsche-maasturi?

Niinpä päivien kuluessa tämä uusi tekniikka voi aiheuttaa ongelmia myöhemmin, mikä voi tehdä auton korjaamisesta ja ylläpidosta kallista. Sen lisäksi, että korjaaminen on haastavaa, mekaanikot voivat myös veloittaa korkeampia kustannuksia, jos uusi tekniikka on ongelman syy.

Korjaus- ja ylläpitokustannukset ovat korkeat

Toinen syy siihen, miksi Porschet ovat epäluotettavia, ovat korjaus- ja huoltokustannukset. Toisin kuin tavallisessa autossa, jonka korjaamisesta ja huollosta voi maksaa noin 300 dollaria, Porschen korjaaminen ja huoltaminen maksaa lähes 600 dollaria.

Mitkä ovat Porschen yleiset ongelmat?

Ennen kuin investoit Porscheen, on tärkeää tietää joitakin haasteita, joita todennäköisesti kohtaat matkan varrella. Tämä auttaa sinua varautumaan ja huoltamaan autoa tarpeen mukaan. Tämän sanottuasi tässä on joitakin yleisimpiä Porsche-ongelmia:

Akun varaus on vähissä tai sitä ei ole

Koska Porsche on ylellinen urheiluauto, monet ostavat sen pikemminkin huvin vuoksi kuin päivittäiseen käyttöön. Tämän seurauksena autolla ajetaan harvemmin, jolloin akku on tyhjä tai tyhjentynyt. Tämän estämiseksi yritä käyttää akun huoltoainetta, kun autoa ei käytetä. Tämä yleensä auttaa akkua tyhjenemästä kokonaan.

Öljyvuodot

Toinen yleinen ongelma, jota Porschen omistajat kohtaavat, on öljyvuoto. Tämä tapahtuu yleensä takimmaisesta päätiivisteestä. Tämän ongelman korjaaminen on kuitenkin melko suoraviivaista, sillä sinun tarvitsee vain irrottaa vaihteisto. Jos haluat välttää takuun peukaloimisen tai ongelman pahentamisen, käy aina ammattitaitoisen mekaanikon luona.

Kytkinpolkimen ongelmat

Kytkinpolkimen ongelma ei ole synonyymi kaikille Porscheille. Tämä ongelma esiintyy yleensä Porsche 911 Turbo -mallissa. Jos siis 911 Turbo -mallisi kytkin tuntuu raskaalta, se voi johtua paineakusta. Useimmissa tapauksissa kytkin on vaihdettava uuteen.

  Audi Q5 vs. Porsche Cayenne

N/B: Porschellasi voi esiintyä monia ongelmia vuosien varrella, mutta edellä mainitut ongelmat ovat tärkeimmät. Voit kuitenkin välttää useimmat näistä ongelmista varmistamalla, ettet jätä määräaikaishuoltoja väliin. Tämä auttaa pitämään autosi kurissa ja huippukunnossa.

FAQ

Ovatko Porschet luotettavia?

Kyllä, Porschet ovat erittäin luotettavia. Muutama vuosi sitten Porsche oli yksi markkinoiden vähiten luotettavista autoista. Tämä on kuitenkin muuttunut viime vuosina, ja Porsche on tällä hetkellä Lexuksen rinnalla ensimmäisenä luotettavimman luksusauton tittelissä.

Kumpi auto on luotettavampi – Porsche vai BMW?

Luksusautot ovat markkinoiden epäluotettavimpia. Jotkin autot, kuten Porsche, ovat kuitenkin luotettavampia kuin toiset. Porsche on luotettavampi kuin BMW, koska se rekisteröi vähemmän ongelmia. Kaiken lisäksi Porschen varaosat ovat paljon halvempia kuin BMW:n varaosat. Myös Porschen varaosien löytäminen on hieman helpompaa.

Mikä on luotettavin Porsche-malli?

Porsche on nykyään yksi luotettavimmista luksusautomerkeistä. Kaikki Porsche eivät kuitenkaan ole luotettavia, sillä jotkin mallit toimivat paremmin kuin toiset. Luotettavimman Porsche-mallin tittelin saa Porsche Macan. Tämä auto rekisteröi vähemmän ongelmia kuin Porsche Cayenne.

Luotettavimman Porsche-mallin nimeämisen lisäksi on tärkeää nostaa esiin myös vähiten luotettava Porsche-malli. Tämä voi auttaa sinua tietämään, mitä odottaa ennen auton ostamista. Vähiten luotettavan Porschen titteli menee Porsche Boxsterille. Tämä auto on niin epäluotettava ja siinä on monia ongelmia.

  BMW 2-sarjan Gran Coupe luotettavuus

Kuinka monta kilometriä Porsche kestää?

Keskimäärin Porsche kestää jopa 150 000 kilometriä. Useimmat Porchit on kuitenkin mitoitettu kestämään 100 000 mailia tai 10 vuotta. Mutta jos huollat autosi erittäin hyvin ja noudatat hyviä ajotapoja, autosi voi ajaa yli 150 000 mailia.

Mikä auto ilmoittaa enemmän ongelmia Mercedeksen, Jaguarin ja Porschen välillä?

J.D. Powerin viimeisimmän raportin mukaan Porsche on yksi markkinoiden luotettavimmista autoista. Auto oli tasapisteissä ykkössijalla Lexuksen kanssa, mikä on upea saavutus. Porsche rekisteröi 110 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti.

Näistä kolmesta autosta eniten ongelmia oli Mercedes-Benzillä, 154 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti, kun taas Jaguarilla oli 123 ongelmaa 100 ajoneuvoa kohti. Mercedeksellä on siis eniten ongelmia näistä kolmesta luksusautomerkistä.

Johtopäätös

Porsche kuuluu markkinoiden luotettavimpiin luksusurheiluautoihin. Useat asiat tekevät tästä autosta kuitenkin epäluotettavan. Näitä ovat muun muassa korkealaatuiset osat ja materiaalit, korkeat korjaus- ja huoltokustannukset sekä kehittynyt tekniikka. Kaiken kaikkiaan Porsche on mukava auto, jolla on poikkeuksellinen suorituskyky ja käsiteltävyys.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z