Missä Mercedeksessä on eniten jalkatilaa?

Mercedes-Benz-ajoneuvot ovat paitsi ylellisiä, mukavia, kestäviä ja tyylikkäitä, myös tilavia. Jos siis olet pitkä ihminen, on ratkaisevan tärkeää löytää Mercedes-malli, jossa on riittävästi jalkatilaa.

Mercedes-Benz S-luokassa on eniten jalkatilaa. Etuosan jalkatila on 41,4 tuumaa ja toisen rivin jalkatila 43 tuumaa, joten tämä auto sopii täydellisesti pitkille ihmisille. Mercedes-Benz GLB-luokassa on myös sama jalkatila edessä, mutta sen toisen rivin jalkatila on lyhyempi, 38,1 tuumaa.

Missä Mercedes-sedanissa on eniten jalkatilaa?

Mercedes-Benz S-luokka

Mercedes-Ben S-luokassa on eniten jalkatilaa kaikista Mercedes-sedaneista. Kiitos 41,4 tuuman jalkatilan edessä ja 43 tuuman jalkatilan toisella rivillä. Kaiken kaikkiaan S-luokka on yksi markkinoiden mukavimmista ja tilavimmista sedaneista. Joten olitpa sitten pitkä tai iso, se on silti äärimmäisen mukava.
Mercedes-Benz S-luokan ominaisuudet
S-luokassa on useita erinomaisia ominaisuuksia sen lisäksi, että siinä on eniten jalkatilaa. Tämä kuninkaallinen kyyti on kauniisti muotoiltu, ja siinä on joitakin markkinoiden hienostuneimmista ominaisuuksista. Se on kuitenkin melko kallis, sillä sen vähittäismyyntihinta on noin 100 000 dollaria.

Mercedes S-luokassa on rakastettava säleikkö, jota reunustavat tyylikkäät LED-ajovalot, joissa on päiväajovalojen tunnus. Lisäksi sillä on puhdas ulkonäkö, joka jättää muut tiellä liikkuvat sedanit kääpiöiksi. Sisätiloissa on myös runsaasti ylellisiä ja korkealuokkaisia ominaisuuksia, jotka saavat matkustajat tuntemaan olonsa taivaalliseksi.


Suorituskyky

Sen lisäksi, että S-luokka on tilava ja viihtyisä, se on myös suorituskykyinen ajoneuvo, jossa on vaihtoehtoina 362-hevosvoimainen kaksoisturbolla ladattu V6-moottori tai 621-hevosvoimainen V12-moottori. Ja nelivetojärjestelmänsä ansiosta tällä ylellisellä sedanilla ei ole vaikeuksia kruisailla useimmissa maastoissa.

  Mitä AMG tarkoittaa Mercedeksessä?

Verrattuna muihin markkinoilla oleviin ylellisyyssedaaneihin S-luokka erottuu edukseen. Se on paitsi mukava, myös luotettava, nopea ja poikkeuksellisen suorituskykyinen. Pidät myös siitä, että siinä on 9-vaihteinen automaattivaihteisto.

Turvallisuus

Tämä on yksi Mercedes S-luokan myydyimmistä kohdista. S-luokka ei ole turvallinen ainoastaan onnettomuuden sattuessa, vaan se myös varoittaa ja suojaa sinua etukäteen. Tämä johtuu monista huippuluokan turvallisuusominaisuuksista, jotka on sisällytetty tähän luksusautoon.
Joitakin S-luokan turvallisuusominaisuuksia ovat muun muassa aktiivinen kaistalla pysymisen avustin, rengaskohtainen matalien rengaspaineiden varoitus, Pre-Safe-teknologia, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, aktiivinen pysäköintiavustin, takalukon lapsilukot ja paljon muuta. Näiden ja monien muiden turvallisuusominaisuuksien ansiosta voit rentoutua ja nauttia ajosta.

Missä Mercedes-maasturissa on eniten jalkatilaa?

Mercedes-Benz GLB-luokka

Mercedes-Benz GLB-luokassa on eniten jalkatilaa katumaastureista. Sillä ei kuitenkaan ole tilavinta ohjaamoa Mercedes-maastureiden joukossa, sillä se titteli on varattu GLS-luokalle. GLB-luokassa on 41,1 tuumaa jalkatilaa edessä, mikä on sama kuin Mercedes S-luokassa.

Vaikka GLB-mallissa on kaikkien Mercedes-mallien suurin jalkatila edessä, GLB-mallissa on puutteita pääntilassa. Eniten pääntilaa on GLC- ja GLS-luokissa, joissa molemmissa on erinomaiset 42,1 tuumaa pääntilaa.

Lisäksi GLB on myös yksi Mercedeksen tilavimmista katumaastureista tavaratilan osalta. GLE:ssä ja GLS-mallissa on molemmissa enemmän tavaratilaa.

Mercedes-Benz GLB-luokan ominaisuudet

Mercedes-Benz GLB-luokka on pienikokoinen ylellinen crossover-maasturi, joka tarjoaa ostajille paljon ominaisuuksia ja tyyliä. Tämä katumaasturi on suunniteltu komeasti kilpailemaan edullisesti muiden luokkansa autojen kanssa. Siinä on alumiiniset kattokaiteet, täysi LED-valaistus ja 18-tuumaiset kevytmetallivanteet.

  Missä Mercedeksessä on parhaat ja mukavimmat istuimet?

GLB-luokan sisätilat tarjoavat kaikki ylelliset ominaisuudet, joita voit odottaa laadukkaalta Mercedes-maasturilta. Sen tilavaan matkustamoon mahtuu mukavasti viisi henkilöä. Kuljettajat nauttivat myös nahkaohjauspyörästä, avaimeton kauko-ohjaus, MB-Tex-verhoilu, MBUX-ääniohjaus ja monista muista ylellisistä ominaisuuksista.

Suorituskyky

Tämä pienikokoinen katumaasturi on myös suorituskykyinen, sillä se on varustettu 2,0-litraisella turbo-rivimoottorilla, jossa on 8-vaihteinen automaattivaihteisto. Voit valita joko AWD- tai FWD-järjestelmän. Tämän katumaasturin kiihtyvyys 0-100 nopeuteen on vaikuttava 5,1 sekunnissa.

Turvallisuus

Mercedes-Benz GLB-luokka on erittäin turvallinen, sillä siinä on kuolleen kulman avustin, aktiivinen jarruavustin, takaosan lapsilukot, rengaskohtainen matalien rengaspaineiden varoitin ja Pre-Safe-teknologia. Nämä ovat vain muutamia Mercedes GLB-Classin tarjoamista erilaisista turvallisuusominaisuuksista. Katumaasturin vähittäismyyntihinta on noin 40 000 dollaria.

Vastatut kysymykset matkustamon tilasta

Mikä Mercedes on paras pitkille tai isommille ihmisille?

Mercedes S-luokka on paras isommille tai pidemmille ihmisille. Kiitos sen erinomaisen matkustamotilan, joka tarjoaa 41,4 tuuman jalkatilan ja 42,1 tuuman pääntilan. Sitä seuraa tiiviisti Mercedes-Benz E-Luokka, jonka matkustamotila on 41,3 tuuman jalkatila ja 41,7 tuuman pääntila.

Kummassa Mercedes-maasturissa on enemmän matkustamotilaa – GLB- vai GLS-luokassa?

Vaikka nämä molemmat Mercedes-maasturit ylpeilevät suurimmalla matkustamotilalla, Mercedes-Benz GLS on hieman suurempi. Mercedes GLB-luokassa on kuitenkin enemmän jalkatilaa edessä, 41,4 tuumaa, kun taas GLS-luokan jalkatila edessä on 40,3 tuumaa.

Sen lisäksi, että matkustamotilaa on enemmän, S-luokan katumaastureissa (GLS-luokka) on myös suurempi tavaratila. Sen suurin tavaratila on 84,7 kuutiometriä, kun GLB-luokan tavaratila on 62 kuutiometriä. Näin ollen GLS-luokassa ei ole vain mukavampaa, vaan sinulla on myös enemmän tilaa säilyttää tavaroitasi.

  Paras käytetty Mercedes Hatchback

Missä luksusautossa on eniten jalkatilaa – Mercedes S-luokassa vai Audi A8:ssa vai BMW 7-sarjassa?

BMW 7-sarjassa on eniten jalkatilaa, sitten Mercedes S-luokassa ja viimeisenä Audi A8:ssa. BMW 7-sarjassa on erinomaiset 44,4 tuumaa jalkatilaa toisessa rivissä, kun taas S-luokassa on 43 tuumaa jalkatilaa ja Audi A8:ssa 42,9 tuumaa jalkatilaa toisessa rivissä.

Miksi Mercedes E-Klassea pidetään tilavimpana keskikokoisena luksusautona?

E-Classissa on paljon huippuluokan ominaisuuksia, tyylikäs muotoilu ja ylelliset viimeistelyt, mutta se on myös tilava ja tilava. Esimerkiksi E-Class-vaunussa on maksimissaan 64 kuutiometriä tavaratilaa. Lisäksi tässä autossa on tilava matkustamo, johon mahtuu kaikenlaisia ihmisiä.

Mikään ei voita tilavaa S-luokkaa.

Mercedes-Benzin malli, jossa on eniten jalkatilaa, on S-luokka. Sen jalkatila edessä on 41,4 tuumaa ja toisella rivillä 43 tuumaa. Se johtaa molemmissa luokissa kaikkien Mercedes-mallien joukossa. Mercedes GLB-luokka on lähin kilpailija, jonka jalkatila edessä on 41,4 tuumaa, mutta toisen rivin jalkatila on surkea, 38,1 tuumaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z