Mitkä ovat turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta parhaat avoautot?

Avoautot tarjoavat kuljettajille ainutlaatuisen kokemuksen, kun he vetävät katon taaksepäin. Kuljettajat eivät ainoastaan nauti lämpimästä päivästä, vaan myös viileästä tuulesta ja raikkaasta ilmasta. Mutta vaikka elämys olisikin elämyksellinen, ei epäluotettavan auton ajamisesta ole iloa. Mitkä avoautot ovat siis turvallisia ja luotettavia?

Turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaat avoautot ovat Mazda MX-5 Miata, Lexus LC 500, Fiat 124 Spider, Porsche 718 Boxster ja Mercedes-Benz SL. Nämä avoautot eivät ainoastaan tarjoa elinikäistä kokemusta, vaan ne ovat myös helpompia huoltaa ja turvallisia ajaa.

Koska markkinoilla on tuhansia avoautoja, päätimme laatia luettelon turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaista avoautoista. Esittelemämme autot vaihtelevat suorituskyvyn, mukavuuden ja käsiteltävyyden suhteen. Niinpä erilaiset kuljettajat, joilla on erilainen maku, voivat löytää haluamansa auton.

Mazda MX-5 Miata

Mazda MX-5 Miata on yksi kaikkien aikojen parhaista autoista. Tämä kaksipaikkainen avoauto on monien kuljettajien suosikki, koska sen ylläpitokustannukset ovat alhaiset, mutta bensankulutus poikkeuksellinen. Kaiken lisäksi auto on myös turvallinen ja luotettava.

Valitettavasti tämä avoauto ei ole tarpeeksi suuri kahdelle isolle aikuiselle, mutta ihmiset rakastavat sitä silti. Sen perushinta on 32 480 dollaria, mikä on suuri sen arvoon nähden. Siinä on myös paljon turvallisuusominaisuuksia, kuten automaattinen hätäjarrutus, kaistaltapoistumisvaroitin, matalan nopeuden etutörmäysvaroitin ja kuolleen kulman valvonta.

Lexus LC 500 Convertible

Toisena listallamme on Lexus LC 500 -avoauto. Tämä on yksi listan komeimmista avoautoista. Tämä auto ei ole ainoastaan turvallinen ja luotettava, vaan siinä on myös paljon upeita ominaisuuksia. Kaiken lisäksi se toimii korkealla tasolla ja on ylellinen.

  Paras hybridiauto automatkoille

Lähtöhinta on 102 125 dollaria, joten tämä ei ole tavallinen avoauto. Siinä on 5,0-litrainen premium-lyijytön V8-moottori takavetojärjestelmällä. Tehokas moottori tuottaa jopa 471 hv @ 7100 rpm, mikä tekee siitä yhden tehokkaimmista avoautoista tien päällä.

Porsche 718 Boxster

Porsche 718 Boxster on yksi markkinoiden kauneimmista avoautoista. Lisäksi tämä saksalainen luksusauto on myös turvallinen ja luotettava, sillä se ei hajoa helposti. Siinä on myös huippuluokan ominaisuuksia, jotka tekevät siitä hauskan ajaa. Tämän auton lähtöhinta on 99 950 dollaria.

Mercedes-Benz SL

Jos olet Mercedes-Benzin ystävä, Mercedes SL on markkinoiden turvallisin ja luotettavin Mercedes-avoautomalli. Sen perushinta on 91 995 dollaria, ja se on kokenut paljon muutoksia ollakseen sellainen kuin se on nyt. Siitä huolimatta auto toimii edelleen hyvin ja se on halpa ylläpitää.

Fiat 124 Spider

Toinen turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta erinomainen avoauto on Fiat 124 Spider. Vaikka tämä auto ei ole yhtä nopea tai tehokas kuin muut tämän listan avoautot, se on turvallinen ja yksi halvimmista huollettavista. Siinä on myös useita turvallisuusominaisuuksia, joiden ansiosta se on monien huippuluokan avoautojen edellä.

Porsche 911

Porsche 911 pysyy edelleen ikonisena autona, vaikka se on kokenut joitakin muutoksia. Tämä auto, jonka lähtöhinta on 100 550 dollaria, ei ole ainoastaan ylellinen, ja sen sisätilat ja infotainment-järjestelmät ovat yksi parhaista, vaan se on myös jännittävä ajettava. Lisäksi se on yksi markkinoiden turvallisimmista ja luotettavimmista avoautoista.

  Vähiten huoltoa vaativat autot

BMW 4-sarjan 430i Cabrio

Turboahdetulla 2,0-litraisella nelisylinterisellä moottorilla varustettu BMW 4-sarja tarjoaa ainutlaatuisen ajokokemuksen. Sitä on hauska käsitellä ja sen suorituskyky on korkealla tasolla. Kiitos ominaisuuksien, kuten sähkösäätöisten urheiluistuinten ja teleskooppiohjauspyörän. Tämän auton lähtöhinta on 54 095 dollaria.

Chevrolet Camaro 1LT

Jos rakastat vauhtia ja kilpa-ajamista, Chevrolet Camaro 1LT on täydellinen avoauto sinulle. Vaikka se ei ole yhtä nopea kuin Porsche 911 tai Mercedes-Benz SL, tämä malli tarjoaa kuljettajalle sensaatiomaisen ajokokemuksen. Sen mukana tulevan erinomaisen 2,0-litraisen rivi-nelivetoisen bensamoottorin ja 8-vaihteisen automaattivaihteiston ansiosta.

Buick Cascada Base

Jos sinulla on tiukka budjetti, mutta haluat silti ainutlaatuisen, turvallisen ja luotettavan avoauton, jolla voit kruisailla rannalla, Buick Cascada Base on täydellinen valinta. Perushinta on 37 900 dollaria, ja Buick Cascada Base on yksinkertainen mutta luotettava auto, joka ei tyhjennä taskujasi. Se on myös turvallinen ja siihen mahtuu jopa 4 matkustajaa.

Audi A3 Cabriolet

Audi A3 Cabrioletissa on hieno tasapaino urheilullisen ajon ja mukavan matkustamon välillä. Siinä on myös takaistuimet, jotka sopivat lapsille eikä aikuisille. Koska tämä auto on turvallinen ja luotettava, se on täydellinen valinta perheelle. Siinä ei kuitenkaan ole tavaratilaa.

FAQ

Mitkä ovat markkinoiden epäluotettavimmat avoautot?

Ennen kuin käytät vaivalla ansaitsemasi rahat avoautoon, kannattaa selvittää, onko se luotettava vai ei. Nyt kun tiedämme, mitkä avoautot ovat turvallisia ja luotettavia, on myös ratkaisevan tärkeää tuoda esiin joitakin huonoimpia ostettavia avoautoja. Näitä ovat Volkswagen EOS Coupe Cabriolet ja Mini Cabriolet.

  Ovatko hybridiajoneuvot turvallisia?

Mitkä ovat parhaita käytettyjä avoautoja ostaa?

Parhaiten käytetty avoauto rahalla on Mazda MX-5 Miata. Tämä auto on paitsi edullinen myös polttoainetehokas. Se on myös helppo huoltaa ja korjata. Seuraavaksi parhaiten käytetyt avoautot ovat Mercedes-Benz C-luokan avoauto ja Chevrolet Corvette.

Ovatko avoautot turvallisia?

Kyllä, ne ovat. Monet kuljettajat ovat yleensä huolissaan siitä, että avoautot eivät ole yhtä turvallisia kuin tavalliset autot. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä viimeisimmätkin tutkimukset ovat osoittaneet, että avoautot ovat yhtä turvallisia kuin vakioautot. Niiden turvallisuus vaihtelee kuitenkin automerkistä ja -mallista toiseen.

Yhteenveto

Jos haluat nauttia viileästä tuulesta, raikkaasta ilmasta ja lämpimästä päivästä, avoauto on paras auto automatkoille. On kuitenkin parempi tehdä matkat luotettavalla ja turvallisella autolla. Tarkastelemamme avoautot ovat parhaita, ja ne tarjoavat sinulle paljon vastinetta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z