Onko BMW M240 hyvä auto?

Onko BMW M240 hyvä auto?

BMW 2-sarja muodostettiin, kun BMW päätti erottaa BMW 1-sarjan 2-oviset mallit uudeksi sarjaksi. Myöhemmin 2-sarja lanseerattiin 2-ovisena coupé- ja avoautona vuonna 2014, ja se perustui takavetoiseen alustaan. Näin ollen, onko BMW M240 hyvä auto?

Kyllä, BMW M240 on yksi markkinoiden parhaista BMW:n pienikokoisista edustusautoista. Vaikka se on coupe, se on käytännöllinen, tilava, mukava, luotettava, turvallinen ja tehokas. Kuten useimmissa BMW-malleissa, myös tässä mallissa on muutamia ongelmia, mutta niitä ei ole niin paljon kuin muissa BMW-malleissa.

BMW M240:n historia

BMW M240 on osa BMW 2-sarjaa. BMW aloitti 2-sarjan valmistuksen vuonna 2014. Se aloitti coupe- ja avoautoversiolla. Coupé, josta käytetään myös nimitystä F22, on E82 1-sarjan seuraaja, kun taas avoauto, josta käytetään myös nimitystä F23, on E88 1-sarjan avoauton seuraaja.

Vaikka BMW M240 kuului BMW 2-sarjaan, se julkaistiin muutama vuosi myöhemmin ensimmäisen M240:n esittelyn jälkeen. Tämä malli julkaistiin vuonna 2016, ja siitä tuli kaksi versiota; M240i ja M240i XDrive. Käyttäjällä on siis mahdollisuus valita joko perusversio tai suorituskykyinen versio.

BMW M240:n ominaisuudet

Ulkonäkö
Ulkonäöltään BMW M240 on hyvin rakennettu ja vetoaa urheilullista muotoilua rakastaviin ihmisiin. Lisäksi siinä on 19-tuumaiset alumiinivanteet, suuri munuaisritilä ja paljon muuta. Myös sisätilat on hyvin toteutettu ja niissä on huippuluokan ominaisuuksia, kuten nahkainen ohjauspyörä, handsfree-nostoluukku, premium-synteettiset istuimet, kattoluukku ja paljon muuta.

  Onko BMW i8 hyvä auto?

Suorituskyky

BMW M240 ei ole pelkästään urheilullisen näköinen, vaan se toimii myös erinomaisesti. Tässä pienikokoisessa autossa on 3,0-litrainen rivi-6-moottori, 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja nelivetojärjestelmä. Tehokas moottori tuottaa maksimissaan jopa 382 hv ja 369 lb-ft vääntöä.

Riippumatta siitä, minkä BMW M240 -varustuksen valitset, saat silti saman suorituskyvyn. Tämän auton huippunopeus on 155 km/h, ja se kiihtyy 0-100 vain 4,1 sekunnissa. Se on siis varsin nopea ja pystyy kilpailemaan edullisesti kilpailijoitaan vastaan. Myös käsittely on helppoa ja hauskaa.

Mukavuus ja tavaratila

Kuten useimmissa coupeissa, BMW M240:ssä on neljä istuinta. Tämä on siunaus ja kirous samaan aikaan. Se on siunaus, sillä se tarjoaa enemmän tilaa ja mukavuutta. Toisaalta se on myös kirous, sillä siihen mahtuu vain neljä eikä viittä henkilöä.

Siitä huolimatta, jos olet perheellinen ihminen, tulet rakastamaan tätä autoa, ja voit käyttää sitä lastesi viemiseen kouluun tai useiden asioiden hoitamiseen. Kiitos kunnollisen tavaratilan tilavuuden, joka on 10 kuutiometriä tilaa. Tämä on parempi kuin mitä useimmat coupet tarjoavat.

Polttoainetehokkuus

Yksi luksusauton ostamisen haittapuolista on huono hyötysuhde. Näin ei ole M240:n kohdalla, sillä sen EPA-luokitus on 23 mpg kaupungissa, 32 mpg maantiellä ja 28 mpg yhdistettynä. Sen hyötysuhde on siis sama kuin Mercedes-Benzin A-luokan, mutta Audi A3 on 31 mpg yhdistetyllä tehollaan silti tehokkaampi.

Siitä huolimatta BMW M240i XDrive -mallin käyttäjät ovat vielä vähemmän tehokkaita, sillä sen yhdistetty kulutus on 26 mpg.

  BMW 225xe yleiset ongelmat

Hinta

Tämä on yksi haastavimmista osista BMW M240:n omistamisessa. Perushinta on noin 37 400 dollaria, joten tämä auto on kalliimpi kuin Audi A3, 35 900 dollaria, ja Mercedes-Benz A-Klasse, 35 000 dollaria. Se on kuitenkin suorituskyvyltään parempi kuin nämä kaksi mallia. Päinvastoin, nämä kaksi mallia näyttävät ja tuntuvat ylellisemmiltä kuin M240.

FAQ

Onko BMW M240 ostamisen arvoinen?

Kyllä, BMW M240 on ostamisen arvoinen sen erinomaisen suorituskyvyn, luotettavuuden ja polttoainetaloudellisuuden vuoksi. Lisäksi tämä coupe on sisaruksiaan edullisempi huoltaa, sillä se rekisteröi vähemmän ongelmia. Ainoa haaste, jonka käyttäjät kokevat tämän auton kohdalla, on se, että sen varaosat voivat olla kalliita.

Mitkä ovat BMW M240:n yleiset ongelmat?

BMW M240 voi olla mukava coupe, mutta siihen liittyy myös erilaisia ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää. Joitakin yleisiä ongelmia, joita käyttäjät kohtaavat, ovat sähköongelmat, jousitusongelmat, öljyvuodot, jäähdytysjärjestelmän vuodot, huonosti asennetut kilvet, moottoriongelmat, vaurioituneet turvatyynyt ja vaihteisto-ongelmat.

Kuinka nopea BMW M240 on?

BMW M240:n voimanlähteenä on turboahdettu 3,0-litrainen rivikuutosmoottori, joka tuottaa maksimissaan 382 hv ja 369 lb-ft vääntöä. Tämän lisäksi se tuottaa 155 kilometrin tuntinopeuden ja kiihtyy 0-100 vain 4,1 sekunnissa. Tämä on poikkeuksellista, kun otetaan huomioon, että kyseessä on BMW 2-sarjan malli.

  Milloin BMW 3-sarjan korimalli muuttui?

Pitääkö BMW M240 arvonsa?

Muihin BMW-malleihin verrattuna BMW M240 pitää arvonsa hyvin. Useimmat sen kilpailijat muista merkeistä pitävät kuitenkin arvonsa paremmin. Esimerkiksi 3 vuoden omistusajan jälkeen BMW M240i säilyttää noin 60 % MSRP-arvostaan. Tämä on parempi kuin useimmat markkinoilla olevat BMW-mallit.

Kuinka kauan BMW M240 kestää?

BMW M240 on yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-malleista. Jos omistaja pitää tästä autosta hyvää huolta, se voi kestää yli 250 000 kilometriä. Vakavia ongelmia alkaa kuitenkin esiintyä, kun auto on ajanut yli 120 000 kilometriä. Sitä paitsi BMW M240 on luotettavasta B58-moottorista johtuen halvempi huoltaa kuin muut BMW 2-sarjan autot.

Johtopäätös

Jos etsit ylellistä, luotettavaa ja suorituskykyistä coupea, BMW M240 on paras vaihtoehto. Tämä auto on hyvin rakennettu, nopea, mukava, polttoainetaloudellinen ja turvallinen. Alkuperäiskustannukset ovat kuitenkin melko korkeat, ja sen ylläpitäminen voi olla hieman kalliimpaa verrattuna sen kilpailijoihin, kuten Audi A3:een tai Mercedes-Benz A-Klasseen.

Kaiken kaikkiaan se on hauska auto, jolla on ja jolla on mukava ajaa. Se on hyvin käsiteltävä ja ohjaus on herkkä. Vaikka siihen mahtuu jopa neljä aikuista, se voi silti olla mukava perheauto, koska siinä on suuri tavaratila.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z