BMW M240:n yleiset ongelmat

BMW M240 ongelmat

BMW M240 on erinomainen suorituskykyinen auto. Siinä on coupe-kori, joka antaa sille urheilullisen ja ylellisen ilmeen. Vaikka BMW M240 on mukava ja tyylikäs auto, siinä on joitakin ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien on hyvä tietää. Mutta mitkä ovat BMW M240:n yleisiä ongelmia?

BMW M240:n yleisiä ongelmia ovat muun muassa jousitusongelmat, sähköongelmat, öljyvuodot, jäähdytysjärjestelmän vuodot, vaihteisto-ongelmat, moottoriongelmat, vesipumppuviat, vaurioituneet turvatyynyt ja huonosti asennetut kilvet.

Vaikka BMW M240:ssä on useita ongelmia, siinä on yksi luotettavimmista BMW-moottoreista (B58).

Mitkä ovat BMW M240:n yleiset ongelmat?

Sähköongelmat

BMW:t kärsivät sähköongelmista. Suurin syy tähän ongelmaan on huono tai vaurioitunut johdotus. Yksi BMW 2-sarjan yleisistä sähköongelmista on ylimääräisen jäähdytystuulettimen vikaantuminen. Tämä ongelma aiheuttaa sen, että ilmastointi puhaltaa lämmintä ilmaa auton ollessa paikallaan.

Jousitusongelmat

Jousitusongelmia voi esiintyä missä tahansa ajoneuvossa. Jos sinulla on jousitusongelmia, suurin syyllinen on siis ajoneuvosi pyörien huono suuntaus. Hyvä indikaattori on renkaiden epätasainen kuluminen. Nopea ratkaisu on varmistaa, että pyörät on kohdistettu oikein jokaisen huoltokäynnin jälkeen.

Vaihteisto- ja kytkinongelmat

Yleinen ongelma BMW 2-sarjassa on automaattivaihteiston luistaminen. Jos näin tapahtuu BMW M240 coupe -autossasi, tiedä, että kytkinlevy on kuollut. Tämän seurauksena sinun on vaihdettava kuollut kytkinlevy ongelman korjaamiseksi. Muuten sinulla on ongelmia vaihteiden vaihtamisessa.

Öljyvuodot

Jos autostasi vuotaa öljyä, on erittäin todennäköistä, että et ole kiristänyt öljykorkkia kunnolla tai autosi öljytiivisteet tai venttiilit ovat huonoja tai kuluneet. Tiivisteet ja öljyntiivisteet on vaihdettava aina, kun suoritat moottorihuollon. Tämä auttaa estämään niiden öljyvuodot.

  Kumpi on halvempi ylläpitää, BMW vai Mercedes?

Moottorin ongelmat

Vaikka eri käyttäjät ovat raportoineet erilaisista moottoriongelmista, tärkein moottoriongelma, jota BMW M240:n omistajien tulisi odottaa, on kampiakselin anturiin liittyvä ongelma. Tämä ongelma on yleinen vuoden 2018 BMW 2-sarjassa. Jos kampiakselin anturi on vioittunut, moottorin teho voi vähentyä ja sen suorituskyky rajoittua.

Vesipumpun viat

BMW M240:n vesipumpun vikaantumisen pääasiallinen syy on auton liiallinen käyttö ja vanhuus. Varmista siis, että tarkistat vesipumpun, kun ajelet useita kilometrejä. Jos se on haljennut, vaurioitunut tai vain kulunut, varmista, että se vaihdetaan. Jos huonoa vesipumppua ei vaihdeta, moottori ylikuumenee ja vahingoittaa myös muita osia.

Jäähdytysjärjestelmän vuodot

Useimpien BMW:iden tiedetään vuotavan jäähdytysnestettä useiden kilometrien jälkeen. Tämä on ongelma myös BMW 2-sarjassa. Jos siis haluat estää BMW M240:n jäähdytysnesteen vuotamisen, varmista, että tarkastat sen osat, kuten venttiilikannen tiivisteen, jäähdyttimen korkin ja pään tiivisteen. Useimmat näistä osista kestävät 20 000-50 000 kilometriä.

Joissakin tapauksissa jäähdytysneste voi vuotaa jäähdytysjärjestelmän painekarpin takia, jota ei ole tiivistetty hyvin. Varmista, että se on tiivistetty kunnolla, jotta jäähdytysneste ei vuoda.

Vaurioituneet turvatyynyt

Vuonna 2020 valmistetuista BMW 2-sarjan coupeista on löytynyt vaurioituneita turvatyynyjä. Ennen kuin investoit 2020 BMW M240 -malliin, on siis tärkeää varmistaa, että BMW on korjannut ongelman. Tämä johtuu siitä, että BMW kutsui takaisin kaikki autot, joissa oli tämä ongelma, ja korjasi ne.

  Missä BMW:ssä on v6-moottori

Kuljettajan turvatyyny vaurioituu, kun kuljettaja aktivoi niitä. Sen lisäksi, että turvatyyny vaurioituu, se ei välttämättä puhallu kunnolla. Tämä on erittäin vaarallista, koska se lisää loukkaantumisriskiä onnettomuudessa. Lisäksi turvatyynyn generaattorista voi vuotaa kuumia kaasuja, jotka voivat aiheuttaa kuljettajan tukehtumisen.

Huonosti asennetut levyt

Tämä on yleinen ongelma vuonna 2021 valmistetuissa BMW 2-sarjan malleissa. BMW 2021 BMW M240 ei ole poikkeus. Hyvä uutinen on, että BMW kutsui takaisin kaikki autot, joissa tämä ongelma oli, ja se korjattiin. Jos siis aiot ostaa käytetyn BMW M240:n, varmista, että tämä ongelma on korjattu.

Ongelma johtui huonosti liimatuista vahvistuslevyistä, jotka kiinnitettiin kuomuun valmistusprosessin aikana. Näin ollen, jos päänturvatyyny on kytkettynä, levyt voivat irrota kuomun katosta ja lisätä matkustajien loukkaantumisvaaraa.

FAQ

Onko BMW M240 luotettava?

Kyllä, BMW M240 on yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-malleista. Monet luotettavuuslaitokset ovat antaneet sille keskimääräistä paremmat luotettavuusarvosanat. Jotkut antoivat sille jopa viisi viidestä, mikä on erittäin vaikuttavaa. BMW M240:ssä voi olla ongelmia, mutta ne eivät ole niin vakavia tai rönsyileviä kuin joissakin BMW-malleissa.

Onko BMW M240:n huolto kallista?

Ei, ei ole. Tämä johtuu siitä, että BMW M240 ei hajoa usein, eli voit ajaa useita kuukausia käymättä korjaamolla. Ainoa asia, joka tekee tästä autosta kalliin ylläpitää, ovat varaosien ja BMW-huollon kustannukset.

  Pitäisikö sinun vuokrata vai ostaa BMW?

Mikä on BMW M240:n korkea ajokilometrimäärä?

Jos aiot ostaa käytetyn BMW M240i:n, harkitse sellaista, jossa on alle 120 000 kilometriä. Tämä johtuu siitä, että useimmissa BMW 2-sarjan autoissa alkaa esiintyä vakavia ongelmia 100 000 mailin jälkeen. Et siis halua ostaa autoa, jossa on yli 120 000 kilometriä ja jossa alkaa olla vakavia ongelmia.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW M240:ssä alkaa olla ongelmia?

Se riippuu siitä, miten hyvin huollat autoa. Asianmukaisella huollolla sinun ei pitäisi kokea mitään suurempia ongelmia ennen kuin olet ajanut 100 000 mailia. Pieniä ongelmia voi kuitenkin ilmetä jo 50 000 mailin kohdalla, kuten öljyvuotoja, jotka johtuvat huonosta venttiilikannen tiivisteestä.

Loppupäätelmät

BMW M240 on varustettu B58-moottorilla, joka on yksi luotettavimmista BMW-moottoreista koskaan. Vaikka siinä on siis useita ongelmia, se on silti yksi markkinoiden luotettavimmista BMW-malleista. Lisäksi M240:n suorituskyky on erinomainen ja se on polttoainetehokas.

Lisäksi BMW M240 on edullinen ja halvempi ylläpitää kuin useimmat kilpailijansa. Tämän auton suurin haaste on, että se ei ole käytännöllinen ja että sen tavaratila on ahdas.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z