Onko käytetty Mercedes S-luokka hyvä ostos?

Mercedes valmistaa joitakin markkinoiden parhaista luksusautoista. Parhaiden Mercedes-Benz-mallien joukossa on Mercedes S-luokka. Mutta onko käytetty S-luokka hyvä auto ostaa?

Tarpeistasi ja budjetistasi riippuen käytetty Mercedes S-luokka voi olla hyvä tai huono ostos. Käytetty Mercedes S-luokka on hyvä ostos ihmisille, jotka etsivät edullista luksussedania, jossa on huippuluokan ominaisuuksia. Sitä vastoin se voi olla huono ostos henkilöille, jotka haluavat luotettavan ja polttoainetehokkaan käytetyn auton.

Mercedes S-luokassa on huippuluokan ominaisuuksia, laadukkaita materiaaleja ja huippuluokan tekniikkaa. Uusimmat S-luokan mallit sisältävät yleensä uusinta Mercedes-teknologiaa, mikä tekee niistä yhden markkinoiden kehittyneimmistä autoista. Niinpä voit luottaa siihen, että S-luokassa on huippuluokan ominaisuuksia ja tekniikkaa, olipa se sitten uusi tai käytetty.

S-luokkaa on saatavana monissa eri malleissa. Lisäksi ostajat voivat valita sedanin, Maybach sedanin, coupen, AMG speedsterin ja cabrioletin. Nämä tarjoavat ostajille erilaisia vaihtoehtoja.

Mercedes S-luokan ominaisuudet

Ulkonäkö

Kuten useimmissa ylellisissä autoissa, Mercedes-Benz S-luokassa on kaunis muotoilu, joka herättää huomiota tiellä. Ei ole väliä, onko kyseessä uusi vai käytetty S-luokka, sen poikkeuksellinen muotoilu erottuu silti muista. Viimeisimmät mallit ovat kuitenkin kokeneet muutoksia, eikä niissä käytetä runsaasti luonteenomaisia linjoja.

S-luokan sisätilat huokuvat ylellisyyttä ja ylellisyyttä ja pitävät matkustajat mukavina. Ja huipputeknisten ominaisuuksien ja huippuluokan infotainment-järjestelmän ansiosta matkustajilta ei koskaan puutu ylellisyyttä ja viihdettä. Auto on myös tilava nahkaistuinten ja suuren tavaratilan ansiosta.

Suorituskyky

Mercedes-Benz S-luokan suorituskyky riippuu valitsemastasi varustuksesta. Kaiken kaikkiaan se on tehokas auto, jossa on poikkeuksellinen käsiteltävyys. Kuten aiemmin todettiin, siinä on kuusi eri varusteluokan versiota, mikä antaa ostajille useita vaihtoehtoja.

  Missä Mercedeksessä on perhosovet

Turvallisuus

Mitä tulee turvallisuuteen, S-luokassa ei ole koskaan puutetta ominaisuuksista, jotka pitävät matkustajat turvassa. Turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa aktiivinen ohjausavustin, kuolleen kulman avustin, aktiivinen kaistanvaihtoavustin, PRE SAFE, ajonvakautusjärjestelmä ja paljon muuta.

Hinta

Uuden Mercedes-Benz S-luokan lähtöhinta on 110 850 dollaria, kun taas käytetyn Mercedes-Benz S-luokan lähtöhinta on 1800-7200 dollaria. Huomaa, että käytetyn S-luokan hinta vaihtelee varustuksen, lisävarusteiden, ajettujen kilometrien ja mallivuoden mukaan.

Mitkä ovat käytetyn Mercedes S-Classin yleiset ongelmat?

Ennen kuin ostat käytetyn Mercedes-Benz S-luokan, on tärkeää tietää joitakin kohtaamiasi haasteita. Kuten aiemmin todettiin, käytetyn Mercedes S-Classin omistamisen suurin haaste on korkeat huolto- ja korjauskustannukset. Tätä silmällä pitäen tässä on joitakin yleisiä ongelmia, joita Mercedes S-Classin omistajat kohtaavat:
o Automaattivaihteiston toimintahäiriö – tämä ongelma on yleisempi dieselmalleissa.
o Moottori ei ehkä käynnisty uudelleen
o Käynnistys- tai pysäytysjärjestelmä saattaa sammua
o Öljyvuoto turboahtimesta
o Takaturvavöiden toimintahäiriö
Useimmat edellä mainituista ongelmista on korjattava erikoisliikkeessä. Vain pienet ongelmat, kuten renkaan- tai öljynvaihto, tulisi tehdä auton omistajan toimesta. Myös käytetyn auton asianmukainen huolto voi pidentää sen käyttöikää ja välttää pienet korjaukset.

FAQ

Onko Mercedes S-luokka luotettava?

Kyllä, Mercedes S-luokka on luotettava, kun sitä verrataan vastaaviin autoihin luokassaan, kuten Audi A8:aan tai BMW 7-sarjaan. Se ei kuitenkaan ole Mercedes-Benzin luotettavin malli, sillä E-Luokka vie tämän tittelin. Kaiken kaikkiaan se on turvallinen ja ylellinen auto, jossa on huippuluokan turvallisuusvarusteet.

  Mikä on paras käytetty Mercedes avoauto ostettavaksi?

Mutta kun sitä vertaa Lexus LS:n kaltaisiin autoihin, huomaat, että Mercedes-Benz S-luokka jää jälkeen luotettavuudessa.

Miksi käytetty Mercedes S-luokka on niin halpa?

Tärkein syy siihen, miksi käytetty Mercedes S-luokka on niin halpa, on korkeat ylläpitokustannukset. Vaikka nämä autot ovat niin halpoja, joudut käsittelemään rikkoutumisia. Myös sen varaosat ovat kalliita, ja niiden käsittelyyn tarvitaan erikoistunut jälleenmyyjä.

Mikä on paras käytetty Mercedes ostettavaksi?

Paras käytetty Mercedes-Benz-malli on E-luokka. Tämä malli on ollut jo pitkään Mercedeksen ylivoimaisin malli. E-Klasse ei ole ainoastaan luotettava, vaan se on myös turvallinen ja mukava. Siinä on vähiten ongelmia, ja se erottuu muista markkinoilla olevista käytetyistä Mercedes-malleista.

Onko Mercedes S-luokka parempi kuin E-luokka?

Se riippuu siitä, mitä etsit. Jos haluat luotettavamman ja edullisemman luksussedanin, E-luokka on parempi auto. Mutta jos haluat erittäin kehittyneen ja ylellisen auton, S-luokka on parempi auto. Lisäksi S-luokka on tehokkaampi, ja siinä on joitakin lisätuumia ja suurempi tavaratila.

EPA luokittelee Mercedes E-Classin keskikokoiseksi sedaniksi, kun taas Mercedes S-Class luokitellaan suureksi sedaniksi. Kaiken kaikkiaan molemmat autot on varustettu korkealuokkaisilla ominaisuuksilla ja ne toimivat erinomaisesti. Lopullinen valinta on siis sinun. S-luokka on kuitenkin kalliimpi kuin E-luokka.

Minkä vuoden S-luokka on luotettavin?

Luotettavin Mercedes-Benz S-luokka on vuoden 2009 Mercedes S-luokka. Vaikka tämä malli on yli 11 vuotta vanha, se on yksi hienoimmista autoista, joita Mercedes on koskaan valmistanut. Vuoden 2009 S-luokassa on ylelliset sisätilat ja erinomainen suorituskyky.

  Parhaat Mercedes-hybridiautot

Siihen on valittavissa kolme eri varustevaihtoehtoa, joista yksi on 4dr 5,5 litran 4Matic- neliveto ja kaksi takavetojärjestelmää. Yllättäen nämä mallit ovat halpoja, mutta niissä on erikoisominaisuuksia, kuten sisäinen navigointi, mukautuvat istuimet, Distronic Plus -nopeudensäädin ja paljon muuta.

Vuoden 2009 Mercedes S-luokka on yksi hienoimmista ja luotettavimmista Mercedes S-luokan malleista, joita on koskaan valmistettu. Siinä on myös paljon turvallisuusominaisuuksia, kuten ajonvakautusjärjestelmä, jarruavustin ja aktiiviset turvatyynyt. Esittelynsä aikaan se oli yksi markkinoiden edistyksellisimmistä autoista.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan Mercedes-Benz S-luokka on hyvä ostos. Vaikka tämä auto ei ole yhtä luotettava kuin E-luokka, se tarjoaa mukavuutta, turvallisuutta ja poikkeuksellista suorituskykyä. Se on myös tilavampi ja siinä on paljon huipputeknisiä ominaisuuksia. Jos olet valmis käyttämään rahaa sen kunnolliseen ylläpitoon, et joudu katumaan mitään.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z