Onko Mercedes E-Class parempi kuin C-luokka?

Mercedes tarjoaa erilaisia autoja, joista valita. Suosittuja Mercedes-luokkia ovat muun muassa Mercedes E-luokka ja C-luokka. Mutta kumpi Mercedes-luokka on parempi E- ja C-luokan välillä?

Mercedes E-luokka ja C-luokka ovat kaksi poikkeuksellista Mercedes-Benzin luokkaa. E-luokka on hieman etulyöntiasemassa tilavuuden, tekniikan ja mukavuuden suhteen. Toisaalta C-luokka on edullisempi ja suorituskykyisempi kuin E-luokka.

Lopullinen valinta riippuu siis siitä, mitä haluat ja mikä on budjettisi. Lisäksi näissä autoissa on erilaisia varusteita ja malleja, joista voit valita. Siksi sinun kannattaa käyttää aikaa ja vertailla niitä yksi kerrallaan ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Kaiken kaikkiaan nämä kaksi ovat poikkeuksellisia autoja, ja niillä on useita yhtäläisyyksiä ja eroja.

Mitä yhtäläisyyksiä on Mercedes E-Classin ja C-luokan välillä?

Suurin yhtäläisyys näiden kahden auton välillä on se, että molemmissa on 2,0-litrainen 4-sylinterinen rivimoottori perusversioissa. Perusversiot ovat tehokkaita ja tuottavat maksimissaan 255 hv ja 273 lb-ft vääntöä. Lisäksi näissä kahdessa autossa on samankokoinen kaasusäiliö.

Mitä eroja on Mercedes E-Classin ja C-luokan välillä?

Suurin ero näiden kahden poikkeuksellisen Mercedes-Benz-mallin välillä on se, että E-luokka on keskikokoinen sedan, kun taas C-luokka on kompakti sedan. Lisäksi E-luokka on jonkin verran painavampi kuin C-luokka, ja sen tavaratila on suurempi.

Toinen merkittävä ero Mercedes E- ja C-luokan välillä on se, että E-luokassa on 9-vaihteinen automaattivaihteisto, kun taas C-luokassa on 7-vaihteinen automaattivaihteisto. Mukavuuden osalta E-Luokka on mukavampi kuin C-luokka, mutta C-luokan suorituskyky on hieman parempi kuin E-Luokan.

  Mikä Mercedes-malli on sukua Chrysler Crossfirelle?

Miten Mercedes E-Class vertautuu Mercedes C-luokkaan?

Jotta tämä vertailu olisi sinulle vielä helpompaa, olemme korostaneet molempien luokkien ominaisuuksia, jotta sinun on helpompi valita tarpeisiisi sopiva auto.

Mercedes E-luokan ominaisuudet

Mercedes-Benz E-Luokka on keskikokoinen auto, jota on tarjolla kolmessa eri vaihtoehdossa: sedan, coupe ja cabriolet. Jos haluat suorituskykyisen Mercedes E-Classin, voit valita AMG-varustelun. Lisäksi E-Klassissa on nelivetojärjestelmä, joka on erinomainen tällaiselle autolle.

Sen lisäksi, että E-Klassea on tarjolla monenlaista, perusversiossa on 2,0-litrainen 4-sylinterinen rivimoottori. Moottori tuottaa upeat 255 hv ja 273 lb-ft vääntöä. Ja 9-vaihteisen automaattivaihteiston ansiosta tätä autoa on hauska ajaa ja se toimii hyvin kilpailijoihinsa verrattuna.

Mercedes E-Class on noin 57 000 dollarin perushinnallaan täydellinen auto johtajille ja esimiehille. Sen huippuluokan sisätilojen ja muhkeiden istuinten ansiosta. Löydät muun muassa 12,3-tuumaisen digitaalisen mittariston, muokattavan sisätilan valaistuksen, lämmitettävät etuistuimet ja muistiasetukset.
Mitä tulee turvallisuuteen, E-luokka on yksi turvallisimmista ja luotettavimmista Mercedes-luokista. Joitakin vakiovarusteisiin kuuluvia turvallisuusominaisuuksia ovat muun muassa mukautuva vakionopeudensäädin, automaattiset kaukovalot, kaistavahti ja kaistanpitoavustin.

Mercedes C-luokan ominaisuudet?

Vaikka E-luokka on pienikokoinen sedan, siinä on silti monia Mercedes E-Classin huippuominaisuuksia. Tästä huolimatta tämä auto on hieman pienempi kuin E-luokka. Päinvastoin, se toimii poikkeuksellisen hyvin, ja siksi se kuuluu markkinoiden suosituimpiin Mercedes-malleihin.

  Paras Mercedes hardtop avoauto


E-luokan tavoin perus-C-luokassa on 2,0-litrainen rivinelosylinterinen nelisylinterinen moottori. Myös se tuottaa maksimissaan 255 hv ja 273 lb-ft vääntöä. Uusimmassa C-luokassa on myös 9-vaihteinen automaattivaihteisto, jota ei ole vanhemmissa Mercedes C-luokan malleissa.
Noin 42 500 dollarin lähtöhinnalla saat pienikokoisen mutta tyylikkään auton, jolla pääset liikkumaan kaupungissa helposti. Toisin kuin E-luokassa, tässä luokassa on vakiona takaveto AWD-järjestelmän sijaan.
Mukavuudeltaan ja suorituskyvyltään Mercedes C-luokka on myös viihtyisä, vaikka se on kooltaan pienempi. Siinä on myös paljon mukavuus- ja turvallisuusominaisuuksia, jotka saavat auton matkustajat tuntemaan olonsa rennoksi ja rauhalliseksi.

FAQ

Kumpi on kalliimpi – C- vai E-luokka?

E-Klasse on tietysti kalliimpi kuin C-luokka. On kuitenkin tärkeää tietää haluamasi varustelu, sillä jotkin C-luokan varustelut, kuten AMG-varusteet, ovat paljon kalliimpia kuin tavalliset E-klassin varustelut. Lisäksi E-Klasse on hieman suurempi ja siinä on enemmän kehittyneitä ominaisuuksia, mikä tekee siitä hieman kalliimman kuin C-luokka.

Mikä on paras Mercedes-luokka?

Se riippuu tarpeistasi ja budjetistasi. Jos etsit luokkaa ja teknologiaa, Mercedes S-luokka on paras vaihtoehto. Mutta jos haluat tyylikkyyttä ja luotettavuutta, sinun kannattaa valita Mercedes E-luokka. Lopuksi A- tai C-luokka on paras niille, jotka haluavat Mercedeksen, mutta kohtuuhintaan.

Mikä on luotettavin Mercedes-luokka?

Luotettavimman Mercedes-luokan titteli menee E-luokalle. Tämä on luotettavin Mercedes-luokka, ja se sijoittuu useimmilla luotettavuusluokitussivustoilla noin keskitasolle. Sitä seuraa tiiviisti S-luokka, kun taas A-luokka ja C-luokka ovat vähiten luotettavia.

  Voiko Mercedeksen öljyn vaihtaa itse?

Kumpi malli on kalliimpi ylläpitää – E- vai C-luokka?

Huolimatta siitä, että E-luokan lähtöhinta on korkeampi kuin C-luokan, Mercedes E-luokka on paljon halvempi ylläpitää kuin C-luokka. Mercedes E-luokan varaosa- ja korjauskustannukset ovat kuitenkin edelleen korkeammat kuin C-luokan. E-Klassin etuna on kuitenkin se, että se ei rikkoudu helposti, jolloin huoltokustannukset ovat alhaisemmat.

Mikä on kallein Mercedes-luokka?

Kallein Mercedes-luokka on Mercedes S-luokka. Se on ylellinen ja arvostettu luokka, jossa on joitakin edistyksellisimpiä ja hienostuneimpia ominaisuuksia. Mutta kun kyse on Mercedes-maastureista, Mercedes G-luokka on kalleimpia malleja.

Loppupäätelmät

Kaiken kaikkiaan Mercedes E-luokka on parempi kuin Mercedes C-luokka. Sen tilavien sisätilojen, huippuluokan ja edistyksellisten ominaisuuksien sekä luotettavuuden ansiosta. Siitä huolimatta Mercedes C-luokka on myös erinomainen auto, jossa on lähes samat ominaisuudet kuin E-luokassa, mutta se on kooltaan melko paljon pienempi. Sitä paitsi se on edullisempi kuin Mercedes E-luokka.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z