Paras auto metsästykseen

Täydellisen metsästysauton on kyettävä kulkemaan missä ja milloin tahansa. Sen pitäisi olla luotettava, halpa ajaa ja ei haittaa, jos sitä heitellään puskissa. Käytettynä ja halvalla ostaminen on aina hyvä ajatus, sillä se säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Tällaisen auton pitäisi myös olla käytännöllinen ja tarjota helppo pääsy kaikkialle, koska hyvän metsästysauton on kyettävä kuljettamaan kaikki varusteesi, myös eläimet. Maasturi on aina hyvä valinta metsästystarkoituksiin, sillä se tarjoaa korotetun ajoasennon ja riittävän maavaran useimpiin metsästysreitteihin.

Jeep Wrangler on aina ollut täydellinen hyötymaasturi, joka pystyy kulkemaan vaikeassa maastossa ongelmitta. Sama pätee myös Dodge RAM Rebel -versioon, mutta RAM tarjoaa myös riittävän suuren sängyn kaikille metsästysvarusteille.

Mutta jos olet ensisijaisesti kiinnostunut ostamaan käytetyn maastolegendan, 1980-1997 Toyota Land Cruiser tai vanhempi Land Rover Defender ovat molemmat loistavia vaihtoehtoja. Jeep Cherokee XJ:n voi ostaa pikkurahalla, ja jos se on varustettu nostosarjalla, XJ on useimmissa tilanteissa lähes pysäyttämätön.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler on aina ollut OEM-maastureiden eturivissä erinomaisen jousituksen ansiosta, joka pystyy yhtä hyvin tasoittamaan epätasaisia tienpintoja kuin kulkemaan epätasaisessa maastossa. Jos valitset Rubicon-varustuksen, kyseessä on maastokone.

Mitä tulee käytännöllisyyteen, Jeep Wranglerin tavaratilaan mahtuu täydellisesti jopa kaksi täysikasvuista rakasta. Maastoilun ja käytännöllisyyden lisäksi Wranglerissa on myös stereojärjestelmä ja ilmastointi, joten se ei ole pelkkää työtä eikä leikkiä.

  Missä autossa on paras pysäköintiavustin?

Dodge RAM Rebel

Dodge RAM Rebel on melko kevyt lava-auto, joka pystyy viemään sinut minne tahansa. Wrangleriin verrattuna RAM ei ole yhtä maastokelpoinen, mutta se on varmasti käytännöllisempi suuren sängyn ansiosta.

Rebelissä on vahvistettu jousitus, johon kuuluu 1 tuuman korotussarja, joka tasapainottaa täydellisesti maasto- ja maantieajomukavuuden. Siinä on myös tehokkaampi ja tehokkaampi moottori kuin vanhemmassa mallissa, ja siinä on kaikki tarvittavat mukavuudet ja ominaisuudet.

1988-1997 Toyota Land Cruiser

Jos etsit mitäänsanomattoman tarkoituksenmukaista metsästysautoa, joka ei vietä liikaa aikaa muuhun, vanhempi käytetty Toyota Land Cruiser on loistava valinta. Legendaarinen nelivetojärjestelmä, runsas maavara ja suhteellisen edulliset käyttökustannukset tekevät LC:stä loistavan metsästysauton.

Maastoajo-ominaisuuksien lisäksi LC tarjoaa myös ylivoimaisen luotettavuuden, joka yleensä liitetään Toyotaan. Toyota Land Cruiser on ikoni uskomattoman sitkeytensä ja lähes pysäyttämättömän mekaniikkansa ansiosta. Sellaisenaan LC tai Jeep Cherokee XJ ovat kaksi parhaiten käytettyä metsästysmaasturia, joita rahalla saa.

Land Rover Defender

Land Rover Defender on auto, joka on tehty kulkemaan karussa maastossa kuin kukaan muu, ja mitä Land Roveriin tulee, Defender on ehdottomasti kaikkein kyvykkäin. Defenderillä on myös erityinen asema huoltomaastureiden historiassa, sillä monet armeijat ympäri maailmaa käyttivät Defenderiä kaikenlaisissa maastoissa.

Defender kestää sukupolvia, ja sellaisena se on loistava metsästysauto. Se on erittäin käyttökelpoinen, ja voit luottaa siihen, että Defender vie sinut turvallisesti ja luotettavasti kaikenlaiseen maastoon. Maasto-ominaisuuksien lisäksi Defender tarjoaa myös kunnon määrän mukavuus- ja turvallisuusominaisuuksia.

  Paras auto puutarhureille

Jeep Cherokee XJ

Parasta Cherokee XJ:ssä on mahdollisuus muokata sitä uskomattoman edullisesti. Cherokee XJ:n extreme-maastopaketti maksaa joskus alle 1000 dollaria. Näin ollen voit ostaa XJ:n halvalla, ja jos käytät ylimääräistä rahaa muutamaan modiin, XJ:stä tulee kaikkialle menevä hirviö.

Aina kun menet off-road-sessioon missä tahansa päin Yhdysvaltoja, törmäät varmasti tusinoittain tällaisiin. Syynä tähän on se, että ne tarjoavat parhaan mahdollisen arvon maastoajossa ja tarjoavat silti kunnon määrän maantieajoon liittyviä perusominaisuuksia, kuten ilmastointi ja mukavat istuimet.

UKK-osio

Mitkä ovat huonoimmat autot metsästykseen?

Vaikka Mercedes Benz G-luokka on uskomattoman kyvykäs maastoauto, se maksaa aivan liikaa metsästykseen käytettäväksi. Joten mitä maastureihin tulee, uudempi G-Wagon ei ole sen arvoinen, että sitä kannattaisi hakata. Maastureiden lisäksi myös sedanit, hatchbackit ja farmarit ovat kiellettyjä, lukuun ottamatta muutamia Subarun tekemiä poikkeuksia.

Kun valitset autoa metsästykseen, sinun on varmistettava, että maavara on riittävä. Maavaran lisäksi metsästysauton on aina oltava käytännöllinen, joten kaikki sellaiset autot, joissa on pieni tavaratila, ovat selvä ei-go.

Ovatko sähköautot hyviä metsästysautoja?

Tällä hetkellä ainoa metsästystehtäviin soveltuva sähköinen katumaasturi on Ford F150 Lightning, sillä siinä yhdistyy Ford F150:n käytettävyys, mutta se lisää käytännöllisyyttä lisäämällä eteen toisen tavaratilan.

Sinänsä F150 Lightning tarjoaa riittävästi sähköistä toimintasädettä tyydyttääkseen useimmat metsästäjät, ja metsässä arvostetaan varmasti sähköauton hiljaisuutta. 300 mailin toimintasäteen lisäksi F150 Lightning pystyy myös käyttämään kaikkia työkalujasi metsässä ollessasi.

  Mikä on nopein sähköauto

Pitäisikö metsästysautoa ostaessani ostaa käytetty vai uusi?

Useimmissa tapauksissa käytetyn ostaminen on parempi ajatus, sillä metsästysautoilla on tapana elää rankka elämä täynnä pieniä kolhuja, naarmuja ja onnettomuuksia. Sinänsä uutta autoa ei ole tehty tähän, varsinkin jos vietät paljon aikaa metsässä. Käytetyn ostaminen on lähes aina parempi idea, sillä auton hinta on paljon hyväksyttävämpi.

Tämä ei tarkoita sitä, että metsässä ajaessa ei pitäisi olla tarkkana, olipa kyseessä mikä tahansa auto. Mutta esimerkiksi Cherokee XJ on paljon hyväksyttävämpi tärkätty kuin uusi Dodge RAM Rebel.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z