Paras pieni BMW-sedan?

BMW tarjoaa parhaan suorituskyvyn, laadun ja turvallisuuden. Kaiken lisäksi heillä on tarjolla laaja valikoima automerkkejä ja -malleja. BMW:llä on sedaneista coupéihin ja katumaastureihin erilaisia ajoneuvoja, jotka sopivat eri ihmisten tarpeisiin. Mutta mikä on paras pieni BMW-sedan?

Parhaan pienen BMW-sedanin tittelin saa BMW 3-sarja. BMW 3-sarja saa kovaa kilpailua BMW 5-sarjasta, mutta se vie silti voiton. Pienestä koostaan huolimatta tämä sedan on todellinen määritelmä BMW:n termeille ”perimmäinen ajokone” tai ”silkkaa ajamisen iloa”.

BMW 3-sarja tarjoaa täydellisen tasapainon suorituskyvyn, ajodynamiikan, vähäisen huollon, huipputeknologian ja hienostuneisuuden välillä. Sen ajo on pehmeää, mukaansatempaavaa ja poikkeuksellisen käsiteltävää. Vaikka kyseessä on urheiluauto, se on hyvin käytännöllinen, toisin kuin useimmat kilpailijoiden autot luokassaan.

BMW 3-sarjan ominaisuudet

Ulkonäkö

BMW:llä on joitakin markkinoiden parhaimman näköisiä urheiluautoja. BMW 3-sarja ei ole poikkeus, sillä se on yksi luokkansa tyylikkäimmistä autoista. Sen ulkonäkö on yksinkertainen mutta tyylikäs ja aggressiivinen. Joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät autosta tyylikkään näköisen, ovat muun muassa munuaisritilä, vakiona olevat LED-ajovalot, automaattiset kaukovalot ja 18-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Lisäksi BMW 3-sarjan sisätilat näyttävät ylellisiltä ja niissä on huippuluokan teknisiä ominaisuuksia. Ovipaneeleista kojelautaan ja verhoiluun asti kaikki näyttää korkealuokkaiselta ja modernilta. Lisäksi perusmalleissa on huippuvarusteita, kuten 14-suuntaisesti sähkösäätöiset etuistuimet, kuljettajan istuimen muistijärjestelmä ja sähkötoiminen kattoluukku.

Suorituskyky

Koska BMW 3-sarja on urheiluauto, siinä on tehokas moottori ja sen ensimmäinen. Autossa on 2,0-litrainen turbo Inline-4-kaasumoottori, mutta siihen on saatavana myös 3,0-litrainen turbo Inline-6-moottori. Perusmoottori tuottaa maksimissaan 255 hevosvoimaa ja 294 lb-ft vääntöä.

  Mistä tiedän, onko BMW:llä vielä takuu?

Jos kuitenkin haluat enemmän tehoa ja suorituskykyä, voit valita M340i:n, jossa käytetään 3,0-litraista turboahdettua inline-6-moottoria. Tämä moottori tuottaa jopa 382 hevosvoimaa ja 368 lb-ft vääntöä. Huomaa, että BMW 3-sarjassa on valittavana kaksi voimansiirtojärjestelmää: neliveto ja takaveto.

Mukavuus

Vaikka BMW 3-sarja on pieni sedan, tässä autossa on runsaasti tilaa matkustamossa. Sen lisäksi sen istuimet ovat mukavat ja huippuluokan istuimet. Siihen mahtuu jopa viisi matkustajaa, ja siinä on runsaasti jalka- ja pääntilaa. Lisäksi autossa on ensiluokkainen sisustus, jota korostaa rei’itetty verhoilu.

Luotettavuus

Yksi luksusautojen omistamisen suurimmista haasteista on niiden luotettavuus. Ja koska BMW on luksusauto, se on myös yksi markkinoiden vähiten luotettavista autoista. BMW on kuitenkin parantanut autojaan, ja se kuuluu luotettavimpiin saksalaisiin luksusautoihin.

BMW 3-sarja on luotettavin BMW-sarja. J.D. Powerin mukaan BMW on sijalla 77 sadasta. Vain muutama luksusauto sijoittuu tätä autoa korkeammalle, joihin kuuluvat Lexus IS ja Genesis G70.

Turvallisuus

Sekä NHTSA että IIHS ovat aina arvioineet BMW 3-sarjan korkealle, sillä se on pärjännyt hyvin turvallisuus- ja törmäystesteissä. Joitakin tämän auton huipputurvallisuusominaisuuksia ovat muun muassa etutörmäysvaroitus, rengaspaineiden valvonta, dynaaminen veto, mukautuvat jarruvalot, kaistavahti ja paljon muuta.

Hinta

BMW 3-sarjassa on eri varusteita, joista voi valita. Perusversio on BMW 330i sedan, jossa on 2,0-litrainen rivineloskaasumoottori. Siinä on myös 8-vaihteinen automaattivaihteisto ja takaveto. Tämän auton perushinta on 41 000 dollaria, kun taas korkein versio, 3,0-litraisella moottorilla varustettu M340i sedan, maksaa noin 54 600 dollaria.

  Mikä on BMW:n pienin auto?

FAQ

Kumpi auto on parempi BMW 3-sarjan ja Mercedes-Benz C-luokan välillä?

Mercedes-Benz C-luokka ja BMW 3-sarja ovat markkinoiden halutuimpia lähtötason sedaneita. Molemmat tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä, mukavuutta ja turvallisuutta. BMW 3-sarja kuitenkin loistaa suorituskyvyssä ja käsiteltävyydessä, kun taas Mercedes C-luokka tarjoaa mukavuutta ja erittäin kehittyneitä ominaisuuksia.

Mikä on luotettavin BMW-malli?

BMW 3-sarja on luotettavin BMW 3-sarja. BMW 3-sarjan alla on useita upeita automalleja, mutta BMW E90 3-sarja on luotettavin malli. Tämä auto debytoi vuonna 2006, ja siinä oli 2,5-litrainen 6-sylinterinen moottori, joka antoi maksimissaan 215 hevosvoimaa ja 184 lb-ft vääntöä.

Sen lisäksi, että BMW E90 3-sarja on luotettavin automalli, on myös tärkeää huomata, että sen ei-turboahdettu versio on luotettavampi kuin turboahdettu versio.

Kumpi BMW on parempi – BMW 3-sarja vai BMW 2-sarja?

Molemmissa näissä autoissa on laadukkaat ominaisuudet ja ne ovat ylellisiä. Siitä huolimatta BMW 3-sarja on parempi auto. BMW 3-sarja ei ole ainoastaan luotettavampi, vaan se on myös mukavampi ja siinä on hienostuneempia ominaisuuksia. Se on myös nopeampi, nopeampi ja hienostuneempi kuin BMW 2-sarja.

Toisaalta BMW 2-sarja on pienikokoinen auto, jonka ulkoasu on BMW 3-sarjaa tyylikkäämpi ja tyylikkäämpi. Se näyttää urheilullisemmalta kuin BMW 3-sarja. Lisäksi se on polttoainetehokkaampi kuin 3-sarja. BMW 2-sarjan tavaratila ja matkustamotila ovat kuitenkin pienet, takaistuimet ahtaat, sisätilat tylsät ja kova kyyti kova.

  Kumpi auto heikkenee nopeammin - Mercedes vai BMW?

Mikä on BMW:n pienin auto?

Pienin BMW-auto on BMW 2-sarjan Coupe. Tämä auto on melko pieni, ja se jakaa monia ominaisuuksia BMW 1-sarjan viistoperän kanssa. Se on kuitenkin melko matalampi kuin BMW 1-sarja, mutta sen ulkonäkö on houkuttelevampi. Lisäksi tämä auto on polttoainetaloudellinen, ja siitä on valittavana erilaisia vaihtoehtoja.

Onko Mini Coopereissa BMW-moottoreita?

Se riippuu siitä, mistä Mini Cooperista puhutaan. Jos kyseessä on vanha Mini Cooper, siinä on vanha British Motor Corporationin (BMC) O-sarjan moottori. Jos kuitenkin puhut uudemmista Mini Cooper -malleista, niissä on BMW:n moottorit.

Lopputulos

Paras BMW:n pieni sedan on BMW 3-sarja. Tämä sedan ei ole ainoastaan yksi luotettavimmista BMW-sarjoista, vaan se on myös yksi hienoimmista ajettavista. Auto suoriutuu erinomaisesti ja se on erittäin tehokas. Kaiken lisäksi se on kauniisti muotoiltu ja sen sisätilat ovat huippuluokkaa. Lisäksi se on turvallinen ja sen ylläpitokustannukset ovat alhaiset.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z