Mistä tiedän, onko BMW:llä vielä takuu?

Voit tarkistaa VIN-numeron ja ottaa yhteyttä jälleenmyyjään saadaksesi tietää asiasta.

Takuun voi tarkistaa monella tavalla. Jos olet ostanut käytetyn BMW:n, haluat varmasti tietää, onko autollasi vielä takuuta jäljellä. Ensinnäkin voit kysyä edelliseltä omistajalta tai jälleenmyyjältä, jonka kautta ostit auton. jos näin ei ole, tarkista VIN-numero ja ota yhteys BMW-jälleenmyyjään.

BMW-takuu

BMW tarjoaa kaikille uusille ajoneuvoilleen 4 vuoden tai 50 000 kilometrin takuun sen mukaan, kumpi tulee ensin. Jos luulet, että autosi takuu on päättynyt tutkimatta asiaa tarkemmin, niin tee niin. Koska on mahdollista, että auton tietty malli on ostettu jonkin ajan kuluttua. Tällöin sinulla olisi vielä jonkin verran takuuta jäljellä.

Takuuta ei myöskään ole vain yhtä tyyppiä. Pikemminkin on olemassa takuu, joka koskee muita eri osia. BMW:n tapauksessa saat ilmaisen huoltotakuun 3 vuodeksi tai 36 000 kilometrin ajaksi, 8 vuoden tai 80 000 kilometrin takuun hybridiautojen litiumioniakulle ja 12 vuoden korroosiotakuun.

Jos olet ostanut hybridiauton, on mahdollista, että sinulla on vielä takuu jäljellä akussa. Korroosiosuojaustakuu on myös hyvä helpotus. Voit myös pidentää takuuta, jos autosi takuu on juuri päättynyt tai on lähellä päättymistä.

On myös toinen vaihtoehto CPO. Jos olet ostanut sertifioidun esiostetun (CPO) BMW:n, saat lisätakuun nykyisen 4 vuoden/50 000 mailin takuun lisäksi. Tämä on hyvä asia, jos aiot ostaa käytetyn BMW-auton.

  Onko BMW:ssä vilkut

Takuun mitätöinnin mahdollisuus

BMW ei voi mitätöidä takuutasi missään olosuhteissa. He voivat kuitenkin mitätöidä takuunsa tiettyjen osien osalta. Tämä on mahdollista vain siinä tapauksessa, että huolto on suoritettu jossakin ulkopuolisessa korjaamossa, joka on vaurioittanut tai rikkonut jonkin osan. BMW ei ole vastuussa ulkopuolisten mekaanikkojen vioista. Sinulla olisi kuitenkin edelleen takuu muille osille.

Tarkista takuusi

Voit tarkistaa takuusi joillakin tavoilla. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa matkamittari. BMW-autoissa on eri kilometrien takuurajat, ja voit vain arvailla siitä, onko sinulta jäänyt kilometrejä vai ei. BMW tarjoaa yleensä 4 vuoden tai 50 000 mailin takuun, joten matkamittarin lukeman pitäisi olla alle 50 000 mailia. jos se on alle 50 000 mailia, siirry VIN-numeroon.

VIN-numeron paikantaminen

VIN-numerosi on periaatteessa ajoneuvon tunnistenumero, ja se on 17-merkkinen numero, joka koostuu numeroista ja aakkosista. Tämä numero on yksilöllinen jokaiselle autolle, eikä kahdella autolla ole samaa VIN-numeroa. Sinun on löydettävä VIN-numero tarkistaaksesi jäljellä olevan takuun. Tämä numero ei ole samassa paikassa kaikissa autoissa. Se voi olla osoitteessa:

  • Tuulilasi – VIN-numero voi olla kuljettajan puolella tuulilasissa juuri pyyhkijänsulan alla.
  • Paperityöt – tarkistat myös paperityöt VIN-numeron löytämiseksi.
  • Konepellin alta – VIN-numero saattaa löytyä konepellin alta.
  • Kuljettajan ovi – jotkin valmistajat sijoittavat VIN-numeron kuljettajan puoleiseen oveen aivan salvan alapuolelle, jossa on oltava tarra.
  • Tavaratila – VIN-numerotarra löytyy tavaratilaan sijoitetun renkaan alta.
  • Kuljettajan puoleinen takapyöränkotelo – VIN-numero löytyy myös kuljettajan puoleisesta takapyöränkotelosta.
  Pitäisikö minun ruostesuojata BMW:ni?

Ota yhteys jälleenmyyjään

Jos löydät VIN-numeron ja sinulla on vielä kilometrejä jäljellä, ota yhteyttä mihin tahansa BMW-jälleenmyyjään. He voivat kertoa sinulle autosi takuutiedot muutamassa minuutissa. He tarvitsevat kuitenkin VIN-numeron joka tapauksessa.

Eikö VIN-numeroa löytynyt?

Jos et löydä VIN-numeroa, sinun on ensimmäiseksi ajettava lähimpään BMW-jälleenmyyjään ja tarkistettava se. He auttavat sinua VIN-numeron selvittämisessä. Jos se on kuitenkin poistettu tai revitty irti joidenkin ongelmien vuoksi, sinulla ei ole kovin monia vaihtoehtoja.

Voit ottaa yhteyttä CarFaxiin saadaksesi tietää autosi tiedot. Se on riippumaton palvelu, joka voi selvittää ajoneuvosi historian ja VIN-numeron. Voit päästä heidän verkkosivustolleen ja syöttää rekisterinumeron ja osavaltiosi. He löytäisivät tiedot jälleenmyyjän tietueista, vakuutustiedoista ja osavaltion liikenneviranomaisen tietokannoista. He voivat myös löytää autosi mahdollisen onnettomuushistorian.

Yhteenveto

Takuun tarkistamiseen on useita vaihtoehtoja. Voit saada tiedot takuusta edellisen omistajan kautta. Yritä tarkistaa matkamittari ja VIN-numero ja ota sitten yhteyttä BMW-jälleenmyyjään. Jos takuuta ei ole jäljellä, on vielä mahdollisuus, että sinulla olisi takuuta jäljellä tietyille osille.

FAQ

Onko BMW:n huolto ilmainen?

Huolto on ilmainen vain niille BMW-autoille, jotka ovat takuun piirissä. Tämä kyseinen takuu kestää 3 vuotta tai 36 000 kilometriä, sen mukaan, kumpi tulee ensin. Muuten BMW:n huolto on todella kallista. Nämä autot voivat maksaa paljon, ja on paljon mahdollisuuksia, että huollat autenttiset BMW-jälleenmyyjät mieluummin kuin paikalliset korjaamot. Tämä maksaa vielä enemmän.

  Volvon ja BMW:n luotettavuus - kumpi on parempi?

Millä autoilla on paras takuu?

Autojen takuu ei riipu vain perustakuusta, joka on yleensä sama kaikille ajoneuvoille eli 4-5 vuotta. Autonvalmistajat tarjoavat kuitenkin eri osille erilaisia takuita. Voimansiirto-, korroosio- ja tiepalvelutakuu poikkeavat perustakuusta.

Hyundai tarjoaa parhaan takuun 5 vuotta/60 000 mailia, 10 vuotta/100 000 mailia takuun voimansiirrolle, 7 vuoden takuun korroosiolle ja 5 vuoden takuun tiepalvelulle. Pelkän puskurista puskuriin -takuun osalta Volkswagen tarjoaa 6 vuotta/72 000 kilometriä, mikä näyttää parhaalta, mutta heillä ei ole paljon pidempää takuuta korroosiolle ja tiepalvelulle kuin Hyundailla.

Pitäisikö minun ostaa pidennetty takuu käytetyille autoille?

Ei ole viisasta hankkia laajennettua takuuta käytettyihin autoihin. Takuu koskee yleensä osia ja muuta huoltoa. Jos ostat käytetyn auton, ei ole suositeltavaa maksaa 3 000 dollaria tai enemmän laajennetusta takuusta. Koska et saisi niin paljon merkittäviä korjauksia ja rahasi menisivät hukkaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z