Paras puhelimen pidike Audi

Monissa maissa on alettu määrätä tiukkoja rangaistuksia matkapuhelimen käytöstä ajoneuvon ratissa. Vaikka monissa nykyaikaisissa autoissa on sisäänrakennetut infotainment-järjestelmät ja Bluetooth-äänentoisto, niillä, joilla ei ole tätä mahdollisuutta, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin luottaa älypuhelimensa yhteyteen.

Tässä kohtaa autotelineet tulevat kuvaan, ja niiden avulla voit käyttää puhelintasi tehokkaasti ja pitää samalla katseesi tiessä. Kaikki, joilla ei ole nykyaikaista infotainment-järjestelmää, voivat käyttää tehokkaasti puhelimen kiinnikettä ja saada älypuhelimensa suorittamaan juuri tätä tarkoitusta. Tässä ovat parhaat puhelimen kiinnikkeet Audiisi!

Exshow Car Mount

Exshow Car Mount on 30 cm:n joustava laite, joka kiinnitetään tuulilasiin imukupilla, ja tarra kiinnittää sen kojelautaan. Kaksoistartuntojen ansiosta laite ei pomppaa ympäriinsä ajaessasi. Täysin musta estetiikka sopii myös hyvin yhteen Audin sisustuksen kanssa.

Siinä on myös puhelinteline, joka tukee kaikkia markkinoilla olevia puhelimia. Käyttäjät voivat säätää sivuvarsia varmistaakseen, että se pitää puhelimensa mahdollisimman laulavasti. Kiinnikkeen avulla käyttäjät voivat myös kääntää puhelinta ja asettaa sen vaakasuuntaiseksi navigointia varten.

iOttie iTap Magnetic 2

Vaikka jotkut saattavat ajatella, että se vahingoittaa puhelinta, siitä on hyvin vähän todellista näyttöä. Magneettikiinnikkeet ovat helppokäyttöisiä, ja juuri se tekee iOttie iTap Magnetic 2:sta niin loistavan autokiinnikkeen.

Se on saatavana kojelautaan/tuulilasiin, tuuletusaukkoon tai CD-paikkaan kiinnitettynä. kiinnitysvaihtoehtoina, ja voit asentaa sen helposti Audiisi. Kaikkien kolmen vaihtoehdon magneetit ovat vahvoja, ja ne tukevat helposti jopa kaikkein raskaimpia nykyaikaisia puhelimia.

  Audi S5 Sportback Luotettavuus

Painavampien puhelimien kanssa saattaa olla hieman enemmän ongelmia, kun ne on asennettu pystysuoraan ja auto on epätasaisessa maastossa. Jokapäiväiseen kaupunkiajoon iOttie iTap Magnetic 2 on ihanteellinen. Se tarjoaa täydellisen tasapainon helppokäyttöisyyden, suorituskyvyn ja käytettävyyden välillä.

Mpow CD-levypaikkakiinnike

Jos käytät Audia, jossa on CD-paikka, Mpow-kiinnike on erinomainen tapa integroida älypuhelin kojelautaan. Tämä kiinnike soveltuu paremmin vanhemman mallisiin Audiin ja sopii kauniisti sisätilojen estetiikkaan.

Sen sivuilla on liukumaton vaahtomuovi, joka on suunniteltu varmistamaan, että matkapuhelimesi ei kärsi naarmuista. Pidike on liitetty varteen pallonivelen avulla, mikä mahdollistaa joustavat asemointimahdollisuudet.

Mpow:n kiinnikkeessä on myös pikairrotuspainike, jonka avulla saat puhelimesi nopeasti pois laitteesta, kun poistut autosta. Tämän kiinnikkeen kanssa yhteensopivat luurit ovat leveydeltään neljästä yhdeksään senttimetriä.

Arteck Car Mount

Arteck tarjoaa erittäin tyylikkään puhelimen kiinnitysvaihtoehdon, ja sen kirkkaanpunainen väri sopii mainiosti modernien Audi-ajoneuvojen sisustukseen. Se kiinnittyy tarralla mihin tahansa pintaan. Käyttäjillä on mahdollisuus kiinnittää se joko kojelautaan tai tuulilasiin.

Kojelauta vaikuttaa parhaalta paikalta, sillä tuulilasiin kiinnittäminen vaikeuttaa säätöjen tekemistä ajon aikana. Pehmustettujen leukojen ansiosta käyttäjät saavat pidikkeeseen helposti mahtumaan minkä tahansa haluamansa puhelimen. Se liitetään käsivarteen pallonivelellä, joka mahdollistaa joustavat sijoitusvaihtoehdot!

Yosh Car Phone Holder

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on Yosh Car Phone Holder, joka on todella vaikuttava laite. Se on suoraviivainen ja edullinen magneettisella tuuletusaukolla kiinnitettävä malli. Sen tekee niin merkittäväksi se, että kiinnikkeessä käytetään uskomattoman voimakasta Neodymiumia, joka tarjoaa erittäin vakaan yhteyden.

  Paras moottorin huuhtelu Audi A4:lle

Magneetti on tarpeeksi voimakas pitämään helposti kiinni tabletista. Tuuletusaukkoasennusta tukeville Audille se on loistava vaihtoehto. Vaikka magneetti kiinnittyy puhelimeen vakaasti, puhelin on helppo napsauttaa irti ilman vaivaa. Se on täydellinen niille, jotka haluavat luoda Teslan näytön uudelleen Audiinsa.

Tuomio

Kaikki nämä puhelimen kiinnitysvaihtoehdot sopivat hyvin Audiin. Eniten erottuu kuitenkin iOttie iTap Magnetic 2 -kiinnike. Sitä on saatavana useina eri kiinnitysvaihtoehtoina ja se on uskomattoman helppokäyttöinen. Hanki kiinnityspidike jo tänään ja vältä häiriintynyt kuljettaja tien päällä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z