Parhaat käytetyt autot, joilla on alhainen vakuutus

Parhaan mahdollisen tarjouksen saaminen autosta on olennaisen tärkeää järkevän ostopäätöksen tekemiseksi. Siksi sinun on verrattava auton ohjearvoa, huoltokustannuksia, ennustettuja luotettavuuskustannuksia, polttoaineen kulutusta ja vakuutuskustannuksia. Jos onnistut löytämään mieleisesi auton, joka on käyttökustannuksiltaan suurinta osaa autoista parempi, voit löytää kultaa.

Useimmat fiksut ostajat ovat ylpeitä siitä, että he etsivät autoja, jotka eivät riko pankkia omistuksen aikana ja jotka säilyttävät myös kunnollisen jälleenmyyntiarvon. Sinun on kuitenkin myös valittava haluamasi auto, mikä tarkoittaa, että sinun on tasapainotettava tarpeesi ja toiveesi.

Useiden verkkolähteiden mukaan Subaru Outback, Jeep Wrangler ja Honda CR-V ovat tällä hetkellä kolme halvinta vakuutettavaa autoa. Nämä kolme sekä Subaru Forester, Ford Escape ja Ford F-150 olivat myös viisi halvinta vakuutettavaa autoa vuonna 2020.

Vakuutuskustannuksiin vaikuttavat monet eri tekijät auton hinnasta, ajotottumuksistasi, rajoituksista ja omavastuista, demografisista tiedoista, iästäsi, varkaudenestolaitteista, ajotiedoistasi ja niin edelleen. Tämä tarkoittaa, että halvempi auto ei välttämättä tarkoita halvempaa vakuutusta.

Subaru Outback

Kuten aiemmin todettiin, Subaru Outback on tällä hetkellä halvin auto vakuuttaa, sillä Outbackiin liittyvä keskimääräinen vuotuinen vakuutusmaksu maksaa 1392 dollaria, mikä tarkoittaa, että Outback on ainoa auto tässä luettelossa, jonka keskimääräinen vuotuinen vakuutusmaksu on alle 1400 dollaria.

Kun otetaan huomioon, että Outback maksaa uudesta 26 645 dollaria, se tarkoittaa, että Outbackin vuotuinen vakuutusmaksu on 5,22 prosenttia sen alkuperäisestä hinnasta. Sen lisäksi, että Outback on halpa vakuuttaa, se on myös hyvä yleiskäyttöauto, jossa on AWD ja paljon hyödyllisiä lisävarusteita vakiona. Se pitää arvonsa hyvin, ja se on segmenttiin nähden sekä turvallinen että tehokas.

  Mikä on paras maasturi suurilla kilometreillä ajamiseen?

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler on tällä hetkellä toiseksi halvin vakuutettava auto. Kun otetaan huomioon Wranglerin lähtöhinta 28 295 dollaria, sen vakuuttaminen maksaa 1416 dollaria vuodessa, mikä tarkoittaa, että sinun on maksettava ennätykselliset 5,01 prosenttia alkuperäisestä hinnasta vuotuisina vakuutusmaksuina.

Wrangler on monille monia asioita, mikä tarkoittaa, että se on sekä tyylikäs kaupunkilaismatkustaja että uskomattoman kyvykäs maastoauto. Jos ostat Wranglerin maastokäyttöä varten, vakuutuskustannuksesi nousevat tietysti korkeiksi, mutta jos käytät sitä tavallisena työmatkakulkuneuvona, sinun pitäisi pysyä hyvin tässä kustannusluokassa.

Honda CR-V

Honda CR-V on jo muutaman vuosikymmenen ajan ollut alan standardi, kun on kyse ylivertaisista perhemaastureista. Ei ole mikään yllätys, että niin monet ihmiset luottavat CR-V:hen perheen kuljetustehtävissä, koska CR-V on niin luotettava, halpa ajaa, turvallinen, käytännöllinen ja suhteellisen helposti saatavilla.

CR-V on tämän halvimmin vakuutettavien autojen luettelon kolmannella sijalla, sillä sen vuotuinen vakuutusmaksu on 1439 dollaria 25 050 dollarin lähtöhintaan nähden. Tämä tarkoittaa, että sinun on maksettava vakuutusmaksuja 5,75 prosenttia alkuperäisestä myyntihinnasta joka vuosi.

Subaru Forester

Subaru Forester liittyy myös ryhmään 4. halvimpana autona vakuuttaa vuosittain. Foresterin lähtöhinta on 24 495 dollaria ja keskimääräinen vuotuinen vakuutusmaksu on 1465 dollaria. Tämä tarkoittaa, että sinun on maksettava 5,98 % alkuperäisestä hintapyynnöstä vuotuisina vakuutusmaksuina.

  Mitä eroa on pistokehybridillä ja tavallisella hybridillä?

Forester on kilpailukykyinen katumaasturi, joka kerää paljon kiinnostusta, koska se on niin edullinen siihen nähden, mitä rahalla saa. AWD kuuluu vakiovarusteisiin, ja käytännöllisyysnäkökulma on lähes kaikilta osin luokkansa johtava.

Ford Escape

Ford Escape on todellinen huippumoderni crossover, koska se tarjoaa vakiona paljon teknologiaominaisuuksia. Se myös näyttää hyvältä sekä sisältä että ulkoa, ja se tarjoaa myös paljon turvallisuusominaisuuksia.

Vakuutusmielessä Escape onnistuu kuitenkin myös pääsemään viiden halvimman vakuutettavan auton joukkoon, koska vuotuinen vakuutusmaksu maksaa keskimäärin 1476 dollaria, mikä on 5,93 prosenttia alkuperäisestä 24 885 dollarin hintapyynnöstä.

Ford F-150

Ford F-150 on jo jonkin aikaa ollut Yhdysvaltojen suosituin ja myydyin ajoneuvo, mikä tarkoittaa, että sen omistamisen pitäisi olla suhteellisen halpaa, kun otetaan huomioon, että niitä on niin paljon liikkeellä. Tämä tarkoittaa, että varaosia on helppo saada ja että Ford pyrkii tekemään kaikkensa, jotta F-150 olisi mahdollisimman laajan asiakaskunnan saatavilla.

Näin ollen F-150 päättää viiden halvimman vakuutettavan auton listan, sillä F-150:n vuotuinen vakuutusmaksu on 1 505 dollaria, mikä on 5,24 prosenttia sen 28 745 dollarin alkuperäisestä vähittäismyyntihinnasta.

UKK-osio

Mitkä autot maksavat eniten vakuutuksista?

Urheiluautot ovat tunnetusti korkeampia käyttökustannuksia, koska niitä ostavat yleensä nuoremmat kuljettajat, jotka ovat onnettomuusalttiimpia verrattuna vanhempiin, kokeneempiin kuljettajiin. Huippuluokan luksusautot ovat enemmän tai vähemmän sama juttu, koska niiden korjaaminen maksaa paljon rahaa, jos jokin menee vikaan.

  Parhaat hybridiautot nuorille kuljettajille

Sähköautot ovat myös tämän luettelon kärjessä, koska niiden hinta on edelleen korkea koko segmentissä, ja mahdolliset korjaus- ja vaihtokustannukset, kuten akun vaihtaminen, ovat yleensä tuhansia dollareita.

Miten autovarkaus vaikuttaa vakuutuskustannuksiin?

Autot, jotka joutuvat usein varkaiden kohteeksi, maksavat tunnetusti enemmän vakuutusmaksuja. Tämä johtuu siitä, että autovarkauden kustannukset ovat yleensä suuremmat kuin auton arvo. Loppujen lopuksi autovarkauteen liittyy usein lisäksi ilkivaltaa, kuten omaisuusvahinkoja.
Jos autosi siis varastetaan, vakuutusyhtiön on korvattava auton arvo ja kaikki siihen liittyvät vahingot, mikä on mahdollisesti suurin summa, jonka vakuutus voi kattaa.

Mitä riskejä autovakuutus yleensä kattaa?

Se riippuu valitsemastasi vakuutuksesta, mutta yleensä autovakuutuksen pitäisi kattaa vastuuvakuutukseen liittyvät riskit, kuten loukkaantumisista ja kuolemantapauksista johtuvat sairaanhoitokulut sekä erilaiset omaisuusvahingot.

Laajemmat vakuutukset saattavat jopa kattaa erityiskustannuksia, kuten rikkoutuneet tuulilasit ja säävahingot, varkaudet, eläimeen törmäämisen ajon aikana tai ilkivallan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z