Mitkä ovat turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaat käytetyt autot?

Jos etsit turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaita käytettyjä autoja, tarjolla on paljon vaihtoehtoja. Valitse vain budjettiisi ja tarpeisiisi sopiva käytetty auto.
Turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaita käytettyjä autoja ovat Toyota Yaris, Honda Fit, Honda Accord, Volkswagen Jetta, Toyota Prius ja Subaru Impreza. Näillä autoilla on erinomainen maine sekä turvallisuuden että luotettavuuden suhteen. Useimmat niistä ovat sijoittuneet korkealle Consumer Reportsin ja muiden luotettavuusluokituslaitosten luokituksissa.
Alla on luettelo käytettyjen autojen parhaista turvallisuus- ja luotettavuusluokista:

Toyota Yaris (2011 – nyt)

Listamme kärjessä on Toyota Yaris vuosimallista 2011 ja siitä eteenpäin. Tämä japanilainen pienikokoinen auto on yksi markkinoiden parhaista pikkuautoista. Tämä ihastuttava viistoperä ei ole vain kaunis ja polttoainetehokas, vaan se on myös korkealla sijalla monissa turvallisuus- ja luotettavuusluokituksissa.

Toyota Yaris on myös etuvetoinen. Autoa on helppo ja hauska käsitellä ja ajaa sen erinomaisen ajodynamiikan ansiosta. Viiden istumapaikan ansiosta tämä on täydellinen auto uusille kuljettajille ja perheille. Lisäksi käytetty Toyota Yaris on halpa, sillä se maksaa noin 14 000 dollaria.

2012 Honda Fit

Jos etsit luotettavaa pienikokoista autoa, Honda Fitin pitäisi olla listasi kärjessä. Sen lisäksi, että Honda Fit on turvallinen ja luotettava, sitä on helppo huoltaa ja sen kulutus on hyvä. Ainoa ongelma tässä autossa on navigaattori. Käytetty Honda Fit maksaa noin 13 000 dollaria.

Toyota Yaris -mallin tavoin Honda Fitissä on etuveto ja 5 matkustajapaikkaa. Mutta toisin kuin useimmat pienikokoiset autot, Honda Fit on melko tilava ja siinä on suurempi tavaratila. Se on tämän listan käytetyin auto ihmisille, jotka etsivät laatua ja arvoa.

  Missä maasturissa on parasta nukkua?

Toyota Prius Prime (2017 tai uudempi)

Kaiken kaikkiaan Toyota valmistaa joitakin markkinoiden luotettavimmista autoista. Ei siis ole yllätys, että kolme listamme turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaista käytetyistä autoista on Toyotalta. Toyota Prius Prime on toinen luotettava ja turvallinen auto ensikertalaisille kuljettajille. Käytetty Toyota Prius Prime maksaa noin 20 000 dollaria.

Toyota Prius Prime on turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta paras käytetty hybridiauto. Jos siis haluat ympäristöystävälliseksi, mutta sinulla ei ole rahaa uuteen autoon, tämä on paras valinta. Sen lisäksi, että siinä on poikkeukselliset turvallisuusominaisuudet, se tarjoaa myös luokkansa johtavan, 133 MPGe:n kulutuslukeman.

Volkswagen Jetta (2016 – 2018)

Volkswagen Jetta on viime vuosikymmenen suosituin Volkswagen-malli. Kaiken lisäksi se on yksi turvallisimmista ja luotettavimmista Volkswagen-malleista Volkswagen Passatin ohella. Mikä parasta, tämä malli on käytettyjen autojen markkinoilla erinomaisen edullinen, noin 21 000 dollarin vähittäismyyntihinta.

Volkswagen Jetta erottuu luokkansa autoista sen ihastuttavan ja tyylikkään muotoilun ansiosta. Lisäksi auto on tilava ja siinä on paljon tilaa viidelle matkustajalle. Toinen Jettan poikkeuksellinen ominaisuus on intuitiiviset infotainment-ominaisuudet. Toisin kuin useimmat luokkansa autot, tämä malli on erittäin polttoainetehokas.

Mazda 3

Jos haluat parhaan auton kokemattomalle kuljettajalle, Mazda 3 hatchback tai sedan on paras valinta. Tämä pikkuauto sijoittuu korkealle turvallisuuden, luotettavuuden ja polttoainetehokkuuden suhteen. Lisäksi siinä on loistava käsiteltävyys, erinomainen teho ja sitä on hauska ajaa. Käytetty Mazda 3 maksaa noin 19 500 dollaria.

  Mikä on nopein perheauto?

Honda Accord Sedan (2013 tai uudempi)

Laadukas käytetty Honda Accord maksaa noin 25 000 dollaria. Vaikka tämä hinta on hieman korkeampi verrattuna tämän luettelon käytettyihin autoihin, saat sen, mistä maksat. Honda Accord on ylellisempi, tilavampi ja suorituskykyisempi kuin useimmat autot. Lisäksi se on turvallinen, luotettava ja tehokas.

Subaru Impreza (2014 tai uudempi)

Subaru Impreza on toinen laadukas käytetty auto turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta. Tämä auto on varustettu nelivetoisella voimansiirrolla, joten se voi kruisailla helposti erilaisissa maastoissa, mikä tekee siitä tämän listan parhaan käytetyn auton jokaiseen säähän. Käytetty Subaru Impreza voi maksaa noin 20 500 dollaria.

Toyota Avalon

Suurten sedanien ystäville Toyota Avalon on turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta paras käytetty suuri sedan. Se on myös tämän listan suurin sedan ja ylpeilee monilla turvallisuusominaisuuksilla. Lisäksi se on tilava, ylellinen ja luotettava. Kiitos sen alhaisempien ylläpitokustannusten. Käytetty Toyota Avalon maksaa noin 19 000 dollaria.

Buick LaCrose

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Buick LaCrose on toinen erinomainen käytetty auto, jolla on hyvät turvallisuus- ja luotettavuusluokitukset. Sen lisäksi siinä on ylellinen sisustus, joka kilpailee luksussedanien kanssa. Huolimatta useista upeista ominaisuuksista käytetty Buick LaCrose on edullinen ja maksaa noin 21 000 dollaria.

FAQ

Mitkä käytetyt autot ovat epäluotettavia?

Jos olet ostamassa käytettyä autoa, on joitakin autoja, joita kannattaa välttää kaikin keinoin. Nämä autot ovat erittäin epäluotettavia ja maksavat sinulle pitkällä aikavälillä vielä enemmän. Tällaisia autoja ovat esimerkiksi vuoden 2008 Dodge Avenger, Audi A6, Mitsubishi Mirage, Jaguar XJ, Mercedes-Benz C-luokka, Peugeot 308 ja KIA Picanto.

  Missä maastureissa on pysäköintiavustin

Mitkä ovat parhaat käytetyt autot teineille?

Kun vanhemmat ostavat autoa teini-ikäisilleen, he etsivät aina turvallista, luotettavaa ja edullista autoa. Koska teini-ikäiset ovat kokemattomia ja heillä voi olla houkutus ajaa nopeasti, nopeamman auton ostaminen heille ei ole lainkaan suositeltavaa.
Jos siis haluat pitää teini-ikäisesi turvassa, kun he oppivat ajamaan, osta heille erittäin luotettava ja turvallinen auto. Parhaita autoja teini-ikäisille ovat vuoden 2011 tai uudempi Mazda 3, vuoden 2012 tai uudempi Honda Accord ja vuosien 2011-2015 Ford Taurus,

Mitä kannattaa välttää ennen käytetyn auton ostamista?

Monet käytetyn auton ostajat tekevät joitakin virheitä, jotka tulevat heille pitkällä aikavälillä kalliiksi. Kun olet ostamassa käytettyä autoa, vältä sitä, että myyjä hoputtaa sinua ostamaan auton. Tutki ja testaa auto kaikessa rauhassa. Tarkista myös aina ajoneuvon valmistenumero ja historia ennen maksamista.

Johtopäätös

Nyt kun tunnet turvallisuudeltaan ja luotettavuudeltaan parhaat käytetyt autot, sinun ei pitäisi olla ongelma valita tarpeisiisi ja budjettiisi sopivinta autoa. Kaikki listaamamme autot ovat edullisia ja erittäin luotettavia. Varmista vain, että valitset auton, joka miellyttää makuasi ja persoonallisuuttasi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z