Parhaat käytetyt autot, joissa on mukautuva vakionopeudensäädin

Kaukana ovat ne ajat, jolloin autonomiset ajojärjestelmät oli varattu vain autojen korkeimpaan hintaluokkaan, sillä nykyaikainen kehitys autojen tekniikoissa mahdollistaa tällaisten ominaisuuksien löytämisen autoihin kaikista hintaluokista.

Tämä tarkoittaa sitä, että mukautuva vakionopeudensäädin ja kaistalla pysymisen avustin löytyvät sekä perustason autoista että huippuluokan luksusautoista. Näiden järjestelmien kehittyneisyysasteet vaihtelevat tietysti suuresti, mutta eivät niin paljon kuin voisi luulla.

Näin ollen voit hankkia vuoden 2019 käytetyn Kia Soulin mukautuvalla vakionopeudensäätimellä varustettuna melko kohtuulliseen hintaan. Myös vuoden 2018 Mazda 3:n voi saada mukautuvalla vakionopeudensäätimellä varustettuna, ja kun otetaan huomioon Mazda 3:n joukkovetovoima, Mazda 3:aa näyttää melko helpolta suositella monille asiakkaille.

Myös vuoden 2018 Hyundai Sonata on melko monipuolinen auto sekä perheille että yksityishenkilöille, ja se on saatavana myös mukautuvalla vakionopeudensäätimellä varustettuna 2. käden markkinoilla. Muista tutustua myös 2018 Toyota RAV4:ään, jos haluat loistavan monikäyttömaasturin. Jos haluat sedanin, jossa on myös mukautuva vakionopeudensäädin, kannattaa hankkia vuoden 2012 Audi A6.

2019 Kia Soul – Edullinen tapa saada mukautuva vakionopeudensäädin melko uuteen autoon.

Edullisuus ei välttämättä tarkoita, että sinun on valittava huonompi laatu, ja 2019 Kia Soul on malliesimerkki tällaisesta filosofiasta. Voit hankkia vähän ajetun 2019 Kia Soulin reilusti alle 20 000 dollarilla, mikä tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka haluavat nauttia uusimmista apujärjestelmistä ilman, että heidän tarvitsee käyttää paljon rahaa.

Sinun on löydettävä sellainen, joka on varustettu ”Primo-paketilla”, joka maksaa vähittäismyynnissä noin 4500 dollaria, mutta se sisältää kaiken, mitä tarvitset huipputason ajokokemukseen, kuten mukautuva vakionopeusjärjestelmä automaattisella jarrutusjärjestelmällä, seurantaetäisyysjärjestelmät, törmäysvaroitus eteenpäin ja paljon muuta.

  Miksi autoni haisee mädille munille?

2018 Mazda 3 – Loistava monikäyttöinen viistoperä, joka on saatavana mukautuvalla vakionopeudensäätimellä.

Mazda 3:n nykyistä sukupolvea pidetään yhtenä parhaista viistoperäisistä autoista, jotka ovat koskaan tulleet japanilaisesta taloudellisesta autosegmentistä, niin paljon, että monet pitävät sitä enemmän samanlaisena kuin jotain Audi A3:n kaltaista kuin ”pelkkää” edullista japanilaista viistoperää.

Tämä pitää enimmäkseen paikkansa, koska Mazda 3 tarjoaa melko paljon tavaraa rahoilleen, varsinkin kun otetaan huomioon urheilullinen ajokokemus ja hienosti toteutettu ulko- ja sisätilojen muotoilu. Lisäksi sinun on löydettävä sellainen, jossa on ”Premium-varustepaketti”, joka maksaa vähittäismyynnissä melko kohtuulliset 1600 dollaria, mutta se antaa sinulle kaiken tarvittavan ja enemmänkin.

2018 Hyundai Sonata – saavutettava perhesedan, jossa on saatavilla mukautuva vakionopeudensäädin.

Hyundai Sonata ei ole alkujaan mikään kallis auto, joten voisit odottaa Hyundain veloittavan sinulta melko paljon rahaa, jos haluat kaikki kellot ja pillit, jotka olivat saatavilla Sonataan uudesta lähtien. ”Teknologiapaketti” maksoi kuitenkin vain 1000 dollaria uutena, ja siihen kuuluu etäisyyden tunnistava mukautuva vakionopeudensäädin ja nopeudenhallintajärjestelmä.

Sen lisäksi, että Sonata on hyvä tarjous, se on melko luotettava auto, joka tarjoaa myös vaikuttavia MPG-tuloksia. Olipa asia miten tahansa, Sonata on loistava lähtökohta ADAS-järjestelmien maailmaan.

2018 Toyota RAV4 – Kilpailukykyinen kompakti katumaasturi, johon on saatavana mukautuva vakionopeudensäädin.

Toyota on merkki, jota pidetään luotettavuuden ja tehokkuuden osalta parhaana automerkkinä. Toyota ei kuitenkaan ole koskaan ollut kovin innostunut keksimään uutta teknologiaa, koska se on aina keskittynyt mieluummin nykyisten teknologiaratkaisujen täydellistämiseen.

  Mikä on paras käytetty avoauto?

Tällä on suuri merkitys luotettavuuden kokonaistulokseen, joka tekee RAV4:stä niin hyvän kuin se on. Joka tapauksessa, voit saada yhden mukautuvalla vakionopeudensäätimellä varustetun auton kaikkine turvallisuuskellojen ja pillien kanssa alle 17 000 dollarilla.

2012 Audi A6 – Ensiluokkainen sedan, joka ikääntyy kuin hieno viini.

9-vuotias saksalainen kallis luksussedaani ei vaikuta aivan järkevältä taloudelliselta päätökseltä, kun otetaan huomioon, että näitä autoja pilkataan usein, koska niiden ylläpito on niin kallista. Näin ei kuitenkaan ole vuoden 2012 Audi A6 3.0T:n tapauksessa.
Tämä tarkoittaa, että voit saada hyvin varustellun esimerkin tästä johtavasta sedanista noin 25 000 dollarilla, eikä kilometrejä ole kovinkaan paljon. Vaikka tämä Audi-malli ei tunnetusti aiheuta ongelmia verrattuna joihinkin kilpailijoihinsa, sinun on silti maksettava sekä huollosta että rekisteröintihinnoista, jotka ovat korkeammat kuin kaikkien muiden tämän luettelon autojen kohdalla.

UKK-osio

Onko mukautuva vakionopeudensäädin sen arvoinen?

Mukautuva vakionopeudensäädin on todellakin sen arvoinen, jos vietät suuren osan ajoajastasi vain rullaamalla moottoritiellä tai hitaasti liikkuvassa liikenteessä, koska tällaiset järjestelmät helpottavat pitkien matkojen rasitusta. Jos et kuitenkaan vietä paljon aikaa ratissa päivittäin, se ei välttämättä ole kovin tarpeellinen.

Niin tai näin, sinun on myös päätettävä, kuinka tarpeellisia tällaiset järjestelmät ovat, riippuen siitä, kuinka halukas olet käyttämään niitä.

  Paras pieni katumaasturi vanhemmille kuljettajille

Onko mukautuva vakionopeudensäädin turvallinen?

Suurimmaksi osaksi mukautuvat vakionopeudensäätimet ovat turvallisia, jos kyseinen järjestelmä toimii keskeytyksettä. Tämä tarkoittaa, että jos järjestelmä on vaurioitunut tai toimii jostain syystä, sinun ei pitäisi käyttää sitä, ennen kuin olet ratkaissut tällaiset ongelmat.

Tällaiset järjestelmät eivät kuitenkaan korvaa omaa tietoisuuttasi tilanteesta, vaan ne auttavat sinua vain turvallisesti ja hallitusti. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on aina tarkkailtava, mitä ympärilläsi tapahtuu, mikä tarkoittaa sitä, että sinun on pidettävä kädet ohjauspyörällä ja oltava aina valmiina jarruttamaan tai tekemään ohjauskorjauksia.

Onko mukautuva vakionopeudensäädin saatavana kaikkiin uudempiin autoihin?

Ei aivan, koska tällaisia järjestelmiä on harvoin lähes kaikkien autojen lähtötason malleissa. Tämä tarkoittaa sitä, että mukautuvaa vakionopeudensäädintä ei löydy monista huippuluokan autoista uudesta lähtien, jos et halua ostaa sitä erikseen.

Lisäksi manuaalivaihteisissa autoissa ei yleensä ole tällaisia järjestelmiä, koska ne eivät pysty kiihdyttämään tai hidastamaan, jos ne eivät pysty hallitsemaan vaihteenvaihtoa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z