Parhaat lahjat Porschen ystäville

Parhaat lahjat Porschen ystäville

Porsche on yksi automaailman sekä koko tuotesuunnittelun suurimmista luksusmerkkien nimistä. Viimeaikaisten raporttien perusteella Porsche-brändin arvo on yli 30 miljardia dollaria, mikä tarkoittaa, että lähes kaikki, missä on Porschen vaakuna, on erittäin haluttua tavaraa.

Puolisosi, perheenjäsenesi tai ystäväsi saattaa olla Porschen omistaja, tai ehkä he vain arvostavat merkkiä ja toivovat, että heillä olisi jonain päivänä varaa Porscheen. Voit aina saada heidät hymyilemään antamalla heille aidon Porsche-lisävarusteen.

Löydät joukon aitoja Porsche-lahjoja ja -lisävarusteita monista verkkokaupoista ja lisensoiduista Porsche- ja Porsche Design -jälleenmyyjistä. Yksi hienoimmista saatavilla olevista Porsche-lahjoista on aito Porsche-rannekello, joka voi maksaa 500-8500 dollaria.

Tarjolla on myös monia muita hienoja Porsche-lahjoja, kuten aitoja Porsche-aurinkolaseja, Porsche-mukeja ja -kuppeja, erityisiä avaimenperiä, Porsche-perinnevaatteita, klassisia kelloja, Porsche-merkkejä, Porsche-kalvosinnappeja, Porsche-pullonavaajia tai jopa Porsche Design Bluetooth -kaiuttimia.

Porsche Design

Porsche Design on Porsche Auto Groupin omistama tuotesuunnitteluyritys. Porsche Design on perustettu lisensointia varten, joten jos haluat valmistaa Porsche-merkkisiä asusteita ja lahjoja, nämä kaverit voivat tarjota sinulle lisenssin huomattavaan hintaan.

Porsche Design -tuotevaihtoehdot

Porsche Design tarjoaa monia laadukkaita Porsche-lahjavaihtoehtoja. Heidän tuotteensa ovat melko vaikuttavia viimeistelyn ja tuotteiden laadun osalta. Tuotteisiin kuuluu kelloja, matkalaukkuja ja silmälaseja sekä muoti- ja urheiluvaatteita. Hinnat ovat melko korkeat, mikä on odotettavissa näin korkealuokkaiselta tuotemerkiltä. Hyvät aurinkolasit maksavat 250-1000 dollaria.

Porsche Design tarjoaa myös elektroniikkaa, kuten kannettavia tietokoneita, televisioita ja kaiuttimia. Nämäkin ovat huomattavasti kalliimpia kuin mallit, joihin ne perustuvat. Voit ostaa monia muita Porsche Designin tuotteita, kuten kyniä, sytyttimiä, tuoksuja ja jopa keittiöveitsiä.
Vaikka näiden Porsche-lisävarusteiden hinnat ovat melko silmiä hiveleviä, Porsche Design tarjoaa myös lukuisia alennusvaihtoehtoja, joten sinun kannattaa tarkistaa Porsche Designin verkkokaupan alennusmyynnit, jos olet kiinnostunut.

  Onko Porsche Boxster nopea?

Lisää edullisia Porsche-lahjoja

Jos edellä mainitut lahjat ovat sinulle hieman liian kalliita, mikä on ymmärrettävää, voit aina selata lisensoituja Porsche-tuotteita useiden eri verkkosivujen kautta löytääksesi edullisemman, mutta yhtä huomaavaisen vaihtoehdon.

Jotkin erityiset lahjat, kuten Porsche Thermo -mukit, ovat uskomattoman suosittuja ja hyödyllisiä, ja ne sopivat jopa useimpien Porsche-mallien mukitelineisiin. Nämä mukit on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, johon on kohokuvioitu Porsche-vaakuna. Ne maksavat noin 50-60 dollaria Amazonissa.

Toinen hauska vaihtoehto on 270 dollarin hintainen Porsche-merkkinen pöytäkello, joka on suunniteltu näyttämään Sports Chrono Package -varustetun 911:n kojelaudan kellolta. Sport Chrono Package -paketti on erittäin arvostettu yhtenä tärkeimmistä Porsche-vaihtoehdoista, ja todellinen 911-harrastaja arvostaa varmasti tällaista lahjaa.

Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi 100 dollarin hintaiset Porsche Crest -kalvosinnapit tai kohokuvioidut korkealaatuiset Porsche-avaimenperät, jotka maksavat yleensä noin 40-60 dollaria. Jos haluat lahjan nuoremmalle Porsche-harrastajalle, paras vaihtoehto on varmasti LEGO Porsche 911 RSR -setti, mutta se maksaa yli 200 dollaria.

Porsche Design -lahjat vs. lisensoidut Porsche-lahjat vs. lisensoimattomat Porsche-lahjat.

Näiden kolmen Porsche-lahjatyypin välillä on melko paljon eroa. Porsche Design -lahjat ovat huomattavasti kalliimpia, mutta ne tarjoavat korkeinta mahdollista luksuslaatua, joka tekee varmasti vaikutuksen jopa kaikkein ylellisimpään Porsche-harrastajaan.

Lisensoidut Porsche-lahjat taas ovat Porsche Design -lahjoihin verrattuna huonompaa luokkaa, mutta se ei tarkoita, etteivätkö nämä tuotteet olisi korkealaatuisia. Useimmissa tapauksissa Porsche Design ei myönnä lisenssiä, jos laatuvaatimukset eivät täyty. Tämä tarkoittaa, että lisensoidut Porsche-lahjat saattavat olla täydellinen keskitie laadun ja hinnan välillä.
Halvimpia ja epäluotettavimpia Porsche-lahjoja tarjoavat lukuisat hämärät nettisivustot. Vaikka tämäntyyppisten lahjojen hinnat tuntuvat edullisilta, todennäköisyys sille, että nämä lahjat todella ovat edustuskelpoisia, kun ne lopulta saapuvat sinulle, on parhaimmillaankin kyseenalainen.

  Paras pyöräteline Porsche Cayenneen

Parhaita Porsche-lahjoja ovat Porsche Design -tuotteet, edullisimpia Porsche-lahjoja ovat Porschen lisensoidut tuotteet, ja huonoimpia ja vältettävimpiä Porsche-lahjoja ovat kaikki lisensoimattomat Porsche-tarvikkeet.

Lahjan valitseminen Porsche-fanille

Ovatko Porsche Design -tuotteet hintansa arvoisia?

Jos asiaa tarkastellaan ei-brändätystä näkökulmasta, Porsche Design -tuotteet eivät ole pyyntihinnan arvoisia. Mutta niin on aika lailla kaikkien muidenkin luksusmerkkien kohdalla. Vaikka Gucci ja Hermes tarjoavat uskomattoman muhkeita tuotteita, ne eivät yleensä ole hintansa arvoisia, jos kyse ei olisi tuotemerkistä.
Mutta asia on niin, että ihmiset arvostavat tuotemerkkejä. He haluavat olla osa jotain eksklusiivista, jotain erityistä, ja he ovat valmiita maksamaan siitä. Tavallinen H&M-paita riittää useimmille, mutta Porsche Designin paita on varmasti näyttävä.

Mikä on paras lahja Porschen omistajalle tai tulevalle Porschen omistajalle?

Porsche 911:n omistaja ei luultavasti välitä kahvimukeista, ja se on melko ymmärrettävää. Ei sillä, etteivätkö tämäntyyppiset lahjat tyydyttäisi Porsche 911 GT3 RS:n omistajaa, mutta onhan heillä sittenkin premium-ruokahalu.
Loistava lahja tällaiselle omistajalle on rata-ajopäivä, jolloin hän voi ottaa rakkaan 911:nsä mukaansa ja todella hyödyntää sen uskomatonta nopeutta ja ominaisuuksia. Jos haluat lahjoittaa pian tulevalle Porsche-omistajalle, 350-1100 dollarin hintainen Porsche Experience -ajosessio ammattikuljettajan kanssa on yksi parhaista lahjoista, joita voi toivoa.

Mikä on paras mahdollinen Porsche-lahja?

No, aivan ilmeisesti se olisi luultavasti Porsche-ajoneuvo. Mutta jos et ole kovinkaan rakastunut henkilöön, jolle annat lahjan, Porsche Chronograph/Timepiece on todennäköisesti paras vaihtoehto.
On syytä mainita, että voit ehkä ostaa käytetyn Boxsterin samaan hintaan kuin Porsche Chronograph -kellon.
Toinen vaihtoehto on päivitys heidän Porscheensa. On olemassa muutamia päivitettyjä aitoja Porsche-infotainment-järjestelmiä, jotka tarjoavat Apple Carplayn ja Android Auton, jotka on tehty vanhempiin Porsche 911 -malleihin. Tämä on loistava lahja, koska nämä järjestelmät tuovat nykyaikaisia toimintoja melko vanhoihin autoihin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z