Paras pyöräteline Porsche Cayenneen

Paras pyöräteline Porsche Cayenneen

Porsche Cayenne on täysikokoinen luksusmaasturi, jonka tarkoituksena on tarjota mukava ajo erilaisilla tienpinnoilla. Cayenne on saatavana monissa eri varusteluissa ja lisävarusteissa, ja kaikkiin Cayenne-malleihin sopii tavaratilaan, vetokoukkuun, runkoon tai katolle asennettava pyöräteline.

Parhaan pyörätelineen valitseminen Cayenneen on melko tärkeää, sillä pyörätelineet voivat joskus aiheuttaa merkittäviä vaurioita autollesi ja pyörillesi. Cayenneen on tarjolla paljon vaihtoehtoja, ja useimmissa tapauksissa aito Porsche-pyöräteline on kaikkein luotettavin valinta.

Aitojen Porsche-pyörätelineiden lisäksi voit valita suuren valikoiman jälkimarkkinapyörätelineitä sellaisilta valmistajilta kuin Thule, Kuat, Yakima, Saris Bones tai Rhino. Useimmat jälkimarkkinapyörätelineet voi myös ostaa alennettuun hintaan verrattuna aitoon Porsche-pyörätelineeseen.

Riippumatta siitä, minkä pyörätelineen valitset, sinun on varmistettava, että teline on asennettu turvallisesti ja tukevasti. Sama pätee myös polkupyöriin, erityisesti pyörän liikkuviin osiin, koska ne ovat alttiimpia vahingoittamaan autoasi.

Aidot Porsche-pyörätelineet

Kaikkien saatavilla olevien pyörätelinevaihtoehtojen joukossa Porsche Tequipment -pyöränkuljetustarvikkeet ovat turvallisin valintasi. Mutta voidaksesi hyödyntää kaikkia saatavilla olevia Porsche-pyörätelinejärjestelmiä, sinun on myös valittava Porsche Roof -kuljetusjärjestelmän päätuki, jonka vähittäismyyntihinta on noin 479 dollaria ilman veroja.

On myös syytä mainita, että sinulla on oltava kattokiskojärjestelmä, jotta voit käyttää näitä pyöränkuljetusratkaisuja. Jos valitset nämä järjestelmät, maksamalla 210 dollarin lisämaksun 95B 044 800 06 Porsche-pyörätelineestä voit kiinnittää jopa kolme eri polkupyörää kuljetusjärjestelmään, johon sisältyy kaatumisen esto.

  Onko Porsche superauto

Voit myös valita Porsche 95B 044 800 08/38 Racing -pyörätelineen noin 286 dollarin hintaan etupyöräpussin kanssa tai 328 dollarin hintaan, jos haluat myös nimetyn etupyörätelineen. Tähän järjestelmään voidaan asentaa jopa kaksi kilpapyörää, ja järjestelmä on luotettava myös suurissa nopeuksissa tai epäsuotuisassa maastossa.

Jos haluat mieluummin taakse kiinnitettävän pyörätelineen, voit valita myös Porschen taakse kiinnitettävän pyörätelineen. Tähän kokoonpanoon mahtuu enintään 2 eri pyörää, ja tämän telineen hinta riippuu Porsche-jälleenmyyjästäsi. Kannattaa myös mainita, että Porsche tarjoaa nimettyjä lämpösuojia myös taakse asennettaviin pyörätelineisiin.

Jälkimarkkinat Porsche Cayenne -polkupyörätelineet

Jos valitset jälkimarkkinareittiä, voit valita suuren valikoiman erilaisia katto-, runko-, vetokoukku- tai tavaratilaan asennettavia kokoonpanoja. Jos valitset katolle asennettavan asennuksen, tarvitset useimmissa tapauksissa myös kattokaidevaihtoehdon.

Thule on ruotsalainen yritys, joka tarjoaa jatkuvasti turvallisia ja luotettavia pyöränkuljetusratkaisuja useisiin Porsche-malleihin, kuten Cayenneen. Yksi suosituimmista Thule-pyörätelinevaihtoehdoista Cayenne-malliin on kahden pyörän kokoonpano Thule Raceway Trunk Bike -pyöräteline, joka maksaa vähittäismyynnissä 700 dollaria, mutta usein voit löytää alennettuun hintaan 450-500 dollaria.

Jos etsit 4 pyörälle sopivaa pyörätelinettä, vetokoukkuun kiinnitettävä Yakima RidgeBack 4 Bike Rack vaikuttaa melko luotettavalta vaihtoehdolta. Tämän telineen vähittäismyyntihinta on noin 449 dollaria, mutta näitä löytyy usein 349 dollarin alennettuun hintaan. Tämä Yakima-asennus on melko suosittu helppokäyttöisyytensä, kompaktin kokonsa ja luotettavan rakenteensa ansiosta.

  Onko Cayman kovakattoinen Boxster?

Jos haluat mieluummin tukevan runkoon kiinnitettävän pyörätelineen, Saris Bones Freedom -pyöräteline on yksi luotettavimmista vaihtoehdoista. Tämä kokoonpano pystyy kuljettamaan turvallisesti jopa kahta pyörää samanaikaisesti noin 499 dollarin hintaan, mutta näitä voi usein löytää alennettuun 319 dollarin hintaan.

Parhaat Porsche-mallit pyöränkuljetukseen

Porsche Cayenne on yksi parhaista Porsche-malleista pyöränkuljetukseen, koska se tarjoaa kasan erilaisia pyörätelineen kokoonpanoja. Jotkin Porsche-mallit, kuten Cayman/Boxster tai 911, tarjoavat vain muutamia erilaisia pyöränkuljetusasetelmia.

Cayennen lisäksi myös pienempi Macan-maasturi pystyy melko hyvin hyödyntämään monia erilaisia pyörätelinevaihtoehtoja ja -kokoonpanoja. Cayennen ja Macanin välillä Cayenne tarjoaa yleensä enemmän käyttökelpoista tilaa sisältä ja ulkoa, mutta Macan maksaa paljon vähemmän.

Muut Porsche-mallit, kuten Panamera, ovat myös melko päteviä pyöränkuljetukseen, varsinkin jos käytät kattoon kiinnitettyä asennusta. Jos valitset Cayenneen kattoasennuksen, korkeus kasvaa melko merkittävästi, koska Cayenne on jo valmiiksi melko korkea ajoneuvo.

UKK-osio

Onko minun käytettävä Porschen aitoa kuljetusjärjestelmää?

Porschen päätukikuljetusjärjestelmä maksaa paljon enemmän verrattuna joihinkin kilpaileviin jälkimarkkinatukijärjestelmiin, mutta tämä järjestelmä on tehty erityisesti Porsche-malleihin. Ja Porsche tarjoaa aina korkeatasoisen valmistuksen sekä autojen että lisävarusteiden osalta.

Pitkän käyttöiän ja luotettavuuden kannalta Porschen päätukijärjestelmä on aina turvallisin vaihtoehto. Monet jälkimarkkinavalmistajat ovat kuitenkin kulkeneet pitkän matkan pystyäkseen kilpailemaan Porschen kanssa. Jos valitset jälkimarkkinavalmistajan, sinun kannattaa keskustella jälleenmyyjäsi tai jonkun kanssa, jolla on kunnon kokemusta Cayenne-pyörätelineistä.

  Ovatko Porschet kalliita ylläpitää?

Onko turvallista kuljettaa 3-5 polkupyörää 1-2 pyörätelineellä?

Kuvittele, että käytät muutaman sadan dollarin pyörätelineeseen vain huomataksesi, että olet ostanut pyörätelineen, joka ei pysty kuljettamaan kaikkia pyöriäsi. Siinä tapauksessa sinun kannattaa yrittää palauttaa pyöräteline, mutta jos sinulla on todella kiire, joillakin pyörätelineillä voi kuljettaa useita pyöriä samanaikaisesti.

Ole kuitenkin varovainen, sillä useimmat pyörätelineet pystyvät kiinnittämään kokonaan vain muutaman pyörän kerrallaan. Ja jos päädyt laittamaan vielä yhden tai kaksi pyörää lisää, voi syntyä monia erilaisia turvallisuusongelmia. Vaikka se on teknisesti mahdollista, kannattaa aina noudattaa valmistajan ohjeita.

Kuinka nopeasti voit ajaa pyörätelineen kanssa?

Se riippuu käyttämästäsi telineestä. Taka-asennetut telineet häiritsevät auton aerodynamiikkaa vähemmän, mikä tarkoittaa, että tämäntyyppiset telineet kestävät yleensä suurimmat nopeudet. Kattoon asennettavat telineet eivät kuitenkaan jää kauas taakse, mutta useimmat telineet on mitoitettu enintään 60 km/h nopeuksille.

Jos päädyt ajamaan yli 60 mailin tuntinopeudella, telineesi ei todennäköisesti mene minnekään, mutta jos jotain tapahtuu, valmistajan takuu ei varmasti kata mahdollisia kustannuksia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z