Parhaat ylellisyyttä auton istuimen peitteet

Ylellisyys on niin toivottavaa, koska se on lähes aina varattu kaikkein onnekkaimmille. Tämä tarkoittaa sitä, että nauttiakseen ylellisyydestä sinun on oltava valmis käyttämään valtavia rahasummia. Näin ei kuitenkaan aina ole, sillä voit usein päivittää olemassa olevan esineesi tuntumaan paljon ylellisemmältä.

Ylellisissä autoissa ei edes ole huippuluokan istuimia tehtaalta, mikä tarkoittaa, että jos ostat luksusauton, et välttämättä saa vakiona kaikkein ylellisimpiä istuimia. Sinun on maksettava paljon rahaa saadaksesi muhkeat nahkaistuimet jopa Audin tai BMW:n kaltaisista merkeistä.

Jos haluat mukavat nahkaistuimet, mutta et halua käyttää huippuluokan luksusautojen rahaa, voit varustaa nykyiset istuimesi ylellisillä istuinsuojilla. Voit joko tilata täysin mittatilaustyönä valmistetut istuinsuojukset tai ostaa ne muutamalta luotettavalta valmistajalta.

Jos valitset mittatilaustyönä tehdyn vaihtoehdon, muotoilet istuimesi täysin uudelleen, vaikka tämä vaihtoehto maksaakin paljon rahaa. Toisaalta muista tarkistaa JOJOHON, Seemhappy, Car Pass Universal, ZQDL ja West Leathers, jos haluat parhaat jälkimarkkinoiden nahkaiset istuinsuojukset.

Korkealuokkaiset luksusistuimet tehtaalta.

Kuten aiemmin todettiin, helpoin ja luultavasti paras tapa nauttia korkealuokkaisista luksusistuimista on valita ne auton oston yhteydessä. Tähän liittyy kuitenkin paljon varoituksia, sillä joihinkin autoihin ei ole edes saatavilla haluamasi tyyppisiä istuimia tai niiden hankkimisesta on maksettava paljon rahaa.

Tämä ei koske ainoastaan suhteellisen edullisia säästöautoja, vaan monet luksusautomerkit eivät myöskään tarjoa luksusistuimia tehtaalta. Saadaksesi ne sinun on usein päivitettävä korkeampiin varustetasoihin, mikä usein edellyttää myös erilaisten istuinten lisävarusteiden, kuten lämmityksen, hieronnan tai sähkösäätöjen ostamista.

  Minkä värinen istuinsuoja sopii parhaiten valkoiseen autoon?

Tämä maksaa lopulta aivan liikaa rahaa, joten ihmiset pyrkivät usein välttämään huippuluokan istuinvaihtoehtoja. Lisäksi suurin osa automerkeistä ei tarjoa vaihtoehtoisia istuimia eläinten nahasta, mikä tarkoittaa, että sinun on valittava nahka/Alcantara, jos haluat huippuluokan istuimet.

Räätälöidyt istuinsuojukset, jotka on räätälöity juuri sinun mieltymystesi mukaan.

On olemassa muutamia yrityksiä, kuten Katzkin tai Covercraft, jotka ovat erikoistuneet suunnittelemaan ja valmistamaan autojen huippuluokan luksusistuimia, jotka on suunniteltu juuri sinun makuusi. Tämä tarkoittaa, että voit usein valita kankaan, värin ja ompeleet.

Tämäntyyppiset istuinsuojukset voivat helposti hämätä jotakuta luulemaan, että ne on valmistettu tehtaalla, mikä on ehdottomasti jotain, mitä haluat. Ei siksi, että haluat teeskennellä valinneesi huippuluokan istuimet, vaan siksi, että nämä ovat niin laadukkaita, että ne ovat sen arvoisia, jopa verrattuna huippuluokan tehdasistuimiin.

Tällaiset istuinsuojukset maksavat kuitenkin usein yli 500 dollaria riippuen siitä, minkälaisen materiaalin valitset ja kuinka yksityiskohtaisia niistä haluat tehdä. Joka tapauksessa tämä on paras vaihtoehto, jos haluat säilyttää tehdasistuimesi ja samalla tehdä niistä paremman näköiset ja tuntuiset. Lisäksi ne tarjoavat myös lisäsuojakerroksen.

Jälkimarkkinoiden ylelliset istuinsuojukset

Joskus ei ole järkevää käyttää valtavia summia rahaa mittatilaustyönä räätälöityihin istuinsuojiin, jos et aio pitää autoa pitkään tai haluat yksinkertaisesti parhaan vaihtoehdon rahoillesi. Jos näin on, kannattaa tutustua seuraavien merkkien luksusautojen istuinsuojiin.

  Ovatko auton istuinsuojat tarpeen?

JOJOHON Luxury PU Covers maksaa noin 150 dollaria, ja tämä hinta sisältää suojukset kaikille viidelle istuimelle. Ne näyttävät siistiltä, tyylikkäältä ja ylelliseltä, mutta ovat myös kestäviä ja helposti puhtaana pidettäviä. Niitä ei kuitenkaan ole saatavana tietynlaisiin autoihin, kuten lava-autoihin.

Seemhappy Charming PU Leather -luksusistuinsuojat ovat myös melko suosittuja Amazonissa, koska ne maksavat noin 200 dollaria, ovat vedenpitäviä ja valmistettu korkealaatuisesta nahasta. Ne tarjoavat paljon suojaa ja niissä on paljon säätömahdollisuuksia, mikä tekee niistä täydellisiä moniin autoihin.

ZQDL on yritys, joka yrittää tarjota mahdollisimman paljon muokattavuutta pienellä budjetilla, mikä tekee niistä täydellisiä, jos haluat lähinnä räätälöityä sarjaa, mutta et ole valmis käyttämään rahaa. Niissä on myös keskikätiset käsinojien suojukset, ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia, ja ne maksavat noin 200 dollaria.

UKK-osio

Kannattaako auton istuinsuojia hankkia?

Se riippuu omistamastasi autosta ja siitä, mitä haluat. Jos omistat jo huippuluokan auton, jossa on huippuluokan istuimet, auton istuinsuojukset voivat joskus tehdä tällaisista istuimista vähemmän mukavat. Niistä on kuitenkin hyötyä niille, jotka haluavat lisää yksilöllisyyttä ja suojaa.

Taksinkuljettajat ympäri maailmaa käyttävät tämäntyyppisiä suojia päivästä toiseen, koska ne on helppo puhdistaa ja samalla suojata alkuperäisiä istuimia. Näin ollen kannattaa investoida korkealuokkaisiin istuinsuojiin, jos haluat antaa autollesi uuden ilmeen ja pitää sen puhtaana ja siistinä pitkällä aikavälillä.

  Miksi ohjaustehostinnesteeni on vähissä

Ovatko auton istuinsuojukset haitaksi autollesi?

Se riippuu siitä, minkä tyyppisiin suojiin turvaudut, sillä jotkin korkealuokkaisemmat, vedenpitävät istuinsuojat ovat hyödyllisiä, kun taas halvemmat, ei vedenpitävät suojukset voivat jopa tahraa alkuperäiset istuimesi ja liata ne huomaamattasi.

Tämä voi olla ongelma, koska tällaisia tahroja on vaikeampi puhdistaa, kun ne ovat pysyneet alkuperäisillä istuimillasi pitkään. Muista lukea kaikki arvostelut verkossa minkä tahansa istuinsuojuksen osalta, johon haluat mennä, ja vältä aina niitä, jotka eivät saaneet täydellistä asiakasvastaanottoa.

Mikä on tärkein tekijä, joka on otettava huomioon auton istuinsuojia ostettaessa?

Riippumatta siitä, minkä auton istuinsuojuksen valitset, sinun on varmistettava, että kyseiset suojukset ovat yhteensopivia kaikkien istuimen turvatyynyjen kanssa. On olemassa joitakin, yleensä halvempia auton istuinsuojia, joita ei ole suunniteltu uudempiin autoihin, joissa on kaikenlaisia istuimiin asennettuja turvatyynyjä.

Turvallisuudesta ei kannata koskaan tinkiä, joten kannattaa harkita vain sellaisia istuinsuojia, jotka säilyttävät kaikki alkuperäiset istuimen turvaominaisuudet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z