Parhaat auton ilmanraikastimet Mercedesille

Markkinoilla on tuhansia auton ilmanraikastimia, joten täydellisen tuotteen löytäminen Mercedesiin voi olla pelottava tehtävä. On kuitenkin olemassa joitakin laadukkaita ilmanraikastimia, joita voit laittaa Mersuusi pitämään sen raikkaan tuoksuisena.

Parhaita ilmanraikastimia Mercedes-Benziin ovat Febreze-auton ilmanraikastimen tuuletuspidikkeet, Yankee Candle -autopurkkiin ripustettavat ilmanraikastimet, Little Trees -auton ilmanraikastimet ja PURGGO-auton ilmanraikastimet. Näissä ilmanraikastimissa ei ole ainoastaan miellyttäviä tuoksuja, vaan niillä on myös positiivisia arvosteluja käyttäjiltä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun ostat ilmanraikastinta.

Ennen kuin kiirehdit ostamaan ihanteellisen ilmanraikastimen Benziin, on useita asioita, jotka on otettava huomioon. Ensinnäkin sinun on valittava oikea tuoksu. Toiseksi ilmanraikastimen kesto on ratkaiseva, sillä jotkut eivät kestä pitkään. Lisäksi on otettava huomioon asennuksen helppous. Lopuksi on otettava huomioon myös hinta.

Parhaat auton ilmanraikastimet Mercedes-Benzille

Febreze-auton ilmanraikastin tuuletusaukkoklipsit

Febreze-auton ilmanraikastimen tuuletuspihdeissä on kaksi Hawaiian Aloha -tuoksua ja kaksi Linen & Sky -tuoksua. Ne on helppo asentaa, ja ne pitävät Benzin tuoksun miellyttävänä 30 päivän ajan.
Hyvät puolet:
o Helppo asentaa
o Kestää jopa 30 päivää, mikä on kohtuullista.
o Tarjoaa rehevän, trooppisen Hawaiian Aloha -tuoksun.
o Se puhdistaa hajut Odor Clean -teknologian avulla
Miinukset:
o Se vapauttaa enemmän tuoksua, kun ilmastointilaite on päällä.
o Ei paras ilmanraikastin käytettäväksi kesähelteellä, sillä se voi puhjeta.

Yankee Candle Car Jar Ultimate riippuvainen ilmanraikastin

Yankee Candle Car Jar Ultimate Hanging Air Freshener on yksi markkinoiden suosituimmista auton ilmanraikastimista. Se saa Mercedeksesi tuoksumaan hyvältä, varsinkin kesällä, jolloin se on hyvin voimakas. Tässä Yhdysvalloissa valmistetussa ilmanraikastimessa on valittavana kolme tuoksua, jotka ovat Beach Walk, Sun & Sand ja Pink Sands.
Hyvät puolet:
o Se kestää pidempään
o Valittavana on kolme tuoksua.
o Helppo asentaa
Huonot puolet:
o Tuoksu on hieman tylsä, mutta kesällä voimakas.

  Minkä Mercedeksen moottori kuulostaa Paganilta?

Little Trees auton ilmanraikastin – riippuva puu

Little Treesin auton ilmanraikastin on yksi markkinoiden vanhimmista tuotemerkeistä. Se on ollut olemassa vuodesta 1952 lähtien ja se tunnetaan yleisesti laadukkaista ja pitkäkestoisista tuoksuistaan. Voit ripustaa tämän ilmanraikastimen Mersuusi, jotta se tuoksuu raikkaalta pitkään.
Hyvät puolet:
o Helppo asentaa autoon
o Laaja valikoima erilaisia tuoksuja valittavana
o Se on kestävä ja voi kestää jopa seitsemän viikkoa.
Miinukset:
o Se voi haitata kuljettajan näkökenttää, koska se roikkuu peilistä.
o Se tyhjenee nopeammin

PURGGO auton ilmanraikastin

Jos haluat pitkäkestoisen ilmanraikastimen, PURGGO-auton ilmanraikastin on paras vaihtoehto. Tämä on maailman pitkäikäisin auton ilmanraikastin. Siinä ei ole tuoksua, sillä siinä on 100 % bambuhiiltä, joka imee luonnollisesti Mercedes-Benzisi pahat hajut. Se kestää vähintään 365 päivää.
Hyvät puolet:
Se on erittäin kestävä.
o Ei kemikaaleja ja hajusteeton
o Sopii allergikoille, lemmikkieläimille ja lapsille
Miinukset:
o Se on melko kallista

Chemical Guys Air_301 Paras ilmanraikastinpaketti

Jos haluat Mercedes-Benzisi tuoksuvan uuden auton, nahan tai tunnusomaisen stripparin tuoksun, Chemical Guys Air Freshener Kit on ihanteellinen valinta. Näiden kolmen tuoksun avulla voit vaihtaa autosi tuoksua päivittäin suihkuttamalla sitä auton puhdistuksen tai yksityiskohtien korjauksen jälkeen.
Plussaa: Pakkaus sisältää seuraavat ominaisuudet: – Tuoksu, joka on hajustettu ja hajustettu ja joka on hajustettu:
o Erinomaiset tuoksut eri kuljettajille
o Helppo levittää suihkuttamalla autoon
o Signature Stripper -tuoksu kestää pidempään
o Se on edullinen
Miinukset:
o Tuoksu ei kestä pitkään, koska se on hyvin laimea.
o Uuden auton ja nahan tuoksut ovat hieman pettymys.

  Mikä on paras 90-luvun Mercedes Benz?

California Scents Spillproof Can -ilmanraikastin

Jos haluat ympäristöystävällisen ilmanraikastimen Mersuusi, California Scents Spillproof Can -ilmanraikastin on hyvä vaihtoehto. Pakkauksessa on 12 erilaista tuoksua, joten voit valita useista eri tuoksuista. Toisin kuin useimmat auton ilmanraikastimet, jotka kestävät 30 päivää, tämä tuote kestää 60 päivää.
Hyvät puolet:
o Pitkäkestoinen tuote
o Useita tuoksuja valittavana
o Helppo asentaa
o Ympäristöystävällinen tuote
o Säädettävä kansi tuoksun hallintaan
Miinukset:
o Erittäin voimakas tuoksu

Pitää Mercedesin raikkaan tuoksuisena

Miten saan autoni tuoksumaan uudelta Mercedekseltä?

Mikään auton tuoksu ei saa autoasi tuoksumaan uudelta Mercedes-Benziltä. Uusi Mercedes tuoksuu sellaiselta, koska auton sisätilojen valmistuksessa on käytetty erilaisia aromaattisia yhdisteitä. Tähän sisältyvät kojelaudan, keskikonsolin, paneelien ja jopa istuinten valmistuksessa käytetyt materiaalit.

Jos kuitenkin rakastat uuden nahan tuoksua, voit asentaa uudet nahkaistuimet. Jos haluat Mersusi tuoksuvan uudelta, sinun on vaihdettava vanhentuneet istuimet, matto ja kojelauta tehtaan tuotteisiin.

Miten pidän autoni hyväntuoksuisena?

Jos haluat pitää autosi koko ajan hyväntuoksuisena, tässä on muutama vinkki:

o Pidä auto puhtaana ja vältä pistävien ruokien syömistä auton sisällä.
o Ripottele maton tai verhoilun päälle ruokasoodan ja eteerisen öljyn yhdistelmää. Pelkän ruokasoodan ripottelu voi tukkia imurin.
o Kokeile kahvipapujen käyttöä, jotta autossasi pysyy kahvin tuoksu. Hanki sukka ja täytä se kahvipavuilla. Aseta se etuistuinten alle.
o Tee pumpulipallo ja upota se eteeriseen öljyyn muodostaaksesi pumpulipallo/eteerinen öljy -raikastimen.
o Osta laatikollinen rakastamiasi tuoksuvia kuivausliinoja ja laita se etuistuimen alle.

  Miksi minun ei pitäisi ostaa Mercedestä?

Mikä auton ilmanraikastin kestää pisimpään?

Monet pitävät PURGGO-auton ilmanraikastinta pisimpään kestävimpänä auton ilmanraikastimena. Tämä ilmanraikastin voi kestää yli 365 päivää. PURGGO-auton ilmanraikastin kiinnitetään yleensä auton istuimen selkänojaan. Kestävyyden tekee bambuhiili, jota se käyttää imemään hajuja sen sijaan, että se käyttäisi hajusteita hajujen piilottamiseen.

Miten saan auton ilmanraikastimen kestämään pidempään?

Ilmanraikastimet pitävät automme hyväntuoksuisina. Useimmat hienot ilmanraikastimet eivät kuitenkaan kestä pitkään. Jos haluat saada ilmanraikastimesi kestämään pidempään, sinun on tehtävä näin:
o Käytä ruokasoodaa tai aktiivihiiltä sisältäviä ilmanraikastimia niiden ilmanraikastimien sijasta, jotka on kiinnitettävä auton ilmastointilaitteen tuuletusaukkoihin.
o Käytä eteerisiä öljyjä tavanomaisten puunmuotoisten ilmastointilaitteiden lataamiseen.
o Avaa auton ilmanraikastin vain osittain

Johtopäätös

Parhaat auton ilmanraikastimet Mercedes-Benziin ovat Febreze-auton ilmanraikastin, Yankee Candle Jar -ripustettava ilmanraikastin, Little Trees -ripustettava auton ilmanraikastin, PURGGO-auton ilmanraikastin ja California Scents Spillproof -ilmanraikastin. Ulitmate-maku riippuu sinun mausta ja mieltymyksistäsi.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z