Yleisiä ongelmia BMW Z4:n kanssa

BMW Z4 on yksi markkinoiden parhaista roadstereista. Tämä auto ei ainoastaan suoriudu erinomaisesti, vaan siinä on myös mukava ja tyylikäs sisustus. Mutta mitkä ovat yleisiä ongelmia, jotka BMW Z4:n omistajien tulisi tietää?

BMW Z4 2-ovisessa avoautossa on useita yleisiä ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien tulisi tietää ennen kuin he investoivat tähän erinomaiseen autoon. Joitakin niistä ovat sähköongelmat, moottorin syttymishäiriöt, öljyvuodot, viallinen jäähdytysneste, ohjauspyörän kolina, viallinen avoauton katto ja vialliset ovenkahvat.

Mitkä ovat joitakin BMW Z4:n yleisimpiä ongelmia?

Sähköongelmat

Vaikka BMW Z4 on kaunis ja tehokas, siinä on paljon sähköisiä vikoja, joista kiinnostuneiden ostajien on syytä olla tietoisia. Tämä on synonyymi useimmille BMW:ille. BMW Z4:ssä pyyhkijämekanismi pettää aika ajoin. Muita sähköisiä osia, joissa on ongelmia, ovat jäähdytystuuletin ja vilkku.

Huomaa, että sähköongelmat ovat yleisempiä vanhemmissa BMW Z4 -malleissa kuin uusimmissa.

Moottori syttyy väärin

Toinen yleinen BMW Z4:n ongelma on moottorin syttyminen väärin. Kun näin tapahtuu, auto siirtyy limp-tilaan estääkseen katalysaattorin vaurioitumisen, koska polttoainetila on joko liian rikas tai liian laiha. Se tekee tämän sammuttamalla vaihteiston elektroniikan.

Sen lisäksi, että polttoaine on liian runsasta tai liian laihaa, moottori voi syttyä väärin DISA-venttiilin rikkoutumisen vuoksi. Jos näin on, tämä venttiili on vaihdettava. Jos moottori syttyy väärin DISA-venttiilin takia, moottorista kuuluu yleensä kolisevaa ääntä.

Viallinen jäähdytysnestejärjestelmä

Lukuisat ihmiset ovat raportoineet, että joissakin vuosien 2003-2005 ja 2008 BMW Z4 -autoissa on ollut ongelmia jäähdytysnesteen vuotamisen kanssa. Tämän seurauksena moottorit ylikuumenevat. Jäähdytysneste on erittäin tärkeä autossa, sillä se suojaa moottoria ylikuumenemiselta. Jos jäähdytysneste vuotaa, moottori kuumenee.

  Mikä BMW on paras driftaamiseen?

Ohjauspyörän kolina

Ohjauspyörän kolina on ongelma joissakin BMW Z4 -malleissa. Kourallinen vuosien 2003-2008 BMW Z4:n omistajia on valittanut tästä ongelmasta. He kertoivat, että he voivat tuntea ohjauspyörän kolinan jarruttaessaan.

Toisissa tilanteissa he saattoivat kuulla halkeilevan äänen yrittäessään ajaa peruutusvaihteella, mikä johtui viallisesta etutukivarren kiinnitysholkin holkista. Jos BMW Z4:ssäsi on sama ongelma, voit vaihtaa viallisen osan ja välttää ongelman.

Jarruputkien ruoste ja korroosio

Ruoste on yleinen ongelma useimmissa luksusautoissa. Myös BMW Z4:ssä on tämä ongelma, ja se on yleinen jarruputkissa. Jos BMW Z4 on ajanut yli 40 000 kilometriä, sinun kannattaa tarkistaa jarruputket, sillä on hyvin mahdollista, että ne ovat alkaneet ruostua ja syöpyä.

BMW Z4:n jarruputkien vaihtaminen tai korjaaminen on jonkin verran kallista, sillä putkien irrottaminen on hankalaa.

Öljyvuoto

Öljyvuoto on yleinen ongelma lähes kaikissa BMW:ssä. Mutta kun kyse on BMW Z4:stä, tämä ongelma oli yleinen vuosien 2003-2006 BMW Z4 -malleissa. Käyttäjät ilmoittivat, että heidän moottoritilastaan tuli palavan öljyn haju. Toiset ovat raportoineet nähneensä öljyvuotoja matkustajan puolelta.

Viallinen avoauton katto

Tämä on yksi BMW Z4:n tärkeimmistä ongelmista. Tätä ongelmaa ei löydy ainoastaan vanhoista BMW Z4 -malleista, vaan myös joistakin uusimmista malleista. Ihmiset ovat raportoineet, että avoauton katon sulkemisessa on ollut ongelmia. Jotkut ovat jopa yrittäneet vaihtaa moottoria ja hydrauliikkaa, mutta ongelma on edelleen havaittavissa.

  BMW 3-sarjan luotettavuus

Ohjaus ajautuu

Tämä ongelma on yleinen vuoden 2007 BMW Z4 -mallissa. Useat käyttäjät ovat raportoineet, että ohjauspyörä nykii sivulle. Tämän seurauksena avoauton ohjaaminen on melko haastavaa. Lisäksi jotkut käyttäjät ovat raportoineet, että ohjauspyörä tuntuu tarttuvalta kääntyessään.

Vialliset ovien lukot ja kahvat

Joidenkin BMW Z4 -mallien lukitus ja lukituksen avaaminen on ongelma. Joissakin tapauksissa ulkokahvat kieltäytyivät avautumasta, mutta joissakin tapauksissa sekä sisä- että ulko-ovien kahvat tulivat viallisiksi ja niiden avaaminen oli hankalaa. Tämä tapahtuu yleensä viallisen ovensalvan vuoksi.

FAQ

Onko BMW Z4 hyvä auto?

Se riippuu. Jos haluat käytännöllisen auton, BMW Z4 ei ole sinulle hyvä auto. Mutta jos haluat ylellisen ja suorituskykyisen Roadsterin, BMW Z4 on sinulle hyvä auto. Lisäksi se on tilavampi ja mukavampi kuin useimmat luokkansa autot.

Mikä on BMW Z4:n korkea ajokilometrimäärä?

Jos haluat ostaa laadukkaan käytetyn BMW Z4:n, auton ajokilometrien määrä on ratkaiseva. Jos BMW Z4 on siis ajanut yli 250 000 kilometriä, se tarkoittaa, että siinä on todennäköisemmin vakavia ongelmia ja siitä kannattaa pysyä kaukana. Tietenkin, ellet halua klassikkoautoa.

Onko BMW Z4 kallis huoltaa?

Kyllä, BMW Z4 on erittäin kallis ylläpitää. Tämä johtuu siitä, että se ei ole luotettava ja korjaus- ja huoltokustannukset ovat melko korkeat. Keskimäärin BMW Z4:n korjaamiseen ja ylläpitoon on maksettava vähintään 900 dollaria. Tämä on enemmän kuin luksusautojen keskimääräiset korjauskustannukset, jotka ovat noin 800 dollaria.

  BMW 328i vs. 428i: 328i: Kumpi on parempi?

Lisäksi BMW Z4:stä raportoidaan enemmän ongelmia kuin useimmista sen kilpailijoista, kuten Porsche Boxsterista, Porsche Caymanista, Audi TT:stä, Toyota Suprasta ja Chevrolet Corvetesta. Sitä paitsi sen huolto on jopa paljon kalliimpaa kuin valtavirta-autojen, joiden keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat yleensä noin 650 dollaria.

Mikä on paras vuosi BMW Z4:lle?

Paras BMW Z4 -malli on vuoden 2011 BMW Z4 Roadster, Yleisesti ottaen vuosina 2009-2017 valmistetut BMW X4 -mallit ovat parhaita ja luotettavimpia. Päinvastoin, kannattaa pysyä kaukana vuosina 2003-2007 valmistetuista BMW Z4:istä, joista huonoin on vuoden 2005 BMW Z4 Roadster.

Loppupäätelmät

Ennen kuin investoit tähän tehokkaaseen ja ylelliseen roadsteriin, on ratkaisevan tärkeää tietää joitakin asioita, joita tulet kohtaamaan auton omistuksen aikana. Joitakin BMW Z4:n yleisimpiä ongelmia ovat öljyvuodot, ohjauspyörän kolina, vialliset ovenkahvat, ohjauksen ajautuminen, moottorin syttyminen väärin, viallinen jäähdytysjärjestelmä ja sähköongelmat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z