15 mielenkiintoista tietoa Kia Soulista

 1. Kia Soul on kompakti crossover-maasturi, jota Kia Motors on valmistanut vuodesta 2008 lähtien.
 2. Kia Soul on saatavana 1,6-litraisella nelisylinterisellä moottorilla tai 2,0-litraisella nelisylinterisellä moottorilla, jotka molemmat on yhdistetty kuusivaihteiseen automaattivaihteistoon.
 3. Kia Soulilla on viiden tähden kokonaisturvallisuusluokitus National Highway Traffic Safety Administrationilta.
 4. Kia Soulin suurin vetokyky on 1 000 kiloa.
 5. Kia Soul on saatavana kuudella varustetasolla: LX, S, EX, GT-Line, X-Line ja GT.
 6. Kia Soulin polttoainetaloudellisuus on jopa 26 mpg kaupungissa ja 31 mpg maantiellä.
 7. 8. Kia Soul on saatavana useilla ominaisuuksilla, kuten Apple CarPlay, Android Auto, Harman Kardon -audiojärjestelmä ja kahdeksan tuuman kosketusnäyttö.
 8. Kia Soul oli mukana hittielokuvassa ”Pitch Perfect 2”.
 9. Kia Soulia käytettiin avaruustaksina vuoden 2014 scifi-elokuvassa ”Jupiter Ascending”.
 10. Kia julkaisi vuonna 2015 rajoitetun painoksen Kia Soul EV ”Batman” -mallia.
 11. Kia Soulissa on lisävarusteena ”Soul-Lift”-paketti, joka lisää ”jalokivimäisen” kromisäleikön, kromikoristeet ja LED-ajovalot.
 12. Kia Soul on saatavana ”panoraamakattoluukulla”.
 13. Kia Soul on saatavana useilla ominaisuuksilla, kuten kaistanpitoavustimella, etutörmäyksenestolla ja mukautuvalla vakionopeudensäätimellä.
 14. Kelley Blue Book nimesi Kia Soulin yhdeksi 10 siisteimmästä uudesta alle 20 000 dollarin autosta vuonna 2019.
 15. U.S. News & World Report nimesi Kia Soulin parhaaksi pienikokoiseksi katumaasturiksi rahalle vuonna 2020.

Jos etsit luotettavaa ja tyylikästä kompaktia crossover-maasturia, Kia Soul on täydellinen valinta sinulle. Tällä edullisella ajoneuvolla on paljon tarjottavaa, aina vaikuttavasta suorituskyvystä monipuolisiin ominaisuuksiin.

  Kia Stingerin yleiset ongelmat

Kia Soul on saatavana 1,6-litraisella nelisylinterisellä moottorilla tai 2,0-litraisella nelisylinterisellä moottorilla, jotka molemmat on yhdistetty kuusivaihteiseen automaattivaihteistoon. Sillä on viiden tähden kokonaisturvallisuusluokitus National Highway Traffic Safety Administrationilta ja 1 000 kilon enimmäisvetokyky. Lisäksi sen polttoainetaloudellisuus on jopa 26 mpg kaupungissa ja 31 mpg maantiellä.

Kia Soul on saatavana kuudella eri varustetasolla, kuten LX, S, EX, GT-Line, X-Line ja GT. Siinä on myös monia ominaisuuksia, kuten Apple CarPlay, Android Auto, Harman Kardon -audiojärjestelmä ja kahdeksan tuuman kosketusnäyttö. Lisävarusteena on jopa ”Soul-Lift”-paketti, joka lisää ”jalokivimäisen” kromisäleikön, kromikoristeet ja LED-ajovalot.

Kia Soul on jopa esiintynyt elokuvissa kuten ”Pitch Perfect 2” ja ”Jupiter Ascending”. Siitä on jopa rajoitettu ”Batman”-malli, joka julkaistiin vuonna 2015. Lisäksi Kia Souliin on saatavana panoraamakattoluukku ja useita turvallisuusominaisuuksia, kuten kaistalla pysymisen avustin, etutörmäyksenesto ja mukautuva vakionopeudensäädin.

Ei ihme, että Kia Soul on valittu yhdeksi Kelley Blue Bookin 10 cooleimmaksi uudeksi alle 20 000 dollarin autoksi vuonna 2019 ja U.S. News & World Reportin parhaaksi pienikokoiseksi SUV:ksi rahalle vuonna 2020. Jos siis etsit luotettavaa ja tyylikästä kompaktia crossover-maasturia, Kia Soul on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z