Paras BMW-moottoriöljy

Paras BMW-moottoriöljy

BMW jakaa yleensä suosituksia kaikista rakkaiden ajoneuvojensa osista ja nesteistä. Viime vuosina niiden suosittelemat öljyt ovat muuttuneet, ja mikä tärkeintä, ne vaihtelevat autosi mallin mukaan. BMW suosittelee Pennzoil Synteettisen moottoriöljyn sekä BMW Twinpower 5W30 Synteettisen moottoriöljyn käyttöä.

Pennzoil Ultra Platinum – sopivin öljy BMW-malleihin.

Vuodesta 2015 lähtien BMW on suositellut Pennzoilia parhaaksi öljyksi BMW-moottoreihin. Pennzoil Ultra Platinum 5W-30 -moottoriöljy on täyssynteettinen 5W-30-moottoriöljy, joka on valmistettu ainoastaan maakaasusta Pennzoilin erityisen patentoidun kaasusta nesteeksi -teknologian avulla.

BMW:n mukaan ei ole toista moottoriöljyn valmistajaa, joka tuo tällaista suojaa autosi moottorille.

Pennzoil Ultra Platinum pitää BMW:n moottorin tehohäviöt loitolla ja tuo lisää polttoainetaloutta, jonka lasketaan kasaavan jopa 550 mailia vuodessa. Vertailu tehtiin likaisella moottorilla.

Se tarjoaa myös ylittämätöntä lietteensuojaa ja antaa luksusautosi tehokkaan moottorin pysyä suorituskykyisenä koneena pitämällä sen mahdollisimman lähellä tehtaan tason puhtaana koko käytön ajan.

Sen lisäksi BMW:n valitsema ensiluokkainen moottoriöljy pitää myös auton männät paljon puhtaampina kuin sen kilpailijat. Verrattaessa mäntien puhtautta alan tiukimpiin standardeihin eli ILSAC GF-6-sekvenssin IIIH-mäntätestiin Pennzoil-öljy saa arvosanan A++.

BMW:n suositteleman moottoriöljyn täydelliset tiedot.

Tästä erittäin toimivasta Pennzoil Ultra Platinum -moottoriöljystä on saatavana myös vaihtoehtoja sekä diesel- että bensiinimoottoreille.

● Öljyn viskositeetti: 5W30.
● ACEA A5 / B5 – 10; A5 / B5 – 12 (SAE 5W – 30, SAE 10W – 30).
● ILSAC GF-5 Ylittää ILSAC GF-5:n moottorin puhdistus- ja suojavaatimukset.
● Tyyppi: Täyssynteettinen
● API SN, SM, SL, SL ja SJ.
● ACEA A1 / B1 – 10, A1 /B1 – 12 (SAE 0W – 20, SAE 5W – 20, SAE 5W – 30, SAE 10W-30).
● Pakkauksen mitat: 9 x 4 x 2,5 tuumaa.
● Paketin paino: 12,6 kiloa

  Onko BMW superauto?

Mikä tekee Pennzoil Ultra Platinumista hyvän moottoriöljyn BMW:lle?

5W Viskositeetti

Pennzoil Platinum -öljyn 5W-viskositeetti sopii erinomaisesti BMW-moottoreihin, sillä se antaa oikean määrän voitelua muodostamalla paksun suojakerroksen autosi moottorin kaikkien osien väliin.

Tekee ihmeitä kylmällä säällä ja kuumassa ilmastossa.

Tämä öljytuote kestää jäätymistä, ja sen ansiosta voit käynnistää rakkaan BMW:si nopeammin kylminä päivinä, vaikka lämpötila olisi pakkasella. Lisäksi se on myös immuuni haihtumiselle ja on hyvä valinta myös kuumempaan ilmastoon.

Se toimii vuotojen kestävänä moottorin puhdistusaineena.

Pennzoil Ultra Platinum -öljy imee moottoriisi tulevan liiallisen lämmön ja suojaa sitä ylikuumenemiselta. Se on vuotoja kestävä aine kehittyneen tarvikeainesosien yhdistelmän ansiosta.

Pennzoil Ultra Platinum -moottoriöljyn hyvät ja huonot puolet

On turvallista sanoa, että BMW:n suosittelemaa moottoriöljyä on erittäin turvallista käyttää. Ainoa haittapuoli, jonka jotkut arvostelijat ovat maininneet, on se, että joidenkin ajoneuvojen on raportoitu alkaneen kuluttaa tavallista enemmän öljyä.

Plussat

● Vaikka se on synteettinen, se on kierrätettävä tuote.
● Kestää sekä jäätymistä että haihtumista
● Suuri 5W viskositeetti
● Voitelee moottorin ja estää sen kulumista
● Toimii koneen puhdistusaineena
● Parantaa ajokilometrejä
Miinukset
● Sinun on ostettava eri moottoriöljyjä bensiini- ja dieselmoottoreita varten. Et voi käyttää samaa molemmissa.
● Jotkut arvostelijat ovat raportoineet ajoneuvojensa lisääntyneestä öljynkulutuksesta tämän tuotteen kanssa.

  Miksi BMW:n ohjauspyörä on jäykkä

Kunnollinen vaihtoehto: Mobil 1 – 0W-40, 153669 Synteettinen moottoriöljy.

Toinen hyvä moottoriöljy, jota voidaan käyttää BMW:ssä, on Mobil 1:n 0W-40 synteettinen moottoriöljy. Se estää moottoreita hajoamasta ennenaikaisesti ja auttaa niitä kestämään paljon pidempään välttämällä vaurioituneita kerrostumia ja lietteen muodostumista. Sillä on myös loistavat moottorin kulumissuojausparametrit ja erinomainen suorituskyky kitkaa vähentävien yhtenäisten synteettisten öljymolekyylien ansiosta.

Se on suunniteltu erityisesti ratkaisemaan sekä bensiini- että dieselmoottoreiden tarpeet, ja se tarjoaa suuren arvon molemmille moottorityypeille.

Mobil 1:n moottoriöljyn hyvät ja huonot puolet

Mobil 1:n moottoriöljyn suurin etu Pennzoil-moottoriöljyyn verrattuna on se, että sitä voidaan helposti käyttää sekä bensiini- että dieselmoottoreissa.
Plussaa
● On turvallinen käyttää sekä bensiini- että dieselmoottoreissa
● Parantaa huomattavasti polttoainetaloutta
● Suojaa auton moottoria kulumiselta myös äärimmäisessä ajossa
● Pitää moottorin puhtaana
● Suuri viskositeetin hallinta
Miinukset
● Asiakkaat ovat arvostelleet tuotetta, koska he ovat saaneet vain 4,3 litraa öljyä, vaikka se on 5 litran säiliössä.
● Joissakin tuotteissa saattaa olla viallinen säiliö tai vaurioitunut pakkauskorkki.

Useimmat Mobil 1 -tuotteen negatiiviset arvostelut koskevat pakkausta eivätkä itse tuotetta. Loppujen lopuksi päätökseesi saattavat vaikuttaa hinnoitteluvaihtoehdot ja saatavuus. Nämä kaksi tuotetta eivät ole ainoita sopivia, mutta mitä tahansa valitsetkin, varmista, että ostat tuotteen, joka on joko BMW:n hyväksymä tai suosittelema.

  Onko BMW E46 luotettava?

Moottoriöljyn valinnassa huomioon otettavia asioita

Voitko käyttää BMW:ssäsi mitä tahansa synteettistä öljyä?

Yleisesti ottaen voit käyttää BMW:ssäsi mitä tahansa synteettistä öljyä, mutta muista, että kaikki moottorit on suunniteltu toimimaan tietyntyyppisellä öljyllä. Muun tyyppisen öljyn käyttäminen voi lyhentää autosi moottorin käyttöikää. Yritä ostaa synteettistä öljyä, jota suositellaan autosi ohjekirjassa. Vuodesta 2015 lähtien BMW on suositellut Pennzoil Platinum -öljyn käyttöä.

Millä on merkitystä, kun ostat oikeaa öljyä BMW:lle?

Tyypillisesti jokaisella autolla on suositeltu öljymerkki ja -tyyppi. Tärkeämpää kuin moottoriöljyn merkki on kuitenkin viskositeettiluokka. Jos sotket öljyn viskositeettiluokan, moottorisi käyttöikä lyhenee ja voiteluominaisuudet heikkenevät. Jos luet autosi ohjekirjasta, että se tarvitsee viskositeettiluokkaa 10W-30 ja siinä käytetään synteettistä öljyä, osta tätä tyyppiä äläkä kokeile.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z