BMW VS Skoda luotettavuus – kumpi on parempi?

Markkinoilla on niin paljon automerkkejä, että oikean auton valitseminen tarpeisiisi on erittäin tärkeää. BMW ja Skoda ovat joitakin parhaita automerkkejä, joilla on paljon erinomaisia ominaisuuksia. Kumpi automerkki on kuitenkin luotettavampi ja parempi kuin toinen?

BMW ja Skoda ovat molemmat erinomaisia eri tavoin. Jos etsit ylellistä, suorituskykyistä ja turvallista autoa, BMW on parempi auto. Mutta jos etsit tilavaa, luotettavaa ja edullista autoa, Skoda on parempi vaihtoehto.

Kaiken kaikkiaan molemmat autot ovat erittäin suorituskykyisiä, ja tarjolla on paljon automerkkejä ja -malleja, joista valita. BMW tarjoaa kuitenkin laajemman valikoiman autoja, joista valita. Kaiken lisäksi BMW on vanhempi automerkki, jolla on suuri historia.

Kumpi auto on parempi – BMW vai Skoda?

Ulkonäkö

BMW ja Skoda valmistavat joitakin markkinoiden parhaimman näköisiä autoja. Koska BMW on kuitenkin luksusautomerkki, jolla on joitakin parhaita urheilullisen näköisiä autoja, heidän autonsa ovat Skodaa kauniimpia. Jos siis etsit kauneutta, BMW vie voiton.

BMW:n ulkopuoli on kutsuva, sillä siinä on ketterä ulkonäkö ja huippuluokan ulkoiset ominaisuudet. Valitsemastasi mallista riippuen useimmat BMW:n vanteet ovat kevytmetallia ja suuret. Näin ollen ne tekevät autosta entistäkin houkuttelevamman näköisen.

Sisätilojen osalta Skodan sisätilat ovat mukavat, mutta ne jäävät silti jälkeen BMW:n korkeatasoisista sisätiloista. BMW:n sisätilat huokuvat luokkaa ja ylellisyyttä. Lisäksi se on erittäin edistynyt, ja siinä on hienostuneimpia teknisiä ominaisuuksia.

Vaikka BMW:llä on paremmat ominaisuudet kuin Skodalla, niillä on myös kourallinen yhteisiä ominaisuuksia. Näitä ovat nahkaverhoilu, lämmitettävät istuimet, kaksialueilmastointi, satelliittinavigaattori, DAB-radio, automaattiset valot ja pyyhkijät sekä pysäköintianturit edessä ja takana. Huomaa, että nämä ominaisuudet voivat vaihdella malleittain.

  Ferrari F12 Berlinetta Luotettavuus

Suorituskyky

BMW on yksi markkinoiden suorituskykyisimmistä autoista. Skoda suoriutuu myös hyvin, mutta se ei ole lähelläkään BMW:tä. Esimerkiksi BMW:n 540i:ssä on 3,0-litrainen rivimoottori, joka tuottaa jopa 335 hv ja 332 lb-ft vääntöä.

Sitä vastoin, jos sitä verrataan samaan luokkaan kuuluvaan Skoda Superbiin, huomaat, että se ei ole yhtä tehokas kuin sen vastine. Skoda Superbissa on 2,0-litrainen moottori, joka tuottaa enimmillään 272 hevosvoimaa.

Mukavuus

Molemmat autot ovat erittäin mukavia. Lisäksi BMW:ssä on mukavammat istuimet, sillä ne on valmistettu paremmista materiaaleista kuin Skodassa. Mitä tulee tilavuuteen, huomaat kuitenkin, että useimmat Skoda-mallit ovat tilavampia kuin BMW:t. Tämä koskee myös tavaratilaa.

Luotettavuus

J.D. Powerin mukaan Skoda kuuluu markkinoiden luotettavimpiin autoihin, kun taas BMW kuuluu markkinoiden vähiten luotettaviin autoihin. Lisäksi Skodassa on vähemmän ongelmia 100 ajoneuvoa kohden kuin BMW:ssä. Lisäksi BMW:n osat, korjaukset ja huollot ovat Skodaa kalliimpia. Siksi Skoda on luotettavampi kuin BMW.

Turvallisuus

Sekä Volkswagenin että BMW:n tiedetään valmistavan erittäin turvallisia autoja. Mutta koska kaikki Skodan osat eivät ole kokonaan Volkswagenin valmistamia, tämä auto ei ehkä ole yhtä turvallinen auto kuin BMW. Se on kuitenkin saanut hyvät arvosanat turvallisuuden osalta, mikä on hyvä asia. Tässä tapauksessa BMW on kuitenkin turvallisempi auto.

  Halvin tapa vaihtaa BMW-avain?

Hinta

Kuten odotettua, Skoda on melko paljon halvempi kuin BMW. Tämä johtuu BMW:n huippuominaisuuksista ja teknisestä edistyksestä. Esimerkiksi Skoda Superbin hinta on noin 52 000 dollaria, kun taas BMW 5-sarjan hinta on noin 60 900 dollaria.

FAQ

Onko Skoda luksusautomerkki?

Ei, Skoda ei ole luksusautomerkki. Monilla on tapana verrata Skodaa Audiin, BMW:hen, Mercedes-Benziin ja Volvoon, mutta tämä auto ei kuulu samaan luokkaan. Se on kuitenkin luotettavampi kuin useimmat luksusautot, ja se on myös mukava.

Mikä on paras Skoda-automalli?

Se riippuu ostajan tarpeista ja budjetista. Skoda valmistaa laadukkaita, luotettavia ja kestäviä autoja. Siitä huolimatta eri ihmisille on erilaisia autoja. Jos sinulla on tiukka budjetti, Skoda Rapid on paras valinta. Jos haluat nopeutta, valitse Skoda Octavia. Ja jos haluat mukavuutta ja ylellisyyttä, harkitse Skoda Superbia.

Miksi Skoda-autot ovat halvempia kuin Audi ja VW, vaikka ne valmistetaan samoista osista?

Skoda on halvempi kuin Audi ja VW, koska Volkswagen valmistaa kourallisen osia eikä koko autoa. Tämän vuoksi osa ominaisuuksista on samoja kuin Audissa ja VW:ssä, mutta ei kaikkia. Näiden vuoksi Skodan hinta on hieman alhaisempi kuin Audin tai VW:n.

Kumpi auto on ylellisempi – Skoda vai BMW?

Tästä ei ole edes keskustelua. Tämä johtuu siitä, että Skodaa ei edes pidetä luksusautomerkkinä, kun taas BMW on yksi maailman parhaista luksusautomerkeistä. BMW:llä on huippuluokan ominaisuuksia sekä sisätiloissa että ulkoisesti. Kyllä, molemmissa autoissa on hienoja ominaisuuksia, mutta BMW on eri luokkaa.

  Parhaat BMW:n twin-turbomallit

Kumpi auto on nopeampi – BMW vai Skoda?

BMW on nopeampi kuin Skoda. Sitä paitsi BMW:llä on suorituskykymalli, joka on BMW M-sarja, joka tarjoaa nopeampia ja nopeampia autoja. Esimerkiksi Skodan nopein automalli on Skoda Octavia, joka kulkee 0-100 km/h 6,7 sekunnissa ja jonka huippunopeus on 155 km/h.

Sitä vastoin BMW:n nopein malli on BMW M5, joka kiihtyy 0-100 km/h vain 3,1 sekunnissa ja jonka huippunopeus on 189 km/h. Kun verrataan näitä kahta autoa, on selvää, että BMW M5 on paljon nopeampi kuin Skoda Octavia.

Johtopäätös

Skoda ja BMW ovat molemmat erinomaisia automerkkejä. Skoda on kuitenkin luotettavampi kuin BMW. Skoda on yksi markkinoiden luotettavimmista automerkeistä, kun taas BMW kuuluu markkinoiden epäluotettavimpiin automerkkeihin. Lisäksi Skoda on tilavampi ja edullisempi kuin BMW.

Kaiken kaikkiaan BMW on parempi auto, koska siinä on huippuluokan tekniikkaa ja huippuluokan ominaisuuksia. Lisäksi BMW on edistyneempi ja sen teho ja suorituskyky ovat paremmat kuin Skodan. Se on kuitenkin myös kalliimpi kuin Skoda.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z