BMW X1:n kaltaiset autot

BMW X1

BMW X1 on BMW:n malliston lähtötason katumaasturi. Tämä auto on monien suosikki sen moitteettoman käsiteltävyyden, muotoilun, suorituskyvyn ja helppohoitoisuuden vuoksi. Mutta mitkä autot ovat BMW X1:n kaltaisia?

Useat automallit antavat BMW X1:lle mittaa, ja niihin kuuluvat Audi Q3, Volvo XC40, Mercedes-Benz GLA-Class, Jaguar E-Pace ja Mini Countryman. Useimmat näistä autoista on varustettu samanlaisilla ominaisuuksilla kuin BMW X1. Kaiken lisäksi ne ovat samassa hintaluokassa.

Mitkä autot ovat samanlaisia kuin BMW X1?

1. Audi Q3

Audi on yksi BMW:n lähimmistä kilpailijoista. Audi Q3 ja BMW X1 ovat monin tavoin hyvin samankaltaisia. Ensinnäkin ne ovat samassa hintaluokassa, sillä vuoden 2023 BMW X1 maksaa noin 39 000 dollaria ja vuoden 2023 Audi Q3 43 000 dollaria. Lisäksi molemmat autot tarjoavat mukavuutta ja hienostunutta kokemusta.

Suorituskyvyn osalta molemmat autot on varustettu 2,0-litraisella moottorilla ja niissä on nelivetojärjestelmä. Siitä huolimatta BMW on tehokkaampi, sillä se tuottaa maksimissaan 228 hv ja 258 lb-ft vääntöä, kun taas Audi Q3 tuottaa 228 hv ja 251 lb-ft vääntöä. Lisäksi molempiin mahtuu jopa viisi matkustajaa.

2. Mercedes-Benz GLA

Toinen BMW X1:n kaltainen auto on Mercedes-Benz GLA-luokka. Tässä autossa on samanlainen moottoritilavuus kuin BMW X1:ssä, joka on 2,0-litrainen nelosrivimoottori. BMW:n moottori on kuitenkin hieman tehokkaampi, sillä se tuottaa maksimissaan 258 hv ja 228 lb-ft vääntöä, kun taas GLA:n moottori tuottaa jopa 221 hv ja 258 lb-ft vääntöä.

  BMW:n jäähdytysnesteen sekoittaminen

Lisäksi GLA:ssa ja X1:ssä voi matkustaa jopa viisi matkustajaa. Mutta jos haluat enemmän mukavuutta ja ylellisyyttä, Mercedes-Benz GLA-Luokka on parempi auto. Sitä paitsi se on myös hieman halvempi, sillä se maksaa noin 38 000 dollaria, kun taas X1 maksaa noin 39 000 dollaria.

3. Volvo XC40

Kuten tämän listan kahdessa ensimmäisessä autossa, myös Volvo xc40:ssä on sama moottorikoko kuin BMW X1:ssä. Toisaalta sen moottori on melko heikko, sillä se tuottaa maksimissaan 194 hv ja 221 lb-ft vääntöä. Siinä on myös vakiona etuveto nelivedon sijaan.

Volvo XC40 on kuitenkin turvallisuudeltaan ja persoonallisuudeltaan parempi auto BMW X1:een verrattuna. Se on myös hieman kalliimpi, sillä sen perushinta on noin 45 000 dollaria verrattuna BMW X1:n 39 000 dollariin.

4. Jaguar E-Pace

Jos haluat auton, jossa on samanlaiset mutta kehittyneet ominaisuudet kuin BMW X1:ssä, Jaguar E-Pace on paras vaihtoehto. Vaikka Jaguar E-Pacessa ja BMW X1:ssä on sama moottoriteho, Jaguar E-Pace on tehokkaampi, sillä sen moottori tuottaa jopa 246 hv ja 269 lb-ft vääntöä. Tämä on tehokkaampi kuin X1:ssä, GLA-klassassa ja Q3:ssa.

Jaguar E-Pace on kuitenkin myös kalliimpi, sillä sen perushinta on noin 49 000 dollaria. Siitä huolimatta siihen mahtuu myös viisi matkustajaa, ja se on mukava edistysaskel X1:stä.

5. Mazda CX-5

Jos sinulla ei ole varaa BMW X1:een, mutta haluat auton, jossa on samanlaiset ominaisuudet ja suorituskyky, Mazda CX-5 on ihanteellinen valinta. Tässä pienikokoisessa katumaasturissa on myös 2,0-litrainen nelosrivimoottori, joka tuottaa jopa 187 hv ja 186 lb-ft vääntöä.

  BMW ix3 VS Mercedes EQC - kumpi on parempi?

Hinnaltaan Mazda CX-5 maksaa noin 28 000 dollaria, kun taas BMW X1 maksaa noin 39 000 dollaria. Säästät siis paljon, mutta saat samanlaisen arvon. BMW X1 on kuitenkin ylellisempi ja hienostuneempi kuin CX-5.

6. Mini Cooper Countryman

BMW X1 ja Mini Cooper Countryman on rakennettu samalle alustalle. Lisäksi niissä on samanlaiset voimansiirtojärjestelmät ja voimansiirtojärjestelmät. Siitä huolimatta Mini Cooper Countryman (30 000 dollaria) on melko paljon halvempi kuin BMW X1 (39 000 dollaria).

Jos siis haluat halvemman pienikokoisen katumaasturin, jossa on paljon tilaa, tekniikkaa ja tyylikkyyttä, Mini Cooper on oikea valinta. BMW X1 tarjoaa paremman suorituskyvyn, tehon, käsiteltävyyden ja turvallisuuden.

FAQ

Onko BMW X1 luotettava?

Ei, BMW X1 ei ole kovin luotettava. Kun sitä kuitenkin verrataan muihin BMW-malleihin, kuten BMW X5:een ja X6:een, se on luotettavampi. Tämä katumaasturi ei ole luotettava, sillä se raportoi enemmän ongelmia kuin useimmat sen lähimmistä kilpailijoista. Lisäksi korjaus- ja huoltokustannukset ovat korkeammat kuin sen kilpailijoilla.

Pidetäänkö BMW X1:tä luksusautona?

Kyllä, BMW X1 on ylellinen pienikokoinen katumaasturi. Siinä on lähes kaikki ominaisuudet, joita henkilö voi rakastaa luksuskompaktissa katumaasturissa. Näitä ovat muun muassa mukavat istuimet, erinomainen suorituskyky, urheilullinen käsiteltävyys, valtava kuormatila, yksinkertaiset infotainment-ohjaimet, tehokas moottori ja huipputurvallisuusominaisuudet.

  BMW X5 VS BMW X6 - kumpi on parempi?

Mitkä ovat BMW X1:n tärkeimmät ongelmat?

BMW X1 voi olla kauniin näköinen auto, jossa on huippuominaisuuksia, mutta siinä on myös useita ongelmia, jotka käyttäjien tulisi ottaa huomioon. BMW X1:n yleisiä ongelmia ovat jäähdytysnestevuoto-ongelmat, moottoriongelmat, ilmastointi- ja lämmitinongelmat, turvatyynyongelmat ja huurtuneiden ikkunoiden ongelmat.

Onko BMW X1:n huolto kallista?

Kyllä, BMW X1:n pienikokoisen katumaasturin ylläpito on melko kallista verrattuna valtavirta-autoihin. Keskimäärin tämän auton ylläpito maksaa sinulle vähintään 915 dollaria vuodessa. Sitä vastoin valtavirta-auton ylläpito maksaa vain 651 dollaria. Jos siis aiot hankkia BMW X1:n, joudut käyttämään enemmän rahaa korjauksiin ja huoltoon.

Mikä vuosi on paras BMW X1:lle?

BMW X1 on ollut tuotannossa vuodesta 2009 lähtien. Vaikka kaikki BMW X1 -mallit, joita on tuotettu siitä lähtien tähän päivään asti, ovat erinomaisia, vuoden 2016 BMW X1 erottuu silti edukseen. Tämä johtuu sen erinomaisesta uudelleensuunnittelusta ja suorituskyvystä. Lisäksi on syytä huomata, että vuoden 2022 BMW X1 on luotettavin.

Johtopäätös

Vaikka BMW X1:llä on paljon kilpailijoita, Mini Countryman on edelleen lähimpänä, sillä ne on rakennettu samalle alustalle. Kaiken kaikkiaan BMW X1 on mukava, mukava, tilava, käytännöllinen, suorituskykyinen ja turvallinen kompakti katumaasturi. Se on kuitenkin hieman kalliimpi ylläpitää kuin useimmat kilpailijansa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z