BMW X5:n kaltaiset autot

BMW X5 on yksi markkinoiden parhaista BMW-malleista. Se on ylellinen, edistyksellinen, tilava, mukava, turvallinen ja käytännöllinen, ja siinä on valittavana useita eri voimansiirtovaihtoehtoja. Mutta mitkä autot ovat BMW X5:n kaltaisia?

BMW X5:llä on markkinoilla monia kilpailijoita, jotka tarjoavat samanlaisia ominaisuuksia, suorituskykyä, mukavuutta ja hintaa. BMW X5:n kaltaisia keskikokoisia katumaastureita ovat muun muassa Mercedes-Benz GLE-luokka, Audi Q7, Acura MDX, Land Rover Discovery, Genesis GV80 ja Volvo XC90.

Mitkä autot muistuttavat BMW X5:tä?

1. Mercedes-Benz GLE-luokka

Mercedes-Benz GLE-luokka on tehokas keskikokoinen katumaasturi, jossa on tyylikäs ulkomuoto, ylelliset sisätilat ja huippuluokan infotainment-järjestelmä. Siinä on useita varustetasoja, joista perusmallissa on 2,0-litrainen nelivetoinen rivimoottori ja lähtöhinta on 56 600 dollaria. Korkein varustelu on GLE 580 4Matic, jossa on 4,0-litrainen V8-turbomoottori.

Tämän auton tekee BMW X5:n kaltaiseksi ylellinen ja edistyksellinen sisustus, lähes sama huippunopeus ja samanlainen polttoainetaloudellisuus. BMW X5:n perushinta on 62 595 dollaria, mikä on paljon GLE-luokkaa korkeampi.

2. Audi Q7

Audi Q7 on toinen tyylikäs ja tehokas keskikokoinen katumaasturi, jolla on samanlaiset ominaisuudet kuin BMW X5:llä. Tämä saksalaisen luksusautomerkin auto kiihtyy 0-100 km/h vain 6,2 sekunnissa, mikä on vaikuttavaa. Siinä on vakiona 2,0-litrainen nelivetoinen rivimoottori, joka tuottaa jopa 261 hv. Audi Q7:n perushinta on noin 58 695 dollaria.

Joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät Audi Q7:stä BMW X5:n kaltaisen, ovat sen korkeatasoinen sisustus, Quattro-järjestelmän poikkeuksellinen suorituskyky ja tehokas polttoaineen käyttö.

  Onko Volvo vai BMW turvallisempi?

3. Land Rover Discovery

Land Rover Discovery on hyvännäköinen, moderni, tehokas ja ylellinen. Siinä on myös korkeatasoinen sisustus ja tyylikäs ulkomuoto. Kun sitä kuitenkin vertaa BMW X5:een, Audi Q7:ään ja Mercedes-Benz GLE-luokkaan, huomaa, että se keskittyy enemmän maasto-ominaisuuksiin, mikä tekee siitä vähemmän hienostuneen kuin kolme parasta saksalaismerkkiä.

Land Rover Discoveryn perushinta on 59 875 dollaria, ja se on samankaltainen kuin BMW X5, sillä molemmissa on ylellinen sisustus, samanlainen polttoainetehokkuus ja samanlainen teho.

4. Acura MDX

Acura MDX ei ehkä ole yhtä hienostunut tai tehokas kuin useimmat tämän listan autot, mutta se on erittäin luotettava ja edullinen. Perusmalli on varustettu 3,5-litraisella V6-moottorilla, joka tuottaa 290 hv ja 267 lb-ft vääntöä. Kaiken lisäksi se on iso auto, johon mahtuu jopa seitsemän matkustajaa.

Vaikka BMW X5:ssä on vaihtoehto kolmannelle riville, se ei ole yhtä tilava kuin Acura MDX:n kolmas rivi. Muita samankaltaisia ominaisuuksia ovat ylelliset sisätilat ja suuri tavaratila.

5. Volvo XC90

Volvo XC90 on yksi parhaista keskikokoisten luksusmaastureista, ja se tarjoaa vastinetta rahalle. Sen tyylikkään muotoilun, huippuluokan turvallisuusominaisuuksien ja ylellisten ominaisuuksien ansiosta. Tässä autossa on myös useita moottorivaihtoehtoja, jotka vaihtelevat 247 hv:n turboahdetusta 4-sylinterisestä nelosmoottorista 48 voltin miedolla hybridijärjestelmällä varustettuun Recharge-turboahdettuun 4-sylinteriseen plug-in-hybridiin, jossa on yhteensä 455 hv.

Joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät tästä autosta BMW X5:n kaltaisen, ovat sen tyylikäs sisustus, erinomainen polttoainetaloudellisuus ja tilavat sisätilat. Volvo XC90 on kuitenkin melko paljon halvempi, sillä sen perusmalli maksaa noin 57 095 dollaria, mikä on paljon halvempi kuin BMW X5.

  Paras käytetty BMW hatchback

6. Genesis GV80

Toinen auto, jolla on samanlaiset ominaisuudet kuin BMW X5:llä, on Genesis GV80. Tämä auto on yksi markkinoiden tyylikkäimmistä keskikokoisista luksusmaastureista. Sen ulkoinen muotoilu on toista maata ja yksi parhaista. Siinä on myös viihtyisät sisätilat ja erittäin kehittyneet ominaisuudet.

Genesis GV80:n perusversiossa voimanlähteenä on 2,5-litrainen turboahdettu nelosrivimoottori, joka tuottaa 300 hv. Siitä huolimatta siinä on muitakin trimmivaihtoehtoja, joissa on enemmän tehoa ja poikkeuksellista suorituskykyä. Eräät ominaisuudet, jotka tekevät GV80:stä X5:n kaltaisen, ovat erinomainen suorituskyky, korkealuokkaiset sisätilat ja polttoainetaloudellisuus.

Genesis GV80:n perusmallin hinta on 56 645 dollaria, eli saat enemmän edullisemmin. Genesis GV80 on myös Acura MDX:n jälkeen tämän listan halvin auto ylläpitää.

FAQ

Onko BMW X5 luotettava auto?

Ei, BMW X5 kuuluu markkinoiden vähiten luotettaviin keskikokoisiin katumaastureihin. Useimmat luotettavuuslaitokset antavat sille keskimääräistä huonomman arvosanan, mikä on huolestuttavaa. BMW X5 rekisteröi enemmän ongelmia kuin useimmat kilpailijansa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät viettävät enemmän aikaa korjaamolla kuin vastaavilla autoilla.

Mitkä ovat BMW X5:n yleiset ongelmat?

Uusimmat BMW X5 -mallit ovat parantuneet huomattavasti kestävyyden ja luotettavuuden osalta. Siitä huolimatta on useita ongelmia, jotka käyttäjien on syytä huomioida, kuten moottoriongelmat, karkea tyhjäkäynti, nariseva takaluukku, jarrutehon menetys, nakutusääniongelmat, pysähtyminen ja nykiminen ajon aikana sekä ovenkahvaongelmat.

  Kaikki BMW:n ovilukon toimilaitteen ongelmista

Kuinka nopea BMW X5 on?

Markkinoiden nopein BMW X5 -malli on BMW X5 M. Tämän mallin huippunopeus on ylivoimainen, sillä se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,8 sekunnissa. Perusmalli saavuttaa kuitenkin vain 5,3 sekuntia samassa ajassa. BMW X5 M:n huippunopeus on suorituskykyisillä renkailla myös 177 mph.

Mikä BMW X5:n mallivuosi on paras?

BMW X5:llä on ollut erinomaisia malleja sen jälkeen, kun se esiteltiin vuonna 1999. Vaikka monet sen malleista ovat olleet loistavia, eniten erottuvat mallit ovat vuosimallia 2000, 2005 ja 2016. Kahden erinomaisen moottorin ansiosta; BMW N52- ja N62-moottorit olivat erittäin luotettavia ja kestäviä.

Loppupäätelmät

Nyt kun tiedät, mitkä autot muistuttavat BMW X5:tä, voit edetä ja valita auton, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja budjettiasi. Mercedes-Benz GLE ja Audi Q7 ovat ylellisimpiä, kun taas Land Rover Discovery on ihanteellinen maastokäyttöön. Lisäksi edullisin ja luotettavin vaihtoehto on Acura MDX.

Yleisesti ottaen BMW X5 on loistava keskikokoinen luksusmaasturi, jossa on poikkeuksellinen suorituskyky, ensiluokkainen tunnelma, tilavat sisätilat ja paljon erittäin kehittyneitä teknisiä ominaisuuksia. Se on kuitenkin myös epäluotettava ja sen lähtöhinta on korkea.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z