Hyundai Equus Luotettavuus

Hyundai on yksi parhaista vaihtoehdoista edullisissa autoissa, mutta se valmistaa myös luksusautoja. Hyundai Equus on täysikokoinen, etumoottorinen ja takavetoinen luksussedan. Sen valmistus alkoi vuonna 1999 vuoteen 2016 asti, jolloin se korvattiin toisen sukupolven jälkeen Hyundai Genesiksellä.

Yleiskatsaus

Equuksessa on superluksusauton ominaisuudet suuren luksusauton hintaan. Sisätilojen materiaalit ja käsiteltävyys eivät kuitenkaan vastaa sitä, mitä ne olisivat voineet olla. Siinä on tehokas 5,0-litrainen V8-moottori, joka tuottaa 429 hevosvoimaa. Equus kiihtyy nopeuteen 0-100 km/h 5,9 sekunnissa, ja huippunopeus on 250 km/h. Equus on Genesikseen verrattuna huomattavasti edistyneempi luksusauto, mutta mukavuuden ja kohtuuhintaisuuden suhteen Equus on aika lailla hakoteillä.

Luotettavuus

Ajoneuvon luotettavuuden arvioinnissa vaikuttavat monet tekijät. Hyundai on ollut hyvä luotettavuusluokituksissaan viime vuosikymmeninä. Hyundai Equus ei kuitenkaan täytä laadukkaan luotettavuusluokituksen kriteerejä. Sen luotettavuusluokitus on 2,0 5,0:sta ja se sijoittuu 21. sijalle 30:stä luksusluokan täysikokoisesta autosta, mikä on Hyundain standardien mukaan melko alhaalla.

Turvallisuus

Hyundai Equus on suurempi, painavampi ja kalliimpi luksusauto kuin kaikki muut Hyundain autot. Hyundai Equus 2011 -mallin turvallisuustestissä saatiin kuitenkin keskimäärin hyvä turvallisuusarvosana 3,5 viidestä. Luksusauto on varustettu etu- ja takapäänturvatyynyillä ja monilla muilla turvavarusteilla, jotka tekevät siitä turvallisen.

Poistot

Hyundai Equus poistui markkinoilta vuonna 2016, ja vuoden 2016 mallin Hyundai Equusin ennustettu poistuma on 21 % seuraavien 5 vuoden aikana. Equus on luksusmalli, joten markkinoilla on edelleen kysyntää myös vanhemmille malleille niiden ylellisten ominaisuuksien vuoksi.

  Hyundai Ioniq hybrid Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Kyseessä on luksusauto, jonka omistaminen maksaa melkoisen omaisuuden. Samaan aikaan kustannukset eivät lopu tähän. Hyundai Equuksen keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat 976 dollaria, mikä tarkoittaa, että Equuksen omistusarvo on huono.

FAQ

Onko Hyundai Equus etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Hyundai Equus on takavetoauto.

Kuinka monta istuinta Hyundai Equuksessa on?

Hyundai Equus on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Hyundai Equuksessa on ja onko siinä turbo?

Hyundai Equuksessa on 429 hevosvoimaa ja 376 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-8, jonka iskutilavuus on 5,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Hyundai Equuksen tavaratila?

16,7 kuutiometriä ( 0,473 m3 ).

Kuinka suuri maavara Hyundai Equuksessa on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Hyundai Equuksessa on 19 X 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kumpi on parempi Equus vs. Genesis?

Hyundai Genesis on edullinen ja mukava ajoneuvo, jossa on lähtötason luksusominaisuuksia. Hyundai Equus on ylellisempi luksusauto. Kun päätät näiden kahden auton välillä, joudut yleensä valitsemaan suorituskyvyn ja hinnan välillä.

Onko Hyundai Equus hyvä auto?

Hyundai Equusin luotettavuusluokitus on 2,0 viidestä,0:sta. Tämä on 21. sija luksusluokan täysikokoisten autojen joukossa. Sen omistuskustannukset ovat alhaiset, ja keskimääräiset vuotuiset korjauskustannukset ovat 977 dollaria.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z