Kaikki Volkswagen ID:stä. 4 Pro 4MOTION

Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION

Hiljattain julkistettu Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION edustaa sitä, mitä ID. Pro-malli näyttää VW:n omalla AWD-järjestelmällä, joka tekee autosta entistä suorituskykyisemmän huonoissa sääolosuhteissa ja tekee ajokokemuksesta yhtenäisemmän ja turvallisemman. Tässä artikkelissa kerromme kaiken Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTIONista ja siitä, miksi sinun kannattaa harkita sellaista.

Ensinnäkin VW ID. 4 PRO 4MOTION -mallissa on VW:n 82 kWh:n akku, mikä tarkoittaa, että kyseessä on korkeatasoisempi malli, jossa on enemmän tehoa ja enemmän toimintasäde ja joka sijoittuu GTX-huippumallin ja tavallisen ID:n väliin. 4. Näin ollen ID. 4 PRO 4MOTIONia voidaan pitää jonkinlaisena makeana pisteenä koko ID. 4 -mallistossa.

Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION

Muotoilullisesti ID. 4 Pro 4MOTION noudattaa tavallisesta ID.4:stä tuttua muotokieltä, mutta siinä on muutamia merkkejä, jotka osoittavat, että tämä auto toimii kaikilla neljällä pyörällä. Muilta osin ID. 4 Pro 4MOTION näyttää täsmälleen samalta kuin nykyinen ID.4, mikä ei ole huono asia, jos pidät tavallisen ID.4:n ulkonäöstä.

Luotettavuuden kannalta ID. 4 Pro 4MOTION perii todennäköisesti osan ID.4:n nykyisistä ongelmista, ja sen hinta nousee hieman. Käytännöllisyys säilyy ennallaan, mikä tarkoittaa, että ID.4 PRO 4MOTION on todella tilava ja käytännöllinen auto.

Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION

VW ID. 4 PRO 4MOTION – Voimansiirto.

82 kWh:n akun ansiosta voit odottaa saavasi noin 250 mailin toimintasäteen VW:n väittämien mukaan. AWD saattaa mahdollisesti pienentää maksimietäisyyttäsi hieman, koska näin on yleensä, kun verrataan 2WD- ja AWD-autoja. Joka tapauksessa ID. 4 PRO 4MOTION -autossa on kaksoissähkömoottori, jonka ansiosta se voi lähettää voimaa kaikille neljälle pyörälle koko ajan.

  Volkswagen Lupo yleiset ongelmat

Tämä riittää tarjoamaan 261 hv ja 313 lb-ft vääntöä, jotka liikuttavat ID. 4 PRO 4MOTIONin 7 sekunnissa nopeudesta 0-100 km/h, ja sen maksiminopeus on 112 km/h/180 km/h. Voit ladata ID.4 PRO 4MOTIONin 20 prosentista 80 prosenttiin noin 33 minuutissa, kun taas hidas vaihtovirtalataus kestää noin 8-9 tuntia.

Kaiken kaikkiaan ID.4 PRO 4MOTIONin voimansiirto on varmasti suorituskykyinen, ja se tarjoaa kaiken kaikkiaan kohtuullisen kilometrimäärän. Koska ID.4 Pro on varustettu 175 kW:n DC-pikalatausnopeudella, sen ei pitäisi aiheuttaa liikaa etäisyysongelmia, sillä vain 10 minuutin pikalatauksella voi saada 62 mailin toimintasäteen.

VW ID.4 PRO 4MOTION – Suunnittelu ja ajaminen

Muotoilullisesti VW ID.4 Pro 4MOTION näyttää täsmälleen samalta kuin tavallinen ID.4, mikä ei ole lainkaan huono asia. Koko VW ID.-mallisto näyttää futuristiselta ja siistiltä, mikä tarkoittaa, että sen pitäisi ikääntyä arvokkaasti. ID.4:n sisätilat ovat erittäin hyvin varustellut, mutta jotkut valittavat, että ID.4 voisi tuntua sisältä hieman korkeatasoisemmalta.

Ajamisen osalta ID. 4 Pro 4MOTION tuntuu tasokkaalta ja on erittäin helppo ajaa. Painon kuitenkin tuntee, ja auton jousitus voisi olla hieman pehmeämpi. Ajodynamiikka hyötyy varmasti suhteellisen matalasta painopisteestä, mutta ID.4:ää ei ole suunniteltu nopeaan mutkiin.

VW ID.4 PRO 4MOTION – Luotettavuus ja yleisiä ongelmia

ID.4 on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mikä tarkoittaa, että useimmat ihmiset ovat täysin tietoisia sen luotettavuudesta. Aikaisemmat ID.4-mallit olivat paljon ongelmallisempia kuin nyt tehtaalta lähtevät mallit, mikä on odotettavissa upouudelta autolta. Voimme sanoa, että ID.4 on kohtuullisen luotettava, mutta se ei ole luotettavin mahdollinen perhe-EV.

  Volkswagen Golf yleiset ongelmat

Yleisin VW ID. 4 Pro 4MOTIONin ongelmat vaihtelevat erilaisista jarrujärjestelmään liittyvistä ongelmista, auton pääsähköjärjestelmään liittyvistä ongelmista, laadunvalvontaan liittyvistä ongelmista, lataukseen liittyvistä ongelmista ja mahdollisista ongelmista auton kehittyneissä kuljettajan apujärjestelmissä.

VW ID.4 PRO 4MOTION – Arvo ja käytännöllisyys

Noin 50 000 dollarin lähtöhinnallaan VW ID.4 PRO 4MOTION on nyt muutaman tuhat dollaria kalliimpi kuin ei-4MOTION-malli. Tämä hinta on varmasti markkinoiden kalleimpien sähköautojen joukossa ilman, että astutaan ylellisyysluokan sähköautojen segmenttiin.

Käytännöllisyys on jätetty samaksi kuin tavallisessa ID:ssä. 4, mikä tarkoittaa paljon istumatilaa, erityisesti takana. Myös tavaratila on melko suuri sen mukavan muodon ja leveän aukon ansiosta. AWD-ajovoiman ansiosta ID.4 Pro 4MOTIONia on paljon helpompi hallita huonoissa sääolosuhteissa.

UKK-osio

Pitäisikö minun ostaa VW ID.4 Pro 4MOTION?

Volkswagen ID.4 Pro 4MOTION on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat maksimoida turvallisuuden riippumatta siitä, millä pinnalla he ajavat. Näin ollen 4MOTION-järjestelmästä on järkevää maksaa, jos asut ilmastossa, jossa sataa paljon lunta, sadetta ja jäätä.

Älä kuitenkaan ajattele, että voit selvitä ilman kunnollisia talvirenkaita, sillä ne ovat välttämättömät riippumatta siitä, omistatko 2WD- vai AWD-auton. Jos asut alueella, jossa on pääasiassa kuivaa, pärjäät hyvin tavallisella 2WD ID:llä. 4, sillä se antaa sinulle hieman suuremman toimintasäteen ja on myös halvempi ostaa.

  Aiways vs VW - kumpi on parempi?

Missä VW ID.4 -malleissa on AWD?

Tällä hetkellä VW tarjoaa ID.4:ää AWD:llä varustettuna erityisesti kahdessa mallissa, uudessa Pro 4MOTION -mallissa ja huipputason GTX-mallissa. Syynä siihen, että VW toi markkinoille Pro 4MOTION -mallin, on se, että se halusi alentaa AWD ID.4:n alkuhintaa yleisesti.

On syytä mainita, että kaikki muut ID. 4:ssä on takavetojärjestelmä, joka poikkeaa tavanomaisesta FWD-asetelmasta, jota olemme tottuneet VW:ltä näkemään.

Onko VW ID.4 hyvä auto?

Volkswagen ID.4 on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat sähköisen Volkswagenin, jolla voi ajaa sekä pitkän matkan että kaupunkiajoa ilman minkäänlaisia ongelmia. ID.4 on myös turvallinen, mukava, hyvin varusteltu ja hyvä perheauto, mikä on suurin syy siihen, miksi useimmat ihmiset ostavat sen. VW ID.4 on siis todella hyvä auto.

Video: 2023 VW ID.4 Pro 4Motion REVIEW – AWD-versio ilman GTX:ää.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z