Kaikki vuoden 2023 Ford Ranger Wildtrakista

2023 Ford Ranger Wildtrak

Ford Ranger esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 1983, jolloin se määritteli segmentin uudelleen ja siitä tuli suosituin kompakti pick-up. Sittemmin Ranger kasvoi kuitenkin yhä suuremmaksi, eikä se ole enää Fordin malliston pienin pickup, sillä se kunnia kuuluu edulliselle Ford Maverickille. Ford Ranger Wildtrak saa mallivuodeksi 2023 mittavan uudistuksen.

Tässä artikkelissa kerromme kaiken 2023 Ford Ranger Wildtrakista, mitä kannattaa varoa ja mitä odottaa tältä uudelta Fordin bestseller-pickupilta. Moottori pysyy samana, mikä on hyvä asia, sillä vuoden 2022 Ranger Wildtrakista löytyvä moottori on edelleen todella hyvä voimansiirto. Sama pätee myös vaihteistoon.

Jotkut kuitenkin sanovat, että Ranger saattaa saada aikanaan V6:n ja hybridin. Ilmeisimmät muutokset ovat koko ja tekniikka, sillä uusi Ranger päivittyy vanhaan verrattuna melkoisesti molemmissa kategorioissa.

Uutta infotainment-näyttöä, isompi näyttö ja digitaalinen kuljettajan näyttö ovat kaikki tarjolla. Käytännöllisyys itse asiassa paranee edelliseen malliin verrattuna, sillä Ranger on nyt korkeampi, leveämpi ja pidempi, ja sen sänky ja sisätilat ovat suuremmat.

2023 Ford Ranger Wildtrak – Voimansiirtojärjestelmä

Ranger Wildtrak tuottaa 2,3 litran 4-sylinterisellä turboahdetulla nelisylinterisellä moottorillaan 270 hv ja 310 newtonmetrin vääntömomentin, mikä on enemmän kuin tarpeeksi useimmille. Tämän moottorin yhdistetty kulutus voi olla jopa noin 23MPG, mikä ei ole huono lukema kuorma-autolle, mutta meidän on odotettava ja katsottava, toteutuuko tämä todella.

  Ford Kuga plug-in hybridin yleiset ongelmat

Joidenkin lähteiden mukaan mallistoon on tulossa kaksi uutta moottoria. Ensimmäinen on kaikkien aikojen tehokkain Ford Ranger, jossa on V6-kokoonpano ja yli 300 hv. Toinen on Rangerin hybridimoottori, joka on myös ensimmäinen kerta historiassa, kun sähkömoottori löytää tiensä Rangeriin.

10-vaihteinen vaihteisto on tullut jäädäkseen. Voit valita FWD Ranger -mallien ja AWD Ranger -mallien välillä sen mukaan, mitä tarvitset ja minkä mallin valitset. Joka tapauksessa, jos Rangeriin tulee V6-moottori ja hybridi, se saa yhden parhaista moottoripaleteista koko Fordin kuorma-automallistossa.

2023 Ford Ranger Wildtrak – muotoilu ja ajaminen

Ford Ranger Wildtrak on huippumalli, mikä tarkoittaa, että siinä on parhaat ominaisuudet, joita Rangerista voi saada. Uuden Rangerin juhlakalu on uusi ajovalojen muotoilu, jossa on nyt ohut Matrix LED -tekniikka, jossa on itsetasaava ja mukautuva tekniikka. Kaikissa malleissa on myös takimmaiset LED-valot, ja etusäleikkö on nyt leveämpi ja muistuttaa enemmän joitakin F-sarjan kuorma-autoja.

Ranger on nyt kaikilta mittasuhteiltaan isompi, ja sen pidempi raideväli ja akseliväli tekevät siitä maastokelpoisemman ja vakaamman maastossa. Sisätilat uudistuvat valtavasti, ja uudet digitaalinäytöt ovat paljon suurempia, kirkkaampia ja herkempiä.

2023 Ford Ranger Wildtrak – Tekniikka

Uusi Ford Ranger Wildtrak saa koko joukon teknologisia päivityksiä, kuten uuden 360 Ford CoPilot -kuljettajan avustustoiminnon, uuden Sync 3 -tietoviihdejärjestelmän ja Fordin FordPass-sovelluksen, joka pitää sinut jatkuvasti yhteydessä autoosi milloin tahansa.

  Ford Transitin luotettavuus

Ranger Wildtrak saa myös BLIS-teknologian, kaistavahtiavustimen, törmäyksenestojärjestelmän, kaikenlaisia kameroita ja uuden 5G-yhteyden sekä Apple CarPlay- että Android Auto -yhteyden huomattavasti suuremman vakiovarusteisen 10-tuumaisen näytön kautta. Saatavilla on myös B&O-äänentoistojärjestelmä sekä puheentunnistus- ja komentojärjestelmä.

2023 Ford Ranger Wildtrak – Hinnoittelu ja varustetasot

Vuoden 2023 XL Ranger maksaa noin 25 000 dollaria, XLT noin 30 000 dollaria, Lariat noin 35 000 dollaria ja Wildtrak maksaa todennäköisesti noin 40 000 dollaria. Kyseessä on Ford Rangerin korkeimman spesifikaation malli, mikä tarkoittaa, että saat sen kanssa lähes kaiken haluamasi.

Voit odottaa Ranger Wildtrakin saapuvan ennen vuoden 2022 loppua, kun taas myynti alkaa vasta vuonna 2023. Niin tai näin, vuoden 2023 Wildtrakissa on paljon parannuksia, ja se on varmasti odottamisen arvoinen.

UKK-osio

Onko vuoden 2023 Ford Ranger Wildtrak parempi kuin vuoden 2022 Ranger Wildtrak?

Kyllä, se on. Vuoden 2023 Ranger Wildtrak tarjoaa yksinkertaisesti liian monia hienoja päivityksiä, jotta se ei voisi olla parempi kuin vuoden 2022 malli. Meidän on odotettava, kunnes voimme 100-prosenttisesti vahvistaa kaiken, mitä nyt on julki, mutta vuoden 2023 Wildtrak Ranger on varmasti valtava parannus edelliseen malliin verrattuna.

Yksi asia, joka ei ole liian jännittävä, on mahdollinen jonotuslista ja kaikki jälleenmyyjän mahdollisesti veloittamat lisämaksut, kun uusi 2023 Ranger Wildtrak saapuu. Meidän on myös odotettava ja katsottava, miten se toteutuu, mutta jos Bronco on esimerkki, tulemme näkemään runsaasti lisämaksuja.

  Kaikki Ford F150:n vaihteensiirron ongelmista

Onko Ford Ranger Wildtrak maastopaketti?

Vaikka Ford Ranger Wildtrak on todella maastokelpoinen auto, se ei ole maastopaketti. Tämä kunnia kuuluu FX2- ja FX4-Rangerille, jotka on suunniteltu nimenomaan maastokäyttöön ja jotka ovat siinä paljon Wildtrakia parempia.

Meidän on myös mainittava Ford Ranger Tremor, joka näyttää kaikista Rangerin maastoajoon soveltuvista malleista parhaalta ja joka on myös varustettu järeillä General Grabber -renkailla, päivitetyllä jousituksella ja monilla erityisillä maastoajotiloilla, jotka tekevät ajokokemuksestasi paljon jännittävämmän.

Mikä on Ford Rangerin huippumalli?

Ford Rangerin huipputason malli on Ranger Raptor, joka maksaa peräti 56 000 dollaria ja on kaksi kertaa kalliimpi kuin Rangerin perustaso. Tällaiseen hintaan saat 3,0 litran V6-moottorin, jossa on 400 hv ja 430 kilovääntöä, paljon muotoiluparannuksia sekä paremman jousituksen ja rengasasetelman.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z