Kannattaako ostaa paljon ajettu Mercedes?

Kannattaako ostaa paljon ajettu Mercedes?

Jos olet hankkimassa uutta autoa, käytetyn Mercedeksen hankkiminen seuraavaksi ostokseksesi on varsin loogista. Saatat saada enemmän maksamallasi rahalla, mutta sinun on pidettävä mielessäsi käyttökustannukset.

Auton arvo määräytyy monien eri tekijöiden perusteella. Markkinoiden kysyntä, ajokilometrit, kunto, käyttökustannukset, huoltohistoria ja monet muut tekijät, jotka kaikki yhdessä muodostavat houkuttelevan tarjouksen.
Käytetty, paljon ajettu Mercedes on harkitsemisen arvoinen ostos, jos kaikki nämä tekijät tekevät siitä sellaisen.

Poistot

Ensimmäinen syy siihen, miksi kannattaa valita paljon ajettu käytetty Mercedes, on arvon aleneminen. Jotkin mallit, kuten E-luokka, menettävät 40-50 prosenttia arvostaan kolmen ensimmäisen vuoden aikana. Kun otetaan huomioon, että tällaisen auton lähtöhinta on erittäin korkea, sinun kannattaa käyttää hyödyksi arvonalennuksen osuma ja harkita käytetyn ostamista.

Kolme vuotta vanha Mersu, jossa on jonkin verran kilometrejä kellossa, ei ole menettänyt 40-50 % nautintokertoimesta, joten sitä on järkevää harkita. Autot ovat tärkeä investointi, ja Mercedes-autot ovat lompakolle melko kova pala, joten käytettynä ostaminen voi olla järkevämpää.

Ajokilometrit

Kaikki autot, joissa on enemmän kilometrejä, eivät ole samanlaisia. Joitakin autoja on käytetty huonosti huonoilla teillä, niillä on ajanut huonoja kuljettajia tai niistä ei ole pidetty asianmukaista huolta. Kannattaa pitää mielessä, että matkamittarin luku kertoo vain puolet tarinasta.

Paljon tärkeämpää on selvittää, miten autoa on käytetty. Oikein hoidettu 100 kilometrin Mersu on parempi vaihtoehto kuin 50 kilometrin kovalla ajolla ajettu Mersu. Kilometrilukema on myös suhteutettava ajoneuvon ikään.

12 000 mailia pidetään yleisesti keskimääräisenä vuotuisena ajokilometrimääränä, jonka useimmat autoilijat ajavat. taan yleensä. Oletetaan siis, että olet hankkimassa 5-vuotiasta Mercedestä. Jos autossa on yli 60 000 kilometriä ajettu, sitä pidetään korkean ajokilometrimäärän esimerkkinä. Ja jos luku on paljon pienempi, sitä pidetään alhaisemman ajokilometrimäärän autona.

  Paras öljy Mercedes C300:lle

Kunto

Kunto ja ajokilometrit ovat yleensä kaksi tekijää, jotka korreloivat keskenään auton ikääntyessä. Monet ostajat yhdistävät korkeamman ajokilometrimäärän autot huonokuntoisiin autoihin. Mutta itse asiassa se on kaukana totuudesta.

Ajoneuvon kuntoa pidetään ensisijaisena prioriteettina, kun ostetaan korkean ajokilometrimäärän omaavaa autoa. Ja hyvästä syystä, varsinkin jos kunnon taustalla on asianmukaiset huolto- ja kunnossapitotiedot.

Mercedes-autot on rakennettu kestämään, joten hyväkuntoisen auton löytäminen on ehdottomasti harkitsemisen arvoista. Oikein hoidettu onnettomuudeton Mercedes-malli voi olla järkevä ostos, vaikka siinä olisi paljon kilometrejä.

Kannattaa käyttää paljon aikaa karkean käytön merkkien etsimiseen. Tällaisia ovat esimerkiksi koripaneelien virheellinen linjaus, ruosteiset ruuvit, epäjohdonmukaiset maalaustyöt, taipuneet runkokiskot ja mahdolliset auton alavartaloon yleisesti tehdyt ala-arvoiset peitelistat.

Huolto, kunnossapito, ostoa edeltävät tarkastukset.

Huollot, kunnossapito ja ennen ostoa tehtävät tarkastukset ovat myös tärkeitä tekijöitä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.
Täysi huoltohistoria tarkoittaa, että kyseinen auto on huollettu valmistajan suositusten mukaisesti. Täyden huoltohistorian omaavan auton hankkiminen kertoo paljon siitä, miten autosta on huolehdittu sen elinkaaren aikana.

Huoltoaikatauluja on noudatettava asianmukaisesti. Lyhytaikaiset tarkastukset, kuten erilaiset suodattimet ja renkaat, ja suuremmat tarkastukset, kuten sytytystulpat, vaihteistonesteet ja tasauspyörästön voitelu, ovat tärkeitä, kun ostat käytettyä, paljon ajettua Mercedestä.
Ennen ostoa tehtävät tarkastukset ovat ehdottomasti välttämättömiä, kun ostat käytetyn, paljon ajetun Mercedeksen. Myyjältä kannattaa kysyä, onko hän valmis tekemään ostoa edeltävän katsastuksen. Jos hän suostuu siihen, se on jo itsessään hyvä merkki siitä, että auto on hyvässä kunnossa.

  Sopivatko Audin vanteet Mercedekseen?

Kannattaa valita laillisesti pätevä katsastaja, joka on erikoistunut Mercedes-autoihin, ja antaa kaikki tarvittavat tiedot, joilla voidaan todistaa katsastuksen laillisuus.

Usein kysytyt kysymykset käytetyn Mercedeksen ostamisesta

### Pitäisikö minun ostaa korkeamman ajokilometrimäärän Mercedes vai uusi, alhaisemman ajokilometrimäärän omaava edullinen merkki?
Uuden auton ostaminen tuo mukanaan paljon etuja, kuten valmistajan takuut, ilmaiset huoltopaketit ja uuden auton tuoksun. Vaikka uuden auton pitkäaikaisesta omistamisesta huolehtiminen on vähemmän stressaavaa, maksat varmasti siitä.

Jotkut kuitenkin kiistävät tämän logiikan. Poistot ovat valtava tekijä, joka on otettava huomioon uutta autoa ostettaessa. Sillä rahalla, jonka käytät uuteen Hondaan, voisit yhtä hyvin ostaa käytetyn Mersun, jonka ajokilometrit ovat korkeammat.

Jos noudatat kaikkia oikeita ohjeita, käytetty Mersu on järkevämpi kuin uudempi edullinen auto. Halvemmat merkit eivät voi koskaan tarjota samaa premium-tasoa kuin Mercedes.

Mitä eroa on käytetyn, enemmän ajokilometrejä ajaneen auton vakuuttamisessa verrattuna uuteen autoon?

Upouusi E-luokan Mercedes saattaa maksaa noin 50-60 000 dollaria. Uuden auton vakuutuskustannukset ovat korkeammat auton arvon vuoksi. Jos autosi varastetaan, vakuutusyhtiön on siis korvattava 50 tai 60 000 dollarin auto, ja siksi tällaisen auton vakuuttaminen maksaa enemmän.

Toisaalta uudemmassa E-luokassa on useita erilaisia turvallisuus- ja varkaudenesto-ominaisuuksia, jotka lisäävät omistuksen yleistä turvallisuutta, mikä puolestaan vaikuttaa myönteisesti vakuutusmaksuihin.

  Missä Mercedes-Benzin katumaasturissa on hierontaistuimet?

Vuoden 2010 E-luokan keskimääräinen hintapyyntö on noin 15 000 dollaria. Käytetyn Mercedeksen vakuutuskustannukset ovat alhaisemmat, kun otetaan huomioon auton arvo. Jos siis käytetty E-luokkasi varastetaan, vakuutusyhtiön on korvattava halvempi auto, ja vakuutusmaksut ovat sen seurauksena alhaisemmat.

Mitä hyviä ja huonoja puolia ja haittoja on käytetyn, enemmän kilometrejä ajaneen Mersun ostamisessa?

Ensinnäkin käytetyn auton ostaminen säästää rahaa, mutta sen käyttö maksaa paljon enemmän takuun ja huoltopakettien puuttumisen vuoksi. Käytetty auto on myös vapaa monenlaisista uuden auton ostoon liittyvistä lisämaksuista, kuten tuontiveroista, jälleenmyyjän valmisteluista tai toimituksista.

Moniin eri Mercedes-käytettyihin autoihin tarjottavat sertifioidut pre-owned-ohjelmat tarjoavat sinulle perusteellisesti tarkastetun laatutuotteen, mutta ne eivät tarjoa samaa kattavuutta kuin uusi Mercedes. Rekisteröintimaksut ovat yleensä halvemman auton kohdalla edullisemmat, ja sama pätee vakuutusmaksuihin.

Huolto- ja takuuohjelmat eivät sisälly, kun ostat yksityiseltä myyjältä. Kannattaa myös pitää mielessä, että joitakin uusia Mercedes-autoja myydään korkeamman kysynnän vuoksi yli tarrahinnan.

Käytettynä ostamisen tärkein etu on se, että siitä ei aiheudu valtavaa arvonalennusta. Se on pitkällä aikavälillä fiksumpi sijoitus, sillä Mercedes-autojen hinnat ovat melko korkeat.
Käytetyn auton oston yhteydessä et välttämättä voi valita eri vaihtoehtoja. Mutta pelkkä erilaisten tarjousten määrä takaa, että sinulla on runsaasti resursseja päästä mahdollisimman lähelle tarpeisiisi ja toiveisiisi räätälöidyn yksilön ostamista.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z