Kia Carnival Luotettavuus

Korealainen Kia Corporation, josta käytetään yleisesti nimitystä Kia, valmistaa autoja Soulissa, Etelä-Koreassa. Kia kutsuu vuoden 2022 Kia Carnivalia monikäyttöautoksi, mutta todellisuudessa se on maasturiksi naamioitu hienostunut tila-auto. Klassisen sivuliukuoven lisäksi sen tunnistaa tila-autoksi tilava kolmas rivi, joka puuttuu monista katumaastureista.

Yleiskatsaus

Nelisylinterisen turbodieselmoottorin lisäksi Carnivaliin on nyt tarjolla myös V6-bensiinimoottori ilman turboa. Molemmat moottorit on päivitetty merkittävästi uutta mallia varten. Siinä on nyt 3,5-litrainen suorasuihkutuksella varustettu V6-luokan imusarjainen bensiinimoottori, joka on entistä tehokkaampi 216 kW:n teholla ja 355 Nm:n väännöllä.

Luotettavuus

Se tarjoaa runsaasti tilaa ja pehmeän ajon, ja se on täynnä tekniikkaa. Carnivalilla ei ole kokonaispistemäärää tai sijoitusta, koska täydellisiä tietoja luotettavuudesta ei ole saatavilla. Yleisesti ottaen Kian moottoreiden voidaan luottaa kestävän vähintään 10 vuotta oikealla huollolla ja hoidolla.

Turvallisuus

IIHS:n mukaan Carnival sai hyvän arvosanan kuljettajan puoleisessa pienen päällekkäisyyden etutestissä, matkustajan puoleisessa pienen päällekkäisyyden etutestissä, keskisuuren päällekkäisyyden etutestissä, sivutestissä, katon kestävyystestissä ja pääntukitestissä.

Jälleenmyyntiarvo

Jälleenmyyntiarvo riippuu täysin ajasta ja ajoneuvon kunnosta. Neljän vuoden poisto on 394 €, 373 €, 314 € ja 341 €. Nopeudet ovat 192 km/h, 175 km/h ja 185 km/h. Kia Carnival 4 vuoden poistot voivat vaihdella valmistusvuoden, korityypin, polttoainetyypin, vaihteiston ja tehon mukaan.

  Kia Seltos Luotettavuus

Huolto ja korjaus

ajoneuvon huolto- ja korjauskustannusten tulisi olla mahdollisimman pienet. Kia Carnivalin huolto- ja korjauskustannusten arvioidaan olevan 95-219 dollaria. Sen arvo on keskimääräistä verrattuna muihin autoihin.

FAQ

Kuinka monta istuinta Kia Carnivalissa on?

Kia Carnival on 8-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Etuveto

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Carnivalissa on ja onko siinä turbo?

Carnivalissa on 290 hevosvoimaa ja 262 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Carnivalissa on 19 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä Kia Carnivalissa on vikana?

Takaliukuovesi voivat olla vaarassa uuden 2022 Kia Carnival -tila-auton takaisinkutsun vuoksi. Yhdysvalloissa Carnival-ajoneuvojen matkustajan puoleisessa liukuovessa ilmennyt ongelma on johtanut siihen, että monet niistä on vedetty takaisin. Ongelma aiheuttaa sen, että liukuovi ei lukkiudu kunnolla, mikä voi johtaa sen avautumiseen milloin tahansa.

Kannattaako Kia Carnival ostaa?

Ei, tätä autoa ei kannata ostaa. Sinun pitäisi ostaa sen sijaan toinen auto. Se ei ole maksamamme hinnan arvoinen. Sen ylläpito on liian kallista, sen ajokilometrit ovat alhaiset ja se on vähemmän houkutteleva kuin muut tiellä olevat autot.

Kuinka kauan Kia Carnival kestää?

Hyvin huolletun ja säännöllisesti käytetyn Kia Carnivalin pitäisi tarjota vähintään 200 000 kilometrin häiriötön suorituskyky koko elinkaarensa aikana. Tämä auto kestää noin 13 vuotta, jos ajetaan keskimäärin 15 000 mailia kalenterivuodessa, mikä on normaalia useimmille amerikkalaisille kuljettajille.

  Kia Cadenza Luotettavuus

Onko Kia Carnival hyvä pitkässä ajossa?

Kolmas rivi voi olla mukava ja tilava tässä suuressa MPV:ssä. Vaikka kolmannelle riville on helppo päästä, ne eivät ole kovin mukavia eivätkä tarjoa hyvää tukea pitkillä ajomatkoilla. Vaikka tilaa on riittävästi, takamatkustajien on istuttava pystyasennossa, ja reisituki on rajallinen.

Onko Kia Carnival sama kuin Kia Sedona?

Sedonan korvaaja on vuoden 2022 Kia Carnival. Kian tila-auto on tunnettu maailmalla Carnival-pakettiautona sen perustamisesta lähtien, mutta Pohjois-Amerikka on vasta nyt saamassa siitä kiinni. Vuoden 2022 Carnivalissa on täydellinen uudelleensuunnittelu ja uusi voimansiirto. Carnivalin ulkomuoto saa uuden nimen mukaisesti uuden ilmeen.

Kuka valmistaa maasturia nimeltä Carnival?

Kia kutsuu 2022 Kia Carnivalia maasturimalliseksi monikäyttöautoksi. Todellisuudessa se on kuitenkin SUV-muotiin puettu tila-auto. Klassiset sivuliukuovet tekevät siitä tila-auton, mutta kolmannen rivin istuinpaikat erottavat sen monista maastureista.

Onko Kia Carnival hyvä lumessa?

Kyllä, Kia Carnival pystyy ajamaan lumessa. Monet uskovat, että RWD-ajoneuvot soveltuvat paremmin talviolosuhteisiin. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Mikä tahansa auto voi liikkua turvallisesti lumisilla teillä oikeilla renkailla ja moottorin nestetasojen säännöllisellä tarkistamisella.

Mihin maasturiin mahtuu 9 matkustajaa?

  • Chevrolet Suburban.
  • Chevrolet Tahoe.
  • GMC Yukon XL.
  • Ford Expedition.
  • Nissan NV 3500.

Onko Carnivalissa 4 riviä?

Vuoden 2022 Kia Carnivalissa on 3 riviä, joihin mahtuu seitsemästä kahdeksaan henkilöä.

  Hyundai Equus Luotettavuus

Onko Kia Carnivalissa liukuovet?

Kia ei halua, että viittaat 2022 Carnivaliin tila-autona. Kaikista yrityksistä huolimatta 2022 Carnivalissa on edelleen kaksi liukuvaa takaovea, jotka tekevät tila-autoista niin monipuolisia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z