Kia Soul Luotettavuus

Kia Corporation perustettiin toukokuussa 1944, ja se on Korean vanhin autonvalmistaja. Yli 1,4 miljoonaa Kia-ajoneuvoa valmistetaan vuosittain 14 valmistus- ja kokoonpanotehtaassa kahdeksassa maassa. Kia Soul on pienikokoinen crossover-maasturi, jota Kia valmistaa ja markkinoi maailmanlaajuisesti. Kian Kalifornian suunnittelukeskuksessa suunniteltu Soul esiteltiin ensimmäisen kerran Pariisin autonäyttelyssä vuonna 2008, ja se valmistetaan Etelä-Koreassa. Vuodesta 2014 lähtien Kia on tarjonnut myös sähköistä mallia, joka tunnetaan nimellä Soul EV.

Yleiskatsaus

Souliin on saatavana kaksi moottoria. Perusvaihtoehto tarjoaa 147 hevosvoimaa 2,0-litraisesta nelisylinterisestä, joka on yhdistetty portaattomaan automaattivaihteistoon (CVT). Testiradallamme Soul X-Line tarvitsi 8,0 sekuntia nopeuteen 100 km/h, mutta se ei tunnu alitehoiselta normaalissa ajossa.

Luotettavuus

J.D. Power ennustaa vuoden 2021 Kia Soulin luotettavuusarvosanaksi 89 pistettä sadasta. Pistemäärää 91-100 pidetään parhaana, 81-90 pidetään hyvänä, 70-80 pidetään keskinkertaisena ja 0-69 on Fair ja alle keskiarvon. Soulia voidaan pitää luotettavana ajoneuvona.

Turvallisuus

IIHS antoi Kia Soulille Top Safety Pick -turvallisuusluokituksen vuosille 2020-2021, mutta vain, jos vaunu on varustettu erityisajovaloilla ja etutörmäyssuojajärjestelmällä. He antoivat sille arvosanan ”hyvä” kaikissa kuudessa törmäysturvallisuusstandardissa. Etutörmäyksenestojärjestelmä sai myös arvosanan ”erinomainen”.
Jälleenmyyntiarvo
KIA Soulin keskimääräinen omistuskustannus viiden vuoden aikana on 26 979 dollaria. Omistuskustannukset voivat vaihdella ajoneuvon, kuljettajan ja sijainnin mukaan. Näihin kuluihin kuuluvat poistot ja vakuutukset, ensiluokkaisen lainan korot, polttoainekulut.

  Kia Carnival Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Kia Soulin keskimääräiset vuotuiset korjaus- ja huoltokustannukset ovat 437 dollaria, kun taas pienikokoisten katumaastureiden vuotuiset kokonaiskustannukset ovat 466 dollaria ja kaikkien mallityyppien vuotuiset kokonaiskustannukset 652 dollaria.

FAQ

Onko Kia Soul etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Kia Soul on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Kia Soulissa on?

Kia Soul on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienet farmariautot

Kuinka paljon hevosvoimia Kia Soulissa on ja onko siinä turbo?

Kia Soulissa on 147 hevosvoimaa ja 132 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: MPI.

Kuinka paljon maavaraa Kia Soulissa on?

6,7 tuumaa ( 17,02 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Kia Soulissa on 16 X 6,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 16 X 6,5 tuuman teräksiset takavanteet.

Kestävätkö Kia Soulit pitkään?

Hyvin huolletut Kia Soulit kestävät usein noin 200 000 kilometriä. Uudemmat mallit kestävät todennäköisesti pidempään. Ajoneuvojen käyttöiän osalta Kia Soul kilpailee nyt Toyotan ja Hondan mallien kanssa.

Onko Kia Soulissa paljon ongelmia?

Soul ei ole yhtä paljon valitusten vaivaama kuin muut Kia-mallit. Tämän artikkelin kirjoittamishetkellä vain 265 ajoneuvossa ilmoitettiin olevan ongelmia. CarComplaints.com on sen sijaan tunnistanut vuoden 2015 Soulin pahimmaksi ongelmien aiheuttajaksi, sillä 45:stä ongelmasta 15 johtui moottorivioista.

  Honda Passportin luotettavuus

Onko Kia Soul hyvä auto?

Kia Soul on erinomainen pienikokoinen katumaasturi. Vaikka se ei ole yhtä ketterä kuin Mazda CX-30, Soulin kapea kääntösäde helpottaa liikkumista kaupungissa. Perusmallin nelisylinterinen moottori on hyvä, mutta turbonelonen päivitys tekee tästä katumaasturista vauhdikkaamman ja tehokkaamman.

Onko Kia Soul hyvä auto senioreille?

Vaikka Kia Soul näyttää olevan suunnattu nuoremmille ihmisille, se on itse asiassa hyvin senioriystävällinen. Suurten ovien ansiosta pyörätuolin korkuisiin istuimiin pääsee helposti, ja kuljettajan istuimelta on erinomainen näkyvyys. Sen kompakti koko tekee rinnakkaispysäköinnistä helppoa.

Ovatko Kia Soulit hyviä lumessa?

Kia Souliin voidaan asentaa talvirenkaat, ja se pystyy käsittelemään lunta melko hyvin. Soulissa on vakiona etuveto. Tämä yhdistettynä sen moottorin painoon pyörien yläpuolella antaa sille hyvän pidon. Soul tarjoaa laajan valikoiman turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksia, joten se on erinomainen valinta talviajoon.

Onko Kia Soulissa painonappikäynnistys?

Kyllä, Kia Soulissa on painonappikäynnistys. Sinulle lähetetään Smart Key -avain painonappikäynnistyksellä. Voit avata Kia-autosi lukituksen yksinkertaisesti tarttumalla matkustajan tai kuljettajan puoleisen oven kahvasta. Käynnistääksesi Kia-autosi sinun tarvitsee vain pitää jalka jarrulla ja painaa painiketta.

Onko siinä automaattinen ilmastointi?

Siinä on myös automaattinen ilmastointi, vakionopeudensäädin, sähköiset ikkunat, sähköiset ovilukot, avaimeton kauko-ohjaus, kallistettava ohjauspyörä, peruutuskamera, Bluetooth hands free -puhelinliitäntä, USB-portti, aux-liitäntä.

  Kia Spectra5 Luotettavuus

Onko Kia Soulissa lämmitettävät istuimet?

Kyllä, sitten uudemmissa malleissa on. Siinä on sähköiset etuistuimet, manuaalinen ilmastointi, sähköisesti säädettävät polkimet, sähköpeilit, ohjaustehostin, sähköinen takaluukun avaus, sähköiset ikkunat, sähköiset liukuovet, sähköinen kattoluukku, AM/FM stereoradio CD-soittimella, 4 kaiutinta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z